|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.1.2010 10:51:53   
neka_noč
Aja, pa samogovore bom imela - zakaj pa ne ?!  Meni nikoli ne zmanjka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
22.1.2010 10:58:54   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
krtkova a si za vsak slučaj napisala če na naju pozabijouser posted image

Če ne bova sami zase poskrbeli - noben ne bo. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
22.1.2010 11:03:06   
Anonimen
Aja en mesec pol traja, da ti nakažejo dinarčkeuser posted image Jaz bi to kr kej prej.

krofi- jaz sem ZA  krofe v Črnučah. Samo datum je treba določit. Pa verjetno bo ura popoldanska a ne?

krtkova iz kje si ti?

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
22.1.2010 11:08:58   
petrca2507
Huh...ste se tko razpisale, da vas komaj dohajam. A ste ble v tečaju hitroprstnega tipkanja user posted image

Vmes sem zasledila, da je ena spraševala, kdaj je pust. Letos je 16.2. Si ne bi zapomnila, če moj dragi ne bi imel takrat RD.

krtkova in marjanaj...v kateri stolpnici delata?

Kar se tiče šopinga za otročke. Jaz nimam še nič in niti ne vem, kdaj bom šla nabavlat. Rok imam šele konec julija, tko da se mi zdi, da imam še čas. Nekaj cunjic mi bo prijateljica prinesla, nekaj jih bo seveda treba nabavit (poklicna deformacija žensk, al kako že pravjo).
Pa s temi pisanimi pleničkami ste mi tud dale mislit. Glede na to, da bomo poletni, jih bomo lahko kazali in jih bo treba mal več nabavt.
Evo...tud jst sm bl nevedna in nova pri user posted image , tko da se vsega še učim.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.1.2010 11:10:06   
krtkova
krtkova iz kje si ti?

???user posted image  Glede na to,da sodelujem na forumu ljubljanskih nosečk verjetno nisem iz maribora user posted image user posted image .

Sem pa iz bežigrada (BS3) - verjetno te je to zanimalo, a ne?user posted image
Pred tem sem živela v Centru (poljane), še pred tem pa za Bežigradom (BS3).user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
22.1.2010 11:11:41   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Huh...ste se tko razpisale, da vas komaj dohajam. A ste ble v tečaju hitroprstnega tipkanja user posted image

ha ha ha- ja!!! Včeraj smo ga opravile, zato nam dons tok gre!user posted image

krtkova in marjanaj...v kateri stolpnici delata?

Emona stolpnica v BTC-ju, na Šmartinski, taka nagravžna temno rdeča (notr mamo lepš - vsaj mi!!)

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
22.1.2010 11:13:06   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

krtkova iz kje si ti?

???user posted image  Glede na to,da sodelujem na forumu ljubljanskih nosečk verjetno nisem iz maribora user posted image user posted image .

Sem pa iz bežigrada (BS3) - verjetno te je to zanimalo, a ne?user posted image
Pred tem sem živela v Centru (poljane), še pred tem pa za Bežigradom (BS3).user posted image

Krtkova - spet pokaš! Kako natančna razlaga.. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.1.2010 11:14:46   
neka_noč
Hvala, Petrca,  za info kdaj je pust. user posted image  

Torej imamo čas, da se dobimo do 16.02. - ampak, me bi prej, ne? user posted image

Predlogi?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.1.2010 11:15:27   
petrca2507

Emona stolpnica v BTC-ju, na Šmartinski, taka nagravžna temno rdeča (notr mamo lepš - vsaj mi!!)

