|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.1.2010 19:46:27   
neka_noč
Da se ne boš zdaj kaj zasekirala. Si  odlično kupila!!!!
Luknjice ne vem koliko so velike, gre le zato, da je jogi kot neka , ne vem če je, recimo pena, ki pa ima vmes luknjice, če bi se user posted image obrnil, bi lahko tudi tako na dol - dihal. Tako so mi takrat , recimo, obrazložili. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
22.1.2010 19:58:55   
marjanaj
Aha zanimivo... no vidiš, vedno se naučimo kaj novega user posted image no bo pa dve leti tukaj spal... a ves kjer je najboljse kupit se uno prevleko ki ne premoci?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
22.1.2010 20:44:35   
neka_noč
Jaz sem jo imela kupljeno v Mullerju. V Tosami pa jo lahko kupiš glede na mere posteljice - če jo želiš imeti čez celo posteljico. Ampak sama te podloge nisem uporabljala dokler se sin ni odvajal od plenic. Ne vem no. Meni ni, da bi user posted image spal "na plastiki" - četudi nekoliko prevlečeni...  Itak, če mu premoči, mu nikoli ne premoči toliko, da bi potreboval podlogo. Je pa to moja izkušnja in mnenje. Vsaka se odloča zase. Meni je šla podloga na živce, ker se je stalno neki motala pod rjuho. Pa sem imela jogi rjuhe z elastiko - se je vseeno motalo spodaj... 

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.1.2010 10:49:08   
Anonimen
marjanaj no super se bova zmenile za h konjčkuuser posted image

cojka v ponedeljek ziher ne bo padla 10-ka. Grem že četrič delat ta izpituser posted image

jogi- to pa jaz prvič slišim za te luknjice. Midva sva bila zadnjič v BC, spraševala prodajalko o jogijih, pa nama ni nobenih luknjic omenjalauser posted image Ko bova šla kupovat, bom prov vprašala.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.1.2010 11:25:19   
neka_noč
Mi smo kupovali jogi pred skoraj šestimi leti - morda je danes kaj drugače. No, marsikaj res spreminjajo. To opažam. Ene zadeve na bolje, druge so iste, nekaj pa je "moderno" .  user posted image   Ti kar vprašaj. Me zanima kakšen odgovor boš dobila. Poročaj, ok? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.1.2010 11:40:00   
neka_noč
Sicer pa - danes sem bolj tako tako. Ne vem ali je to zaradi vremena. Sonček res pogrešam - je takoj več pozitive oz. drugačno razpoloženje. Dobra stvar pa je, da sem se to noč končno vsaj malo naspala. user posted image   Sem spala do 06-ih zj. , šla na Wc, nato pa nazaj do 09-ih. user posted image

Kako ste kaj ostale? Kaj boste počele na ta dan?
Mi bomo sestavljali omaro - ni (še) nova, a ker me grabi panika, bo moj user posted image pač sestavljal in razstavljal 2x . Žal. Ko pridejo nove omare oz. cela sobica, bo moral ponovno vse razstavit, novo pa sestavit. Jutri dobim nazaj še preostale oblekice itd. ki sem jih posodila in potrebujem omare in previjalno, kar pa je trenutrno v sinovi sobi. Želim pričeti s pripravljanjem (beri pranjem, likanjem, zlaganjem) oblekic itd. ker sem vsak dan bolj utrujena, ter ne želim, da me karkoli prehiti - kot je bilo pri moji prijateljici in je potem tašča vse prala in likala. user posted image
Resnično me grabi panika. Do novega leta nisem imela nekega časa razmišljati o user posted image in pripravah, sedaj pa sem kar naenkrat (se mi  zdi) tik pred zdajci. 12.03. nastopim porodniško, zdaj zdaj čakam pismo za vpis sina v šolo in bomo urejali še to, pripravljene imam papirje za CSD (moram še na DURS in ZZZS), lotiti pa se moram še papirjev za vpis v vrtec za tega našega user posted image v trebuhu, da bo moj user posted image po porodu z njimi letel na vrtec oddajat. Katastrofa. Se mi zdi, kot da me vse prehiteva, po drugi strani, pa me časovno vse priganja - obremenjujem pa se kako bom vse uredila do dead line-a - ker vse je odvisno od tega kdaj se user posted image rodi.
Pa še otroci gredo v Škratkovo deželo ravno takrat ko bom ali rodila oz. bila doma vsa boga še od Cs. - sem danes zorganizirala, da bo takrat moja mami vse preprala, zlikala in spakirala za sinov odhod. Vsaj nekaj. No, to je veliko, ker sta moja starša poslovno še zelo aktivna. Sem rezervirala termin. user posted image

