|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.1.2010 10:13:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

cojka, krtkova in nax05 a greste v torek spet na tortice? user posted image  to sem pa sfalila... kam pa tokrat? user posted image

Ha ha ha!! A čmo res iti?????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.1.2010 10:13:59   
Anonimen
anajrim a pa te Tosamine so čist bele?

cojka ne ne nisva te izločile, sam se nisi nič javla, pa sva mislile, da naju maš že ti polno kepo.

Sam neka_noč se nam pa ful mal javi. Pomoje si misl, da smo čist prtisnjene

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.1.2010 10:15:18   
marjanaj
se pa strinjam, da bi lahko vsem trem user posted image  podelili status moderatorja RR tuki gor user posted image  bom navijala za vas, ce pride do glasovanja user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.1.2010 10:15:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

nax pa krtkova - dejat bolj počas. Preden sem jaz tole skup spacala, sta mi vidve že ne vem kok postov gor nabutale.

jst mam isti problem!!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.1.2010 10:16:59   
krtkova

se pa strinjam, da bi lahko vsem trem user posted image  podelili status moderatorja RR tuki gor user posted image  bom navijala za vas, ce pride do glasovanja user posted image

a si v službi? ti pridem pomahat, preden grem na kosilo in v mothercare!!!

za tiste ki ne veste; marjanaj dela v isti stavbi kot jaz, ona v pritličju, jaz v 11. in jo lahko pridem pozdravit na poti ven iz hiše!! Kok mi je to kul!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.1.2010 10:18:01   
marjanaj
krtkova ja danes sem v sluzbi...
kam pa ti sploh hodis na kosilo?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.1.2010 10:18:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

OK, Cojka in Nax - jst se tle od srca naglas smejim in dobr, da se je pisarna spraznila, ker ne vem, kaj bi si moja dva cimra mislila.user posted image user posted image
Hvala za info o plenicah- sam men se zdi, da bi bil počasi pa že čas, da se mal informiraš dalje, ker mislim, da z ax plenice že obvladava in te zdej prosiva, da osvojiš še kakšno drugo temo.user posted image

Cojka, če boš res šla v toys, mi sporoči, ti nakažem denar v naprej!!! (a se vnaprej piše skupaj al narazen!! Lorelaj, kje si??)

Ja, jst mam res očitno preveč časa in potem klanfam tuki. Sam moj je reku, da se mu zdi, da so mi ta forum in ta srečanja kot neke vrste ventil. Da tle sprostim vse v zvezi z nosečnostjo in da potem ne morim s temi temami ljudem, ki nimajo otrok in jih to ne zanima. (več kot očitno nima pojma, o čem tle klepetamo, ker jaz žal ne vidim nobene povezave med otroci in torticami!!user posted image user posted image )

Dobr da sem jaz sama doma, ker se tud režim k zmešana, kdaj tok naglas, da  se bojo pomoje sosedi odselil.

Tale je pa svetovna, da nej cojka zdej osvoji drugo temouser posted image user posted image user posted image Pa kakšne ti to pišeš no. Človek ne more bit 5 minut resen.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.1.2010 10:20:09   
Anonimen

A misliš, da sprejemajo take moderatorje kot smo me. Npr jaz in cojka včeraj seznama lj nosečk nisva znale sem pripopat, torej kdo naju bo hotel za moderatorkiuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.1.2010 10:20:33   
tanika1

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           29.1. (P)             user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image             29.2. (P)           user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

Skupaj nas je 25 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

6x user posted image

11 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 7
Majčic = 5
Junijk = 3
Julijk = 2
Avgustovk = 1

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 10:20:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.1.2010 10:21:24   
Anonimen

cojka, krtkova in nax05 a greste v torek spet na tortice? user posted image  to sem pa sfalila... kam pa tokrat? user posted image

Ha ha ha!! A čmo res iti?????

Jaz sem takoj za, sam k ne vem kdaj bom fertik. Mam sicer že ob 8h zjutri pregled, sam morm pol do 14h čakat na injekcijouser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.1.2010 10:22:56   
krtkova
kam pa ti sploh hodis na kosilo?

