Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:43:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ojla maja1488 pri nas je isto s hranjenjem,zato pa sta šle zdaj malo v vrtec,da se pošteno najesta. Kaj čmo.. Ma kako spet žge zunaj,za ne verjet. Mi še kar dojenčka čakamo,sestra od moža..je imela rok v soboto,pa še nič,sem že kar nervozna.Sta šla zdaj v Po. Uganite kdo jo je v soboto pregledal?? Talepi.. A katera ve za kakšen poceni app.al pa sobco sam 1x za prespat nekje na obali?Se bomo šli mal namočit.enkrat ta teden,pa sem mal gledala če bi kje prespali.Bomo videli kaj bo s tamalim,je nekam smrkal pa kašljal zjutraj.Me je prišel vprašat,če ima prašičjo gripo? Mulc.. iiiihhhhhhaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:45:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sem si kar odahnila..da ne bo treba neveste iskat,pol sem taprva v vrsti? Bolš de.. a ne.... en žan je pred tabo pa en anze....pocas pocas...bmo fejst prestudiral ker bo taprav...je pa dobr ce mas veze..to pa res
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:45:36
|
|
|
|
pokica_
|
Napišem kaj kasneje, alarm lakote! Sem vas pa skoraj vse do konca prebrala!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:46:19
|
|
|
|
OliveOyl
|
aja ,ketty 123 dobrodošla!! Včeraj sem se najedla solate-šobske,bi me hmal razneslo.Tina je sam ene dvakrat prdnila pa je bilo.HB da nima po nobeni hrani hrčev.Mogoče pa bio gaia pomaga, vsak dan dobi 5 kapljic pa je. Danes je spal od 21h do 4h,drugače pa od 22h do 5h...Majka.. Saj se je pa Sebi drl,je s postelje padel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:47:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ojla maja1488 pri nas je isto s hranjenjem,zato pa sta šle zdaj malo v vrtec,da se pošteno najesta. Kaj čmo.. Ma kako spet žge zunaj,za ne verjet. Mi še kar dojenčka čakamo,sestra od moža..je imela rok v soboto,pa še nič,sem že kar nervozna.Sta šla zdaj v Po. Uganite kdo jo je v soboto pregledal?? Talepi.. A katera ve za kakšen poceni app.al pa sobco sam 1x za prespat nekje na obali?Se bomo šli mal namočit.enkrat ta teden,pa sem mal gledala če bi kje prespali.Bomo videli kaj bo s tamalim,je nekam smrkal pa kašljal zjutraj.Me je prišel vprašat,če ima prašičjo gripo? Mulc.. iiiihhhhhhaaaaaaaaaa Sem jo skoz hecala da jo bo talepi pregledal,pa je res nanj naletela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:49:30
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Napišem kaj kasneje, alarm lakote! Sem vas pa skoraj vse do konca prebrala! Oj Pridna ,ker si vse prebrala.Jaz sem sam zadnjo pa predzadnjo stran..lahko predolgo traja pol se pa že zbudi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:50:42
|
|
|
|
KatMat
|
jest bom sla pa kr v domzale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:50:58
|
|
|
|
leda_
|
Dobro jutro! Mi smo spet super spali. Včeraj pa smo bili na pikniku in mali ni mogel spati, da ne bi kaj zamudil ! Še sreča, da ni preveč tečnaril, da sem lahko čevapčiče jedla . IZVIRNO SPOROČILO: ketty123 Živjo mame majčice Tudi jaz bi se vam pridlužla pri čvekanju o naših malih Z-majčkih, če lahko? . Vas že kar nekaj časa spremljam in berem kaj se dogaja z vašimi malčki in z vami, a ponavadi sem samo prebrala, za kaj napisat pa je zmankalo časa . Najini princeski je ime Lija, rojena je bila 6.5. (na rok), velika je bila 50 cm, težka 3300 kg. Na drugem pregledu, ki sva ga imele 17.7. je bila velika 57 cm in tehtala 4650 kg. Naslednji pregled pa imava 12.8. Je pa živahna, nasmejana in pridna punca, ki ponavadi že lepo spi od 21 pa do 6 zjutraj. Uuu kako fino je spet spat brez vmesnega zbujanja. Samo se pa tako hitro razvadiš.... če se slučajno kakšen dan zbudi še kdaj vmes....o, muka Naj še povem, da sva iz Ljubljane iz Šiške - no, jaz sem drugač priseljena Korošica. Ko pa ugotovim, kako sem gor dati sliko .... pa vam pokažem mojega cukerčka. Dobrodošla IZVIRNO SPOROČILO: AKP Meni pa kile, kar pridno kopnijo. Se moram prav silit, da jem ker sploh nimam apetita. Sem že izgubila 19 kg in sem prav ponosna na sebe . Imam zamišljeno eno težo do katere je še zeloooo daleč, bom pa vztrajna in se ne bom predala. Edino trebuh pa še imam tako velik, da je kar hudo. Če bi si ga odrezala bi mi bile prav vse stare hlače. Kakšen recept pa imaš? Dej ga še nam povej, ker kile kar stojijo Dudica - veliko sreče na današnjem pregledu k.tja- luškan je tvoj Urban
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:51:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Napišem kaj kasneje, alarm lakote! Sem vas pa skoraj vse do konca prebrala! Oj Pridna ,ker si vse prebrala.Jaz sem sam zadnjo pa predzadnjo stran..lahko predolgo traja pol se pa že zbudi. jest tud tko ucasih...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:52:03
