|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
26.7.2009 17:01:20   
Blueeyes
grem zdej neki pojest, k obiskov očitno še ne bo kej kmalu user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
26.7.2009 18:22:00   
lake
No kje pa ste vse, nič kej dost novih potov ni od kar sm bla zadnjič gor. Mi je končno ratal mal slikice posortirat na računalniku, zdej morm pa mal po kuhinji pospravt, ker je vse neki razmetan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
26.7.2009 19:18:46   
Tanja_
Helou!
Mi smo bili v ZOOju, je blo super.Čeprou jaz še kar ne morem pozabit Dunajskega živalskega vrta, ki je res fenomenalen. Ko bo Hana zrasla, gremo sigurno tja in pa v Zagreb. Se je pa naš kuža mal jezil na tigre-očitno nima občutka, da je precej manjša od njih, bi jo pohrustali za predjed. Hani je na koncu postalo malo vroče, tko da nismo smel do konca popit kavice. Sem jo pa potem v avtu nahranila in naju je pustila na Toškem čelu pojesti kosilo. Zdej pa spi.Jaz si bom pa pedikuro nardila.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
26.7.2009 19:40:33   
ketty123
Živjo mame majčice

Tudi jaz bi se vam pridlužla pri čvekanju o naših malih Z-majčkih, če lahko? user posted image . Vas že kar nekaj časa spremljam in berem kaj se dogaja z vašimi malčki in z vami, a ponavadi sem samo prebrala, za kaj napisat pa je zmankalo časa user posted image .
Najini princeski je ime Lija, rojena je bila 6.5. (na rok), velika je bila 50 cm, težka 3300 kg.
Na drugem pregledu, ki sva ga imele 17.7. je bila velika 57 cm in tehtala 4650 kg. Naslednji pregled pa imava 12.8.
Je pa živahna, nasmejana in pridna punca, ki ponavadi že lepo spi od 21 pa do 6 zjutraj. Uuu kako fino je spet spat brez vmesnega zbujanja. Samo se pa tako hitro razvadiš.... če se slučajno kakšen dan zbudi še kdaj vmes....o, muka user posted image
Naj še povem, da sva iz Ljubljane iz Šiške - no, jaz sem drugač priseljena Korošica.
Ko pa ugotovim, kako sem gor dati sliko .... pa vam pokažem mojega cukerčka.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
26.7.2009 19:52:22   
Anonimen
živjo, ketty123! pozdravljena pri z-majčkih! tudi jaz sem iz šiške.

(odgovor članu ketty123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
26.7.2009 19:57:29   
lake
Ketty123 Dobrodošla, tmeraj več nas je user posted image . Sm že ene par strani nazaj napisala za slikico. Greš na shrani.si, pobrskaš med svojimi slikicami in daš shrani, nato pa pri okencu koda za forum CtrlA, nato CtrlC, in na tem okencu ko pišeš CtrlV. Upam da ti rata.

Tanja
Vem kako je to če ne moreš spiti kavice do koncauser posted image . ZOO na Dunaju je pa res super, smo se sprahajali po njemu celih 6ur, in hranili gorilo z arašidi, pssst pa ne nobenmu povedatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
26.7.2009 20:26:19   
Dudica1
ketty dobrodošla user posted image user posted image user posted image
    user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
26.7.2009 20:30:30   
Dudica1
Drugače pa DRŽITE DRŽITE zame pesti jutri ob 8h imam kontrolo na očesni kliniki...upam da je vse ok,da ni šlo na slabše user posted image (sej sem optimist),najbrž je prav tako!
Če pa se vam ne javim pa....user posted image
Bom pa eni sporočila.

Smo se pa drugač zunaj nakopali,pol smo pa res šli še na ledeno kavo in tam imajo ful igral in z večjim sploh nismo imeli nobenega dela...user posted image .Imeli smo se krasno,samo kaj ko ravno nedelje tako hitro minejo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
26.7.2009 21:04:25   
Anonimen
se strinjam, Dudica, da nedelje hitro minejo!

jutri vso srečo na pregledu!user posted image

naš mali Urban že spi (se je spet kar oddahnil, ko ga je moj položil v posteljico, čeprav sem mislila, da bodo danes težave, ker je pred spanjem spal in smo ga vmes za osvežitev malo zmočili), Oskar gre danes bolj pozno v posteljo, ker je imel popoldanski spanec do 18. ure.