Se mi je kar mal dozdeval. Jst sm pa v stolpnici na TR2, ki od zunaj tud ni najlepša za pogledat. Imam pa super pogled na parlament in maxi parkirišče user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.1.2010 11:15:50   
krtkova
2.2.2010 ob 17h Črnuče - pri šipcu?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.1.2010 11:17:28   
krtkova
petrca2507 - maš zs!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
22.1.2010 11:17:40   
petrca2507

Kje je to user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.1.2010 11:22:45   
Anonimen
krtkova sej sem res blond, sam tok blond pa spet ne, da mi ne bi uštekal, da nisi iz Mariborauser posted image

Črnuče- če bom hodila v MŠ v Postojno ne bom mogla, ker mamo ob 17h ravno šolo, če pa bom hodila v ZD Domžale, pol pa komot loh pridem.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.1.2010 11:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Kje je to user posted image

Nasprot Mercatorja, tam k je pošta. Joj kako jaz to razlagam, upam da veš kje mislim.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.1.2010 11:25:27   
neka_noč
Meni termin ustreza - ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.1.2010 11:27:06   
krtkova

krtkova sej sem res blond, sam tok blond pa spet ne, da mi ne bi uštekal, da nisi iz Mariborauser posted image

ZIHR JE ZIHR!! user posted image

Črnuče- če bom hodila v MŠ v Postojno ne bom mogla, ker mamo ob 17h ravno šolo, če pa bom hodila v ZD Domžale, pol pa komot loh pridem.

V POSTOJNO???????? ŠE DOBR, DA NISI ZBRALA NEW YORKA!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
22.1.2010 11:37:34   
Anonimen

ZIHR JE ZIHR!! user posted image

V POSTOJNO???????? ŠE DOBR, DA NISI ZBRALA NEW YORKA!!user posted image

A veš da se ne bi branila NY. Ja mal daleč je Postojna, sam k bi rada tam rodila.
Ti pa teb vedno tok dogaja al sam na pomladuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
22.1.2010 11:39:22   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05Ti pa teb vedno tok dogaja al sam na pomladuser posted image

Skor vedno! user posted image user posted image

Sej zdej vas zapuščam, ker grem......po svoje.....user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
22.1.2010 11:58:44   
marjanaj
Ce gre res kera v New York na MŠ, grem jaz tuttttttt!!!!! user posted image  Sem bla tam lani junija, pa nisem zasledila da bi imeli MŠ user posted image user posted image
Grem pa z veseljem spet tja... Obozujem ga... Sam, kaj k me s tem trebuhom ne bojo sputil vec na avion user posted image

šipac 2.2.2010 ob 17h Črnuče user posted image  jest lahko...

krtkova, do kdaj pa ti delas ponavadi? jaz naceloma od 9h do 17h, ampak, ce so tortice v igri grem vedno prej iz sluzbe user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
22.1.2010 12:01:23   
bcljka
wooooooooooooooow! kok ste se razpisale!
drgač nonstop visim na računalniku... in potem ko eno dopoldne pucam nove omare (ki so mimgrede 1A) morm nadoknadt kt da me 14dni ni blo! uffff!

krtkova in nax - mislm da vaju v roza barvi premagam! in si upam stavt za 10 celih tort! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

A je šla katera kam na kakšno masažo, kam in kako in koliko stane, prosim za odgovore, mene noro boli križ in oram na kako masažo???

Lp

jst hodm na masažo vsakih 14dni in sicer v center dobrega počutja AMBROSIJA na Zaloški 167 (direkt zravn Modrega Leva)... tel.015463152, zdej hodm k Danijelu... on ma tud prou stol za nosečnice tko da si loh nakomot tud če maš ogromn trebuh... če te pa ibr boli hrbet ti pa svetujem masažo pri Igorju Fedoruku (on masira Mankoča pa Petkovška itd.), sam boš mogla bit na boku... ampak ful nosečk hod k njemu... tel.015406688 (k on dela čez čez hodnik)... sta pa oba zakon!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.1.2010 12:04:07   
neka_noč
Cojka - recept imaš na mail-u. Toliko , v vednost. user posted image   Končno, a ne?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
22.1.2010 12:25:32   
NATAŠA35
Sem jezna na svojega šefa kotuser posted image ...pa kaj stresa svojo jezo nameuser posted image ...ahhhhh me je pa drugi šefe potolažil, da nisem jaz nič kriva user posted image user posted image user posted image ...pa še ena koklja mi že cel teden parkira svoj avto na mojem parkirnem prostoru, ki je edini očiščen, grrrrr...sem ji kar obvestilo napisala, da mi ne parkira več tam, upam, da ni blond, pa ga sploh ne bo videlauser posted image user posted image

