|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
27.7.2009 12:55:35   
Dudica1
zoja kako delaš uno instant ledeno kavo??Jaz sem mislila da sem kupila kapučino in si preberem pa ledena kavauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bom plešasta kmalu

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
27.7.2009 12:59:12   
zoja10
prašek v lonček in čez 1,5 dcl mrzle vode ali mrzlega mleka in pomešaš..
lohk tud mal zmiksaš z mikserjem rata malo več penice sam je pa več dela..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
27.7.2009 13:01:21   
Dudica1
Aja zoja lep avatar in ticker user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.7.2009 13:02:14   
Dudica1
grem dol da ne bom mučla oči,vas pridem še kaj pogledat ;)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
27.7.2009 13:02:34   
KatMat
pride kera pospravit tole mojo đunglo!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
27.7.2009 13:07:01   
zoja10
Hvala Dudica...
pojdi mal počivat, sam morš mižat najbrž user posted image

KatMat ko gre od tebe tista k bo spravljala jo pošlji še k meni...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.7.2009 13:10:27   
Anonimen
user posted image no evo, dobro da imamo RR - midve z Ledo sva skoraj sosede, pa še izgleda da bolje pozna naše konceuser posted image  

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.7.2009 13:15:26   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Evo sm nazaj user posted image
Imam neko oteklino v očesu ki baje izgine po nekaj mesecih...ne vem sicer od kaj jo imamuser posted image ...kontrolo mam zdaj čez en mesec,tako da grem mirno lahko na morje,samo ena orng sončna očala si moram kupit user posted image (cel kup denarja spet).Moram pa počivat...kako mi bo to uspel tud še ne vem user posted image

Maj je bil z nama je bil ful priden tako da sta z atijem malo hodila okrog po sončku.

Kaj naj skuham na hitro?

pajkova reberca...user posted image user posted image user posted image

Če ti jih zmanjka kdaj kati, pridi k men nabrat. Jih gojimo, da so bolj debeli.

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ojla hoj, sem se mal posodobla... končno user posted image

skoz neki pucam in spravljam, jutri se moji vrnejo z morja pa nočem da more mami že takoj spravljat za nami. user posted image zdej sm sicer tašči pršla rože zalit ( s plutonijemuser posted image ), pol pa še doma...dela ne zmanjka.

Razmišljam da neham dodajat aptamil, učeri zvečer je ob 11 začela se dojit in je po 15 minutah zaspala kot klada in je spala do 8. 30 tko da očitno ma ona svoje nočno spanje pa naj bo lačna al pa ne...

Ledeno kavo pijem jaz uno instant od barcafeja k je za ledene kave in je super dobra, pa še Taja lih tko spi po njej... za doječke je dobra user posted image

mi bomo tudi danes za kosilo meli pašto prelito s smetano v kateri je nariban parmezan in koščki šunke... več kot odlična zadeva za na hitrco

drgač pa sam še ene 3 dni in bom plešasta user posted image tok mi izpadajo lasje...user posted image

Zoja ti maš tvojo taščo skor tako rada kot jst svojo user posted image

Katera je že rekla, da bo začela pit herbalife? A je že kej učinka?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
27.7.2009 13:16:29   
Anonimen
ojla...evo mi smo nazaj z vikenda na deželi user posted image (beri pri tašči). V soboto smo mel piknik, v nedeljo pa itak vedno tam visimo, tako da se je naša malčica fino preluftala.
Hotla sva sprobat športni del vozička namest košare, in je fajn, samo ne boste verjel, ampak spet manjka ena plastika, da se strehica fiksira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zarad tega vozička sva že stokrat šla nazaj v trgovino. Mamico jim. Danes gre dragi tja, pa je reku, da bo kr z enga vozička to dol potegnu. Ma...nimam besed. Zdaj si že počas zasluživa neki za potne stroške. Ful so nesposobni v tej štacuni. Gravž.user posted image

DRugač naš Živček raste, tako da me res zanima, kaj bojo povedal v sredo, ko greva se merit in tehtat. V primerjavi z ene parimi dojenčki, s katerimi smo bli ta vikend skup, je prava velikanka...user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.7.2009 13:20:16   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.7.2009 13:21:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Evo sm nazaj user posted image
Imam neko oteklino v očesu ki baje izgine po nekaj mesecih...ne vem sicer od kaj jo imamuser posted image ...kontrolo mam zdaj čez en mesec,tako da grem mirno lahko na morje,samo ena orng sončna očala si moram kupit user posted image (cel kup denarja spet).Moram pa počivat...kako mi bo to uspel tud še ne vem user posted image

Maj je bil z nama je bil ful priden tako da sta z atijem malo hodila okrog po sončku.

