|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 9:48:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
24.1.2010 10:36:58   
marjanaj
nax05 vvvvssseee najbolje! user posted image Zelim ti se veliko potepanja po svetu (zdaj v troje user posted image ), da ti uspe zakljucit vse izpite, pridnega aprilčka user posted image in pa veliko veselja s kobilco user posted image

neka_noc ti kar tako naprej! user posted image potem imamo mi zjutraj vsaj kaj za brat user posted image samo pazi, da te tvoj ne odkrije na forumu ob 5h zjutraj, bo res mislil, da se ti je zmesalo user posted image . Me te pa cisto razumemo, ves user posted image

cojka predlagam, da sedaj razisces vse okoli pižamic in nas podučiš user posted image si za? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 11:11:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.1.2010 11:15:10   
neka_noč
Nax VSE NAJBOLJŠE !!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (To je tema, ki sem jo včeraj mislila, da bo danes. Ha ha. user posted image )
Glede širokega povijanja - hvala. A katera ve, kje kupim plenice za široko povijanje? user posted image Cojka? V prvo sem jih imela sposojene... pa ne vem...user posted image

Cojka malo sem pa res spala. user posted image Je treba nadoknadit. Med tednom ne morem, ker je treba malega peljat v vrtec, za vikend pa mi uspe. (Joj, moram vam povedat, da si je danes sin prvič čisto sam spekel jajčka na učka user posted image . Nič ga ni zažgal.. in ko sem vstala ga je pridno jedel v kuhinji. Sem bila prav ponosna nanj. Pa včeraj si ga je prvič sam spekel - pod najinim nadzorom, danes pa je ponovil "vajo" in uspelo mu je!)
Pižamce imajo stopalca noter. Ravno to je ok. Ja, izgleda kot pajacek - v celem (zgornji in spodnji del z nogicami vred vse skupaj). Nič ga ne tišči... Odlične so. Svetovala bi ti št. 62 dolg rokav (sploh v kolikor boš široko povijala - široko povijanje zelo "pobere" oblekico in potrebuješ večjo št. - ko nehaš s širokim povijanjem, pa jim je nato še vedno marsikaj prav), za kasneje pa raje kupi sproti, ker je odvisno od vremena oz. odvisno kje boš z user posted image in koliko bo vroče. Mi smo npr. v camp-u v prikolici in zna biti tudi zelo vroče v prikolici, čeprav smo v senci... Brez rokavov itak zdaj (vsaj mislim) ne moreš še kupiti. Še nimajo.
user posted image na začetku sploh ne kopaš - dokler nima zaceljenega popka. Le umivaš. Koliko pižamc? Jaz imam vse po dvojno - torej 2x6 (oz. 7kom) = 12 oz. 14 kom . To je kar malo veliko, a moj je veliko polival. Ti pa boš nomad, ne? Morda bi v tvojem primeru svetovala x2 da ne boš vse vedno s seboj selila - kot praviš pri pleničkah. Za začetek svetujem en paket po več pižamc (ostalim), potem pa greste lahko še vedno dokupit. Tako sem jaz naredila. Na koncu pa sem pristala na velikih količinah oblekic - ker je pač polival. Bil je požerušček. Zato pa imam zdaj oblekc za izvoz. user posted image Pa še sama sem bila v prvi user posted image kot ti, Cojka. Sem samo zapravljala. Tokrat sem si pravo nasprotje, kar pa je ok, ker imam že vsega na pretek.
Cojka, jaz sem mu vsak dan dala novo pižamco - morda sem za koga čudna, a tudi sama se krasno počutim v sveži zadevi. Pravijo - z user posted image ravnaj kot s seboj; npr. obleči ga tako kot sebe (količinsko- kratek, dolg rokav,... edino na zač. naj bi mu dajali dolg rokav, ker so občutljivi na dotik in imajo radi občutek "druge kože"). Moj sin je, ko sva šla prvič ven (bilo je poleti - julij) - star 10 dni pričel jokati - zaradi pihanja vetra. Pa to ni bil nek strašen veter, le poletna sapica, ki nam je zelo pasala, a njemu dajala (očitno) nek nelagoden občutek. Sem dala pleničko čez voziček in je bilo nato ok - samo potem sem morala paziti, da mu ni postalo prevroče, ker sonce zelo segreje tisti mali prostor pri obrazčku...

