Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:01:30
|
|
|
|
lake
|
No punce midva oz. jst sm spokala (tko kot se moj ukvarja s tamalo pa pokanjem bi mela 10 otrok), tko da se bomo počas odpravl. KatMat Če prideš jutri poklič pa se bomo vsaj za kak kofe zmenil. Dudica Lepo se mej na morju. Se tipkamo v nedeljo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:07:35
|
|
|
|
KatMat
|
no prou...ce pridemo te poklicem!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:13:34
|
|
|
|
Dudica1
|
lake tud vi uživajte...pa kakšno kartico pošlji na rr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:16:22
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ta je zame: a tojk stari so ti všeč Ja itak..zakaj pa misliš da v domu za ostarele delam!! joj oliva ta je pa kilerski zdaj berem za dva dni nazaj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:18:46
|
|
|
|
Dudica1
|
ej če bo pa ktera na primorskem koncu pa tud naj pokliče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:20:44
|
|
|
|
KatMat
|
kam ze greste??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:23:03
|
|
|
|
Dudica1
|
simonov zaliv
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:24:34
|
|
|
|
maja1488
|
Se dobimo v kopru na kofetu namesto v postojni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:26:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Se dobimo v kopru na kofetu namesto v postojni? ajde sm sporočte mi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:35:48
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lananai k.tja, če imata vidva modre oči, naj ne bi bilo možnosti, da ima vajin otrok druge barve. Kar za rjave + rjave oči ne velja - je šansa, da se rodi otrok z modrimi, če imata oba starša gen za modre oči in ravno tega preneseta naprej na otroka. Ker vsak človek ima 2 gena za oči - enega dobi od očeta, drugega od mame. Če je en rjav, drug plav -> rjava prevlada in so oči rjave. Če sta oba plava -> itak plave. Če sta oba rjava -> rjave. Lahko imata npr. oba starša rjave oči (en rjav + en plav gen) in otroku oba preneseta ravno plav gen. Jst mam plave, moj rjave. Upam, da ima plav gen v sebi (njegov dedek je imel plave oči, tko da šanse so). pol pa moji teti nista pravi!!! ????? Men se zdi, da smo se tko učil enkrat v OŠ. Naj še katera iz stroke pove. ja tako so učil, sem tudi jaz skoz tako mislila. Ampak genetika je zapletena stvar, sploh barve oči (predvsem odtenke težko pogruntajo). Na med.overju je forum genetika in tam sem prebrala, da imata lahko dva modrookca, z dedki in babicami modrookci, lahko otroka z rjavimi očmi.
< Sporočilo je popravil Leela -- 7.8.2009 20:45:27 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:50:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Se dobimo v kopru na kofetu namesto v postojni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:51:00
|
|
|
|
Leela
|
no sem prebrala in se nasmejala , men lahko kakšnega veslača nalimate pokica za Anejčka, za koželjevo sem brala da je ena boljših zdravnic. Tako, da po moje ne rabiš skrbet. za knjigo sem si pa že napisala in si jo ob priliki sposodim. Bo pa jutri v DZS akcija Znanost o vzgoji za cca 12€. Menda je dobra knjiga. k.tja za lulčka sem jaz že prej enkrat prebrala tako kot si napisala. Če lahko otrok vredu lula in nima vnetij sem jaz bolj zato, da nisi preveč "agresiven". ledenka: , da se čimprej pozdraviš. To z nohtom res boli, jaz sem imela pred 3 leti tako nesrečo na palcu na roki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:51:08
|
|
|
|
KatMat
|
dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 20:52:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena... izpovej se
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:01:21
|
|
|
|
KatMat
|
jah sej se ni kej za izpovedat...kr zalostna sem ze cel dan...od desca pa itak nimam kej....pride dam poje in glej ga zlomka ze spi...jupi my life is great
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:03:27
|
|
|
|
KatMat
|