|
|
|
|
KatMat
|
leda...oprost...iz kje si??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:54:51
|
|
|
|
leda_
|
iz medvod
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:55:17
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest bom sla pa kr v domzale jest pa ne.. Sem se prej v kopalke dala,ma da ste videle dekolte.O marija.. Lanske kopalke,ta najmanjša košarca pa še je bila na pol prazna. Moram ene večje najt,ker je tudi spodnji del še povečan.. Gospodična me kliče.. Lep sončen dan vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:56:47
|
|
|
|
mani2
|
Dan. Naša mala pa si je dala danes duška na flaši. Ke se je zjitraj zdudila sem ji pripravila satndrdnih 120ml. Pa ona to lepo spije, podre kupčka pol pa v joh pa prst v usta. Jo jaz gledam ko da bi z Marsa padla. Pa ji pol naredim še 60ml in ji na koncu ostane še samo 10 ml. Pa ona men poje 170ml . No sej bi že bil čas da poje malo več sam me je pa vseeno malo presenetla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 9:59:24
|
|
|
|
KatMat
|
se nam bos pridruzila na kaksni kavici ali pa vozickanju??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:05:56
|
|
|
|
leda_
|
KatMat - z veseljem pridem na kakšen čvek. Res ste super punce . Dej sporočte mi,ko se boste kaj dobile...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:11:40
|
|
|
|
KatMat
|
seveda da bomo...te bomo zelo vesele joj vidim da se slab mesec pa bo padu usodni da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:12:51
|
|
|
|
leda_
|
Katera se bo poročila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:17:29
|
|
|
|
KatMat
|
mani2.... sem mislila da sem tvoj ticker odprla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:18:58
|
|
|
|
pokica_
|
NO, da na nekaj še napišem. Vikend je minil preveč hitro, čas ko je naš ati doma, prehitro mine zmeraj. V soboto smo bli na pikniku pr mojih starših, je mali prespal skoraj cel dan, vmes se je zbudil samo zarad lakote, pa nazaj zaspal. Obožuje voziček in vozičkanje, babi in dedi sta pa itak navdušena da ga malo popazita, ko spi. Pa zmeraj jima rata it z njim na pivičko, nama pa še nikol ni zneslo, pa ga mamo že dobra 2 mes. Spimo lepo, jemo lepo, ...zdaj bi moral bit lačen, pa noče jest, je nazaj zaspal, se že spet zdaj zbudil, pa si godrnja...morm it. Ajej, tale naš lump! Mogoče bo danes spet en težkih dni, upajmo da ne. K sem včeraj zvečer zaspala ko ubita že ob 22h, še dobro da je atiju uspelo malega uspavat, mu boljše ratuje to delo kot meni. Mene obožuje mali očitno samo podnevi, ko rabi animacijo,...je pa mami dobra! Alarm! Čaw
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:19:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Dan. Naša mala pa si je dala danes duška na flaši. Ke se je zjitraj zdudila sem ji pripravila satndrdnih 120ml. Pa ona to lepo spije, podre kupčka pol pa v joh pa prst v usta. Jo jaz gledam ko da bi z Marsa padla. Pa ji pol naredim še 60ml in ji na koncu ostane še samo 10 ml. Pa ona men poje 170ml . No sej bi že bil čas da poje malo več sam me je pa vseeno malo presenetla. nasa se vedno samo 100 poje...vcasih 120 ampak redko...prej manj kot pa vec...teza ji pa lepo raste
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:22:38
|
|
|
|
mani2
|
Tud pri naši dečvi se nimam kaj za pritoževat glede teže. Sem jo zadnič tehtala in ugotovila da ima že 5 kg. Je čist mamici podobna. Glih tako debela je kot jaz . To mi je povedala naša prababi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda_ iz medvod me toooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:32:48
|
|
|
|
leda_
|
Mani2- naj bo to pravljični dan za tebe Naš poje od 130-150 redko manj.....zvečer pred spanjem pa včasih poje tudi več...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:33:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Tud pri naši dečvi se nimam kaj za pritoževat glede teže. Sem jo zadnič tehtala in ugotovila da ima že 5 kg. Je čist mamici podobna. Glih tako debela je kot jaz . To mi je povedala naša prababi. nasa se pa nic ne bajska...kr drobcena je...kilce pa ma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 27.7.2009 10:36:24
|
|
|
|
leda_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: leda_ iz medvod me toooo iiiiiiiiiiiiiiiii potem pa greva lahko kdaj skupaj vozičkat Ali si prav iz Medvod?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Spolni odnosibinyyKoliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?od 30 do 60 min (
93%)
od 60 do 90 min (
4%)
od 90 do 120 min (
2%)
več kot 120 min (
1%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!