No, pa sem se malo "izkašljala".

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.1.2010 13:39:46   
anajrim
Nax 05 - plenice od tosame so bele!!!

Cojka - zdaj te razumem s plenicemi, če jih imaš pol pol tu in tam pol je čist kul!!!user posted image user posted image user posted image

Punce ali imate 2.2. ob 17h privat srečanje ali se vam laho pridružim?

Punce toliko ste se razpisale da vas komaj dohajam! pa sem včeraj zvečer brala!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.1.2010 13:42:12   
marjanaj
uf neka_noc koliko se ti mota po glavi user posted image ampak te cisto razumem... rada bi bila pripravljena in vse v miru uredila, ne pa potem hitela in za vsako stvar prosila pomoc...

jaz sem ravno avto iz rednega servisa pripeljala... brezveze... spet je slo 180 €... user posted image

pol je user posted image malo smuk na TVju gledu, jaz pa perem pa pospravljam, pa preoblacim postelje user posted image , zdaj pa greva v Parmo... joj obozujem te pice. To sploh niso navadne pice ampak cisto posebna kategorija user posted image . Vcasih, ko sva se oba delala v centru, sva sla vsaj 1 x na teden sem jest, zdaj pa ni vec casa. Tako da si ta luksus privosciva na vsake toliko... Potem pa bova sestavljala posteljco user posted image komaj cakam user posted image ...

drugace pa je cisto brezvezna sobota, a ne? sploh ni soncka nikjer user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.1.2010 14:30:33   
neka_noč
Anajrim lahko se nam pridružiš. user posted image Bomo vesele. user posted image

Marjanaj grabi me panika, ker vidim kako čas beži. Res je tudi, da sem človek ki imam rada prej vse "pošlihtano". Vedno že tako ali tako pride kaj vmes, in če imaš zadeve, ki veš da morajo biti urejene, urejene, potem se lažje lotiš nepredvidenih zadev , ki pridejo vmes. V drugo je sploh drugače, ko pričakuješ user posted image - nimaš toliko časa kot v prvo. Punce uživajte v prvi nosečnosti! Kaj je šele ko pričakuješ v tretje, četrto user posted image Morda si bolj v "formi" ali pa sploh nič ne kompliciraš, ker itak veš kaj te čaka... Pri večih otrokih moraš biti sigurno še toliko bolj organiziran... Kaj pa vem. Samo razmišljam na glas... Joooj, kaj danes trosim - mi ni nič podobno. Hormoni na pohodu user posted image
Ja, Marjanaj - nas povsod obirajo, ne? Kateri avto pa imata oz. ali sta imela mali ali veliki servis? In še ; kam si dala avto na servis? Moj je včasih delal v avtoservisih - pa me zanima ; ker sem ga vprašala ali je to veliko...... pa pravi da odvisno od avta,.... zato toliko vprašanj.
Me, punce, bolj gledamo le na znesek, ne? user posted image
Pa dober tek! Poznam Parmo iz "starih" časov. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.1.2010 17:02:16   
Anonimen
neka_noč bom poročala glede jogija ko bom šla spet firbcat katerega kupit.