hotela sem tud it na prijateljicino prvo razstavo pa se nikokr ne najde cas...pa sem zelela da gremo skup pa se ni izslo,dons sem hotla it sama pa se ni izslo...pol pa slisis mojga k mi hoce se avto prodat-jah pol bo pa res fajn k bom res sam doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:04:13
|
|
|
|
Dudica1
|
ja u rit ga brcn Jaz mojga kr nateram če kej rabim,no samo moram pa povedat da ni tak da bi čez dan sploh spal,kr kaj najde da dela...al zuni al pa notr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:05:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hotela sem tud it na prijateljicino prvo razstavo pa se nikokr ne najde cas...pa sem zelela da gremo skup pa se ni izslo,dons sem hotla it sama pa se ni izslo...pol pa slisis mojga k mi hoce se avto prodat-jah pol bo pa res fajn k bom res sam doma hmm,tvoj avto prodat??? nč ne skrb bomo pa me k teb hodile ti boš pa samo kavice kuhala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:06:48
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja vi že uporabljate slinčke? jaz se jim sicer kar izogibam, ker mi je tako nerodno imeti slinček pri ležečem in spečem otroku (čeprav je ta slinček kot majčka, nima vrvice)... pa drugače se niti ne popaca (pobruha) toliko (max ga dnevno 2x preoblečem) - se mi zdi, da sem pri Oskarju več preoblačila in prala. Prvi mesec, ko je non stop polivala sem... pa mi je bilo grozno s tistimi trakci okoli vratu. Potem sem pogruntala, da sta obe strani preveč zanjo in sem jo dojila le na eni. Odtlej ne rabim nič... razen pri spahovanju kdaj mene malo popljuva. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena... Nič čakat desca... da delno citiram enega komunista..."srečo si mora človek ustvariti sam". Glede avta se pa ne pustit, meni je avto svoboda. Kaj pa če bi (bohnedaj) kdaj nujno morala s Tijo k zdravniku?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:09:46
|
|
|
|
lananai
|
poki, bravo, če bo res samo 1-2 operaciji!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:13:40
|
|
|
|
lananai
|
KatMat, objemčki in pike zate.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:13:53
|
|
|
|
ledenka
|
desci moj je šel v lajf. mah, sej ga ne rabim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:18:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka desci moj je šel v lajf. mah, sej ga ne rabim Ooo jaz brez mojga umrem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:19:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hotela sem tud it na prijateljicino prvo razstavo pa se nikokr ne najde cas...pa sem zelela da gremo skup pa se ni izslo,dons sem hotla it sama pa se ni izslo...pol pa slisis mojga k mi hoce se avto prodat-jah pol bo pa res fajn k bom res sam doma hmm,tvoj avto prodat??? nč ne skrb bomo pa me k teb hodile ti boš pa samo kavice kuhala ma ja...k je kao starejsi kot njegov in se bolj splaca mojga prodat (pa pomoje pol misl pocitnce placat z tem denarjem) jest pa obozujem svoj avto,mam leona upedenanga...sem kr velik not vlozila sam je res 9 let star ja ****t ga vsaj vem kaj vozim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 21:20:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja vi že uporabljate slinčke? jaz se jim sicer kar izogibam, ker mi je tako nerodno imeti slinček pri ležečem in spečem otroku (čeprav je ta slinček kot majčka, nima vrvice)... pa drugače se niti ne popaca (pobruha) toliko (max ga dnevno 2x preoblečem) - se mi zdi, da sem pri Oskarju več preoblačila in prala. Prvi mesec, ko je non stop polivala sem... pa mi je bilo grozno s tistimi trakci okoli vratu. Potem sem pogruntala, da sta obe strani preveč zanjo in sem jo dojila le na eni. Odtlej ne rabim nič... razen pri spahovanju kdaj mene malo popljuva. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena... Nič čakat desca... da delno citiram enega komunista..."srečo si mora človek ustvariti sam". Glede avta se pa ne pustit, meni je avto svoboda. Kaj pa če bi (bohnedaj) kdaj nujno morala s Tijo k zdravniku? e tocno to!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
35%)
ne (
42%)
za vse (
2%)
na kater e-mail naslov (
7%)
nikoli (
12%)
seveda, za klavirsko harmoniko (
2%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!