mama11
|
Včeraj sem imela že ful napisanega, pa mi je ven vrglo , potem sem pa kar obupala. Se niti ne spomnim, kaj vse sem pokomentirala. za Pokico in Aneja. Mi res ni jasno, kako so lahko zasrali s ploščico... kaj pa če brez ne bi mogel jesti??? Hvala za info glede brazilske - v Sense sem kakšnih 3x letno hodila tudi jaz, bom pa sprobala še Bernija, ker je res zelo konkretna razlika v ceni. Barva oči - starejša je imela zadnjo spremembo pri 3 mesecih, ko so ji oči posvetlile. Sodelavka pa ve povedati, da so se sinu oči spremenile še pri 1 letu. Sicer je gen za rjave oči res dominanten - prevlada v 75 %. Ampak sem npr. med 25 % tudi jaz - mami rjave, oči zelene, pa so moje na očeta. Za Julijo sem najprej mislila, da bo imela rjave, ker so bile tako temne, zdaj pa je že jasno, da bodo modre... samo čakamo še na končni odtenek. IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* mi lulčka umivamo - najstarejši si zdaj že sam umije, pri oskarju pa dam kožico toliko dol, kolikor gre - nič ne vlečem. se pa nabere kar ene svinjarije, pa lahko dobi kakšne glivice, ki pa so še bolj moteče. da o obrezovanju ne govorim. Jaz sem pa ravno za obrezovanje mislila, da reši vse probleme. V ZDA baje večina staršev da svoje obrezati - zaradi higiene. Tako da tega ne delajo le muslimani in judje. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni se je na začetku dogajalo, da sem Urbana poklicala Oskar,... ampak zdaj sem se že navadila,... ojoj, sem mislila, da samo jaz grešim . HB, da nisem obratno, bi me starejša prav čukasto gledala... ali pa ne, saj me tako ali tako bolj malo uboga. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja vprašanje za tiste, ki že imate malo starejše malčke: kdaj ste jim "pustili" prespati drugje? Oskar vsako noč spi pri meni (izjema so bile tiste tri noči v porodnišnici, ko je prespal pri moji mami, ampak tam je bil navajen na popoldanski spanec, ker ga je pazila...), danes pa mi je moj omenil, da bi bratova družina želela, da Oskar preživi vikend pri njih (brat je tudi Oskarjev boter)... Oskar se sicer z njimi počuti dobro, a vseeno se mi zdi, da je še prezgodaj. sem premišljevala, da bi ga pustila kje prespati šele, ko bi sam izrazil takšno željo. ne bi rada videla, da bi mislil, da se ga hočem znebiti. Še ne, ima pa le 20 mesecev, tako da mi je še definitivno prekmalu. Ampak Oskar je pa dovolj velik, da ti sam pove, kaj želi- vprašaj ga. IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl zoja tista stran .com še ni aktivna.. ti bom dala mal podpore,čeprav bi jaz mogla odpret stran- najboljša taščica.com ..j++t ga,eni imamo srečo.. no,saj ne rečem,da ima včasih slabe dneve sam drugače je o.k. No, tukaj bi pa jaz logirala IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Jaz več ne vem kaj naj naredim. Maria mi noče jest. Včeraj nekje do 15. ure je bilo še vse vredu potem pa se je začelo. Ko ji dam za jest dvakrat- trikrat potegne pa glavo stran in se začne jokat pa zvijat v vse možne položaje pa plane nazaj na flašo pa jo porine ven pa spet jok in stok. Jo dam v ležalnikin ona se lepo smeji in vleče prst. sinoči je ob 21. pojedla 50ml celo noč spala do 8. pojedla 120ml in zdaj spet nič več noče. Trenutno spi. S prstom v ustih. ne vem kaj naj. Zakaj noče jest? Sem preveč panična? Če je ob 8h zdondala 120 ml, ti ob 9:15 res ne bo še 1x jedla. Ni nič hudega. Daljne sorodstvo je ena upokojena pediatrinja, ki mi je povedala, da nekateri jedo tudi samo 4-5x na dan. Če bi bila nezadovoljna, nemirna ali vročična, bi ti rekla, da pojdi k P, tako pa se mi zdi, da še ni razloga za paniko. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Sedaj vas pa prosim za eno pomoč punce.... Rabim 3 darila . za 5. rojstni dan - fant, 3.rojstni dan - punčka, poroka - sestrična. Kaj jim naj kupim? Sestrična je sicer izrazila po denarju, ampak ne vem no... kolk naj ji pa damo??? Za koliko denarja pa? Fantu za 5. rojstni dan... hmm, gormite ali pa kakšne pištolice na vodo so vedno dobra izbira. Punčki za 3. rojstni dan - plastični čajni set. Poroka - denar je kar pogosta želja; moj je dal bratu ob poroki 300 evrov in zastonj mu je montiral okna v hiši. Pri nas smo pa danes spet (7. dan) kakali. To dela packa mala, samo da se izogne svečki. Pa te sračke niti približno niso take kot tiste pofotkane - čisto normalno, kot da ne bi bilo le 1x na teden
|