Anonimen
|
marjanaj aja pol je pa verjetno res ne poznaš, ker ona je stara 23 ( ). No jaz tud pravim, da za konja more bit čas. Mene sicer kar debel gledajo, ker jo vsak dan počešem, ampak pač jaz sem mnenja, da more bit tud konj urejen in če bi jaz šla tja samo 1x na teden, pol nima smisla, da mam konja, ker nima nič od mene. No da ti jaz povem mojo zgodbo. Jaz sem si ful želela motor, zato mam tud izpit, ampak denarja ni In mi je moj rekel 2 leti nazaj al motor al pa konj (ker sem pa takrat vsak dan hodila sem na to turistično kmetijo gledat te konje). Itak sem takoj rekla konj in za božička me je čakala moja lubica. Ker prej je bila ta kobilca od teh k majo to kmetijo, no in ful dolg sploh nism vedla kok je stara ker oni niso mel pojma, vedla sm sam da more bit mlada. No in pol mi je veterinar ocenil, tako da zdej je stara 4 leta. Ampak da ti jaz povem, da k sem jo dobila nisem mela pojma o jahanju, sem jahala nazadnje kot otrok a veš k te dajo starši mal na ponija (temu sm jaz pravla jahanje ). Tako da sem šla parkrat k tej moji kolegici na šolskega konja, ampak jaz brihtna buča, ne da bi šla delat jahač 1 in pol 2, ne zakaj pa....sej en rabm a ne in sem jo lepo začela lonžirat, prebrala kr neki literature in se vsedla nanjo. Ti povem, da sem se tako največ naučila, čeprov pravijo, da neujahan konj in človek, ki ne zna jahat ne gresta skupi, je nama šlo res ful dobr. Ok smo mel težke trenutke, sem tud valda dol padla, ampak men je bil to izziv. Sicer pa vsi misljo, da sem mal nora je mešanka, baje med haflingerjem in ne vemo čim. Mam slikce na fb-ju. Jaz tud komi čakam, da tale mali pade ven iz bušija in da bom šla lahko nazaj nanjo. Kje si pa ti mela kobilco? Joj sem se razpisala, upam, da me punce ne bojo fentale.
|