Cojka, če boš videla kje kaj pametnega glede dekice pa mi povej, ja, lepo prosim.
Pa še, ali te lahko prosim za slikico nosečk na moj mail? Lepo prosim. Ko boš utegnila.

Marjanaj morda pa res še kdaj sedem ponoči za računalnik. user posted image
Ob 6-ih, ko sem šla spat, je bil moj user posted image ravno na poti na wc in .... njegov komentar, ko sem mu povedala, da sem bila na forumu.... je bil - o fino, torej si vse "porihtala" kar si imela in boš potem lahko z nama  user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj sem mu razložila, da moram pa vse prebrat kar ste napisale.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.1.2010 11:46:16   
neka_noč
Stalno pozabljam - kupite tudi rokavičke za v porodnišnico - user posted image se lahko kar pošteno popraskajo s svojimi dolgimi nohteci, ki pa jih čisto na začetku ni priporočjivo postriči... Dobijo se v H&M-u , pa najverjetneje tudi drugod. Navadno tudi v (lj.) porodnišnici, a midva sva imela pri sinu smolo - jih ravno takrat niso imeli..  Prej jih nisem kupila, ker niti nisem vedela.. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 12:10:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.1.2010 12:47:39   
neka_noč
Cojka glede opisa tvojega kuhanja - kot bi brala/gledala sebe. Imava isti način kuhe. S tem, da sem jaz ZELO ponosna, kadar mi uspe NE pospravit takoj po kosilu. Sem (bila user posted image ) vedno preveč natančna. Ko pa je prišel sin (se je rodil) je bila katastrofa, ker nisem vse sfolgala sproti - ali pa sem, a sem bila totalni zombi. Neprespana.... Upam, da se boš znala umiriti, ko pride user posted image drugače te čaka ista usoda kot je mene. Kronična utrujenost - te ti ne privoščim. Res ne.
Moj sin pa je že sedaj pravi mali kuhar. Res. V vrtcu je v kulinariki (dejavnost).
Doma že od malega rad pomaga. Prvo je zlagal iz pomivalnega stroja - sem mu vedno pustila, nato je pričel pomivati posodo (samo splaknil pa ni - sem dala v pom. stroj , a tako da ni videl) , pomaga mi obešati perilo (ne vprašaj kako je obešeno - popravim tako da ne vidi), kuhava pa skupaj ; makarončke, svaljke, pečeva piškote, sedaj si peče jajčka, pričel je rezati kruh (jao jao me je vedno groza), sam si odpre in segreje mleko, naredi čokolino ali čokol. kosmiče, ... Zadnjič naju je presenetil in pripravil za vse tri pogrinjke, krožnike, nože, ter pripravil margarino, marmelado, sir , salamo, namaz, med , pogrel mleko, dodal kakav , prtičke - vse je lepo lično pripravil na mizo in naju poklical - da je zajtrk. Me je skoraj kap. V pozitivnem smislu. Ko sem ga pa pohvalila in vprašala kako to, da se je spomnil vse tako lepo pripravit, pa je rekel, da to zato, ker jaz lepo skrbim zanj, pa mora še malo on za naju.... Pri 5,5 letih! Noro. Res sem ponosna nanj. Je senzibilen, ima močno izraženo empatijo, čut do živali, ljudi, lepoto,... veliko lepih stvari. Seveda pa, kot vsi, tudi on ni brez šibkosti. Tudi te so - a mi povdarjamo pozitivne stvari - s tem se krepi samozavest. To ti najbolj veš, Cojka. Meni vzgoja veliko (beri največ) pomeni - želiva dati neke vrednote. Zato toliko berem... čeprav se zavedam, da nikoli ne moreš vzgojiti idelano, pa če preberem vse knjige sveta. A skozi knjige dobim neke smernice... Nisva pa idealna starša.  Se trudiva, kot vsi. Tudi ve, mlade mamice, se boste. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.1.2010 13:33:24   
Anonimen
Zivjo.

