|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
8.8.2009 8:32:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

cveki uživaj,grem jaz na lepše,he,he..user posted image user posted image

a ti tud

sm jz sem zgleda domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
8.8.2009 8:32:53   
Anonimen
aja uživaj!!!!!

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
8.8.2009 9:10:10   
Anonimen
user posted image

naša frajlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ko boste mele čas tiste ki znate mi zamenjajte sliko prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
8.8.2009 9:12:46   
Leela
dobro jutro

pokica: brala sem na internetu, v bistvu enkrat čist slučajno. Ena mama je napisala, da je med boljšimi v Evropi.

Nasilja je pa res zmeraj več. Psihiči, mafijci in prepotentneži. Dobiš jih, če se jim dvigne. Problem je še to, ker se jih potem noben ne upi prijaviti, ker se bojijo maščevanja...res grozno. Saj Ljubljana ni izjema, pri nas so tud bombe metal po lokalih in streljal. Mene take stvari tud šokirajo.

Tavelkega smo za en dan na morje poslali. Mi bomo pa doma počival.

< Sporočilo je popravil Leela -- 8.8.2009 9:13:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
8.8.2009 9:21:55   
Anonimen
leela: živjo, kdo pa je peljal lukata  na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , no bo vsaj uživaluser posted image user posted image user posted image

dones je spet en lep vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
8.8.2009 9:51:03   
FLASK_A
Evo meneuser posted image
Kako ste žabe? Vidim, da ste po nesreči Dudico oplodile ta čas (rodila naj bi 2010user posted image user posted image user posted image ) Hehehe! Pomagače ste si tudi našle... Ni kaj, dolgčas pa res ni tu goruser posted image

Mi smo doma, ker je Jaka taka tečka, da ga tudi na daleč ne morem gledatuser posted image Za vsako stvar se dere. Pa pejt s takim na morje, se mi zrola! Moja Majči je pridna punčka, veliko se smeje in gruli, prav luškana je.

Hvala za odgovore za uvajanje na kahlico/stranišče- mislim, da mali še ni pripravljen. Pa sem potiho upala, da ga bova rešila plenic to poletje... Še en teden, pa bom sama z njim doma. Moram dobro naštudirat kaj bova počela... Ajejejej, to bojo še komedije.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
8.8.2009 10:00:42   
zoja10
dobro jutro,...
ja sm že kr en cajt slabe volje, si rihtamo hišo pr mojmu, sam zadnje čase mam filing kot da se nočem selit dost daleč od svojih starševuser posted image  ker mi je doma noro lepo, 'tm gor' pa dugcajt in .......(saj veste),... pa kr naenkrat mi je vse slabo k mi prej ni blouser posted image ....
upam da mine....

tko nekako,...
Taja lačna...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
8.8.2009 10:10:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Včeraj jih je dobila po riti.Bi me pa hmal kap.Smo šli očija pogledat,pa gremo čez en vrt potem pa malo po glavni cesti-je zelo prometna.Pa vedno lešpo hodita ob meni,v bistvu jaz grem po cesti onadva pa po travi.In kar naenkrat Laura steče na drugo stran,men se je kar srce ustavilo,se derem kot zmaj,prišiba na polovico pa spet nazaj.Ma jaz vam povem da sem bila čist fertik.HB ni bilo nobenega avta.Sploh ne ve zakaj je to naredila,edin rekla je da je bil krtek tam.user posted image Groza.
Tina se dere.

Ojej!!! Mene bi kap!

Dudi in Blue, uživajta na dopustuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Glede OP, sem pa še danes klicala sestro, ko asistira dr. Koželjevi na Maxilo in povprašala še malo za OP, ker si njo bolj upam vprašat kot dr. Pa sem povedla da smo mogoče že malo upali da bo OP pr 3 mes, in je rekla da zdaj ma drugo taktiko, da dela take OP pr 6mes, zaradi tega, da je čimveč tkiva na voljo na ustnici,...mu španamo ustnico z trakci. In da nardi običajno LE 1 OP!  Tk da če gledam s te strani, je to pozitivno, ane?  Nam vsaj nebo treba bit 5-6x v LJ na maxilo, pa vsakič po 7 dni. Tk da če bo po sreči, bo mel 1-2 OP. Pa pol samo še pr 2.5let prišijejo mehko+trdo nebo. Tisto je pa itak najmanj že.

