|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
7.8.2009 13:19:57   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust. user posted image

user posted image  se tudi to zgodi,...

midva sva se spoznala na petek trinajsti (pa še polna luna je bila)... sem nekje potem prebrala, da se takšne zveze ne obnesejo in ne trajajo dolgo (letos je bilo 11 let,...)

Mi2 sma se tudi spoznala na petek 13. user posted image  

lake, men je tale drsalec tud full všeč, že odkar vem zase in odkar on drsa. user posted image  A tvoja je pol glih taka kot naš glede hrane. Kolk ti je pa pridobila na teži zadnji mesec? Naš je dobil v 6t le 1kg. Sam poje pa zdaj ko je ta vročina le po 100-130ml, izjemoma je pojedel kdaj kaj več. Me zanima kdaj bom lahko začela devat večjo porcijo AM, po 150vode+5žličkuser posted image . Sem že začela, pa je pustil po 50ml, je pa škoda skos to stran vlivat.
Oliva, men bi valda srce padlo v hlače, če mi tamal to nardi na cesti. user posted image
Bluee, a bote pol zvečer šli na morje?
Dudi, lepo poročilo iz včerajšnje večerje! Sam da je blo luštno...user posted image
mani2, ne skrbi...jst sem se že tud dost presekirala zarad hranjenja. Naš Anej včasih podnevi zdaj zadnji teden ne je po 6-9h, pa skos ko se oglasi mislim da je lačen, mu dam za jest, pa isto kot pr tebi-dretje! Pa pol nazaj mogoče zaspi, pa spet isto...ko bo lačen bo menda že jedel, druge ni. Sj vsilit mu tud ne morm, ko je tk močan da kr flašo stran udari in mi včasih kr skor pade iz rok, tk da je poplava mleka po dnevni. user posted image
zoja10, a živite skupaj v bajti z taščo? Da ji delaš tako uslugo s paradajzomuser posted image
Tanja, ti ti lumpa! Lahk bi slikala tiste padalce, za naš album pomagačevuser posted image !
Majch, tako smo mi včeraj šli na sprehod, pa se je Anej na začetku full smejal, pa začel glavo full dvigovat v košari, pa sma mu fajn dvignila naslon, pol pa kr gor in gor...nato pa dreeeetje. Smo kar po hitri poti šli nazaj domov. user posted image  Moj kr živčen rata, ko mali začne tulit, ga je še vn iz košare jemal, da se bo pomiril. Ampak tega nebomo delali, ker pol lahko za zmeraj ostane naš voziček doma.
ledenka ti bogica s tole nogouser posted image

Jst sem pa našmu atiju napisala sms, kaj naj kupi v trgovini, sproti ko bo šel iz šihta. Komaj čakam da pride domov, je takoj dan lepši, da nisma sama. Pa pomaga mi veliko pr malem, je takoj lažje vse.
Danes se nekaj dogaja v Ljutomeru, majo neke prireditve, bomo mogoče šli kaj pogledat, če nebo dežja, je nekam oblačno zadnjo urco pr nas.
Anej pančka,...upam in še 1x upam da bo vsaj še kako uro pančal, ker skor nič noče več spat. Prej se je igral pol urce v igralnem centru, pol pa začel tulit, sem ga uspavala z dudo.

Glede OP, sem pa še danes klicala sestro, ko asistira dr. Koželjevi na Maxilo in povprašala še malo za OP, ker si njo bolj upam vprašat kot dr. Pa sem povedla da smo mogoče že malo upali da bo OP pr 3 mes, in je rekla da zdaj ma drugo taktiko, da dela take OP pr 6mes, zaradi tega, da je čimveč tkiva na voljo na ustnici,...mu španamo ustnico z trakci. In da nardi običajno LE 1 OP! user posted image  Tk da če gledam s te strani, je to pozitivno, ane? user posted image  Nam vsaj nebo treba bit 5-6x v LJ na maxilo, pa vsakič po 7 dni. Tk da če bo po sreči, bo mel 1-2 OP. Pa pol samo še pr 2.5let prišijejo mehko+trdo nebo. Tisto je pa itak najmanj že.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.8.2009 13:23:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Glede OP, sem pa še danes klicala sestro, ko asistira dr. Koželjevi na Maxilo in povprašala še malo za OP, ker si njo bolj upam vprašat kot dr. Pa sem povedla da smo mogoče že malo upali da bo OP pr 3 mes, in je rekla da zdaj ma drugo taktiko, da dela take OP pr 6mes, zaradi tega, da je čimveč tkiva na voljo na ustnici,...mu španamo ustnico z trakci. In da nardi običajno LE 1 OP! user posted image  Tk da če gledam s te strani, je to pozitivno, ane? user posted image  Nam vsaj nebo treba bit 5-6x v LJ na maxilo, pa vsakič po 7 dni. Tk da če bo po sreči, bo mel 1-2 OP. Pa pol samo še pr 2.5let prišijejo mehko+trdo nebo. Tisto je pa itak najmanj že.

