Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda_ IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: leda_ iz medvod me toooo iiiiiiiiiiiiiiiii potem pa greva lahko kdaj skupaj vozičkat Ali si prav iz Medvod? ne čisto, iz Golega Brda - kaj poznaš ? pa ti ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:44:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Mi še kar dojenčka čakamo,sestra od moža..je imela rok v soboto,pa še nič,sem že kar nervozna.Sta šla zdaj v Po. Uganite kdo jo je v soboto pregledal?? Talepi.. A katera ve za kakšen poceni app.al pa sobco sam 1x za prespat nekje na obali?Se bomo šli mal namočit.enkrat ta teden,pa sem mal gledala če bi kje prespali.Bomo videli kaj bo s tamalim,je nekam smrkal pa kašljal zjutraj.Me je prišel vprašat,če ima prašičjo gripo? Mulc.. UUUUuuuuUUUUU talepi! Sem se zadnjič po tistih hodnikih za osebje šetala, pa sm ga vidla. Aja zarja je imala 6kilc v petek. Je pršla mami na kavo, grem jo mal zabavat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:47:24
|
|
|
|
meduzica
|
živjo punce mi smo pa včeraj ene 5 ur bili v arboretumu ... bilo je čudovito, za vse nas prvič. Vreme je bilo idealno !!! mam pa eno vprašanjce .. mali ima zadnji teden blazno suho kožico po trebuščku. je kar malo hrapava in razpokana, sploh zjutraj. Mu kožico namažem vsako jutro z bubchen oljem ... ampak nekak pomaga le za silo. Kaj bi tako sušilo kožo, a je možno da plenička? zanimivo da nikjer drugje ni tako suha kožica tu,di na ritki ali hrbtu ne ... a se vašim zmajčkom to tudi dogaja in s čem to mažete ? a je možno da je dehidriram (mu ne dodajam nič vode ali čaja, se samo dojimo zaenkrat, pa včasih ko je bolj vroče bolj zelo pogosto)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica Mu kožico namažem vsako jutro z bubchen oljem ... ampak nekak pomaga le za silo. Kaj bi tako sušilo kožo, a je možno da plenička? zanimivo da nikjer drugje ni tako suha kožica tu,di na ritki ali hrbtu ne ... a se vašim zmajčkom to tudi dogaja in s čem to mažete ? a je možno da je dehidriram (mu ne dodajam nič vode ali čaja, se samo dojimo zaenkrat, pa včasih ko je bolj vroče bolj zelo pogosto) mi uporabljamo kozmetiko od Aderme - fulll dobro...pri starejšemu se konstatno pojavljata samo dva flekca na točno določenih mestih in jih s kremo dobro obvladamo. Ko se kopamo dam kakšno kapljico olja, da se koža fino navlaži. Drugače pa čim manj mokrote, čim manj kopanja, umivanja, pa dobro ohranjat vlažnost kože.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 11:06:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica živjo punce mi smo pa včeraj ene 5 ur bili v arboretumu ... bilo je čudovito, za vse nas prvič. Vreme je bilo idealno !!! mam pa eno vprašanjce .. mali ima zadnji teden blazno suho kožico po trebuščku. je kar malo hrapava in razpokana, sploh zjutraj. Mu kožico namažem vsako jutro z bubchen oljem ... ampak nekak pomaga le za silo. Kaj bi tako sušilo kožo, a je možno da plenička? zanimivo da nikjer drugje ni tako suha kožica tu,di na ritki ali hrbtu ne ... a se vašim zmajčkom to tudi dogaja in s čem to mažete ? a je možno da je dehidriram (mu ne dodajam nič vode ali čaja, se samo dojimo zaenkrat, pa včasih ko je bolj vroče bolj zelo pogosto) ce je tko ni panike... glede kremic jaz se vedno samo lekarnisko hladilno uporabljam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 11:21:14
|
|
|
|
lake
|
Ko bi moja pol tok pojedla, poje 60 na obrok, pa še to pol prisiljeno, jeva pa na dve uri. Kile pa očitno dobiva, ne vem od kje. Očitno bo suhica po mamici . Jst jo ničp ne mažem, tid če ma mal suho kožico, ji dam pa kr mal več kot eno kapljico ojlčka v kopalni kad. Drgač pa to ni znak dehidriranosti, verjetno ima samo mal bolj občutljivo kožico. Zdej pa kuham kavo, ker pride prjatlca na obisk, in bom naredila ledeno.Pride še kera?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 11:26:09
