|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
22.1.2010 9:05:03   
anajrim
Ful si me nssmejala in komaj čakam da vs vidim v živo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.1.2010 9:24:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ste luštne na sliki!!! Samo premajhna je da bi si vas bolje ogledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala bogu!! Ker smo v resnici precej lepše!!user posted image

krtkova jih že pokauser posted image user posted image

krtkova sej te ni noben obtožu, da največ poješ. kakšne pa klobasaš. Rekla smo, da si nam ful gušt nardila s tistim ježkom in evo kaj me dons pričaka, zajtrk. Njami.
Jaz sem pa že ful dolg napaljena na roza, čist me trga. Sam da ej roza pa je zakon. K sem zvedla, da mamo lulčka, me je skor kap, da koga bom pa zdej v roza oblačla.

anajrim sej sem bila jaz tud zdej prvič na srečanju, ostale so se pa že 3x () vidle. Ti kar prid naslednjič.
Kakšna je pa cena Tosaminih plenic?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.1.2010 9:35:47   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova jih že pokauser posted image user posted image

Petek je!! Danes nimam nobenga sestanka (zato bom mogoče po kosilu zavila še do mothercare - da vidim, kaj sploh prodajajo, ker kaj moram kupit itak še vedno ne vem!!user posted image user posted image ) in popoldne sem tudi frej!!! Mojmu se bom obesila okol vratu in me bo moral prenašati!! user posted image

Aja, torej nisem obtožena, da največ pojem!user posted image  Še dobr, k sem se kr zasekirala. user posted image  Ja, o hrani pa ZELO rada govorim (tudi nenoseča). user posted image user posted image

Ej, ve, k ste že izkušene (katerekoli - se lahko tudi same poimenujete v izkušene!!) - a je kej takega v Mothercare, kar mi priporočate, da je bolje kupiti, kot drugje? Da pol kr kupim, k bom že glih tam!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.1.2010 9:44:05   
petrca2507
Jaz tud upam, da mi naslednjič uspe priti na srečanje. Vsak dan preberem nove poste, ampak žal nič ne komentiram, ker niti ne vem, kaj naj napišem user posted image  .

Prosila bi, če lahko še mene dodate na seznam ljubljanskih nosečk:
PDP: 25.07.2010
nick: petrca2507 (starost 29)
to bo 1. user posted image  in hkrati 1. user posted image  
naslednji pregled imam 9.2.
za spol ne bova spraševala in bo user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.1.2010 9:44:55   
sasa1975
lep pozdravček tudi z moje strani,
ja na slikici smo pa najlepse

p.s. dobro da nas je vseh 20.dobil na sliko 8no razen če kaksna pričakuje dvojcke?)

lp

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.1.2010 9:45:28   
Anonimen
O sej res petek je danes. Joj še 2 dni pa se bom postaralauser posted image Zdej pa nisem več vesela.

A dej dej krtkova jaz sem tud nora na hrano, noseča, nenoseča, sej je isto. Pojem tok k da bo jutr svetovna vojna.

No jaz sem neizkušena, sem pa bila v Mothecare pa karkol sem gledala imajo kar drage stvari no, tako da na konc nisem nič tam kupila. Bom pa šla pogledat za te plenice k jih je cojka kupila.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.1.2010 9:45:32   
marjanaj
hvala bogu!! Ker smo v resnici precej lepše!!

krtkova user posted image  temu se rece pa samozavest serijsko user posted image
a te je shopping manija ze prijela? user posted image  

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.1.2010 9:47:47   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

ampak žal nič ne komentiram, ker niti ne vem, kaj naj napišem user posted image  .

A se ti zdi, da me vedno vemo, kaj pišemo??user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla si tud če kej neumnega napišeš!user posted image  Sam poglej mene, pa nax, pa še kakšna bi se našla (jih ne upam naštet, ker me pol ne bodo več povabile na srečanje). Vsake toliko pa med neumnosti najdeš kakšne ful dobre nasvete teh naših punc, ki so super!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.1.2010 9:47:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

krtkova user posted image  temu se rece pa samozavest serijsko user posted image

Sej vidiš, da jo je šoping manija prijela, ker hoče it v Mothecare in se izobrazit kaj rab, da bo lahko zapustila klub nevednicuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.1.2010 9:50:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

ampak žal nič ne komentiram, ker niti ne vem, kaj naj napišem user posted image  .