Kaj naj skuham na hitro?

pajkova reberca...user posted image user posted image user posted image

Če ti jih zmanjka kdaj kati, pridi k men nabrat. Jih gojimo, da so bolj debeli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.7.2009 13:34:43   
Leela
zoja10 lep avatar, jaz se tvojim postom ful narežim.

lina in leda pa ne preveč opravlat user posted image

majch ja kakšen voz pa imaš in kje si ga kupila?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
27.7.2009 13:36:50   
pokica_
Evo naš Anej je spal celo eno uro zdaj, pa mi je uspelo umazano kopalnico spucat! user posted image  Zdaj se je pa že zbudil...ajejmene! user posted image  Bo treba animirat očitno spetuser posted image .

Mi smo v nedeljo Aneja tehtali in tehta že 5600g. Ob odhodu iz P je tehtal 3620 g ob porodu pa 3700g. Men se zdi, da že skoraj prehitro dobiva težo, pa je bil šele 2 mes star. user posted image  
No, če bo to pripomoglo k čimprejšnji OP, pol super. user posted image  Gremo pa 5.avg. spet v LJ na maxilo.

Evo, glaaaasen alarm! Šibam! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
27.7.2009 13:37:56   
Leela
jaz sem z mojim PP kar zadovoljna. Zdaj sem še senčnik kupila. za kengurujčka pa ne vem ali naj ga nabavim ali ne.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.7.2009 13:42:33   
Anonimen
ja voziček je jane slalom pro. Ful sem zadovoljna z njim, ker je prostoren in ful okreten. Na živc so mi pa stopl v trgovini, ko najprej niso zraven dal nakupovalne košare in pumpe za gume in sva hodla nazaj, da nej zrihtajo in je traaaaaajalo. NO, zdaj sva pa športni del sprobala, pa manjka plastika za streho pritrdit...k je čist nelogišno, da bi jo človek dol jemal...aja..pa še postlo so nama uspel prodat brez podna...user posted image gre vse narobe.user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
27.7.2009 13:50:42   
zoja10
smeh je pol zdravja user posted image

zdej mi je nekako uspelo rože zalit sam tiste k so po neskončanem balkonu so letos zadnjič tam , ker bo drugo leto to MOJ balkon...user posted image  ....to sm zdej razmišljala...user posted image  

Taja že ful časa spi, mi je že skor dougcajt, sam nemorm nikamor ker ni babysiter-ja..
jaz sem z mojim vozičkom  Chicco tud ful zadovoljna sam pr športnem/sedež delu so mi čudni uni paski za otročka zavezat k niso nič oblazinjeni..user posted image  naša še ne gre prou not k se kar zgubi ker je tok velik sedežek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.7.2009 13:57:33   
Anonimen
aja...kengurujček je men zlata vreden. Smo v 4 štuku in preden dol pridem, pa iz kleti voziček vzamem, traja...pa male nimam kam dat, Kengurujček mi je ful olajšal delo, da vsaj normalno lahko grem na sprehod z malo pa pol tud nazaj kako vrečko iz trgovine prinesem. V glavnem ga imam za to...drugače jo mam najraje v vozičku, je bolj komot. Mam pa Babybjorn.