takole pa je zgledal naš levček, ko je rjovel:

user posted image

in takole, ko je spal pred spanjem (pa saj to je prioriteta levčkov, ne?):

user posted image

mi je po Tijinih umetniških slikicah kar malo nerodno, ampak mi smo amaterji v fotografiranjuuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
26.7.2009 21:07:04   
mama11
Dudica, upam, da se ti uček poštima. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
drugače pa - punce, so kateri že začeli izpadati lasje? meni sicer še ne, a pričakujem zdaj zdaj tisti čas, ko začnejo po porodu lasje noro izpadatiuser posted image  si boste takrat pustile dolge lase ali se postrigle?

Ja, meni user posted image . Sem kar slabe volje vsakič, ko si umivam lase, ker gredo ven v šopih... Je bilo pa tako že prvič - takrat 6, tokrat 8-9 tednov po porodu. In je trajalo 3-4 mesece... sem mislila, da bom končala plešasta. Me je že zdaj groza, če bo tole trajalo tako dolgo kot prvič.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
Danes je Tija pozirala kot prava in velika manikenka. Za posladek samo en utrinek z današnjega dne. Več pa v prihodnjih dneh...... LP

user posted image  Še, še...

Mani2, Maria pa tudi fenomenalno pase kravice. Ko bi ve videle mojo malo lenuhinjo - malo obrne glavo, pri čemer skoraj z nosom podrajsa po rjuhi, potem se uleže in gleda naokoli. Ko se naveliča, pa začne tuliti. Pa ne zaleže nobena igračka ali ropotuljica... ta bo pol življenja preležala. Sestrica je pa že 1 teden stara glavo obračala kot profesor.

Pozdravljeni Ketty123 in Lija user posted image user posted image

Mi smo preživeli res lepo družinsko nedeljo. Zdaj je pa moj v delavnici, pikici že pol ure pančata, jaz pa počivam s škatlo piškotov pred računalnikom user posted image .

Včeraj zvečer sva šla na veselico. Je šla še moja najboljša prijateljica z možem in najboljši prijatelj od user posted image  z ženo. Je bilo ful luštno, smo se naplesali, pa ful nasmejali, ker je imel slabe pol ure v programu nastop Šarec. Sem se narežala, kot že dolgo ne. No, mularijo je čuvala moja zlata tašča. Sva se bala, da se bo Julija kaj zbudila, pa me je kap, ko prideva dam in je pokonci starejša... z njo in spanjem običajno ni nobenih problemov. Skratka, čez dan smo bili na obiskih in očitno se je prenažrla cukra, se zbudila ob pol polnoči čisto prešvicana in ne in ne spat. Jo je moj umiril in dal nazaj spat, potem smo pa "družinsko" zategnili do osmih zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.7.2009 21:10:56   
Anonimen
ja, Oskar mi jo je pa danes med kopanjem zagodel, ko je v banjico zlil ves šampon za lase (to dela najrajši, in pazim, da jih ja ne dobi v roke, zdaj pa ne vem zakaj sem mu zaupala in šla za trenutek ven,...)
pa mu govorim (s prav nič jeznim vendar odločnim glasom), da se to ne dela, da me drago pridejo tile šamponi, če jih moram non stop kupovati, da mu rajši kupim avtomobilček on pa:"no, pa mi kupi avtomobilček."
le kako razložiti triletniku, kaj je denar?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.7.2009 21:14:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ko bi ve videle mojo malo lenuhinjo - malo obrne glavo, pri čemer skoraj z nosom podrajsa po rjuhi, potem se uleže in gleda naokoli. Ko se naveliča, pa začne tuliti. Pa ne zaleže nobena igračka ali ropotuljica... ta bo pol življenja preležala. Sestrica je pa že 1 teden stara glavo obračala kot profesor.

user posted image user posted image user posted image  
nekako tako je pri Urbanu,... pa ne, da ne bi mogel, ampak se mu preprosto ne da! lenušček!
vedno bolj ugotavljam, da je karakterno bolj podoben meni zato lažje shajava... ko sva sama sva prava lenuha!