A se ti zdi, da me vedno vemo, kaj pišemo??user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla si tud če kej neumnega napišeš!user posted image  Sam poglej mene, pa nax, pa še kakšna bi se našla (jih ne upam naštet, ker me pol ne bodo več povabile na srečanje). Vsake toliko pa med neumnosti najdeš kakšne ful dobre nasvete teh naših punc, ki so super!!!user posted image

krtkova ti men tok polepšaš tkole jutra k take začneš ven metatuser posted image

drugač pa petrca se strinjam s krtovko, poglej kakšne ene pišemo, je res bolj neuporabnih info v tej temi, kot pa uporabnih, ker tuki smo bolj punce iz kluba nevednic (po cojkino)user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.1.2010 9:51:28   
petrca2507
Vsake toliko pa med neumnosti najdeš kakšne ful dobre nasvete teh naših punc, ki so super!!!user posted image

Večino nasvetov si kr v blokec pišem. Enkart sem nekje zasledila da "pametni pišejo" user posted image   (reklama za Akto, če se ne motim)

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.1.2010 9:52:08   
Anonimen

Sam poglej mene, pa nax, pa še kakšna bi se našla (jih ne upam naštet, ker me pol ne bodo več povabile na srečanje). 

krtkova a misliš, da naju bojo izločile in se bova pol same dobivale na torticah in jim kazale slikco naju in za mizo še 11 totric, da bomo na istemuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.1.2010 9:52:35   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Sej vidiš, da jo je šoping manija prijela, ker hoče it v Mothecare in se izobrazit kaj rab, da bo lahko zapustila klub nevednicuser posted image

Punce nehite!!!! Ker se spet naglas smejim!!!! In potem mata tle v pisarni dve kravi nek debilen službeni klepet, kjer nakladata take neumnosti, da ni res. In seveda zdej mislita, da se njima smejim in sta me ful grdo pogledali. user posted image  Pa sm se sam še mal bl nasmehnila, pa je blo!!!user posted image

Sam men se zdi, da me je res mal zagrabil - sej pravim; to je kriva Cojka s 100 komadi plenic!!user posted image  sm mal razmišljala; a ni boljš vsak mesec neki kupit, kot da potem na koncu bankrotiram??user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.1.2010 9:55:19   
krtkova

Sam poglej mene, pa nax, pa še kakšna bi se našla (jih ne upam naštet, ker me pol ne bodo več povabile na srečanje). 

krtkova a misliš, da naju bojo izločile in se bova pol same dobivale na torticah in jim kazale slikco naju in za mizo še 11 totric, da bomo na istemuser posted image

Nax - nehi no!!!!! Ker se prov res a glas smejim!!!! Sej vem, da je smeh pol zdravja, sam vseeno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav tvoja ideja ni tok slaba!! Pa pametovali bova, kaj vse rabiva za otročka!!! ha ha user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.1.2010 10:00:34   
Anonimen

Punce nehite!!!! Ker se spet naglas smejim!!!! In potem mata tle v pisarni dve kravi nek debilen službeni klepet, kjer nakladata take neumnosti, da ni res. In seveda zdej mislita, da se njima smejim in sta me ful grdo pogledali. user posted image  Pa sm se sam še mal bl nasmehnila, pa je blo!!!user posted image

Sam men se zdi, da me je res mal zagrabil - sej pravim; to je kriva Cojka s 100 komadi plenic!!user posted image  sm mal razmišljala; a ni boljš vsak mesec neki kupit, kot da potem na koncu bankrotiram??user posted image

user posted image Zdele si prov predstavljam kako si se smejala in kakšen nasmešek si podarila sodelavkam.

Ja sej tud jaz pravm, da bom začela počas kupvat, ker na konc bo preveč stvari. No sej neki pa že mam. Par cunjic. Vua rekord podiram.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.1.2010 10:00:43   
krtkova
Nax - tkole bo zgledala najina miza:user posted image

user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.1.2010 10:02:08   
Anonimen

Nax - nehi no!!!!! Ker se prov res a glas smejim!!!! Sej vem, da je smeh pol zdravja, sam vseeno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav tvoja ideja ni tok slaba!! Pa pametovali bova, kaj vse rabiva za otročka!!! ha ha user posted image user posted image

Če naju zapustijo, midve resno nasankava, ker bosta najina user posted image hodila okrog verjetno naga, no edin za plenice veva da jih rabiva. Dobr, da mamo cojko.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 10:02:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.1.2010 10:03:15   
anajrim
[color=#990099]Nax - jaz sem jih kupila kar v Tosami na Viru. Bile so okoli 12 € 10 kom, res so najboljše!!! Jaz jih imam 20 kom in jih imam čez glavo preveč, tako da ne vem zakaj bi jih potrebovala več???