to je pa super novica user posted image user posted image user posted image se splača še malo počakat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.8.2009 13:24:14   
Tanja_
To je pa res super pokica, da bo mogoče samo 1 op.Naslednjič bom slikala padalce-oblubm...Sej en je bil od mojga poročna priča, sam je mlad, mlad....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.8.2009 13:26:57   
pokica_
Babe moje!
Mam priporočilo za eno fajn knjigo glede vzgoje otrok, napisala jo je Zinka Ručigaj, naša uporabnica foruma(zinkazi), z naslovom Otroško srce je zaklad. Knjiga s poštnino stane nekaj 19€, drugače pa v prodaji nekaj več kot 14€.
Jaz sem jo prebrala še isti dan ko sem jo dobla v roke. Res lepo prikazuje način vzgoje z strani staršev in tudi opisuje in kaže primere, kako se otrok počuti pri tem. Pisateljica je vrsto let delala kot vzgojiteljica v vrtcu.

Če želite, ji pišite ZS. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.8.2009 13:29:19   
pokica_
Točno tako ledenka in Tanja, vsako slabo je za nekaj dobrega, še zmeraj tako trdim! user posted image  Tanja, kolk mlad? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.8.2009 13:47:21   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Točno tako ledenka in Tanja, vsako slabo je za nekaj dobrega, še zmeraj tako trdim! user posted image  Tanja, kolk mlad? user posted image

22 al 23.Tuki nekje...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.8.2009 14:02:08   
Biba Maja
Hojla,

ste pridne punce user posted image , komaj vas utegnem brati. No mi smo danes iz posvetovalnice (2.meseca). Teža: 5910 g, velikost: 59 cm. Za naslednji pregled pri 3.mesecih pa moram poklicati naslednji teden, ker so dopusti.  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.8.2009 14:06:58   
maja1488
Super pokica! Sem ful vesela za vas.

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.8.2009 14:27:13   
lake
Pokica: Moja še ni pojedla več kot 100ml na obrok, mogoče parkrat ponoč, največ 110ml. Jst jo pa kr mal silm jest, ker drgač ni lačna tud po 5h skupej ne. Tko da ji na 2h uturim  v usta po 50ml, s tem da delam vse mogoče. V prvem mesecu je pridobila, skoraj1kg, v drugem 500g, in v tretjem 700g, pa ni nič rekla pediatrinja da bi blo kej premal, je rekla da ma očitno mejhen želodček, in da bo očitno skoz bolj manj jedla.
Sm glih zdej ko sm bla na pregledu pomislna na tebe, ker ne za mano prišel en fantek 2m star, glih tako z zajčjo ustnico.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.8.2009 14:34:09   
Anonimen
fanta spita, upam, da še kakšno urico! mi je uspelo celo skuhati kosilo!user posted image
ste bile danes kaj klepetave? vas grem brat!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.8.2009 14:49:19   
mama11
Včeraj sem imela že ful napisanega, pa mi je ven vrglo user posted image user posted image user posted image , potem sem pa kar obupala.

Se niti ne spomnim, kaj vse sem pokomentirala.

user posted image  za Pokico in Aneja. Mi res ni jasno, kako so lahko zasrali s ploščico... kaj pa če brez ne bi mogel jesti???

Hvala za info glede brazilske - v Sense sem kakšnih 3x letno hodila tudi jaz, bom pa sprobala še Bernija, ker je res zelo konkretna razlika v ceni.

Barva oči - starejša je imela zadnjo spremembo pri 3 mesecih, ko so ji oči posvetlile. Sodelavka pa ve povedati, da so se sinu oči spremenile še pri 1 letu. Sicer je gen za rjave oči res dominanten - prevlada v 75 %. Ampak sem npr. med 25 % tudi jaz - mami rjave, oči zelene, pa so moje na očeta. Za Julijo sem najprej mislila, da bo imela rjave, ker so bile tako temne, zdaj pa je že jasno, da bodo modre... samo čakamo še na končni odtenek.