V city tower. Tle gremo vsak dan pol oddelka. Nas že vsi poznajo tam.user posted image  Imajo super deserte (no, pa smo spet pri sladkarijah).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.1.2010 10:23:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 sam morm pol do 14h čakat na injekcijouser posted image

Kakšne inekcije ti to???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.1.2010 10:27:52   
marjanaj
nax05 vaja dela mojstra... mogoce bi vaju pa krtkova lahko kaj naucila user posted image  , glede na to, da tako obvlada lepljenje raznih tortic tuki gor, da se vse ostale potem slilnimo po tipkovnici... user posted image

krtkova... aha tja gor... jaz grem samo ce je kaj dobrega na menuju user posted image  dons je dunajc, a ne? drugac pa grem dostikrat tut v Mercuriusa al San marino al kako ze... tam je res mmmmm dobro za jest.... 100x boljs kot v stolpnici...

tanika1 mene tudi ni na seznamu user posted image  me das gor?
16.4.2010
user posted image    marjanaj (30)         1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.1.2010 10:30:00   
neka_noč
Drage moje čveke user posted image  user posted image

Sem vas prebrala, se logirala in ..... je že bilo novih 5 postov!!!! Pa kaj ve delate?! user posted image

Jaz sem z dop. opravkov. Sem bila tudi na CSD-ju ker sem potrebovala podrobnejšo razlago za izpolnitev obeh vlog. user posted image Očitno me nosečnost ZELO daje, ker sem sicer bistra.
Vlogo za očeta nimamo kaj oddajat prej, kot, ko se user posted image rodijo. Torej, jim vse pripravimo, nato pa bodo oni ko nori leteli urejat/oddajat vlogo, ker oddati jo MORAJO pred nastopom očetovskega dopusta. Zapisnik o priznanju očetovstva ter vlogo matere (porodniška +paket oz. denar) bova urejala 10.02. - prej se ne da. Ni mi jasno kako je ena pri aprilčicah že lahko vse uredila... ker lahko urejaš najhitreje 60 dni pred PDP-jem. Tak je zakon user posted image   Zapisnik nočejo več urejati prej , ker pravi , da gre veliko izvenzakonskih parov narazen, potem pa očetje navadno težijo glede priimka ali celo priznanja, zapisnik pa je že narejen in je potem cel user posted image . Sem povedala, da sva midva že 18-o leto skupaj, z že enim otrokom ,.... No ja, itak mora moj user posted image vlogo očeta potrditi v službi (vaši bodo tudi morali!!!) tako da itak bova vse skupaj urejala 10.02.   . Je pa bila sedaj na CSD-ju izredno prijazna. Jaz pa, glede na preteklo slabo izkušnjo, pripravljena na boj user posted image .

Glede hrane - sem bila prej v Črnučah v lekarni, pa sem zavila še k šipcu po burek, nato pa zagledala KROFE !!!!!  Njami. Seveda sem jih kupila. Spomnila pa sem se, da se me , aprilčice menimo za Trojane, ter da je ena pokomentirala, da so se krofi tam poslabšali (kar je res), ....  Meni osebno imajo krofe pri šipcu najboljše. Neko leto so imeli odlične tudi v hotelu Slon - nisem več na tekočem kaki so zdaj.... Tako da, lahko bi se kdaj tudi dobili pri šipcu na krofih. Predlog. Edino ne vem kdaj je pust? Sorry . Res ne vem. user posted image Ker do takrat bodo imeli odlične krofe. 

Nax, Krtkova - nehita ga pokat, ker meni hm hm tudi kdaj uide ko se tako smejim. user posted image
Krtkova uživaj na Krku! (A imaš vozni red trajekta?)

Cojka - recept za polnozrnate piškote imam pred sabo. (Končno!!! Bravo jaz! user posted image ) Spišem v Word in ti dam na mail.

Petrca2507 DOBRODOŠLA! Boš videla hitro padeš not! user posted image

Nič, zdaj se grem pa basat še s krofom!    user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.1.2010 10:30:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nax05 sam morm pol do 14h čakat na injekcijouser posted image

Kakšne inekcije ti to???user posted image

Za rh negativnost.

krtkova in marjanaj a bi vidve loh nehale o hrani.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.1.2010 10:31:00   
krtkova
drugac pa grem dostikrat tut v Mercuriusa al San marino al kako ze... tam je res mmmmm dobro za jest.... 100x boljs kot v stolpnici...

