mama11
|
Dudica, upam, da se ti uček poštima. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja drugače pa - punce, so kateri že začeli izpadati lasje? meni sicer še ne, a pričakujem zdaj zdaj tisti čas, ko začnejo po porodu lasje noro izpadati si boste takrat pustile dolge lase ali se postrigle? Ja, meni . Sem kar slabe volje vsakič, ko si umivam lase, ker gredo ven v šopih... Je bilo pa tako že prvič - takrat 6, tokrat 8-9 tednov po porodu. In je trajalo 3-4 mesece... sem mislila, da bom končala plešasta. Me je že zdaj groza, če bo tole trajalo tako dolgo kot prvič. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Danes je Tija pozirala kot prava in velika manikenka. Za posladek samo en utrinek z današnjega dne. Več pa v prihodnjih dneh...... LP Še, še... Mani2, Maria pa tudi fenomenalno pase kravice. Ko bi ve videle mojo malo lenuhinjo - malo obrne glavo, pri čemer skoraj z nosom podrajsa po rjuhi, potem se uleže in gleda naokoli. Ko se naveliča, pa začne tuliti. Pa ne zaleže nobena igračka ali ropotuljica... ta bo pol življenja preležala. Sestrica je pa že 1 teden stara glavo obračala kot profesor. Pozdravljeni Ketty123 in Lija Mi smo preživeli res lepo družinsko nedeljo. Zdaj je pa moj v delavnici, pikici že pol ure pančata, jaz pa počivam s škatlo piškotov pred računalnikom . Včeraj zvečer sva šla na veselico. Je šla še moja najboljša prijateljica z možem in najboljši prijatelj od z ženo. Je bilo ful luštno, smo se naplesali, pa ful nasmejali, ker je imel slabe pol ure v programu nastop Šarec. Sem se narežala, kot že dolgo ne. No, mularijo je čuvala moja zlata tašča. Sva se bala, da se bo Julija kaj zbudila, pa me je kap, ko prideva dam in je pokonci starejša... z njo in spanjem običajno ni nobenih problemov. Skratka, čez dan smo bili na obiskih in očitno se je prenažrla cukra, se zbudila ob pol polnoči čisto prešvicana in ne in ne spat. Jo je moj umiril in dal nazaj spat, potem smo pa "družinsko" zategnili do osmih zjutraj.
|