Krtkova - meni imajo v Mothercare zelo lepo posteljnino, pojdi si jo pogledat, niso pa najčenejši!!! Pa ful majo lepo stvari za otroke do enega leta... user posted image

Imejte se super!

A je šla katera kam na kakšno masažo, kam in kako in koliko stane, prosim za odgovore, mene noro boli križ in oram na kako masažo???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 10:06:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.1.2010 10:09:07   
anajrim
Cojka kaj boš s 100 plnicemiuser posted image user posted image user posted image , ali je to sam hec???user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.1.2010 10:11:14   
Anonimen
krtkova ja točno takole bi zgledala najina mizauser posted image

cojka ti tud take ven mečeš, prov smejim se vedno k berem tvoje in krtkine (madonca če sm pa tole zdele prov sklanjala) poste. Punce a nas mal trga zadnje čase. Tako k uno k si bil star 15 let pa te je začela pomlad datajat, sam da me smo stare pa nas še dajeuser posted image
cojka pa tok govori o teh plenicah, da bom zdej že cene znala na pametuser posted image Ne ne mi je moj prepovedal, da karkol roza kupim za tamalga, tako da mamo bolj v zeleni. Joj dej da mu krizo identitete nardim.

A mislita, da pol pošljemo mail za moderatorje, ker glede na to, da smo nono stop gor, lahko pustimo naše službe a.
Vidš krtkova zdej sva pa midve krive,  da gre cojki bolj počas urejanje papirjev za strokovnega.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.1.2010 10:11:59   
marjanaj
cojka, krtkova in nax05 a greste v torek spet na tortice? user posted image  to sem pa sfalila... kam pa tokrat? user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.1.2010 10:12:23   
krtkova
Najprej malo pametnih komentarjev za anajrim;
- masaže imajo v Tanergiji v Župančičevi jami (poglej na net, imajo svojo stran)
-Tosamo bom zihr tud obiskala, sam moram pa še kakšne a la Cojka pleničke kupit ker so lepe (ja, ja, vem, prvi otrok je touser posted image )

OK, Cojka in Nax - jst se tle od srca naglas smejim in dobr, da se je pisarna spraznila, ker ne vem, kaj bi si moja dva cimra mislila.user posted image user posted image
Hvala za info o plenicah- sam men se zdi, da bi bil počasi pa že čas, da se mal informiraš dalje, ker mislim, da z ax plenice že obvladava in te zdej prosiva, da osvojiš še kakšno drugo temo.user posted image

Cojka, če boš res šla v toys, mi sporoči, ti nakažem denar v naprej!!! (a se vnaprej piše skupaj al narazen!! Lorelaj, kje si??)

Ja, jst mam res očitno preveč časa in potem klanfam tuki. Sam moj je reku, da se mu zdi, da so mi ta forum in ta srečanja kot neke vrste ventil. Da tle sprostim vse v zvezi z nosečnostjo in da potem ne morim s temi temami ljudem, ki nimajo otrok in jih to ne zanima. (več kot očitno nima pojma, o čem tle klepetamo, ker jaz žal ne vidim nobene povezave med otroci in torticami!!user posted image user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.1.2010 10:12:35   
pupa*81
hooj!

super da ste se natorticale user posted image meni tokrat ni zneslo... sm bla ''pridna'' pa delala do večera user posted image bom naslednjič nadoknadla pa vse tortice pojedla user posted image fajn da ste se mele fajn user posted image

ja v mothercare je kr lepo zavit... tudi vozičke majo lepe, se je moj user posted image kar v spin-a zaljubu k je k en pajkec user posted image zdej se pa še mal zaradi cene bremzava, sam bo najbrž kr ta taprav user posted image bom pa zdej k ste napisale še za pleničke pogledla, imam jih sicer že dovolj, sam so vse bele user posted image pa bi rada kake pisane... čene bom pa bele dala najprej prat z pisanim user posted image

ah spet nakladamuser posted image uživajte čvekice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?