|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
7.8.2009 21:24:20   
KatMat
tri dni nazaj smouser posted image pa sem si dovolila uzeti vajeti v svoje roke,hopa navrh-jah k je blo vsega konc v 10 sec....jupi...in kaj pol...ze zehal....jupi se enkrat...pa ga ze dva dni sprasujem ce se je zamislu o tistih 10 sekundah oz tistem kar je sledilo?? nc od njega...ucer sem skocila pod tus pa je tamalo mal zvijal,pridem nazaj in jo ma z rito na svojih nogah pa z eno trese on pa tipka po tipkovnici tamala se pa dere na vse grlo...haaaalllooo???? pa nisem bila 10 min pod tusem....tud tok casa ni mogu pocakat pa se ji mal posvetit

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.8.2009 21:24:21   
Dudica1
mah kje ni za mislit da bi bla brez avta sama user posted image

nč grem jaz v mižale...lepo se imejte in se beremo drug teden...PA-PA user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.8.2009 21:24:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
vi že uporabljate slinčke?
jaz se jim sicer kar izogibam, ker mi je tako nerodno imeti slinček pri ležečem in spečem otroku (čeprav je ta slinček kot majčka, nima vrvice)... pa drugače se niti ne popaca (pobruha) toliko (max ga dnevno 2x preoblečem) - se mi zdi, da sem pri Oskarju več preoblačila in prala.

Prvi mesec, ko je non stop polivala sem... pa mi je bilo grozno s tistimi trakci okoli vratu. Potem sem pogruntala, da sta obe strani preveč zanjo in sem jo dojila le na eni. Odtlej ne rabim nič... razen pri spahovanju kdaj mene malo popljuva.

dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena...

Nič čakat desca... da delno citiram enega komunista..."srečo si mora človek ustvariti sam". Glede avta se pa ne pustit, meni je avto svoboda. Kaj pa če bi (bohnedaj) kdaj nujno morala s Tijo k zdravniku?
e tocno to!
midva mava en avto, drugega ne rabiva user posted image uporabljava pa tud dosti taksi, no, moj ga, ko rabim avto

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.8.2009 21:26:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mah kje ni za mislit da bi bla brez avta sama user posted image

nč grem jaz v mižale...lepo se imejte in se beremo drug teden...PA-PA user posted image

dudi lepo se mej na dopustu!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.8.2009 21:27:09   
KatMat
men pa kr prav pride svoj avto...sicer mava zdej zamenjane ker ima njegov klimo moj pa ne...

grem k mami v cerknico,grem kam na vozickanje,kam na kavico...al pa sam do trgovine

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.8.2009 21:29:07   
ledenka

men pa kr prav pride svoj avto...sicer mava zdej zamenjane ker ima njegov klimo moj pa ne...

grem k mami v cerknico,grem kam na vozickanje,kam na kavico...al pa sam do trgovine

odvisno je, kaj počneš čez dan, midva sva v glavnem peš naokoli, ker tudi stanijemo tako, da se da peš večinoma vse uredit. če pa rabiš avto, pa ne pusti, da ga proda!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.8.2009 21:39:36   
KatMat
sej se borim...ker res nebi imela nic od tega da prodam...bila bi brez avta,novga itak ne morm kupit tist dinarcek pa ne morm vlozit nikamor da bi jaz kaj od tega imela dolgorocno

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.8.2009 21:40:29   
KatMat
nic grem tud jest kr spat....druzga mi ne preostane

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.8.2009 21:40:42   
KatMat
nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.8.2009 21:50:29   
lananai
Ej, od starga avta itak ne dobiš dost denarja. Še posebej, če je zrihtan, ne dobiš tolko za njega, kot si vložila. Ne se dat, da ti ga proda!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.8.2009 21:58:36   
Anonimen
lahko noč tistim, ki že spite in greste spat!

jaz se še vedno tresem zaradi popoldanskega sprehoda,... se mi zdi, da se je danes v moj svet odprla črvina, ki si je ne želim imeti! upam, da se je tudi nazaj zaprla!
sem v dilemi koliko časa še ostati in vzgajati otroka v Ljubljani.

ali katera ve za kakšen dober tečaj obrambe, ki poteka v LJ???

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.8.2009 22:00:53   
zoja10
Dudica lepo se imej!!

Jaz sem tudi izredno slabe volje, osamljena bi se reklo,....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.8.2009 22:02:04   
Anonimen
zakaj pa rabiš tečaj samoobrambe ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.8.2009 22:02:21   
zoja10
k'tja kaj pa je blo????