Oooo, neka noc kako si pa to lepo napisala!!! O vzgoji pa to.
Ko sem brala o Luku in kako kuha mi je slo kar malo na jok. Sem takoj mojemu zatezila, ce bo malo ucil kuhati. Ker jaz ne znam. In se mi niti ne da. To vse predolgo traja user posted image

Samo na hitro vas pozdravim, ker se nama mudi na kosilo. Midva sva v polnem zagonu glede opreme, trebuh pa mi zacenja iti totalno na zivce. Pa se 3 mesece imam. Ne morem se normalno skloniti in ne spati na boku, pritiska mi na pljuca .... ah, ne vem no. Jaz se kar cakam tiste nosecniske hormone, da se bom srecka nosecka zacela nazivati user posted image

Hvala vam vsem za podporo glede sluzbe!! Sem se ful smejala. Bom na srecanju vec povedala kako fino se imam. Zdaj sem si sprintala moje pravice kot nosecnica in imam skoz to na mizi. Brezveze. Se 8x pa mir.

Srecanje v Sipcu. Upam, da mi uspe. Mi je pa vsec, da moji predlogi padajo na plodna tla. Haha user posted image

Moz me podi, ker zamujava. Pridem spet popoldan. Verjetno se bom itak samo se tu oglasala, ker se pri aprilcicah nekako ne najdem. V tistem vrelcu hormonov ... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.1.2010 14:36:42   
neka_noč
Aglaia  sem čakala kdaj se boš tu oglasila... user posted image Sem prebrala pri aprilčicah.user posted image

Upam, da ti uspe priti k šipcu.
Glede službe pa - saj boš zdržala... še 8x praviš - ti kar odštevaj. Ti bo lažje. Če te bo pa kaj težilo se pa tu lahko "skašljaš". user posted image Pa ti bo lažje. user posted image

Mi tudi čez eno uro odhajamo na obisk. Pa se mi čisto nič ne da. Ne vem ali sem vremenska, ali je to posledica nočnega nespanja. user posted image   Pa moramo iti, ker se nismo videli že dva meseca, pa tudi oblekice dobim nazaj - bom malo manj živčna, ko bom videla kaj imam in bom sortirala.
Omare pa včeraj nismo sestavili - smo jo imeli nad delavnico in nam je zgnila user posted image Takrat ko je bila tista grozno velika toča nam je prebila streho in ravno tam je bila omara - smo šele danes videli, da je bila očitno namočena... in do danes (par mesecev) nam je zgnila..user posted image Pa saj ni bila nova, a vseeno. Bi bila manj živčna, tako pa.... No ja, vsaka stvar je za nekaj dobra... V to verjamem 100%  .

Cojka  - povijalne plenice sem našla na net-u in so bile barvne (rumene) .... Naj bi jih pa imeli tudi v BC (preko neta na njihovi strani jih sicer nisem našla user posted image ) , pa v Pikapolonici (nisem gledala-še), ter v Tosami. Če boš kje tam hodila, jih prosim poglej in poročaj, ok? user posted image Ti bomo hvaležne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.1.2010 19:16:18   
krtkova
Čao!!