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.7.2009 14:04:19   
pokica_
Sem mu dala tolažilno dudo v usta in podstavila z pleničko. Bo mogoče še 5min mir. user posted image

Punce, a berem, da ene že uporabljate športni del vozička? A jih mate že kontra obrnjene ali k vam?
Mi mamo PP Pliko P3, pa je super, jaz sem zadovoljna z njim.
Leela, a to si kupla marelo-senčnik? A strehica pr športnem delu ni dost? Jaz sem tudi zadnjič v BC kolebala, al kupit al neuser posted image  

Glede odg. kar se tiče bivanja je pa zanimivo prebrat. No, mi še nismo sklenli kompromisa....bo še traaaaajalo, lahko še tud kako leto dni. user posted image  
KatMat, kdaj pa imata vi2 kupit hiško? In kolk kvadratov? BTW, mala pupa je prava prinčipesa na teh profi fotkah! user posted image
Dudi, upam da bo vse ok s tabo in tvojim učkami!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
27.7.2009 14:08:51   
Anonimen
na našem vozičku je obrnjena samo naprej. Ima pa strehica vmes plastiko-kao okenček, da jo vidim. Brez senčnika ne gre pri tak malem, ker leži in je ful mal pod streho. Potem ko prav sedi, je boljše.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
27.7.2009 14:12:36   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mi mamo PP Pliko P3, pa je super, jaz sem zadovoljna z njim.
Leela, a to si kupla marelo-senčnik? A strehica pr športnem delu ni dost? Jaz sem tudi zadnjič v BC kolebala, al kupit al neuser posted image   

Strehica je super, sicer pri ležanju gre najvišje tako kot pri košari in rabiš dodatno zaščito (jaz nimam košare). Trenutno imam plenico senčnik. Ko pa bo hotel malo več okoli gledati ga bo plenica motila, marela bo pa ok. Pri sedenju pa gre strehica zelo dol ampak mu bo isto preveč zastirala pogled. Za to se mi zdi marela fajn ker več vidi in ni čist zabarikadiran. Pa še celo drugo leto se ga uporablja.
Tukaj je še precej odprto (kotlina) in zvečer je sonce ful nizko in sveti direkt v tikvo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
27.7.2009 14:28:37   
lake
Pa sm se načvekala, ledena kava je še ostala, tko da vabilo še vedno velja. Sladoleda je še praktično cela banjca, smetane pa tud.
Da ne govorim da očitno ne da samo jest ne smem pri Taji, ker se vedno zbudi takrat, tud obiskov ne smem met,ker je bla nonstop sitna, zdej ko je pa prjatlca šla je pa zaspala.

Grem en jogurt pojest, če se ne bo zbudla.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
27.7.2009 15:05:31   
zoja10
punce sam v vednost :

LOHK ZAČNETE DELAT MAJČKE 2010 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
27.7.2009 15:18:18   
AKP
Meni se pa danes tako vrti, da komaj hodim in sedim user posted image . Sem stala in zaprla oči pa me, kar zanese. Saj se je že včeraj začelo, samo pa ni bilo tako hudo. Sem si prej merila pritisk pa je bil ok 110/60, puls pa mi je kazalo 35. Še dobro da tamala danes dosti spi, ker mi ni do ničesa.
Pri hujšanju je pa takole, da moram jaz precej kg izgubit in ker zdaj dosti manj pojem, kot sem prej in še precej se gibam, pomojem že zaradi tega izgubljam kile. Sem pa po porodu izgubila 10 kg, prvi mesec 5, drugi in tretji pa 2 kg. Več kot 2 kg pa si ne upam izgubit zaradi dojenja. Se pa moram zjutraj silit, da pojem vsaj en košček kruha. Pa tudi zvečer se ponavadi silim, da kaj pojem. Popijem pa nekje 3 litre tekočine na dan.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
27.7.2009 15:18:45   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

punce sam v vednost :

LOHK ZAČNETE DELAT MAJČKE 2010 user posted image user posted image user posted image

user posted image pa res! če ma katera željo... in pogoje. moja M je odsotna in upam, da tako še nekaj cajta ostane, pride naj po novem letu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
27.7.2009 15:24:36   
mani2
Jaz sem mojmu zadnjič rekla da bi še lahka mel drugo leto enga user posted image . Pa mi je reku da bo kar čez balkon dol skoču in stestiro trdnost pločnika.  Mogoče pa se bo premislil pa bomo mel majčka 2011 user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ringarajini blogi
Uredništvo RR

Ali veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?

Ja (37%)

Ne (63%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!