|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
7.8.2009 22:16:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem nekaj let živela v tujini, pa se kar navadiš na to, da je treba bit previden. v restavraciji poleg bloka, v katerem sem stanovala, so imeli npr. strelski obračun itd.

o madona, kje pa si to živela ?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
7.8.2009 22:18:27   
Anonimen
grem user posted image , da se malo razvedrim in pomirim,...

kaj pa se nekaj prepirate katera ima slabšega moškega? ali boljšega? se mi zdi, da so vsi pod kož(c)o krvaviuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
7.8.2009 22:18:27   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

joj, ledenka,... upam, da ne bom nikoli priča kakšnemu strelskemu obračunu (ne jaz in ne moji otroci!)
tega nikomur ne privoščim!!! zakaj to ne morejo izvesti kje na samem, če že morajo??? kakšni frajerji pa mislijo, da so???

uživajo v tem, da svojo ''moč'' kažejo svetu al kaj...

jaz k sreči nisem bila priča, je bilo to pozno zvečer, ampak feeling pa res ni doberuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
7.8.2009 22:19:10   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem nekaj let živela v tujini, pa se kar navadiš na to, da je treba bit previden. v restavraciji poleg bloka, v katerem sem stanovala, so imeli npr. strelski obračun itd.

o madona, kje pa si to živela ?

v Moskvi

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
7.8.2009 22:20:18   
ledenka

kaj pa se nekaj prepirate katera ima slabšega moškega? ali boljšega? se mi zdi, da so vsi pod kož(c)o krvaviuser posted image .

mah, tega tekmovanja boljše, da ne nardimo user posted image

uživaj v user posted image in ne pozabi na previdnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
7.8.2009 22:20:28   
Anonimen

ti se kar sprosti in uživaj user posted image

sej se ne kregamo glede descev, moj gospod mož je najboljši in ga ne menjam, le moški je pač moški. ima svojo filozofijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
7.8.2009 22:21:27   
zoja10
K.tja groza!!!
kako je pa Oskar?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
7.8.2009 23:02:43   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

no sem prebrala in se nasmejala user posted image , men lahko kakšnega veslača nalimate user posted image

pokica user posted image  za Anejčka, za koželjevo sem brala da je ena boljših zdravnic. Tako, da po moje ne rabiš skrbet. za knjigo sem si pa že napisala in si jo ob priliki sposodim.

Bo pa jutri v DZS akcija Znanost o vzgoji za cca 12€. Menda je dobra knjiga.

k.tja za lulčka sem jaz že prej enkrat prebrala tako kot si napisala. Če lahko otrok vredu lula in nima vnetij sem jaz bolj zato, da nisi preveč "agresiven".

ledenka: user posted image , da se čimprej pozdraviš. To z nohtom res boli, jaz sem imela pred 3 leti tako nesrečo na palcu na roki.

Kje si pa brala o njej? Si medicinka?

lake, a je mela mamica rjave lase dolge do ramen, mogoče malo daljše od ramen? Je mali imel trakce zalimane na ustkih, al je bil brez; tj. že operiran?
hvala lananaiuser posted image  Pol bo res fajn. HB!user posted image
ojej k.tja....a to so pol tvoji otročki vidli? Oz. Oskar? user posted image  Dandanes ima svakojakih nasilnežev žaluser posted image
zoja10, zakaj si pa ti osamljena?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
7.8.2009 23:05:12   
Anonimen
sem se že pomirila,...user posted image

zoja, Oskarju sem razložila, da tega ne bi smeli početi (karkoli je že videl... mu nisem razlagala, kaj točno so počeli) in da bodo zdaj prišli policaji in jih spravili v zapor (kaj pa naj rečem?) smo kasneje res slišali sirene in videli patruljni policijski avto in rešilca, tako da je dobil zaupanje v "pravico".user posted image
smo zvečer pogledali Balthazarja, ki ga ima zelo rad in ko sva šla spat, me je prosil za pravljico o Balthazarju... se mi zdi, da (na srečo) temu dogodku ni dal kakšnega velikega pečata, ker bi se drugače želel pogovoriti o tem. ampak bom bolj pozorna, če bo slučajno s kakšno palico opletal...

ja, pa na srečo je bil še moj zraven, ker mi je vsaj prvi šok malo omilil (zdaj vem, da potrebujemo naše moške!)
*Lina* tudi jaz svojega ne dam, kljub temu, da bi ga včasih najraje user posted image .user posted image

ledenka, je pa vseeno moralo biti v Moskvi fino! zdaj mi je že bolj jasen tvoj uporabniški vzdevek!
(... ja,sem pa slišala, da je ruska mafija najbolj okrutna.)

vas grem še malo za nazaj prebrat!