NAX05 - VSE NAJBOLJŠEEEEEEEE!!!user posted image (Sej bi ti zapela "happy birthday", a bi me v tem primeru 100% dokončno skenslali z rr-ja!) Želim ti eno čudovito leto, polno sončka, nasmehov, ljubezni, malo joka, čim manj neprespanih noči in veeeliko druženja z nami!!!user posted image user posted image

Jaz imam zaaenkrat 3 pižamice, s priključenimi "copatki", gumbki spredaj za lažje tlačenje notr.  Sta bila pa moj staša včeraj v Italiji in sta menda kruzala sam po otroških trgovinah (moja mami je namreč "strastna zapravljiva"-če poznate to serijo knjig in si vedno kaj zase kupi, a tudi z veseljem kaj za druge) in sta mi prinesla ful enih katalogov za: otroške posteljice, stolčke za v avto, posteljico za otroka, ko bo spal pri njih (predvidevam, da zložljiva), oblekce, previjalne mize..... skratka ful materiala!!user posted image  Komaj čakam, da si jih grem ogledat. Sta rekla, da naj zbereva, da gremo skupaj iskat. Če odmislim, da mi rahlo vsiluje svoja mnenja, da mi daje vedeti, da nimam pojma o tem,..... sem ZELO hvaležna.

Neka_noč - hvala za sklanjatev, predlagam, da se jo naučimo na pamet in to postane naša himna!user posted image

Pa še za na seznam: jaz spim v pižami!! user posted image

Ko boste predelale pižame, se priporočam za nasvet glede stolčka za avto. Zdej imam lupinco za začetek, a ne vem, kako dolgo se to uporablja in kdaj se kupi stolček. In kakšnega, oz. na kaj moram biti pozorna.user posted image

Midva sva pa bila dons ful pridna. Prišel je tast na kosilo in sm skuhala; bučkino juho (oK, to sm samo pogrela, ker sm mela zmrznjeno že od prej - mi jo je enkrat dala tašča), svinjsko ribco polnjeno s slivami, štruklje in solato. Bilo je : MNJAMI!! Moj dragi je medtem ves čas posparavljal okoli mene po kuhinji in še po stanovanju. Ko smo pojedli in sm šla v kuhinjo (OK, 5 min kasneje), se je kuhinja že bleščala!! Krasnega moža imam, res!!!user posted image

Slikca pečenke:
user posted image
Slikca ni z moje mize, da ne bo katera mislila.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 24.1.2010 19:18:03 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.1.2010 20:10:45   
Anonimen
Evo mene. Sva bila danes pri mojih na kosilu, potem sem šla hitro malo čez snov za jutri (se mi že blede od vsegauser posted image ), zdej bom pa vas mal komentiralauser posted image
Prvo punce hvala za čestitke!!!!

neka_noč bravo za sinčka, da si je sam spekel jajčka. No evo en je že samostojenuser posted image Sam ko sem pa brala kako vama je pripravil zajtrk, ne moreš verjet no. verjetno si res najbolj ponosna. To se mi zdi tok fino, da otrok tako pomaga, ne pa da npr cele dneve nažiga igrce.

O super ste imele debato o pižamicah. Bom šla torej pogledat v Mothercare.
cojka torej še velja, da bova mal skupi okol hodile firbcat in zapravljat?user posted image

kuhanje/pospravljanje- ravno to sem vas hotla vprašat. Mene je kar groza kako bo ko bo user posted image . Sama sem taka, da ko kuham rada sproti pospravljam, prah obrišem na 2 dni, sesam na 2 dni, ne prenesem, da ne bi. In mi ni jasno kako mi bo potem to zneslo. Predvidevam, da se bom mogla umirit in kakšno stvar tud pustit a ne, pa tud če bo bomba v stanovanju. Samo zdele si to težko predstavljam, ker sem kar živčna, če je kaj razmetano.

krtkova u madonca ti si pa že napredna, si že pri avtosedežuuser posted image A se ne uporablja to od 6 meseca naprejuser posted image
In važno, da ti spet s to hrano. Njami!!!! No da se še jaz považim. Nam je mami danes skuhala juhico, pire s špinačo, filanega piščanca, TORTO in breskkvice. Njami na 2!user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.1.2010 20:35:25   
majkl
ljubljanske nosečke,