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.7.2009 21:20:09   
mani2
Oba otroka končno spita. Marko danes ni pa ni mogel zaspati ker ga baje zobek boli. Se mu že en teden maje sam ven pa noče padit. Mu ga je danes oči poskušal izpuliti pa ni uspelo. Upam da bo šel ta zobeč čim prej ven.

drugače pa sva se danes z Markotom igrala z Hama perlicami. Je kar dobil veselje za ustvarjanje. Mu jih morem še kupiti ker je zdaj dobil en majhen set za poizkušino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.7.2009 21:34:57   
lake
K.tja Taja ma tud tako majčko, pa še hlačke zraven. Tale tvoj Oskar je pa ful nagajiv, ti vsak dan kakšno ušpič. Posprav tablete pa kakšna čistila, to takšni ful radi pijejo ( spet poklicna deformacija ). Pa sploh ne zgleda tak gavnar. user posted image

Moj večer je tud tak, da je moj v kleti, za računalnikom, jst pa tred TV z računalnikom in škatlo piškotovm ki jo je že skor zamnjkal user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.7.2009 23:26:07   
Anonimen
lake, še zredila se boš, če boš piškotala!
In to ti govorim jaz, ki sem že pridobila novo kilco, namesto da bi še tri izgubila,...

Oskar se čistil ne dotakne, ker ve, da je kemija strupena itd., sem ga s tem opozarjanjem toliko nafilala, da ne vem, če bo sploh upal prati. S kremcami in mili je pa čisto drugače. Mi vsak dan iztisne (če le najde oz. jo doseže) celo zobno pasto ali pa tekoče milo ali pa šampon (to je bilo danes), da vidi, če so mehurčki ali ne,... zobno pasto je pa grozno potem čistiti (saj, zdaj jo skrivam)...

Drugače pa poznam kar nekaj primerov, ko so otroci nori na vlažilne robčke (te, ki se uporabljajo za ritko,...) in jih kar cuzajo. Očitno jim to diši in morajo poskusiti, potem pa se navadijo na okus,...

Zdaj pa hitim v Mižalčke. Utrujena do konca!
Želim vam lepo in prijetno noč. Pa veliko spanca!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1515
26.7.2009 23:28:39   
Anonimen
Urbanček ima samo majčko,... jo je dobil od ene tetke, mi je tako ljubka zaradi tega levčka, ki na daleč zgleda kot sonček! Hlačke so verjetno v rumeni barvi? Ker je dobil zraven še en kompletek majčka-hlačke v zelenem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.7.2009 6:32:35   
maja1488

maja, mi smo tudi kupili pred tremi leti eno veliko banjico. je rumene barve?

Rumena je ja, pa mal je smotana, ker če je do pol napolnjena je sploh ne moreš dvignit, ker se kr 'prelomi' in voda steče. Pa ventila nima nobenga za vodo spustit. Je pa velika.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Smo že po zajtrku (nekateri) tavelikemu zjutraj komaj kaj oddamuser posted image ...noče in noče!

pri nas je stalno na flaški polni čokolinauser posted image potem pa dolgo nič.
drugače pa je kolegica poskusila z nagrajevanjem z nalepkami in se baje obnese = malček poje ves zajtrk v zameno za nalepko!

Naša tavelika doma poje sam kak kos kruha, pa mogoče mal krompirja al pa riža za kosilo (malo je ena žlička). Pravi da ni lačna. V vrtcu pa poje vse. Hvala bogu, da je sam 2 dni vikenda, da se potem naje. Aja pa probala sem tudi hrano iz vrtca domov prinest, pa je tudi ni jedla. Ker sem mislila, da tko zanič kuham user posted image . Ko pa je bolna so problemi. Mi shujša tudi za celo kilo v tistem tednu.
Bom probala nalepke.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati zelo je lepa vaša Tija. Komu je pa podobna? aja, ti do 21.leta zbiraš ponudbe?Moj je reku do 40.leta nikamor, pol bo šla pa lahko ven do 19ihuser posted image Ah, ja, očijvea lubica...

Moj tudi tko pravi. Je pozabu na to ko je hodu mene osvajat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Kati ma je lepa...res pravi cukerček.Evo se kar postavim v vrsto za ženitne ponudbe,upam da te ne moti 4-letna razlika.Je pa tudi fejst pošten kmečki možiček -pije sok in vodo,šarmanten in plavook..user posted image user posted image

dudi upam da se ti kmalu izboljša vid.

bistven podatek je da pije sok in vodo user posted image

Živjo ketty123

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Drugače pa DRŽITE DRŽITE zame pesti jutri ob 8h imam kontrolo na očesni kliniki...upam da je vse ok,da ni šlo na slabše user posted image (sej sem optimist),najbrž je prav tako!
Če pa se vam ne javim pa....user posted image
Bom pa eni sporočila.