Jaz bi tud rada že začela s pranjem in likanjem, pa kar že vso kozmetiko bi nakupila, sam k čakam previjalno mizo in nimam kam vsega datuser posted image In sem že prov živčna, pa sej vem, da ej še čas, sam jaz mam raje prej.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.1.2010 17:04:56   
neka_noč
Te popolnoma razumem. Jaz sem ista. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.1.2010 18:16:32   
marjanaj
nax05 jaz tudi cakam previjalno mizo user posted image potem pa malo bolj v nakupe mogoce... se moram zmenit in jo it iskat, pa nikoli ni casa user posted image

neka_noc mah mojga tamalga Peugeota 206 sem imela na servisu... vedno sva bila navajena, da ko je januarja tehnicni, da sva ga dala se na redni servis... voziva pa ga na Rodex servis pri Radomljah... Moj user posted image je drugace iz Kamnika (no ja, zdaj odkar je z mano v LJ, je ze dobil ljubljansko vizo user posted image ). In tako je bil ta servis vedno najblizji. V bistvu je z avtom vse ok, menjali so pac olje in filtre, pa kao dali vitrex, pa sem rekla, da ne dajo, ker sem ravno pred servisom notri celo kanto vitrexa zlila user posted image . To me vedno pogreje... na vsak nacin zasluzit.. Mah bi najraje kar zamenjala servis... Zdej je ta avto star ze ene 8 let in se mi res ne da toliko zapravljat zanj. Itak bo sel ves zdaj bolj denar v tavelikega (S-Max), ker bomo vecino z njim okoli hodili... Ne vem no... kaj bi ta tvoj user posted image rekel, ali se mi splaca ga vozit na uradni servis, ali naj zamenjam?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.1.2010 18:54:18   
Anonimen
neka_noč midva sva glih za skupi. Bi imele že vse najraj kar zdej prištimano a neuser posted image

marjanaj jaz sem tud imela včasih Peugeota 206 in sem ga vozila na servis v Rodex, pa sem bila zadovoljna, dokler nisem zvedela, da ko bi mi mogli menjati havbo, so jo samo tako porihtali, da je zgledala kot nova (jaz itak da nisem opazila), računali pa so mi novo. Potem si lahko predstavljaš kako sem bila jezna ko sem zvedlauser posted image
Jaz včasih nisem zaupala ljudem, ki delajo doma, ampak samo uradnemu servisu, pa sem spremenila mnenje in midva zdej skoz avtočka voziva k enemu domov. je pa valda odvisno od človeka, ki to dela, ker on nama vedno nese knjižico tam kjer dela, tako da vseeno dobiva štempiljko.

Joj učer sem nakladala o konju, danes pa o avtuuser posted image . Punce ne bit hude.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 23.1.2010 18:55:10 >

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.1.2010 19:30:30   
krtkova
Hoj, bejbe!!

JSt sm pa vidla sončka!!!!!user posted image user posted image  Sva bila na Krku, kjer je bilo čudovito!! Sonček in kar nekaj stopinj topleje, kot tukaj. Je sicer ponekod pihalo, ne preveč, pa tudi oblekla sm se kot medved in mi ni nič prišlo do živega!! Krasen dan!!!user posted image user posted image  Da ne omenjam, da sva bila v Krku v eni super slaščičarni, perfektna tortica!!user posted image user posted image

Sem pa tud jaz posumila, da nisem na "konjskem forumu", al pa vsaj na avto.net ..user posted image user posted image

Kul mi je, k bodo 2.2. k Šipcu prišle tud take, ki jih še ne poznamo. Mogoče je bil pa problem, da smo se do sedaj dobivale v Zvezdi in so puncam bolj šipci všeč. Hmuser posted image user posted image . No, zdaj vemo!!!

jogi - jst sm tud razmišljala, da bi imela Dormeo jogi,ker sem bila sama z njim zelo zadovoljna. A pravite, da to ni kul, al kva? nč več ne štekam. user posted image

Sm bla na Rijeki v parih otroških trgovinah, pa majo ti reveži kr bedno ponudbo. Nism nč kupila.user posted image

Pa sej kr neki nakladam. Se vidi, da sm utrujena od sonca in svežega zraka. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 19:47:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.1.2010 20:02:33   
krtkova
Cojka, ti kr takoj sporočim, da imam že 3 pižamice za Hugota, kupljene na netu, v Next-u. Tko, da to področje že mal poznam. user posted image user posted image  Ampak zagotovo 3 ne bodo dovolj, tako, da se veselim tvojih info.

