krtkova
|
Najprej malo pametnih komentarjev za anajrim; - masaže imajo v Tanergiji v Župančičevi jami (poglej na net, imajo svojo stran) -Tosamo bom zihr tud obiskala, sam moram pa še kakšne a la Cojka pleničke kupit ker so lepe (ja, ja, vem, prvi otrok je to ) OK, Cojka in Nax - jst se tle od srca naglas smejim in dobr, da se je pisarna spraznila, ker ne vem, kaj bi si moja dva cimra mislila. Hvala za info o plenicah- sam men se zdi, da bi bil počasi pa že čas, da se mal informiraš dalje, ker mislim, da z ax plenice že obvladava in te zdej prosiva, da osvojiš še kakšno drugo temo. Cojka, če boš res šla v toys, mi sporoči, ti nakažem denar v naprej!!! (a se vnaprej piše skupaj al narazen!! Lorelaj, kje si??) Ja, jst mam res očitno preveč časa in potem klanfam tuki. Sam moj je reku, da se mu zdi, da so mi ta forum in ta srečanja kot neke vrste ventil. Da tle sprostim vse v zvezi z nosečnostjo in da potem ne morim s temi temami ljudem, ki nimajo otrok in jih to ne zanima. (več kot očitno nima pojma, o čem tle klepetamo, ker jaz žal ne vidim nobene povezave med otroci in torticami!! )