še ena ljubljančanka se javlja...vas zadnji teden berem vsak dan, pa sem rekla da se še jaz pofočkam

11.6.2010
   majkl (31)         2. 0.    

mate pa ultra zanimive teme....jst mam kr blokec zraven pa pišem pomembne stvari (ker seveda še nimam nobenega malega ''škrata'' sem čisto nevedna)  

pozdravček za sedaj od ljubljanske junijke                             

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.1.2010 20:38:33   
majkl
za seznamček se je pa računalniku mal zgodlalo:)

PDP 11.6.2010
    majkl (31)         2.user posted image 0.user posted image    

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.1.2010 20:44:50   
Anonimen
Hej.

Najprej, da ne pozabim. Nax vse najboljse za rojstni dan in veliko vsega lepega!! user posted image

Neka noc pa saj ne mislim nic slabega, samo na zivce so mi zacele iti, ve tukaj me pa nic ne motite. Skoz se vam rezim s temi samogovori. Pa sploh ne vem zakaj. Mogoce me pa hormoni jeb***. Ce ze nisem srecka nosecka sem pa tecka nosecka user posted image Da o tisti, ki si je ze vse zrihtala in itak vse najbolj ve in pozna in dozivlja in trpi in bla bla bla sploh ne govorim. Ta mi je pa prav obupna baba!! Ti bom pri Sipcu vse razlozila, da ne bom tu gor negativne energije stresala user posted image In ti, a bos zdaj novo omaro kupovala? A sta ze dobila sobo za Luka?

Krtkova ti si iz BSa? Iz ta visokih stolpnic al nizkih? Jaz sem se vcasih kar dosti tam okoli potikala, drugace sem pa pri stadionu doma. No, zdaj sva se ta teden pri AMZSju (tukaj sva bla eno leto), potem greva pa na Brezovico. Ce bo koncano.
Pa ful mi je smesno te gledati na slikah, ko si tako temna, na fbju pa cist blond. Joj kako sem ti faus, da znas kuhat. Jaz nimam pojma. Nimam niti volje stati pred stedilnikom ali pa pecico. Mogoce bo zdaj kaj boljse, ko bova imela novo kuhinjo. I wish ... user posted image

A se hodite na telovadbo v Tanergijo? Jaz imam se vedno tistih 18 obiskov in niti ne vem kdaj jih bom zacela izkoriscati. Jih dam rajsi tebi, ker bos se imela cas ko bom sla jaz ze v porodnisnico user posted image Kako je pa Fuzine? A je kaj na tistem porodnem dihanju?
Pikapolonica, ti se hodis kaj?

Cojka, kje si? A si v kaksni trgovini? user posted image

Marjanaj prides tudi ti v Sipca? Za kdaj smo ze zmenjene? Ta torek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.1.2010 21:08:15   
neka_noč
Dobrodošla Majkl! Nove vedno rade sprejmemo medseuser posted image !  user posted image user posted image user posted image
Iz katerega konca Lj. si?
02.02. imamo srečanje v Črnučah pri šipcu (slaščičarna Rašica) -prideš? user posted image

Krtkova - jaz tudi spim v pižami user posted image !
user posted image za tvojega moža. Takih ni veliko, ne? Jaz imam tudi enega takega. Bravo midve - da sva jih našle (nekoč, davno... a take še delajouser posted image user posted image ) .

