neka_noč
|
Drage moje čveke Sem vas prebrala, se logirala in ..... je že bilo novih 5 postov!!!! Pa kaj ve delate?! Jaz sem z dop. opravkov. Sem bila tudi na CSD-ju ker sem potrebovala podrobnejšo razlago za izpolnitev obeh vlog. Očitno me nosečnost ZELO daje, ker sem sicer bistra. Vlogo za očeta nimamo kaj oddajat prej, kot, ko se rodijo. Torej, jim vse pripravimo, nato pa bodo oni ko nori leteli urejat/oddajat vlogo, ker oddati jo MORAJO pred nastopom očetovskega dopusta. Zapisnik o priznanju očetovstva ter vlogo matere (porodniška +paket oz. denar) bova urejala 10.02. - prej se ne da. Ni mi jasno kako je ena pri aprilčicah že lahko vse uredila... ker lahko urejaš najhitreje 60 dni pred PDP-jem. Tak je zakon Zapisnik nočejo več urejati prej , ker pravi , da gre veliko izvenzakonskih parov narazen, potem pa očetje navadno težijo glede priimka ali celo priznanja, zapisnik pa je že narejen in je potem cel . Sem povedala, da sva midva že 18-o leto skupaj, z že enim otrokom ,.... No ja, itak mora moj vlogo očeta potrditi v službi (vaši bodo tudi morali!!!) tako da itak bova vse skupaj urejala 10.02. . Je pa bila sedaj na CSD-ju izredno prijazna. Jaz pa, glede na preteklo slabo izkušnjo, pripravljena na boj . Glede hrane - sem bila prej v Črnučah v lekarni, pa sem zavila še k šipcu po burek, nato pa zagledala KROFE !!!!! Njami. Seveda sem jih kupila. Spomnila pa sem se, da se me , aprilčice menimo za Trojane, ter da je ena pokomentirala, da so se krofi tam poslabšali (kar je res), .... Meni osebno imajo krofe pri šipcu najboljše. Neko leto so imeli odlične tudi v hotelu Slon - nisem več na tekočem kaki so zdaj.... Tako da, lahko bi se kdaj tudi dobili pri šipcu na krofih. Predlog. Edino ne vem kdaj je pust? Sorry . Res ne vem. Ker do takrat bodo imeli odlične krofe. Nax, Krtkova - nehita ga pokat, ker meni hm hm tudi kdaj uide ko se tako smejim. Krtkova uživaj na Krku! (A imaš vozni red trajekta?) Cojka - recept za polnozrnate piškote imam pred sabo. (Končno!!! Bravo jaz! ) Spišem v Word in ti dam na mail. Petrca2507 DOBRODOŠLA! Boš videla hitro padeš not! Nič, zdaj se grem pa basat še s krofom!
|