|
|
|
|
leda_
|
*Lina* imaš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 11:26:55
|
|
|
|
Leela
|
o kolk bi jaz prišla zdajle k tebi na ledeno kavo... drugače pa tvoja očitno ne poje premalo, sploh če je na 2 uri. Saj če bi direkt dojila sploh ne bi vedela koliko poje in se ne bi sekirala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 11:36:59
|
|
|
|
lake
|
Ja sej to si tud jst skoz dopovedujem da nebi vedla. Samo me vseen ob živce spravlja, jo že vidm kako mi bo gosto hrano tud ven pljuvala. Ti kr prid, sej sm jo itak preveč skuhala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:02:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo sm nazaj Imam neko oteklino v očesu ki baje izgine po nekaj mesecih...ne vem sicer od kaj jo imam ...kontrolo mam zdaj čez en mesec,tako da grem mirno lahko na morje,samo ena orng sončna očala si moram kupit (cel kup denarja spet).Moram pa počivat...kako mi bo to uspel tud še ne vem Maj je bil z nama je bil ful priden tako da sta z atijem malo hodila okrog po sončku. Kaj naj skuham na hitro?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:07:19
|
|
|
|
lake
|
Super za učke . Špageti so najhitrej narejeni, pa omakca iz smetane pa sira.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:07:25
|
|
|
|
Leela
|
super dudi , mirkej se. pa kakšne vitamine za oči si pojdi kupit v lekarno. Jaz sem imela tudi težave z očmi (sem bila tudi v bolnici) in sem dobila b-kompleks vitamine, pred 2 leti pa sem jedla C vitamin za celjenje roženice (operacija). Zdaj prodajajo prav vitamine za oči (ne vem kako se jim reče) skuhaj makarone
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:11:11
|
|
|
|
Dudica1
|
u hvala tole pa bom šla vprašat v lekarnoza te vitamine...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:13:54
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, super za okice. Čuvej se, pa kot pravi leela, kupi vitamine. Jst sem jih jedla po prvem porodu. Meni se po vsakem dioptrija mal moveča, pol pa čez par mesecev spet vrne na standardno. Dudi, pašto naredi. Najbolj hitro. Al pa če imaš kake njoke v zamrzovalniku. Šibam likat, mam celo goro spet. Mi tok cunj umažemo, moj se preoblači najmanj 2x na dan. jst tudi (sploh zdej ko smrdim ko hudič že 2 uri po tuširanju), tamama pa tudi vse takoj zafleka. Zarja je v bistvu še najmanjši umazanc pr nas. A ve tud ful smrdite ko se spotite zdaj po porodu? Jst sm grozna, upam, da čimprej mine. Pri tavečji je trajalo kr neki časa, da so se ti hormoni umirili in s tem tudi smrad. Se pa ne spomnim, da bi tko smrdela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:17:40
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šibam likat, mam celo goro spet. Mi tok cunj umažemo, moj se preoblači najmanj 2x na dan. jst tudi (sploh zdej ko smrdim ko hudič že 2 uri po tuširanju), tamama pa tudi vse takoj zafleka. Zarja je v bistvu še najmanjši umazanc pr nas. A ve tud ful smrdite ko se spotite zdaj po porodu? Jst sm grozna, upam, da čimprej mine. Pri tavečji je trajalo kr neki časa, da so se ti hormoni umirili in s tem tudi smrad. Se pa ne spomnim, da bi tko smrdela. isto isto še dobr, da se hitro suši. Sem si kupla en naraven deo (pa še drag je bil) pa še bolj smrdim po njem, zdaj imam pa enga kemijskega pa je glih za silo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:18:17
