|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
7.8.2009 11:05:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

btw...v merkurju je 10 eur podobn stolček, tej so ful dragi in seveda zelo lepi user posted image
če ne pa kakšno blazino za vodo itd?

ful so lepi te stolčki...user posted image

Drugač pa za darila za otroke je tako da je najboljš starše vprašat kaj si želijo in je...jaz tko nardim...k zdej je vse sorta moderno in ne veš če bojo glih z usem zadovoljni user posted image

Poročno darilo pa sm jaz za denar ali bone za v kakšno trgovino,kupujem ne nič če ne vprašam ker to mi kr neki da ma pol 5 enakih stvari al pa neki k ni nič uporabno al pa jim ni všeč...okusi so različni user posted image
Oba spita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.8.2009 11:11:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

gutn morgn....

blue!uzivaj na dopustu!!!

hvala bom.. ko bom štartal user posted image
no pa smo te ugrabil se za en dan....a sem dobr stolkla cev???

sm vedla da si mela ti prste vmes.. kdaj si to nardila - včer k sva se z mojim stiskala?? pa se mi je zdel da neki slišm, pa sem mislila da je sosedov pes user posted image  ej, sam upam da nisi pol čez okno škilila v spalnico user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
blue ti kr doma ostan-je bolš v naši družbiuser posted image user posted image Hec, sej bojo hitr uštimal, pa bostre odrinli.........

sej je res... user posted image  no, še kr ni nobenga... ob 7h smo klical user posted image  user posted image  standard

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Blueeyes...ja hudo...cev je počla? Šit no...čimprej zrihtajte in potem uživajte na dopstu.

sej ni prvič... že ene 10x je, pa kreteni nočjo pridt zamenjat cele cevi, jo samo štukajo... kar je še slabš. cenejš bi pršlo da dajo novo, kot pa da so vsaj 4x na let pri nas... lansko leto je 4x počla user posted image  sm že prov nesramna do teh ljudi k pridejo popravljat.. nazadnje sem se kr mal drla na njih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Tisa tud fuuuul prdi. user posted image

naše pomojm ne prekašate.. se ji z riti pokadi najbrž enkrat na pol ure sigurno... ko jo ponoč odkrijem v posteljici skor bruham k hlapi vn pridejo... tko da pol nikol ne vem a s je usrala al samo tako sprdela v kovter user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.8.2009 11:14:25   
Dudica1
blue če ti ne uštimajo greš pa jutr zjutri kot mi user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.8.2009 11:15:05   
maja1488
Zoja, kaj ko bi ti namesto članarine kr tašče pobirala user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.8.2009 11:15:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ne ne, mi gremo danes user posted image  user posted image  pa magar če morm sama skrampat zemljo in popravt cev user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.8.2009 11:15:48   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Zoja, kaj ko bi ti namesto članarine kr tašče pobirala user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.8.2009 11:21:38   
Anonimen
no odgovora niuser posted image

pol pa grem, uživajteuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.8.2009 11:25:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no odgovora niuser posted image

pol pa grem, uživajteuser posted image

kaj sem spregledala?? kakšnega odgovora?? odgovora na kaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.8.2009 11:26:07   
Dudica1

ne ne, mi gremo danes user posted image  user posted image  pa magar če morm sama skrampat zemljo in popravt cev user posted image

ti pridem pomagatuser posted image ...bova skupi user posted image user posted image user posted image ...še eno pivo pol spileuser posted image

Pri nas bo zelenjavna juha in palačinke

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.8.2009 11:33:12   
lake
Si mi dal  idejo za palačinke, drgač sm hotla pizzo narest, samo je treba še do trgovine pridt. Merkur sm že odpisala, ker mi je zaspala ko sm hotla it, zdej je pa prevroče da bi jo v avtu trogala.