Men je tud frendica rekla, da me čaka kup oblekic, da naj pridem iskat. user posted image Sam ona je rodila punčico, in to tudi junija (6 let nazaj sicer) kot bom jaz. Tako, da č bo Hugo postal punčka, bo super, če ne bo pa doma tud kej roza moral obleči. In ne vidim problema v tem. Moj tud obleče roza majco.user posted image

Hugotova soba je polna šare, perilo sušimo in najemodajalec moram odnesti še miljon stvari. Tako, da sploh še nimam filinga kupovati stvari, ker jih tud nimam kam dati. Imam pa jaz res več časa kot ti.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 20:07:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.1.2010 20:28:17   
neka_noč
Marjanaj moj user posted image je rekel, da se mu zdi da si plačala kar precej. Ti imaš bencinarja, ne? Pri turbo diesl-ih so olja dražja ne pa pri bencinarjih. Pa tudi sicer pravi, da hodiš na pooblaščeni servis dokler imaš garancijo (novejših avtomobilih) - da ti potem velja garancija, tako da bi lahko hodila kam drugam in bi te prišlo bistveno ceneje. Menjaj.
Sicer pa se on bolj spozna na VW. A neke osnove so le osnove. user posted image

Nax se strinjam s teboj. user posted image user posted image Vse prištimano - tako ja. user posted image Bolje včeraj kot danes.
Nič nismo hude - katera tema bo jutri?   user posted image user posted image user posted image    (Jaz vem, jaz vem!!!! user posted image )

Krtkova - Jogi - kul je kul Dormeo. Nič bat.
Lepo da si uživala na sončku. Je čisto drugo razpoloženje. Pa zrak.... Mmmmmm..... Zdaj bi šla pa na Cres. user posted image

Cojka - sigurno je modrostni - zdaj si modra glede plenic! user posted image user posted image user posted image Upam, da ne zameriš. Joj sem nesramna, ampak si nisem mogla pomagat - sem morala napisat kar mi je prvo padlo na pamet. user posted image   Se mi smiliš. Zobobol - jao kako to boli.
Lahko bi ustanovile klub pošlihtanih - ali pa poštirkanih. user posted image   Potem bi imele pa terapije..... ker ni vse tako kot bi me želele da bi že bilo... user posted image user posted image user posted image   Joj, ga biksam. user posted image

Zdaj sem se spomnila - fino je imeti (pri fantkih) kakšno malo brisačko, da ko ga previjaš in odviješ pleničko, ga z brisačko hitro prekriješ - lulčka, ker pri fantkih rado kaj "špricne" ko pride lulček na plano...  Pri nas je bila to stalna praksa.... smo bili precejkrat polulani. user posted image

Pižamce - jaz jih imam od Mothercare-a. So kot celi pajacki; bombažni, z dolgimi rokavi, nogice so tudi cele, gumpki pa spredaj. So odlični in jih priporočam - ne vem pa, ali jih imajo tudi sedaj v prodaji - mislim da bi morali, ker to je itak stalno v uporabi. Za poleti pa enako bombažno, le da čisto brez rokavov. Edino če je res zelo vroče, je samo v plenički in morda prekrit s tanko pleničko. Odvisno od tega koliko je user posted image takrat star, ker pravijo, da novorojenčki imajo radi občutek "druge kože" na sebi.
Mi je pa všeč to, da (so jih imeli) v Mothercare-u pakirane po (mislim da) 7 kom skupaj. Ali pa 6. Ne vem več točno. Pojdi pogledat. Jaz sem jih imela  (no, imam še) vse po dvojno. Ampak moj je ful polival...
Upam, da sem te kaj "razsvetlila". user posted image user posted image user posted image   Joke!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.1.2010 21:45:20   
anajrim
Imajo v Mothercarju še vedno te pižamice, jih pa imajo tudi v Mark & Spencerju v City parku in so super, ali pa c C&A kjer so prav tako super pa še fullllllll poceni. Jaz sem otroka od kar smo prišli s porodnišnice domov, vsak večer skopala in ga dala v pižamico. Mi je bilo fino in tudi tamali je vedel kaj sledi ko se skopamo in še sedaj je tako! Otrok se pač navadi na neko rutino!