Smo se pa drugač zunaj nakopali,pol smo pa res šli še na ledeno kavo in tam imajo ful igral in z večjim sploh nismo imeli nobenega dela...user posted image .Imeli smo se krasno,samo kaj ko ravno nedelje tako hitro minejo...

Dudi mislimo nate! Drži se.

lake, še zredila se boš, če boš piškotala!
In to ti govorim jaz, ki sem že pridobila novo kilco, namesto da bi še tri izgubila,...

jst mam tudi eno novo user posted image

Zdej se nekdo prebuja. Grem pogledat al je katera od tamalih al moj smrčač. Že par dni se ob 4ih zbudim in ne morm zaspat ker vleče in ne neha tudi če ga obračam.

Se javim še kej potem.

Aja dobro jutro vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.7.2009 7:51:03   
lake
Dobro jutro!

Majčka ubistvu ni v kompletu, lahko pa kupiš zraven dvoje hlačke, ene rumene, in ene bele z rumenimi črtami, samo mislm da jih nimajo več. Eh ena škatla piškotov mi pa res ne bo škodla user posted image , če verjameš. Pa če o tko dobri user posted image

Taja ma pavzo med hranjenjem, med 20, in 40-imi mililitri. Se mi bo pomoje kmal zmešal od tega hranjenja. pa sej bi še rekla da je lačna, če se mi bebi smejala. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.7.2009 7:58:46   
AKP
Dobro jutro!
Smo imeli že ob 6 budnico. Se je zbudila zelo dobre volje in se je samo smejala, ob 7.30 pa je utrujena omagala. Smo bili včeraj doma in smo povabili sosede na kosilu. Smo se nasmejali in naklepetali. Je v naši ulici 7 hiš in smo vsi približno iste starosti in se super razumemo. si dvakrat letno naredimo piknik in tudi drugače radi klepetamo. Sem res vesela, da imamo take sosede user posted image . Je pa naša deklina tudi precej gibčna. V posteljici jo najdem vedno drugače obrnjeno, ponavadi je kar kontra obrnjena. Ji pa še zelo malo manjka,a da se obrne na trebuh. Zdaj bi pa mogla iti likat pa mi ni. Bi raje šla spat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.7.2009 8:04:30   
AKP
Meni pa kile, kar pridno kopnijo. Se moram prav silit, da jem ker sploh nimam apetita. Sem že izgubila 19 kg in sem prav ponosna na sebe user posted image . Imam zamišljeno eno težo do katere je še zeloooo daleč, bom pa vztrajna in se ne bom predala. Edino trebuh pa še imam tako velik, da je kar hudo. Če bi si ga odrezala bi mi bile prav vse stare hlače.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.7.2009 8:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Meni pa kile, kar pridno kopnijo. Se moram prav silit, da jem ker sploh nimam apetita. Sem že izgubila 19 kg in sem prav ponosna na sebe user posted image . Imam zamišljeno eno težo do katere je še zeloooo daleč, bom pa vztrajna in se ne bom predala. Edino trebuh pa še imam tako velik, da je kar hudo. Če bi si ga odrezala bi mi bile prav vse stare hlače.

bi nam ti povedala kakšen recept, ker pri meni stojijo ko lipov bog, pa naj delam boga in svašta !user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.7.2009 9:27:54   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Naša tavelika doma poje sam kak kos kruha, pa mogoče mal krompirja al pa riža za kosilo (malo je ena žlička). Pravi da ni lačna. V vrtcu pa poje vse. Hvala bogu, da je sam 2 dni vikenda, da se potem naje. Aja pa probala sem tudi hrano iz vrtca domov prinest, pa je tudi ni jedla. Ker sem mislila, da tko zanič kuham user posted image . Ko pa je bolna so problemi. Mi shujša tudi za celo kilo v tistem tednu.
Bom probala nalepke.