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo leela ful hvala,sej bom v lekarni rekla da rabim kakšne vitamine za oči pa mi bo že povedala kaj naj bi vzela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:19:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ko bi moja pol tok pojedla, poje 60 na obrok, pa še to pol prisiljeno, jeva pa na dve uri. Kile pa očitno dobiva, ne vem od kje. Očitno bo suhica po mamici . Jst jo ničp ne mažem, tid če ma mal suho kožico, ji dam pa kr mal več kot eno kapljico ojlčka v kopalni kad. Drgač pa to ni znak dehidriranosti, verjetno ima samo mal bolj občutljivo kožico. Zdej pa kuham kavo, ker pride prjatlca na obisk, in bom naredila ledeno.Pride še kera? jaz jaz jaz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:20:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo sm nazaj Imam neko oteklino v očesu ki baje izgine po nekaj mesecih...ne vem sicer od kaj jo imam ...kontrolo mam zdaj čez en mesec,tako da grem mirno lahko na morje,samo ena orng sončna očala si moram kupit (cel kup denarja spet).Moram pa počivat...kako mi bo to uspel tud še ne vem Maj je bil z nama je bil ful priden tako da sta z atijem malo hodila okrog po sončku. Kaj naj skuham na hitro? pajkova reberca...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:21:47
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šibam likat, mam celo goro spet. Mi tok cunj umažemo, moj se preoblači najmanj 2x na dan. jst tudi (sploh zdej ko smrdim ko hudič že 2 uri po tuširanju), tamama pa tudi vse takoj zafleka. Zarja je v bistvu še najmanjši umazanc pr nas. A ve tud ful smrdite ko se spotite zdaj po porodu? Jst sm grozna, upam, da čimprej mine. Pri tavečji je trajalo kr neki časa, da so se ti hormoni umirili in s tem tudi smrad. Se pa ne spomnim, da bi tko smrdela. isto isto še dobr, da se hitro suši. Sem si kupla en naraven deo (pa še drag je bil) pa še bolj smrdim po njem, zdaj imam pa enga kemijskega pa je glih za silo. jaz sem tud od zacetka....zdej pa uporabljam rice dry in je 100 boljs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:28:50
|
|
|
|
KatMat
|
dudi...dobr da vsaj ves kaj je narobe z tvojim vidom...sej se bo postimalo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:29:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo sm nazaj Imam neko oteklino v očesu ki baje izgine po nekaj mesecih...ne vem sicer od kaj jo imam ...kontrolo mam zdaj čez en mesec,tako da grem mirno lahko na morje,samo ena orng sončna očala si moram kupit (cel kup denarja spet).Moram pa počivat...kako mi bo to uspel tud še ne vem Maj je bil z nama je bil ful priden tako da sta z atijem malo hodila okrog po sončku. Kaj naj skuham na hitro? pajkova reberca... pa sirove luknjice a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:37:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo sm nazaj Imam neko oteklino v očesu ki baje izgine po nekaj mesecih...ne vem sicer od kaj jo imam ...kontrolo mam zdaj čez en mesec,tako da grem mirno lahko na morje,samo ena orng sončna očala si moram kupit (cel kup denarja spet).Moram pa počivat...kako mi bo to uspel tud še ne vem Maj je bil z nama je bil ful priden tako da sta z atijem malo hodila okrog po sončku. Kaj naj skuham na hitro? pajkova reberca... za prilogo pa sirove luknjice a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:40:42
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hoj, sem se mal posodobla... končno skoz neki pucam in spravljam, jutri se moji vrnejo z morja pa nočem da more mami že takoj spravljat za nami. zdej sm sicer tašči pršla rože zalit ( s plutonijem ), pol pa še doma...dela ne zmanjka. Razmišljam da neham dodajat aptamil, učeri zvečer je ob 11 začela se dojit in je po 15 minutah zaspala kot klada in je spala do 8. 30 tko da očitno ma ona svoje nočno spanje pa naj bo lačna al pa ne... Ledeno kavo pijem jaz uno instant od barcafeja k je za ledene kave in je super dobra, pa še Taja lih tko spi po njej... za doječke je dobra mi bomo tudi danes za kosilo meli pašto prelito s smetano v kateri je nariban parmezan in koščki šunke... več kot odlična zadeva za na hitrco drgač pa sam še ene 3 dni in bom plešasta tok mi izpadajo lasje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 12:43:50
|
|
|
|
KatMat
|
izpadajo??meni so pred nosecnostjo...zdej mi ne vec... kosilce se slisi pa super!
|
|
|
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!