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
7.8.2009 23:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
nc od njega...ucer sem skocila pod tus pa je tamalo mal zvijal,pridem nazaj in jo ma z rito na svojih nogah pa z eno trese on pa tipka po tipkovnici tamala se pa dere na vse grlo...haaaalllooo???? pa nisem bila 10 min pod tusem....tud tok casa ni mogu pocakat pa se ji mal posvetit

še dobro, da ga ni motil njen jok,... ima dobre živce!

ampak boš videla, KatMat, kmalu pri njemu ne bo jokala, pri tebi bo pa še vedno... tile malčki kar hitro naštudirajo, kje lahko uveljavljajo svojo voljo.

meni se kravžlajo lasje, ko se Urban dere in včasih sem prav jezna na mojega, ko ga pusti, da se zdere, kljub temu, da ga prosim, da vsaj takrat, ko sva oba, naj otroka ne jokata... in glej ga zlomka, Urban se redkokdaj joka, kadar ga moj paziuser posted image  (ampak mene ima vseeno rajšiuser posted image ).

zoja10, zdaj sem šele opazila... kaj oz. kdo ti povzroča osamljenost?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
7.8.2009 23:23:19   
Anonimen

dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena...

KatMat?? tudi ti? ravno v takšnih trenutkih je dobro, da si z nami,... ali s komerkoli!

punce, ne se dat! še vedno nas lahko dobi poporodna depresija,... v kolikor se počutite, da vas nekaj teži, da ne zmorete, da postajate otopele,... dajte iz sebe! komurkoli!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
7.8.2009 23:32:31   
Anonimen
pokica_ kot praviš vsaka stvar je za nekaj dobra! mogoče je tudi za Aneja bolje, če ima manj operacij (manj stresno)... dobro, da medicina napreduje!

še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega pogumnega fantiča! jih nikoli ni preveč, teh pikapolonic!

za knjigo ga. Zinke se bom pa verjetno tudi jaz odločila. samo da morje damo mimo in Oskarja v vrtec, bom imela kakšno urico več zase, da jo bom lahko prebrala! vedno pravim, da nikoli ne vemo dovolj o vzgoji... in otroci so si tako različni, da je dobro poznati več prijemov za eno zadevo.
praviš, da ti je všeč, kako je napisano?

BibaMaja super teža in velikost! čestitke za pregled! pa še kaj poklepetaj z namiuser posted image ...
kako bo šele jeseni slediti telim klepetom, ko se bodo dopusti zaključili???user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
7.8.2009 23:34:39   
Anonimen
aha, že vidim, da sem sama tukaj,... klasika!
lake, ti mi ponavadi delaš družbo,... si že v Bohinju?

želim vam prijetno in lahko noč! pa sladke sanje!
jutri pa en lep prekrasen dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.8.2009 5:58:21   
Anonimen

jah sej se ni kej za izpovedat...kr zalostna sem ze cel dan...od desca pa itak nimam kej....pride dam poje in glej ga zlomka ze spi...jupi my life is great

to mi je pa neki znano, a mave midve istga deca, k moj je isti.....

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.8.2009 6:00:41   
Anonimen
dobro jutro

no danes sem pa utala ob petih .... k more ta dec tojk ropotat da mi otroke zbudiuser posted image .....
mah že vidm da bom cel dan slabe volje, ker ta dec ni resenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah ne bom še vas v slabo voljo spravljala......

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.8.2009 8:21:53   
mama11

lahko noč tistim, ki že spite in greste spat!

jaz se še vedno tresem zaradi popoldanskega sprehoda,... se mi zdi, da se je danes v moj svet odprla črvina, ki si je ne želim imeti! upam, da se je tudi nazaj zaprla!
sem v dilemi koliko časa še ostati in vzgajati otroka v Ljubljani.

ali katera ve za kakšen dober tečaj obrambe, ki poteka v LJ???

Po moje ti znajo glede dobrega tečaja samoobrambe svetovati na policiji.

Moški - ful zlajnana tema - popolnega moškega ni, pa konec... imajo pa popolne trenutke.

Grem malo zobe podrgnit dokler mlajša še spi. Nekje v sanjah sem slišala, da je user posted image  pedenal starejšo malo pred sedmo in da se mu je upirala... ampak se z Julijo nisva pustili motiti user posted image . Zdaj pa poslušam okoli bajte, pa ju ni slišati. S seboj sta odnesla banano, tako da jo je po moje peljal s seboj na kakšno kavo. Danes bodo spet ropotali na polno okoli bajte - moj dviguje nadstrešek na delavnici, da bo lahko ponucal še podstreho za skladišče in pisarno, pa to drgnejo že cel teden. Meni je tega hrupa in lovljenja tamale, da jim ne bi bila pod nogami ali kje, kjer se lahko poškoduje - bom poiskala azil pri teti, tako da bom čim prej popokala tamali in gremo danes na Gorenjsko.