Zdaj, ko imaš toliko materiala bi morala ti prevzeti vlogo izobraževanja! user posted image Imaš šanso biti v prednosti pred ostalimi - pred mano pa ne...  user posted image Jaz sem stara garda! user posted image
Sklanjat pa znam - sem prav ponosna nase! user posted image user posted image user posted image

Stolček za v avto - kot je napisala Nax - se uporablja od 6-ega meseca dalje. V lupinici  je user posted image toliko časa, dokler ni sposoben sedeti, kar pa je nekje pri šestih mesecih. Naš Luka je bil tako velik user posted image , da sem se že pošteno bala kaj bom delala, ker lupinica mu je postajala že skorajda premajhna in sem prav "molila", da zdržimo do 6 mesecev oz. da bo čimprej sedel... Hvala bogu je sedel že pred 6-im mesecem in smo lahko prešli na avtosedež. Mi smo takrat kupili MaxiCosi in bistveno je, da se stolček lahko poleže - ima več naklonov. Ter mi smo kupili tudi še dodatno prevlekico za poleti - ki je bele barve iz frotirja , kar omogoča, da je user posted image manj vroče.

Mi smo bili danes na obisku in sem dobila vrnjene svoje oblekice, ter še dodatno en kup oblekic na posodo (celo veliko škatlo). Sem rekla mojemu user posted image da ne vem, če bomo imeli dovolj prostora v omari in previjalni, ker sedaj je pa že too much koliko imam oblekic. user posted image Vem, od viška glava ne boli.
V teh dneh me tako čaka sortiranje po velikostih. Prala bom pa ko dobimo omare. Žal. Opranih nimam kam dati, ker čakamo mladinsko sobico za sina.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.1.2010 21:17:10   
neka_noč
Aglaia jaz pišem, ti že prilepiš post... sorry...nisem videla. No, nekaj sem ti v bistvu že odgovorila - glede srečanja.
A tisto pišeš o aprilčicah, ne?
Jaz tudi vse vem in vse znam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Joke! Še daleč od tega. Nihče ni učen padel na svet. user posted image Žal. user posted image Se pa trudim, da dajem tak vtis. user posted image   Joj, spet me začenja dajat... Upam, da ne zameriš/-te. Se rada hecam. Ampak kar je res - je res. user posted image user posted image user posted image   Že user posted image , ker drugače me boste user posted image .

Upam, da to noč spim.... drugače znam spet viset na RR in kaj pisat (beri se norca delat iz sebe).

Lahko noč punce! Pa brez zamere. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 21:27:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.1.2010 21:30:34   
Anonimen
Aglaia hvala tudi tebi!

Majkl dobrodošla! Pa upam, da ti bo ok čvekat z nami. Kdaj mamo mal čudne vešuser posted image , ne vem a so nas zato punce zapustileuser posted image

Za možke pa mislim, da smo lahko srečne, da imamo take kot so. jaz sem za svojega res presrečna, sploh ko gledam te dece kako so to nesamostojni, leni,...

neka_noč bova skupi živčne, ker ne moreva pratuser posted image , ker jaz pa čakam na previjalno. No če boš mela spet nočno, ti se kar zmen sama s sabo, me te pa zjutri beremouser posted image

Ne ne ne punce kaj se zdej greste. cojka, krtkova in jaz največ vemo, zato pa dajemo tok pametne nasvete tuki gor. Punce hec. Vem kam streljate.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 21:30:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.1.2010 21:36:02   
Anonimen
Še to sem pozabila. Imam zelo pametno vprašanje, spet. Glede plenic za široko povinanje? A so ok tetra plenice če jih daš na 1/4, al je treba kupit prov plenice za široko povijanje? pa ne se mi smejat, ker res nimam pojma. Sej vem, da sem se en post nazaj hvalila, da ful vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 21:40:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.1.2010 21:45:02   
Anonimen
cojka to pa prvič vidim. A niso plenice za široko povijanje tole? neka_noč na pomočuser posted image

http://soncek.si/si/plenice-racman-siroki-racman-1-kos-i15230.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 21:49:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.1.2010 21:53:51   
Anonimen
cojka ja no sej jaz sem tud mislila, da je ok da daš tetra plenico na 1/4, samo nisem pa vedla, da s tem skupi povežeš kar si ti nalimala. Sem pa pol našla tole kar sem dala gor, tako da zdej mi pa ni jasno. joj spet midve skupi neki gruntava k ima ena manj pojma k drugauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 21:58:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?