Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 8:48:26
|
|
|
|
petrazg
|
ojoj, OliveOyl... boga revica. Meni bi kar kap zadela... Ko ne veš, kaj pride v te male glavice in kar pozabijo na vse okoli sebe... Blue... vi imate pa smolo. Držim pestke, da čimprej zrihtate in šibnete na prvi skupni dopust .... Zoja... a ti boš članarino pobirala? To boš pa na hitro ubogatela Katmat.... je boljš, da prdka kot da bi jo krčki dajali. Je malo več zraka mogoče zraven dobila... Samo kakšne lepotce nam pa vseeno privošči... Majch... super za spanje. Mi danes nadaljujemo... že spet spi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 8:55:49
|
|
|
|
KatMat
|
caki caki ne bit neucakana....pocasi da nau prezgodej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 8:58:18
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Se je gospodična zbudla ob 4h, se je najedla, nakar je mislna da je čas za žur, se premetavala, pasla kravice, se smejala, pljuvala, ni da ni. Sm jo ob 5 30 komej uspavala nazaj, s tem da se je namestila na trebuščku. V sekundi se obrne na trebušček, pol se pa kr kotali po pojstli. Še mal počakam pa grem v Merkurja, pride kera v BTC? Zvečer pa greva v Bohinj čez vikend, na mal bolj hladno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 8:58:33
|
|
|
|
KatMat
|
sej jo pol manj krcki dajejo....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:00:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Se je gospodična zbudla ob 4h, se je najedla, nakar je mislna da je čas za žur, se premetavala, pasla kravice, se smejala, pljuvala, ni da ni. Sm jo ob 5 30 komej uspavala nazaj, s tem da se je namestila na trebuščku. V sekundi se obrne na trebušček, pol se pa kr kotali po pojstli. Še mal počakam pa grem v Merkurja, pride kera v BTC? Zvečer pa greva v Bohinj čez vikend, na mal bolj hladno. midva tud!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:02:49
|
|
|
|
lake
|
Kaj gresta v Bohinj? Bo žur, kresna noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:04:41
|
|
|
|
KatMat
|
ja v soboto greva pa da se moj se mal namoci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:08:32
|
|
|
|
lake
|
No super pol se bomo pa lahko kej zmenil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:13:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Uuu včeri je blo lepo,lepo ... Ne ne ena lepa dobra večerjica in pijačka potem pa domov v posteljo...itd...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:13:23
|
|
|
|
mani2
|
Dan Jaz več ne vem kaj naj naredim. Maria mi noče jest. Včeraj nekje do 15. ure je bilo še vse vredu potem pa se je začelo. Ko ji dam za jest dvakrat- trikrat potegne pa glavo stran in se začne jokat pa zvijat v vse možne položaje pa plane nazaj na flašo pa jo porine ven pa spet jok in stok. Jo dam v ležalnikin ona se lepo smeji in vleče prst. sinoči je ob 21. pojedla 50ml celo noč spala do 8. pojedla 120ml in zdaj spet nič več noče. Trenutno spi. S prstom v ustih. ne vem kaj naj. Zakaj noče jest? Sem preveč panična?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:15:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Uuu včeri je blo lepo,lepo ... Ne ne ena lepa dobra večerjica in pijačka potem pa domov v posteljo...itd... u go girl!!!!zmajcek2010????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:16:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Dan Jaz več ne vem kaj naj naredim. Maria mi noče jest. Včeraj nekje do 15. ure je bilo še vse vredu potem pa se je začelo. Ko ji dam za jest dvakrat- trikrat potegne pa glavo stran in se začne jokat pa zvijat v vse možne položaje pa plane nazaj na flašo pa jo porine ven pa spet jok in stok. Jo dam v ležalnikin ona se lepo smeji in vleče prst. sinoči je ob 21. pojedla 50ml celo noč spala do 8. pojedla 120ml in zdaj spet nič več noče. Trenutno spi. S prstom v ustih. ne vem kaj naj. Zakaj noče jest? Sem preveč panična? pr nas pride tud kaksen dan k fuulll mal papa....pol pa spet normalno...tko da ne se sekirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:17:33
|
|
|
|
zoja10
|
mani, meni to dela Taja zadnje dni... skoz se neki vrti in obrača,... nč panike delat, ko bo lačna bo že jedla. najbrž je vročina, probi se čene dat nekam bolj v mir.. Kat..ne sprašuj kaj sm sanjala,...to sm sanjala kar je dudica doživljala... Zdej grem pobrat tri gnile paradajze da razveselim taščo ....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:22:03
|
|
|
|
lake
|