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mi lulčka umivamo - najstarejši si zdaj že sam umije, pri oskarju pa dam kožico toliko dol, kolikor gre - nič ne vlečem. se pa nabere kar ene svinjarije, pa lahko dobi kakšne glivice, ki pa so še bolj moteče. da o obrezovanju ne govorim. user posted image

Jaz sem pa ravno za obrezovanje mislila, da reši vse probleme. V ZDA baje večina staršev da svoje user posted image user posted image  obrezati - zaradi higiene. Tako da tega ne delajo le muslimani in judje.

meni se je na začetku dogajalo, da sem Urbana poklicala Oskar,... ampak zdaj sem se že navadila,...

user posted image  ojoj, sem mislila, da samo jaz grešim user posted image . HB, da nisem obratno, bi me starejša prav čukasto gledala... ali pa ne, saj me tako ali tako bolj malo uboga.

vprašanje za tiste, ki že imate malo starejše malčke: kdaj ste jim "pustili" prespati drugje?

Oskar vsako noč spi pri meni (izjema so bile tiste tri noči v porodnišnici, ko je prespal pri moji mami, ampak tam je bil navajen na popoldanski spanec, ker ga je pazila...), danes pa mi je moj omenil, da bi bratova družina želela, da Oskar preživi vikend pri njih (brat je tudi Oskarjev boter)... Oskar se sicer z njimi počuti dobro, a vseeno se mi zdi, da je še prezgodaj.
sem premišljevala, da bi ga pustila kje prespati šele, ko bi sam izrazil takšno željo. ne bi rada videla, da bi mislil, da se ga hočem znebiti.

Še ne, ima pa le 20 mesecev, tako da mi je še definitivno prekmalu. Ampak Oskar je pa dovolj velik, da ti sam pove, kaj želi- vprašaj ga.
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
zoja tista stran .com še ni aktivna..user posted image user posted image  ti bom dala mal podpore,čeprav bi jaz mogla odpret stran- najboljša taščica.com ..j++t ga,eni imamo srečo..user posted image  no,saj ne rečem,da ima včasih slabe dneve sam drugače je o.k.

No, tukaj bi pa jaz logirala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mani2
Jaz več ne vem kaj naj naredim. Maria mi noče jest. Včeraj nekje do 15. ure je bilo še vse vredu potem pa se je začelo. Ko ji dam za jest dvakrat- trikrat potegne pa glavo stran in se začne jokat pa zvijat v vse možne položaje pa plane nazaj na flašo pa jo porine ven pa spet jok in stok. Jo dam v ležalnikin ona se lepo smeji in vleče prst. sinoči je ob 21. pojedla 50ml celo noč spala do 8. pojedla 120ml in zdaj spet nič več noče. Trenutno spi. S prstom v ustih. ne vem kaj naj. Zakaj noče jest? Sem preveč panična?

Če je ob 8h zdondala 120 ml, ti ob 9:15 res ne bo še 1x jedla. Ni nič hudega. Daljne sorodstvo je ena upokojena pediatrinja, ki mi je povedala, da nekateri user posted image  jedo tudi samo 4-5x na dan. Če bi bila nezadovoljna, nemirna ali vročična, bi ti rekla, da pojdi k P, tako pa se mi zdi, da še ni razloga za paniko.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Sedaj vas pa prosim za eno pomoč punce.... Rabim 3 darila . za 5. rojstni dan - fant, 3.rojstni dan - punčka, poroka - sestrična. Kaj jim naj kupim? Sestrična je sicer izrazila po denarju, ampak ne vem no... kolk naj ji pa damo???

Za koliko denarja pa? Fantu za 5. rojstni dan... hmm, gormite ali pa kakšne pištolice na vodo so vedno dobra izbira. Punčki za 3. rojstni dan - plastični čajni set. Poroka - denar je kar pogosta želja; moj je dal bratu ob poroki 300 evrov in zastonj mu je montiral okna v hiši.