Kar pa se tiče posteljic, če ima oz. bo katera kupila 120x60 imam jaz doma malo rabljem jogi, ki smo ga kupili v BC, je antialergijski in se da zgornja prevleka brez problema oprati v pralnem stroju. Če kaero zanima ga prodam zelo ugodno, naj mi pošlje ZS. Mi ga ne rabimo več ker imamo sedaj posteljice 140x70.

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.1.2010 21:47:44   
marjanaj
krtkova user posted image ne nisi na konji.net al pa na avto.net user posted image user posted image user posted image ti ga pa res usekas user posted image

neka_noc u hvala, ker si ga vprasala. Bom res premislila, Sploh, ko mi je se nax05 povedala svojo zgodbo... Hvala ti user posted image

pižama user posted image ammm... joj sej res... ne samo, da bo treba malemu kupit pižamo, tudi sebi jo moram, a ne? pa user posted image tut, a ne? Joj ze ene petnajst let nisem imela pižame... Vcasih sem spala v T-shirtu, zdaj pa v nicemer... noben od naju, to bo pa problem, ko bo mali zrasel, a ne? user posted image ne moremo kar vsi nagi naokoli skakat user posted image uff... na to pa sploh nisem pomislila user posted image Pa zdaj?! user posted image

cojka se strinam z neka_noc, da ti modrostni zob raste user posted image kako je ze to ona nekaj s plenicami povezala? user posted image Joj pazi na zobeke... jest sem tut ze z glavo v zid butala, ker so me tako boleli... vse samo da je bila bolecina mocnejsa... Pejt v ponedeljek raje malo do zobarja... kar tako za brezveze, da vidis kaj bo rekel...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.1.2010 5:05:21   
neka_noč
Spet ne morem spati user posted image ... pa sem na RR user posted image

Anajrim samo zanima me, ali nimajo v Marks&Spencer-ju le zadeve s kratkimi rokami - vem da je (vsaj bilo) tako z body-i. Sem tudi tam včasih kupovala. Ne vem kako je s pižamcami. Lahko da so se v teh nekaj letih kaj prilagodili trgu. user posted image
Me zanima - kajti sama sem imela sina XXL velikega, XXL močnega in sem lahko kupovala le v dveh trgovinah;H&M-u in  Mothercare-u. (le tu so bile za isto starostno obdobje nekoliko večje številke in tako nismo imeli problemov z oblačenjem.. user posted image ) Nekoliko kasneje sem pričela  s kupovanjem tudi v M&S in ko sem bila vsa navdušena, da sem dobila body-e, sem ugotovila, da so s kratkimi rokavi. Nato mi je prodajalka povedala, da imajo oni body-e le s kratkimi rokami. Mi je bilo zelo čudno. Sem si pa zapomnila.  
Ja, definitivno si otrok zapomni rutino, zato jo je tudi pametno uvesti, ker tako ve kaj ga čaka.

Marjanaj ni za kaj. Če boš potrebovala koga za priporočilo - moj user posted image   jih nekaj pozna. Prav tako pozna odlične ekipe iz gradbeništva - mislim na električarja, vodovodarja, knauf-arja, krovce, keramičarja.. morda bi se našlo še kaj user posted image

Mene pa zanima - tiste, ki ste že ful hodile po trgovinah - ali je katera zasledila kako fino dekico za user posted image ? Kam se splača it pogledat?
Glede tega sem zelo zahtevna. Želela bi, da je na eni strani bombaž, na drugi pa kao pliš. Sinu sva jo kupila (nekoč davno) v H&M-u v Avstriji. Še danes jo ima za spati in jo naravnost obožuje. Ni ninica, je prav dekica - sem jo na začetku uporabljala za pokrivanje v vozičku,.... potem pa si jo prisvojil za spanje. Danes je čisto "zgonena" - a njemu najljubša. Še vedno je mehka.
Če katera ve, bom informacije zelo vesela. user posted image