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.8.2009 22:05:01   
Anonimen
mi imamo samo en avto, ker ga moj tako ali tako nič ne potrebuje (službo ima blizu, da gre tja lahko tudi peš, za ostalo se pa že sproti meniva...) in se mi je zdelo nesmiselno, da samo za vzdrževanje plačujeva, avto pa na parkirišču,... ga je prodal.
jaz pa avto non stop nekaj rabim (no, zdaj ko sem na porodiški ne toliko)... ampak ga bom morala zamenjati za večjega. pa cincam, ker sem navezana nanj, ga imam že dolgo, Oskar je tudi nor nanj! ampak kaj, ko nam je premajhen...
jeseni bomo gotovo menjali za kakšnega kangooja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.8.2009 22:06:33   
Anonimen
nehajte se sekirat zaradi descev. zakaj pa bi morali biti vaši boljši kakor je moj ?

naš se je sred tedna spomnil, da bi bilo ta vikend fajn nekam kampiratuser posted image  ok, to bi bilo fajn, če bi on vedel kam, kje, s kom, kako, ..... pa sem mu vse skupaj prepustila....posledica tega je, da on trenutno še nima pojma kam bi šeluser posted image ...pakiranja za tak podvig je pa, saj veste koliko ane ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.8.2009 22:07:04   
ledenka
k.tja, kaj pa je bilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.8.2009 22:08:53   
Anonimen
trije s kijem nad enega! dogajalo pa se je tako hitro kot v filmu,...
v naši bližini... sem se drla, naj se drugje tepejo, da so tukaj otroci, Oskarju zakrivala oči in ob prvi priliki odstranila sebe in oba otroka,...
folk je miril svoje pse, da se niso zakadili vanje in vsi so noro klicali policijo (seveda so se do takrat že vsi pobrali)

grozljivka! zdaj pa še po poročilih poslušam, kaj se je dogajalo v centru LJ,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.8.2009 22:08:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

nehajte se sekirat zaradi descev. zakaj pa bi morali biti vaši boljši kakor je moj ?

sej se ne user posted image
sam danes mi narobe hodi, da je šel ven, ker mali ful nemirno spi, potem pa moram vsake 10 minut odšepat v zgornje nadstropje. da bi šla spat, mi pa še ni, čeprav kaj dosti stopnic ne bom več prenesla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.8.2009 22:09:25   
Anonimen
k.tja....a si bila kje blizu tistega streljanja ? ravnokar gledam odmeve user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.8.2009 22:10:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

trije s kijem nad enega! dogajalo pa se je tako hitro kot v filmu,...
v naši bližini... sem se drla, naj se drugje tepejo, da so tukaj otroci, Oskarju zakrivala oči in ob prvi priliki odstranila sebe in oba otroka,...
folk je miril svoje pse, da se niso zakadili vanje in vsi so noro klicali policijo (seveda so se do takrat že vsi pobrali)

grozljivka! zdaj pa še po poročilih poslušam, kaj se je dogajalo v centru LJ,...user posted image user posted image user posted image

ej, šit nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.8.2009 22:10:46   
ledenka
Ljubljana ni več tako varna, kot je bila...

sem nekaj let živela v tujini, pa se kar navadiš na to, da je treba bit previden. v restavraciji poleg bloka, v katerem sem stanovala, so imeli npr. strelski obračun itd.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.8.2009 22:12:50   
Anonimen
*Lina* če bi se še streljali, bi se mi zmešalo! zdajle bi mi prav pasalo popiti en viski ali pa pokaditi kakšno ...! da se umirim,... (pa nimam nič od tega doma... še piva ne!)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.8.2009 22:13:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

sej se ne user posted image
sam danes mi narobe hodi, da je šel ven, ker mali ful nemirno spi, potem pa moram vsake 10 minut odšepat v zgornje nadstropje. da bi šla spat, mi pa še ni, čeprav kaj dosti stopnic ne bom več prenesla.

o to pa poznam---šetanje gori-doli....včasih prekolnem stopnice do amena user posted image ...med nosečnostjo sem imela še celo tako, da je bil pralni stroj v prvem štuku, sušilni stroj pa v drugem ...sem prenosila enih cunj za znoret

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.8.2009 22:15:19   
Anonimen
joj, ledenka,... upam, da ne bom nikoli priča kakšnemu strelskemu obračunu (ne jaz in ne moji otroci!)
tega nikomur ne privoščim!!! zakaj to ne morejo izvesti kje na samem, če že morajo??? kakšni frajerji pa mislijo, da so???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

noč čarovnic
Lelly28 RR

Ali s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!