Pri nas smo pa danes spet (7. dan) kakali. To dela packa mala, samo da se izogne svečki. Pa te sračke niti približno niso take kot tiste pofotkane - čisto normalno, kot da ne bi bilo le 1x na teden user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.8.2009 15:19:22   
Anonimen
sem vas prebrala, tipkam pa bolj potiho in zato manj, ker Urbana, ki spi zraven, moti tipkanje,...

pokica_ je 13 srečna številka, ne?

petrazg, lananai, mama11 - hvala.

darila? tudi meni se je dogajalo, da sem si vzela čas in denar za dobro darilo, dobila pa nekaj, kar so verjetno oni dobili in dali naprej... (npr. punčkaste oblekice za Oskarja??) tako da se zdaj ne obremenjujem več toliko s tem. saj tako ali tako imajo vsi veliko,... malenkost, toliko da daš pozornost dogodku. pomembnejše se mi zdi prisotnost veselega obraza.

Dudica, Blueeyes jutri srečno potovanje in čim manj gužve na cesti!
lake, ohladi se v Bohinju! tudi tebi čim manj zastojev na avtocesti!

sanje? meni se je tudi danes sanjalo nekaj vročega (se mi zlepa ne sanja, a danes sem imela prav xxx sanje) pa se mi (šment!user posted image ) Oskar oglasi "mami, ne najdem dude" in so šle sanje... pa vedno prespi celo noč!

Olive, tole s cesto je pa tudi meni scary... ko gremo v McDonald's ob Celovški, se kar ježim,... pa še tako rad hodi po kolesarski progi?!

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.8.2009 15:21:59   
Anonimen
aja, petrazg, šprickoti so zakon! za mlado in staro in še poceni (50 centov, se mi zdi) pa zraven čokolado - prav poletno darilo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.8.2009 15:33:56   
lake
K.tja Ni panike, poznam "stranske"  ceste, kjer sicer porabim več časa, samo vsaj stojim ne v gneči, kar mi gre najbolj na živce.

Men se pa zadnje čase dogaja, da govorim na pol v spanju, sm recimo zanč mojmu ko je pršel v pojstlo rekla, da kaj dela tuki, in ko je reku da je pršel spat, sm mu baje nazaj rekla, pa sej si že bil tuki. Mi je pol drug dan reku v šali seveda, če je bil pred njim že kateri v pojstli. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.8.2009 16:06:25   
mani2
punce hvala vsem za odgovor. Ste me malo pomirile. Ker Maria je res zelo živahna pa pleničke so tudi lepo polulane pa tudi kako normalno. Samo je mi ne kaj preveč. Me je malo strah da mi nebi začela hujšati.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.8.2009 16:46:05   
pokica_
a res lake? user posted image
A je imel mogoče mamico rjavih las, ali blontnih las? K ena blontna mamica tudi pride kdaj na Maxilo z malim, mislim da sta celo en dan razlike z našim Anejem. Se spomnim ko smo bli prvič tam. Mu je blo pa ime menda Matic ali Daviduser posted image

mama11, ja nevem kaj bi blo pol, še sreča da je borec in pol...ta bo pr 10 letih skale obračaluser posted image . Pa ni še to vse, me je moj ati klical, da so menda poslali ploščico danes, pa to na moj prejšnji domač naslov. Ne vem odkod je najdla moj stari naslov sestra. Upam da bo ati dobil ploščico, da gremo jutri ponjo in mu damo nazaj noter. K zdaj težko palca cuza, pa je kr jezen, ko mu gre gor v nebo palec. user posted image
k.tja, nam je tud 13 srečna št. user posted image

Naš Anej se je pa zdaj tako pokakal v ležalniku da je kar pokalo naglas. Gremo se previt! user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.8.2009 16:48:46   
Dudica1
no še mal pa bom mela spakiran...groza kaj vse ni v torbah user posted image ...jaz ne vem kaj bi blo če bi šla za 14 ali več dni na morje user posted image ...bi rabila kombi user posted image

HB Maj spi da lahko kaj naredim...večji pa zunaj montira prtljažnik na avto user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.8.2009 16:56:09   
lake
Pokica: Mamica je mela rjave lase, pa ne vem kako je blo ime tamalmu, ker nisem vprašala.