Sm si pa pedikuro nardila, samo še nalakirat si morm nohte, da bom lepa za med kmete v Bohinju user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.8.2009 11:34:41   
Dudica1
jaz tud glih gledam če je kakšna internetna stran da si naročim kakšne lepe nalepke za nohte??A kera kaj ve ??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.8.2009 11:36:05   
Blueeyes

ti pridem pomagatuser posted image ...bova skupi user posted image user posted image user posted image ...še eno pivo pol spileuser posted image

Pri nas bo zelenjavna juha in palačinke

moj pa zdej šlafa.. pa Gaja tud.. tko da sem si jz naredila samo na hitro toaste z maslom.. za kosilo pa vrjetno goveja župa pa kakšen puranji zrezek s krompirčkom, pa zelena solata

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.8.2009 11:36:21   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Si mi dal  idejo za palačinke, drgač sm hotla pizzo narest, samo je treba še do trgovine pridt. Merkur sm že odpisala, ker mi je zaspala ko sm hotla it, zdej je pa prevroče da bi jo v avtu trogala.

Sm si pa pedikuro nardila, samo še nalakirat si morm nohte, da bom lepa za med kmete v Bohinju user posted image user posted image

Jst si jih moram tud še nalakirat-še od včer. Bogve če bo čas....

Drgač pa, smo bli nasprot Maja apartmajev,Maja so pa sosedna hiša od Mavrice. Tam je fulll lepo lake.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.8.2009 11:37:44   
Tanja_
aja, lake, sej niso sam kmeti tam..Tam pri padalcih so kr kšni fejst....user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.8.2009 11:40:12   
lake
Padalci mi niso všeč user posted image . Verjetno se kakšen fajn turist najde. Zdej pa šibam v trgovino, predno se obedve skuhava. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.8.2009 11:59:54   
Anonimen
no, medve sva nardile še hitro turco vmes. Je bil še sonček, zdaj pa kr neki od vremena...user posted image NO in je Živa tako lepo spančkala, ko sva pršle pa v DM je začela pa histerično tulit, da sem pograbla šampon in pozabla, kaj sem še misla pogledat. Babe so me pa itak gledale kot da jo iz kože dajem...v glavnem sva zviznile domov, še dobr da ni daleč...pol pa takoj jest in zdaj spi...bogica. Niti v trgovino nisem šla, tako da ne vem, če mam sploh kaj doma za kuhat...user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.8.2009 12:00:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Padalci mi niso všeč user posted image . Verjetno se kakšen fajn turist najde. Zdej pa šibam v trgovino, predno se obedve skuhava. 

jao babe, zdaj bote še po Bohinju sanjale o športnikih?user posted image user posted image user posted image Sam da vas dedci ne dobijouser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.8.2009 12:04:09   
Dudica1
blue če boš imela kaj časa ti jim še seznam obnovi,če ga bo potem katera naprej obnavljala...jaz namreč nimam časa...likam pospravljam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.8.2009 12:27:14   
lake
Sva iz trgovine, bojo res kr palačinke za kosilo.

Dudica
Prid še k men zlikat, ko maš glih likalnik pržgan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.8.2009 12:31:15   
Dudica1
k men prnes pa ti zlikam user posted image ...sej če se mi da jaz čist rada likam user posted image

Zdaj mam samo še od mojga za zlikat pol pa še vse spakirat in še celo stanovanje za pospravt user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.8.2009 12:41:57   
lake
Sej jst tud čist rada likam če mam čas, kar pa zadnje tri mesece no glih pogosto user posted image . Bi mogla tud jst mal pospravt, pa spakirar, kej je vseen al greva za dva dnov al pa cel teden, avto je kokrkol poln.
.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.8.2009 12:44:24   
ledenka
oj, zmajčice user posted image

midva sva pa kar doma, itak hodit še ene 10 dni ne smem user posted image upam, da bo hitro minilo! že doma težko hodim, se moram zorganizirat, da ne grem prevečkrat po stopnicah.

blue, naj hitro zakrpajo tisto cev!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.8.2009 12:47:01   
ledenka
pa še ena informacija za nas - http://med.over.net/forum5/read.php?278,5616110 user posted image da ne bo več takih primerov kot pri KatMat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.8.2009 12:49:08   
Dudica1
ja mi imamo HB montano na strehi da mamo kam kaj dat drugače ne bi šlo vse notr user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.8.2009 13:15:10   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa še ena informacija za nas - http://med.over.net/forum5/read.php?278,5616110 user posted image da ne bo več takih primerov kot pri KatMat user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......