Mani Moja to dela zadnja dva meseca, pa sm si že vse živce uničla, ampak napreduje pa na teži, tko da ne skrbi. Očitno je res vroče pa nočjo jest. Mi je pojedla dons samo 40ml zjutri, ne spravim na obrok vanjo več kot 50ml, pa čez dve uri spet 50ml....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:23:10
|
|
|
|
lake
|
Dudica Za večerjo, a se ti je pri sladici kej kolcal? Jst sm pa sanjala da so mi Tajo ugrabl, sm se zbudla, sm kr skočla iz pojstle.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:38:11
|
|
|
|
petrazg
|
Mani... če se ti drugače lepo redi, ni problema, če kakšen dan ne je dovolj. Bo jutri nadoknadila... Dokler se smeji, je dobre volje in je plenica polulana, se nimaš kaj sekirat. Mogoče ji je res samo prevroče, al pa se želi samo spočiti od vaših obiskov Lake ... uživaj v Bohinju... Mi gremo v nedeljo v Lesce, pa se mogoče do Bleda zapeljemo. Dudi lepo.... Sedaj vas pa prosim za eno pomoč punce.... Rabim 3 darila . za 5. rojstni dan - fant, 3.rojstni dan - punčka, poroka - sestrična. Kaj jim naj kupim? Sestrična je sicer izrazila po denarju, ampak ne vem no... kolk naj ji pa damo???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:41:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Uuu včeri je blo lepo,lepo ... Ne ne ena lepa dobra večerjica in pijačka potem pa domov v posteljo...itd... u go girl!!!!zmajcek2010???? Ooo nou nou... Za tortico pa res ni blo več prostora...sva se tolk najedla da sva komi dihala...resno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:48:23
|
|
|
|
lake
|
Darila Za fanta, vem da so neki Gormiti popularni, e jih da dobiti kot v nekem gradu, stane pa cca. 50 evrov, za sestrično bi ji jst dala piknik košaro z stvarmi za prvi jutranji zajtrk, pa nekaj denarja, odvisno kok ste dobri prjatli, pa odvsino al te bojo povabl na zakusko al ne , ampak tm nekje od 50-100 evrov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:53:38
|
|
|
|
Tanja_
|
A ta vikend boste pa vse v Bohinju?Prejšnega, ko smo bli pa mi, pa nobene nikjer. Že prou, že prou....... lake, kati kje pa mata vikende? Darila- denar za poroko je okej, midva sva tud rekla za denar za poročno potovanje. Dobila sva pa od bratrancev in sestričen 100-500€-od tistih, ki se veliko vidimo seveda bistveno več. Za male otročke pa tud jaz nimam idej- kake puzzle, igrače? Midva sva za nečakinje ful draga darila kupovala, pa sm se odločila, da se tega ne gremo več, ker smo mi za rojstvo dobili body iz Špara Sej mi ni do tega da je darilo bogvekaj, ampak tako se mi pa zdi res totalno neprimerno. Odraz tega, kaj si svakinja misli o nas...Ampak to je druga zgodba..........
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 9:56:31
|
|
|
|
lake
|
Mi ga mamo v Stari fužini, mal stran od jezera.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 10:00:37
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi ga mamo v Stari fužini, mal stran od jezera. To je pa top lokacija Midva sva bla tud v Stari fužini, tam gor, k se na Vogar zavije. Lepo je, ful....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 10:02:34
|
|
|
|
lake
|
Sta bla v apartmajih Mavrica, mi smo tm čist blizu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 10:16:12
|
|
|
|
zoja10
|
petrazg jaz sm enmu otročku kupla tak stolček, je bil zelo srečen, majo pa jih v merkurju... http://www.ceneje.si/sport/kampiranje-in-taborjenje/pohistvo-za-kampiranje/CX000E835F_-_movera-otroski-stol-za-kampiranje mene te darila čist razživčijo, vsi majo vse in še preveč pa morš bit inovativen, jaz od zdej naprej sam še kave in čokolade nosm,... glede poročnih daril pa,...hm...to je še hujš, smo z mami prejšnji tedn pol njenih poročnih daril v kosovne odpadke znosile je rekla da jih že 30 let ni rabla zdej jih pa tud ne bo, no sam takrat so bli drgačni cajti, najbrž.. (sklede in podobna šara) namest dnarja lohk pa bone kupiš za kako trgovino, jaz več kot 200 eur ne bi dala, tm ene 150 ,....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 10:22:26
|
|
|
|
zoja10
|
btw...v merkurju je 10 eur podobn stolček, tej so ful dragi in seveda zelo lepi če ne pa kakšno blazino za vodo itd?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 7.8.2009 10:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce jz sem pa iz sprehoda, pa ne vem kaj naj kuham danes za kosilo, a ima katera kakšno idejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
sindarinKoliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?pod 50 (
31%)
50-100 (
18%)
100-150 (
17%)
150-200 (
12%)
200-250 (
5%)
nad 300 (
16%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!