¸

Evo pri nas je čisto ISTO, do pikice.

k.tja luštkan Urban, tolk so sladki ti otroci.
Za šampone pa jaz kupim včasih tiste male flaške, ki jih imajo v DM-u (prodajajo jih v tistih košarah), in tisto mu dam in lahko stisne vse če hoče. Velikih šamponov mu pa niti ne dajem v roke.
denar: še ne razumejo čist dober. Luka je hotel lego kocke in sem mu rekla naj da svoj denar iz šparovca. In je vzel pet kovančkov. Potem mu je ati naštimal kovančke kolikor bi jih rabil (14€), za dve pesti pa se je revež začel jokati, da toliko pa ni, ker je čisto majhna škatla lego kock.user posted image .

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.7.2009 9:35:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo spet sem samo uček pršla vržt sem gor... sem pospravljala, zdej pa še kr obiske čakamo user posted image  ne vem kje se potepajo

mani luštne slikce user posted image  user posted image

katmat pa kdo tole slika Tijo... kok hude fotke
kolega ki je fotograf....priporocam
pa se drag ni..

IZVIRNO SPOROČILO: ketty123

Živjo mame majčice

Tudi jaz bi se vam pridlužla pri čvekanju o naših malih Z-majčkih, če lahko? user posted image . Vas že kar nekaj časa spremljam in berem kaj se dogaja z vašimi malčki in z vami, a ponavadi sem samo prebrala, za kaj napisat pa je zmankalo časa user posted image .
Najini princeski je ime Lija, rojena je bila 6.5. (na rok), velika je bila 50 cm, težka 3300 kg.
Na drugem pregledu, ki sva ga imele 17.7. je bila velika 57 cm in tehtala 4650 kg. Naslednji pregled pa imava 12.8.
Je pa živahna, nasmejana in pridna punca, ki ponavadi že lepo spi od 21 pa do 6 zjutraj. Uuu kako fino je spet spat brez vmesnega zbujanja. Samo se pa tako hitro razvadiš.... če se slučajno kakšen dan zbudi še kdaj vmes....o, muka user posted image
Naj še povem, da sva iz Ljubljane iz Šiške - no, jaz sem drugač priseljena Korošica.
Ko pa ugotovim, kako sem gor dati sliko .... pa vam pokažem mojega cukerčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zivjo!

se strinjam, Dudica, da nedelje hitro minejo!

jutri vso srečo na pregledu!user posted image

naš mali Urban že spi (se je spet kar oddahnil, ko ga je moj položil v posteljico, čeprav sem mislila, da bodo danes težave, ker je pred spanjem spal in smo ga vmes za osvežitev malo zmočili), Oskar gre danes bolj pozno v posteljo, ker je imel popoldanski spanec do 18. ure.

takole pa je zgledal naš levček, ko je rjovel:

user posted image

in takole, ko je spal pred spanjem (pa saj to je prioriteta levčkov, ne?):

user posted image

mi je po Tijinih umetniških slikicah kar malo nerodno, ampak mi smo amaterji v fotografiranjuuser posted image

ja kuga si pa zdej rekla...dej dej...zelo lepe slikice popas gor...

OLIVICA: ce bo po meni ji bodo vsec malo starejsi...tak da...sem te ze zacahnala...user posted image user posted image

kile??caki grem do vage! men se je dva tedna pa pol po p ustavilo...ne gre vec dol...user posted image

joj lacna...hit en coko zamesat...

aja dobro jutro!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.7.2009 9:41:10   
OliveOyl
Ojla

maja1488 pri nas je isto s hranjenjem,zato pa sta šle zdaj malo v vrtec,da se pošteno najesta.user posted image user posted image
Kaj čmo..

Ma kako spet žge zunaj,za ne verjet.
Mi še kar dojenčka čakamo,sestra od moža..je imela rok v soboto,pa še nič,sem že kar nervozna.Sta šla zdaj v Po.
Uganite kdo jo je v soboto pregledal??user posted image user posted image  Talepi..

A katera ve za kakšen poceni app.al pa sobco sam 1x za prespat nekje na obali?Se bomo šli mal namočit.enkrat ta teden,pa sem mal gledala če bi kje prespali.Bomo videli kaj bo s tamalim,je nekam smrkal pa kašljal zjutraj.Me je prišel vprašat,če ima prašičjo gripo?user posted image  Mulc..

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.7.2009 9:42:27   
OliveOyl
Sem si kar odahnila..da ne bo treba neveste iskat,pol sem taprva v vrsti? Bolš de..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!