Pa še to; ne vem kako je s širokim povijanjem zdaj. Kaj velja za Ljubljano? Se ali ni potrebe po širokem povijanju? Katera ve? Ker sicer bo treba kupit še povijalne plenice - teh pa nimam.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.1.2010 5:16:17   
neka_noč
Pa še to - glede oblekic.
Sama sem imela najraje zadeve iz H&M-a iz čisto praktičnega razloga - vse lahko pereš na 60st.C in tudi uporabljaš v sušilcu  . Navadno drugje kupljene zadeve se perejo na 40st.C in se ne smejo dajati v sušilca. Da ne omenjam, da zadeve med seboj vse lepo skupaj pašejo in je otrok lepo oblečen. user posted image user posted image
V H&M-u (in drugod) mi niso všeč potiskane zadeve, ker revčki v njih švicajo ko nori. Tega absolutno ne maram kupovati. Če je našito je ok (s tem, da ne sme biti "trd našitek", ker potem veže.)
Mothercare pa imajo (so imeli) kvalitetne body-e , pižamce - se ne raztegnejo. Četudi je (bilo) dražje, čeprav se meni niso zdeli nikoli dragi ne body-i, ne pižamce. Kar se tiče pa ostale ponudbe npr. puloverčkov, hlač itd. sem bila razočarana, ker vem, da ko sem uprala, se je skrčilo. user posted image   Pa tudi - to pa mi je bilo drago. Upam, da bo ta user posted image po kilaži manjši in bom lahko, sicer lepe puloverčke itd. , porabila.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.1.2010 5:19:21   
neka_noč
Krkova- samogovori in to - a mi gre dobro? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, grem poskusit učke zapret... v posteljo.
Upam, da mi napišete kak odgovor - tudi jaz ne vem vsega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.1.2010 5:30:32   
neka_noč
Imam fajn nick name;

sklanjajmo:

neka_noč          ne more spati

neke_noči          sem bedela

neki_noči           "se je snelo"

neka_noč            pretirava

pri neki_noči       se dogaja v glavi

z neko_nočjo      je nekaj hudo narobe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš, Krtkova, meni se ful dogaja..... in mi ne zmanjka.... user posted image user posted image user posted image

Me bodo "skenslali" s foruma. 

Odhajam raje spat, ker zdaj mi gredo pa že neumnosti po glavi. (Zdaj se bom pa obremenjevala ali sem pravilno sklanjala. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa spet ne bom spala. user posted image )

Nočko, pa brez zamere. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.1.2010 9:31:00   
Anonimen
Dobro jutro čvekice! Ste pa čvekale učeruser posted image

O krtkova si že nazaj z morja? Nista šla za cel vikend?

cojka ti si pa tud boga no, če nimaš krvavitev, so pa zobje problem. upam, da si danes že kaj boljše.
Ja tud moj pravi, da kompliciram, pa zakaj rabim vse met tok kmal že prištiman,....ah te moški nič ne kapirajouser posted image Moj bi pomoje šele k bi šla v P kej prištimal.
O cojka je že prešaltala iz plenic na pižamcouser posted image No zdej bomo osvajal pižamo zgleda. Super!

Vidim, da se je neka_noč okužila z nami. Zdej ga pa še ona pokauser posted image user posted image
Madonca neka_noč si mela spet nočno, zdej pa spiš neuser posted image . Za dekico tud jaz nimam pojma. Te bom obveščala, ker imam ta teden namen it mal naokol pogledat.

Za široko povijanje pa v Lj še vedno baje pravijo, da ni obvezno, medtem ko v Postojni pravijo, da je, ker tud če je vse ok s kolki, lahko kasneje pride do problemov, zato so oni za, da se otroka široko povija. No jaz ga bom.

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Imam fajn nick name;

sklanjajmo:

neka_noč          ne more spati

neke_noči          sem bedela

neki_noči           "se je snelo"

neka_noč            pretirava

pri neki_noči       se dogaja v glavi

z neko_nočjo      je nekaj hudo narobe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 24.1.2010 9:33:44 >

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?