UAU!!! Meni se zdi to super, mal še počakate, pa bo! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena...

kaj te pa tako muči user posted image
aja, spet ti dedci user posted image pa ne prodajta tvojega avta, če ti je všeč! Kaj pa je zdej to, kdo nosi hlače u bajt!!!

tri dni nazaj smo pa sem si dovolila uzeti vajeti v svoje roke,hopa navrh-jah k je blo vsega konc v 10 sec....jupi...in kaj pol...ze zehal....jupi se enkrat...pa ga ze dva dni sprasujem ce se je zamislu o tistih 10 sekundah oz tistem kar je sledilo?? nc od njega...ucer sem skocila pod tus pa je tamalo mal zvijal,pridem nazaj in jo ma z rito na svojih nogah pa z eno trese on pa tipka po tipkovnici tamala se pa dere na vse grlo...haaaalllooo???? pa nisem bila 10 min pod tusem....tud tok casa ni mogu pocakat pa se ji mal posvetit

10sec??! Kaj mu ni jasno? Moj je bil po takem na hladnem vsaj nekaj mesecevuser posted image Ga je izučilo, hahahahahaha!!!!
Pa ne mu kuhat, če ga kosilo nare4di zaspanega. Naj mu kruli po želodcu, vsaj zaspat ne bo mogeluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
ali katera ve za kakšen dober tečaj obrambe, ki poteka v LJ???

Kaj pa ti to rabiš? Ali je tvoj kaj ušpičil, pa ga boš malo namahalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
Jaz sem tudi izredno slabe volje, osamljena bi se reklo,....

joj, kako smotano... Čimveč na zrak, ven... Na kavico s kom... Samo ne bit skos z otrokom samauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

trije s kijem nad enega! dogajalo pa se je tako hitro kot v filmu,...
v naši bližini... sem se drla, naj se drugje tepejo, da so tukaj otroci, Oskarju zakrivala oči in ob prvi priliki odstranila sebe in oba otroka,...
folk je miril svoje pse, da se niso zakadili vanje in vsi so noro klicali policijo (seveda so se do takrat že vsi pobrali)

grozljivka! zdaj pa še po poročilih poslušam, kaj se je dogajalo v centru LJ,...

Aaaaaaaaa!!!!! Groza! In otroci morajo biti temu priča, res groznouser posted image Upam, da se to ne bo poznalo pri Oskarju.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
8.8.2009 10:12:05   
FLASK_A

dobro jutro,...
ja sm že kr en cajt slabe volje, si rihtamo hišo pr mojmu, sam zadnje čase mam filing kot da se nočem selit dost daleč od svojih starševuser posted image  ker mi je doma noro lepo, 'tm gor' pa dugcajt in .......(saj veste),... pa kr naenkrat mi je vse slabo k mi prej ni blouser posted image ....
upam da mine....

Kako je zdaj to- od svojih staršev se selita k njegovim ali kako? Ali gresta čisto na svoje?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
8.8.2009 10:23:01   
zoja10
od svojih staršev se seliva k njegovim (prizidek, vse zase tudi vhod),
sam zdej k sm jaz pr svojih starših  mi je ful lepo in je tam moj dom,... ko pridem pa  tuki kamor bo moj dom mi je pa vedno slabše,....user posted image
čeprou mi vsi pravijo da ko bova mela porihtano bo vse drugače k bo moje,... kaj pa vem, bi bla nekako raj bližje svojim,....
sam k smo že zmenjeni, majstri so tle, delajo, jaz pa v  takem razpoloženju...user posted image ..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
8.8.2009 10:33:46   
Čebelca10
Hej! Po dolgem času...
Midva sva bila pa malo prej v posvetovalnici, ker sem misla da naš sonček premalo je, pa sem se motla... user posted image Zdej smo
težki 5900g, veliki pa 60 cm. Naslednji pregled pa imamo 3.9.! No bila sva tudi prej tam, ker sem misla, da je mogoče alergičen na kravje mleko, ker ga tako močno zvija če jst kaj mlečnega pojem pa tudi suho kožo dobiva, najprej jo je imel po nogicah, zdej pa še po bušiju pa rokicah... Pa naju je napotila k pediatru, ta pa pravi, da to ni alergija (naredili so tudi teste a so bli negativni), pol je pa rekla da ima verjetno povišan mišični tonus in da bo potrebno uz glavice in razvojna ambulanta. Tisti dan sem bila čist prestrašena, pol je pa hvala bogu bil uz glave ok (vse uredu), kaj bojo pa u razvojni rekl bomo pa še vidl...
Jst bom pa useen nardila eno dieto brez kravjega mleka in mlečnih izdelkov, ker bom edino tak vidla če je res to alergija, ker baje testi vedno ne pokažejo prav... Možno pa tud da so sam krči...
Je pa mali tako zahteven , da sploh ne morem nič nardit, ker če že za 5 min kam gre začne jokat user posted image ...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
8.8.2009 11:10:29   
Anonimen
punce jz mam pa en velik problem:

NUJNO RABIM POGRAD, AMPAK NE BI KUPOVALA NOVGA, SAMO RABLJENEGA PA  NOBENGA NE NAJDEMuser posted image
KJE BI LAHKO ŠE ISKALA RAZEN ( Bolhe, RR, Podarim.si)??????

(odgovor članu Čebelca10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
8.8.2009 11:56:42   
KatMat
nimam pojma cveki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
8.8.2009 12:06:49   
Anonimen
danes ste pa bolj malo čvekaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je krivo???

JAZ!!!!!user posted image user posted image user posted image

P.S. SEM FUL DEPRESIVNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
8.8.2009 12:12:00   
Anonimen
EVO NIKA SPET SPI ups velike črkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
8.8.2009 12:33:15   
zoja10
kake maš ti cveka , zakaj bi bl ti kriva??

nas je več depresivnic,...

sej bo, sej bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
8.8.2009 12:46:25   
Anonimen

kake maš ti cveka , zakaj bi bl ti kriva??

nas je več depresivnic,...

sej bo, sej bo....

mah sem danes čist depresivna k me dec ignorera in daje na prvo mesto svojo mamico in sestrco jz sem pa tazadnjauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se  dans ful slabo počutimuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
8.8.2009 13:00:40   
KatMat
moj se pa neki drzi k ni po njegovo da se po tej vrocini spet nekam vozmo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
8.8.2009 13:05:42   
Anonimen

moj se pa neki drzi k ni po njegovo da se po tej vrocini spet nekam vozmo

sej jz sem tud proti da bi se vozil po tej vročini, HB da danes dela tak da smo že cel dan v hiši, ker je tavelik šele pred pol ure zlezu iz pižameuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
8.8.2009 13:25:03   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

leela: živjo, kdo pa je peljal lukata  na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , no bo vsaj uživaluser posted image user posted image user posted image

šel je z B. starši in svakinjo. včeraj smo bili pa vsi danes se mi pa ne da. Gužva, vročina, cel kup stvari za sabo trogat. je bilo pa veliko dojenčkov na morju.

k.tja za prespat kar daj Oskarja samo ne smeš pokazat, da je tebi hudo. Saj če bo zvečer kriza ga najbrž lahko pridete iskat. Luka je večkrat prespal pri tašči, se je zmeraj imel fino.
za lulija pa jaz umivam koliko gre kožica dol nič na silo. Je pa dobil za mazat kortikosteroid in se je kožica fajn dol pomaknila.

cveka: pograde imajo v ikeei (www.ikea.at) v celovcu. Mi smo kupili Lukatu tam zvišano posteljo Kura. So postelje pol cenejše kot pri nas. Drugače pa največ je po moje na bolhi in podarimo.si .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
8.8.2009 13:30:38   
Anonimen
sam v celovc je pa mal delečuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
8.8.2009 13:32:24   
Leela
celovec je čist blizu mi smo šli takrat še v gratz. Si vzameš kot en izlet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
8.8.2009 13:35:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

celovec je čist blizu mi smo šli takrat še v gratz. Si vzameš kot en izlet.

moram z možem govort, k se mu ne da ponavadi, a pa znajo prodajalci slovensko, ker jz nemško neznam nič angleško pa samo bolj za sporazumevat ne pa strokovne ang.???

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
8.8.2009 13:36:28   
Anonimen
aja pa kje na njihovi strani lahko videm pograde????

ja,ja sej vem ???? sem polna neznanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
8.8.2009 13:43:44   
Leela
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/bedroom/16286/

nisem še bila v celovcu, samo zment se pa da čist z osnovno angleščino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

kakovost spanca v času nosečnosti
MS TINA

https://www.ringaraja.net/forum/regproNew.asp

pokpok (50%)

pokpok (50%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!