Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:05:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 btw...v merkurju je 10 eur podobn stolček, tej so ful dragi in seveda zelo lepi če ne pa kakšno blazino za vodo itd? ful so lepi te stolčki... Drugač pa za darila za otroke je tako da je najboljš starše vprašat kaj si želijo in je...jaz tko nardim...k zdej je vse sorta moderno in ne veš če bojo glih z usem zadovoljni Poročno darilo pa sm jaz za denar ali bone za v kakšno trgovino,kupujem ne nič če ne vprašam ker to mi kr neki da ma pol 5 enakih stvari al pa neki k ni nič uporabno al pa jim ni všeč...okusi so različni Oba spita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:11:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat gutn morgn.... blue!uzivaj na dopustu!!! hvala bom.. ko bom štartal no pa smo te ugrabil se za en dan....a sem dobr stolkla cev??? sm vedla da si mela ti prste vmes.. kdaj si to nardila - včer k sva se z mojim stiskala?? pa se mi je zdel da neki slišm, pa sem mislila da je sosedov pes ej, sam upam da nisi pol čez okno škilila v spalnico IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue ti kr doma ostan-je bolš v naši družbi Hec, sej bojo hitr uštimal, pa bostre odrinli......... sej je res... no, še kr ni nobenga... ob 7h smo klical standard IZVIRNO SPOROČILO: Majch Blueeyes...ja hudo...cev je počla? Šit no...čimprej zrihtajte in potem uživajte na dopstu. sej ni prvič... že ene 10x je, pa kreteni nočjo pridt zamenjat cele cevi, jo samo štukajo... kar je še slabš. cenejš bi pršlo da dajo novo, kot pa da so vsaj 4x na let pri nas... lansko leto je 4x počla sm že prov nesramna do teh ljudi k pridejo popravljat.. nazadnje sem se kr mal drla na njih IZVIRNO SPOROČILO: lananai Tisa tud fuuuul prdi. naše pomojm ne prekašate.. se ji z riti pokadi najbrž enkrat na pol ure sigurno... ko jo ponoč odkrijem v posteljici skor bruham k hlapi vn pridejo... tko da pol nikol ne vem a s je usrala al samo tako sprdela v kovter
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:14:25
|
|
|
|
Dudica1
|
blue če ti ne uštimajo greš pa jutr zjutri kot mi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:15:05
|
|
|
|
maja1488
|
Zoja, kaj ko bi ti namesto članarine kr tašče pobirala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:15:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue če ti ne uštimajo greš pa jutr zjutri kot mi ne ne, mi gremo danes pa magar če morm sama skrampat zemljo in popravt cev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:15:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Zoja, kaj ko bi ti namesto članarine kr tašče pobirala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
no odgovora ni pol pa grem, uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:25:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no odgovora ni pol pa grem, uživajte kaj sem spregledala?? kakšnega odgovora?? odgovora na kaj???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:26:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue če ti ne uštimajo greš pa jutr zjutri kot mi ne ne, mi gremo danes pa magar če morm sama skrampat zemljo in popravt cev ti pridem pomagat ...bova skupi ...še eno pivo pol spile Pri nas bo zelenjavna juha in palačinke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:33:12
|
|
|
|
lake
|
Si mi dal idejo za palačinke, drgač sm hotla pizzo narest, samo je treba še do trgovine pridt. Merkur sm že odpisala, ker mi je zaspala ko sm hotla it, zdej je pa prevroče da bi jo v avtu trogala. Sm si pa pedikuro nardila, samo še nalakirat si morm nohte, da bom lepa za med kmete v Bohinju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:34:41
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz tud glih gledam če je kakšna internetna stran da si naročim kakšne lepe nalepke za nohte??A kera kaj ve ??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:36:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue če ti ne uštimajo greš pa jutr zjutri kot mi ne ne, mi gremo danes pa magar če morm sama skrampat zemljo in popravt cev ti pridem pomagat ...bova skupi ...še eno pivo pol spile Pri nas bo zelenjavna juha in palačinke moj pa zdej šlafa.. pa Gaja tud.. tko da sem si jz naredila samo na hitro toaste z maslom.. za kosilo pa vrjetno goveja župa pa kakšen puranji zrezek s krompirčkom, pa zelena solata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:36:21
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Si mi dal idejo za palačinke, drgač sm hotla pizzo narest, samo je treba še do trgovine pridt. Merkur sm že odpisala, ker mi je zaspala ko sm hotla it, zdej je pa prevroče da bi jo v avtu trogala. Sm si pa pedikuro nardila, samo še nalakirat si morm nohte, da bom lepa za med kmete v Bohinju Jst si jih moram tud še nalakirat-še od včer. Bogve če bo čas.... Drgač pa, smo bli nasprot Maja apartmajev,Maja so pa sosedna hiša od Mavrice. Tam je fulll lepo lake.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:37:44
|
|
|
|
Tanja_
|
aja, lake, sej niso sam kmeti tam..Tam pri padalcih so kr kšni fejst....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:40:12
|
|
|
|
lake
|
Padalci mi niso všeč . Verjetno se kakšen fajn turist najde. Zdej pa šibam v trgovino, predno se obedve skuhava.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 11:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no, medve sva nardile še hitro turco vmes. Je bil še sonček, zdaj pa kr neki od vremena... NO in je Živa tako lepo spančkala, ko sva pršle pa v DM je začela pa histerično tulit, da sem pograbla šampon in pozabla, kaj sem še misla pogledat. Babe so me pa itak gledale kot da jo iz kože dajem...v glavnem sva zviznile domov, še dobr da ni daleč...pol pa takoj jest in zdaj spi...bogica. Niti v trgovino nisem šla, tako da ne vem, če mam sploh kaj doma za kuhat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Padalci mi niso všeč . Verjetno se kakšen fajn turist najde. Zdej pa šibam v trgovino, predno se obedve skuhava. jao babe, zdaj bote še po Bohinju sanjale o športnikih? Sam da vas dedci ne dobijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:04:09
|
|
|
|
Dudica1
|
blue če boš imela kaj časa ti jim še seznam obnovi,če ga bo potem katera naprej obnavljala...jaz namreč nimam časa...likam pospravljam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:27:14
|
|
|
|
lake
|
Sva iz trgovine, bojo res kr palačinke za kosilo. Dudica Prid še k men zlikat, ko maš glih likalnik pržgan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:31:15
|
|
|
|
Dudica1
|
k men prnes pa ti zlikam ...sej če se mi da jaz čist rada likam Zdaj mam samo še od mojga za zlikat pol pa še vse spakirat in še celo stanovanje za pospravt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:41:57
|
|
|
|
lake
|
Sej jst tud čist rada likam če mam čas, kar pa zadnje tri mesece no glih pogosto . Bi mogla tud jst mal pospravt, pa spakirar, kej je vseen al greva za dva dnov al pa cel teden, avto je kokrkol poln. .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:44:24
|
|
|
|
ledenka
|
oj, zmajčice midva sva pa kar doma, itak hodit še ene 10 dni ne smem upam, da bo hitro minilo! že doma težko hodim, se moram zorganizirat, da ne grem prevečkrat po stopnicah. blue, naj hitro zakrpajo tisto cev!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:47:01
|
|
|
|
ledenka
|
pa še ena informacija za nas - http://med.over.net/forum5/read.php?278,5616110 da ne bo več takih primerov kot pri KatMat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 12:49:08
|
|
|
|
Dudica1
|
ja mi imamo HB montano na strehi da mamo kam kaj dat drugače ne bi šlo vse notr
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......