babnice čvekate kot zmešane...samo ne mi o krofih

krtova včasih je bil tam nlb leasing a ne da? ali sem spet kake št. zamešala?user posted image

neka_noč mislim, da sva se midve pogovarjale o dopustu...5 dni/leto to pripada na otroka, vzeti ga moraš v kompletu 5 dni skupaj (1 teden) in še to se mora točen termin sporočit v šolo...sem včeraj imela govorilne ure, pa sem se pozanimale...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:49:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.1.2010 13:58:21   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
krtova včasih je bil tam nlb leasing a ne da? ali sem spet kake št. zamešala?user posted image

Sedim točno v bivših prostorih nlb leasinga!!user posted image

Takole bejbe, sem bila v manjšem šopingu in vam sporočam, da sem kupila:
- 3 tetra plenice v mothercare (une, k mi jih je Cojka omenjala, k so vsaka ene barve, pa neke figurce imajo prišite)
- 5 belih navadnih tetra plenic v DM-u (BTW: če se hočeš tam včlaniti v ta njihov klub nosečnic, moraš imeti kopijo materinske knjižice - ja pa kaj še!!!user posted image )
- 3 mini tetra krpice (po nasvetu Neke_noči)
- potovalne krpice za čiščenje otroka (ker bom velik okrog skakala ha hauser posted image )

Sm že vse pokazala marjanij!!user posted image

Nax - sam tok da veš, da se tem Cojka-plenicam reče TETRA plenice.user posted image Jst nisem vedla, in so me prijazno podučili v Mothercaru. Mi je blo tko hecn, k sploh nism znala povedat, kaj bi rada. K en lulek sm bla.user posted image

Sam, je pa vse toook drago, da to ni res. Pa ne govorim o oblekcah (k so itak predrage), ampak sm mal gledala te vatke, pa palčke, pa.. take osnovne zadeve. Kok služjo na tem!user posted image  Sm bla kr mal žalostna. Pa pri oblekcah sm bla tud čist depresivna, ker sploh ne vem, kakšne naj gledam. A za punčke, al za fantke. Ker da ma pa moj otrok pol vse v rumenem, pa zelenem mi pa tud ni no!!user posted image

Sam zdej si moram pa res en seznam narediti in mal počasi kupovati, drugače bom maja, junjia obubožala.user posted image

Ah,.....

Tko, zdej pa....COJKA!! nujno nas poduči o naslednjih stvareh, ki jih moram kupiti ker tetra plenice sem že osvojila. Zdej bi pa dalje prosim!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.1.2010 14:00:00   
marjanaj
Joj sem cist pozabla povedat!!!! Imamo novo posteljco in jogi user posted image user posted image user posted image  Smo bili vceraj v mercatorju in smo prevzeli posteljco. Smo potem vzeli to akcijo rajsi: ce si clan Lumpi kluba je bila cena 109,99 €, pa sem tasco vclanila v Lumpi klub (sej je cas, da zacne kaj za vnuke nabavlat user posted image ) pa je placala s pikami, tako da nismo nic doplacali, pa se mojo mami sem imela s sabo, da je ona se s svojimi pikami placala za jogi user posted image , ki smo ga extra narocili majhne dimenzije za v posteljco, pa je od Dormeota... Ker vsekakor ni fer, da imava z mojim user posted image  dober jogi, najim mali vragec pa ga ne bo imel user posted image . Tako, da ima zdaj cisto istega user posted image . Kar je bilo pa najboljse, je pa to, da smo na vse skupaj imeli se 10% poust, ki ga je imela se moja mami, tako da je bila potem posteljca 99 €, jogi pa 103 €. No pa smo nase mame cisto ozeli... No ja, stalu ju ni nic user posted image , mene pa tudi ne user posted image . Sem bila full vesela, ker se je tako dobro vse skupaj izslo... Jutri pa bova cel dan sestavljala user posted image  komaj cakam user posted image ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?