Včeraj sem šla obiskat eno pupiko, ki je bila rojena slab mesec za Julijo. Kako je bila sladka... pa kako sproti pozabljaš kako so bili majhni oz. kako zelo hitro rastejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.8.2009 8:25:02   
OliveOyl
Jutro

Mi bomo počasi,res počasi odrinili na pot,gremo h mami na kosilo.Upam,da bodo dali mir v avtu.Je fajn ,ko jo že starejši mal animira med potjo,pa nekako zdrži.user posted image

k.tja nimam besed,nasilja je res čedalje več..kaj še bo ko naši čmrlji zrastejo.Jaz sem jih tudi v srednji šoli dobila,v bistvu sva z mojim sedela v parku obrnjena en proti drugemu-pa pridejo eni "od tam dol" pa ga začnejo sekirat,kar nekaj ...pol so ga dol zvlekli pa mal stran od mene,so ga nekaj brcali,pol mu je en pištolo pokazal,da ne bi bil slučajno kaj preveč pameten.Moj se je začel braniti,(je trenirat tae kwan do)sam pol je dal mir kaj je pa hotel 5 na enega.Jaz sem pa no klopci tulila,naj ga pustijo ker jim ni nič naredil.Pol so ga h men pripeljali in so ga obrnili proti meni in en ga je prijel za glavo in butnil v mojo glavo,sem imela tako buško.Bolelo je pa tako,da bi hmal dol padla.Pol so se pa spokali.Nisva šla nikamor prijavit.

ledenka Moskva..lepo
katmat ne sekiraj se zaradi dedca,bo že prišel na svoje.
Moj je uredu,res da ga bolj malo vidim..mogoče je pa zato tako uredu...user posted image user posted image

maja1488 evo pa ti je župnik prinesel nagrado,čestitam!!user posted image user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.8.2009 8:25:15   
Anonimen
Včeraj sem šla obiskat eno pupiko, ki je bila rojena slab mesec za Julijo. Kako je bila sladka... pa kako sproti pozabljaš kako so bili majhni oz. kako zelo hitro rastejo.

ja to imaš pa pravuser posted image prov prehitro rastejo, jz bi najraje videla da bi bili skojz majhniuser posted image sam pol ne bi imela nikol nič miruuser posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.8.2009 8:26:07   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jutro

Mi bomo počasi,res počasi odrinili na pot,gremo h mami na kosilo.Upam,da bodo dali mir v avtu.Je fajn ,ko jo že starejši mal animira med potjo,pa nekako zdrži.user posted image

k.tja nimam besed,nasilja je res čedalje več..kaj še bo ko naši čmrlji zrastejo.Jaz sem jih tudi v srednji šoli dobila,v bistvu sva z mojim sedela v parku obrnjena en proti drugemu-pa pridejo eni "od tam dol" pa ga začnejo sekirat,kar nekaj ...pol so ga dol zvlekli pa mal stran od mene,so ga nekaj brcali,pol mu je en pištolo pokazal,da ne bi bil slučajno kaj preveč pameten.Moj se je začel braniti,(je trenirat tae kwan do)sam pol je dal mir kaj je pa hotel, 5 na enega...Jaz sem pa no klopci tulila,naj ga pustijo ker jim ni nič naredil.Pol so ga h men pripeljali in so ga obrnili proti meni in en ga je prijel za glavo in butnil v mojo glavo,sem imela tako buško.Bolelo je pa tako,da bi hmal dol padla.Pol so se pa spokali.Nisva šla nikamor prijavit.

ledenka Moskva..lepo
katmat ne sekiraj se zaradi dedca,bo že prišel na svoje.
Moj je uredu,res da ga bolj malo vidim..mogoče je pa zato tako uredu...user posted image user posted image

maja1488 evo pa ti je župnik prinesel nagrado,čestitam!!user posted image user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.8.2009 8:26:50   
OliveOyl
Ups,kaj je pa zdaj to??user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.8.2009 8:28:03   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
8.8.2009 8:28:05   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Mi imamo en štuk višje micenga,je star 9 dni.Je pa res micen proti naši frajli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
8.8.2009 8:28:42   
OliveOyl

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tisto k je 2x objavilo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.8.2009 8:29:25   
Anonimen

Tisto k je 2x objavilo.user posted image user posted image

sem opazlauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.8.2009 8:31:05   
OliveOyl
cveki uživaj,grem jaz na lepše,he,he..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?