Jst nimam še nič spokan, sicer pa bova šla itak bolj pozn ko ne bo več tok vroče.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.8.2009 17:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Men se pa zadnje čase dogaja, da govorim na pol v spanju, sm recimo zanč mojmu ko je pršel v pojstlo rekla, da kaj dela tuki, in ko je reku da je pršel spat, sm mu baje nazaj rekla, pa sej si že bil tuki. Mi je pol drug dan reku v šali seveda, če je bil pred njim že kateri v pojstli. user posted image

user posted image

Dudica, mi bomo tudi šli čez slaba dva tedna na morje. mi je kar malo slabo, ko pomislim, kako bomo do tja prišli,...
upam, da ti uspe vse spakirati in da nič pomembnega ne pozabiš doma!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.8.2009 17:06:17   
Anonimen
sem končno dobila zamenjavo za igro z Oskarjem, Urban pa je nazaj zaspal (ta bo kratka, kakšne pol ure). potem pa gremo ven (knjižnica in do Kosez, če nam bo uspelo). bo treba Oskarja utrudit za hiter večerni spanec, ko je 2 uri spal!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.8.2009 17:10:25   
Anonimen
sem prejle dala Urbanu slinček okrog vratu, da slučajno ne bi zapacal majčko s kakšno sirotko,...
vi že uporabljate slinčke?
jaz se jim sicer kar izogibam, ker mi je tako nerodno imeti slinček pri ležečem in spečem otroku (čeprav je ta slinček kot majčka, nima vrvice)... pa drugače se niti ne popaca (pobruha) toliko (max ga dnevno 2x preoblečem) - se mi zdi, da sem pri Oskarju več preoblačila in prala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.8.2009 17:10:30   
Dudica1

Dudica, mi bomo tudi šli čez slaba dva tedna na morje. mi je kar malo slabo, ko pomislim, kako bomo do tja prišli,...
upam, da ti uspe vse spakirati in da nič pomembnega ne pozabiš doma!

ej znoriš,imam ne vem kolk potovalk pa voziček pa skiro pa nekaj domačih pridelkov...user posted image user posted image user posted image ...pa še eno potovalko mam notr še da bom dajala notr še kar bom pozabila.
Noro...
Drugo leto sigurno ne grem na morje samo za teden ker se ne splača...tolk enga pakiranja in vseh stvari da ne ne...drugo leto za več časa!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.8.2009 17:12:32   
Anonimen
saj bo drugo leto manj stvari, vsaj jaz tako upam (vsekakor bomo imeli samo voziček marelo!)

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.8.2009 18:11:00   
Dudica1
upajmo ja 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.8.2009 19:21:41   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

A ta vikend boste pa vse v Bohinju?Prejšnega, ko smo bli pa mi, pa nobene nikjer. Že prou, že prou.......user posted image user posted image

lake, kati kje pa mata vikende?

Darila- denar za poroko je okej, midva sva tud rekla za denar za poročno potovanje. Dobila sva pa od bratrancev in sestričen 100-500€-od tistih, ki se veliko vidimo seveda bistveno več. Za male otročke pa tud jaz nimam idej- kake puzzle, igrače? Midva sva za nečakinje ful draga darila kupovala, pa sm se odločila, da se tega ne gremo več, ker smo mi za rojstvo dobili body iz Šparauser posted image Sej mi ni do tega da je darilo bogvekaj, ampak tako se mi pa zdi res totalno neprimerno. Odraz tega, kaj si svakinja misli o nas...Ampak to je druga zgodba..........
mi ga mamo v ribčavem lazu...

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

gutn morgn....

blue!uzivaj na dopustu!!!

hvala bom.. ko bom štartal user posted image
no pa smo te ugrabil se za en dan....a sem dobr stolkla cev???

sm vedla da si mela ti prste vmes.. kdaj si to nardila - včer k sva se z mojim stiskala?? pa se mi je zdel da neki slišm, pa sem mislila da je sosedov pes user posted image ej, sam upam da nisi pol čez okno škilila v spalnico user posted image user posted image

vse sem vidla!!!!!

aja pa hvala ker ste se pozanimale ce lahko uzamem tableto....sam je ze prepozno...pocakala bom se kakih 10 dni pol bom pa en cb naredla...po vec k pol mesca pa ze more kej pokazat pomoje...recimo ce mas ovulacijo sred meseca pol ti v zacetke naslednjega ze pokaze....i think...i hope....

DUDI,BLUE.....DA NE BOMO KEJ SLABGA SLISAL!!!!lumpe....uzivajte

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Bonboni
nada56

Otroci obožujejo sladkarije. Bi mu kupili/podarili darilni paket sladkarij narocen preko preverjenega trgovca na netu?

Da, otroci potrebujejo tudi sladkarije in so jih zelo veseli (14%)

Da, a bi jedel pod nadzorom odraslih (8%)

Da, ce vem, da so kvalitetne (5%)

Ne, kupujem sproti v trgovini (48%)

Ne dajem sladkarij (25%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!