A res? Mi smo šli enkrat tja, pa smo čakal sto let, pa je bila pica tok zanič, da smo rekli, da ne gremo nikoli več. No, mogoče so se pa popravili.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.1.2010 10:35:40   
Anonimen
neka_noč sem že mislila, da se nas že izogibaš. A ti si si sve vloge za CSD dala kar z neta dol pol jih pa tja neseš? No to sem hotla rečt, da mi ni jasno kako aprilčica lahko že vse rihta, če pa lahko šele 60 dni pred pdp-jem. Mogoče je odvisno od CSD-jauser posted image
Sem mislila, da imaš samo recept za cojko pred sabo, da spisat ga boš pa pozabila. Sem se tok smejala.

krofi- tud jaz nimam pojma kdaj je pustuser posted image Sej a se nismo menile, da bi se dobile v Črnučah en dan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.1.2010 10:40:07   
neka_noč
Kakšnih pet postov vmes - deset jih je bilo!  user posted image   Potem pa jaz s svojo temo uletim nekje vmes - vse brez repa in glave.
Čveke!  Sploh vas ne dohajam!   user posted image

Drug teden boste videle, ko bom imela več časa in bom kar gor visela na RR. user posted image   Ali pa vam naklofam ponoč - ko ve spite .  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.1.2010 10:41:23   
marjanaj
krtkova ne jaz tam se nisem jedla pice... vedno jem kaj iz dnevnega menuja...
http://www.sanmartino.si/index.php?show=dnevna_ponudba
vsak dan sproti dajo gor meni, danes ga sicer se ni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.1.2010 10:42:39   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
krofi- tud jaz nimam pojma kdaj je pustuser posted image Sej a se nismo menile, da bi se dobile v Črnučah en dan?

Jst sam sporočam, da men so Črnuče ful blizu.

V primeru, da ste razmišljale, a bi me povabile al ne. Sam tok, no, v vednost.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.1.2010 10:46:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Drug teden boste videle, ko bom imela več časa in bom kar gor visela na RR.   Ali pa vam naklofam ponoč - ko ve spite . 

neka_noč a boš mela samogovore

Jst sam sporočam, da men so Črnuče ful blizu.

V primeru, da ste razmišljale, a bi me povabile al ne. Sam tok, no, v vednost.

krtkova a si za vsak slučaj napisala če na naju pozabijouser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.1.2010 10:48:08   
tanika1

user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           29.1. (P)             user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image             29.2. (P)           user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

Skupaj nas je 26 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

7x user posted image

11 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 8
Majčic = 5
Junijk = 3
Julijk = 2
Avgustovk = 1

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.1.2010 10:48:19   
neka_noč
Nax že dec. sem bila na CSD-ju, ko sva hotela narediti zapisnik o očetovstvu, pa nisva mogla nič uredit, sva pa dobila vloge za izpolnit. Danes sem šla le vprašat kaj moram točno in kje izpolnit, ker je pri meni malo drugače, ker sem sama sebi delodajalec , pa mi nekaj ni bilo jasno. Dobro , da sem šla, ker bom morala še na ZZZS (zaradi bolniške), ter DURS (prispevki). Če oni to pridobijo po uradni dolžnosti - traja 2 meseca user posted image   Če grem sama, pa imam hitro urejenao. Mesec prej. user posted image   Je rekla, da bo nakazilo (vzela bom denar), če oddam 10.02.,  v marcu - 10.03.  . Meni tudi to ni zgodaj. user posted image
Izgleda da je res odvisno od CSD-ja. Tista aprilčica,ki je to že uredila je iz Ormoža. To sem si zapomnila. Verjetno imajo tam manj dela, morda tudi delajo bolj po domače. Lj. je le Lj. .

Krofi - jaz bi bila ZA. Sem ga snedla in je odličen. Lahko bi se dobile pri šipcu v Črnučah.  Kaj druge menite?

Nič, zdaj grem pa pisat recept za Cojko!

Pa nič se ne izogibam  user posted image - ta teden imam še bolj pestro, naslednji teden pa sem frej. user posted image user posted image user posted image   Čisto frej- no, le en sestanek v pon. dop. .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.1.2010 10:51:14   
neka_noč
A Krtkova, le toliko, da poveš - ja ja.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Veš, da ..... VSE SE LAHKO DOBIMO V ČRNUČAH - le krofe bomo morale rezervirat. Pa se ne hecam, ker  je odvisno kdaj se bomo dobile. Tam so cele trume ljudi in je vrsta še zunaj, ker krofom zmanjka, potem pa folk čaka, da se spečejo.  Res so dobri!!!!!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?