|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 20:57:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
6.3.2010 20:59:28   
krtkova
Cojkič - super ideja, sam glede na to, da je marjanaj komaj najdla datum, ko nima noben MŠ,.. težko verjamem, da bo našla še en tak dan drug teden!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 21:06:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.3.2010 21:15:56   
krtkova
C. - pa si natančno prebrala članek???user posted image  mogoče pa bo oddaja o tvojem porodu!! user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.3.2010 21:16:55   
bcljka
ojjjjjjjjjjjj!

pišem vam od enga kolega, kjer igramo poker... pa so šli tipi vn kadit jst pa za računalnikom user posted image
skratka... sva bla v ikei, v monfalconu in še pr gigiju na občinah user posted image  v ikei sva rekla da bova sam gledala... jeah right! lih tok da nisva še une male mizce pa stolčkov odpelala... no pol sva se odločla da bova to naslednjič user posted image  kupla sva pa tetra plenice 2 paketa, pa une brisačke tamale k so po 10 pakirane, pa eno brisačo s kapuco (zeleno), pa podlogo za previjat (žabico), jst sm mogla nujno uzet roza dekco, pol sva pa uzela še Gustija pa Poldija (to sta tist krokodil pa tist hipo k jih majo ful, zelen pa rdeč)... pa še par malenkosti user posted image  v monfalconu pa nisva nč posebnga... ker tud kej ful posebnga nimajo... sva uzela krtačo za lase pa glavniček pa škarjice za nohte... pol je pa še moj user posted image  zbral dve dudi pa eno igračko... user posted image  no, glede na to da nisva mela namena kupovat sva se kr ornk založila user posted image  pr gigiju na občinah majo pa ful pocen in ful kvalitetno zelenjavo, tko da sva prpelala cel prtlažnik robe domov user posted image user posted image user posted image

večerja - jst sm za! definitivno... pa tud nisem zbirčna, tko da mi je vseen kam gremo user posted image

nč, morm nazaj igrat poker, me že čakajo... moj se pa smeji... a si spet na forumu?! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.3.2010 21:20:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
nč, morm nazaj igrat poker, me že čakajo... moj se pa smeji... a si spet na forumu?! user posted image user posted image user posted image

to je pa pripadnost user posted image
(al mogoče odvisnost?user posted image user posted image )

Super za poročilo, jst mam tud filing, da v monfalconeju ne bom nič našla. Grem pa jutri na eno razstavo nekam pri Udinah in menda še malo po trgovinah. Pravijo, da je odprto.user posted image  Bomo vidli, če pa ne bo, pa ne bo. Grem itak bolj na izlet.

Moj je šel pa ven na en drink...user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 21:21:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.3.2010 21:29:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
. Pa upam, da ne igrate slači pokeruser posted image user posted image

Za ckrnt!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ej eno resno vprašanje; kako naj izvedem odhod do kuhinje po kozarec pijače, če sedim na kavču, mam računalnik v naročju, lepo sem podprta z blazinami, dekco pokrita, noge gor...........................???????????????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.3.2010 21:44:44   
bcljka
sm že nazaj... sm šla all in... pa sm popušila user posted image  sm misnla da bodoči boter blefira... pa ni user posted image
slači poker pa ne bi pršu v poštev... ker... haha... sva z mojim na morju, dan preden pridejo kolegi... jst vedno zgoraj brez, nikjer nikol nimam modrca, topa al karkol že je oblečenga (k me mot da se mi pol vse pozna če kkšno majčko al pa oblekco oblečm)... pol pa on men... sam pred mojimi kolegi pa ne smeš bit zgoraj brez! sm bla tok šokirana da me je kr na rit vrgl user posted image user posted image user posted image

krtkova - poklič dostavo pa naroč do kavča ne sam do vrat! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 21:45:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.3.2010 21:50:31   
krtkova

Ej eno resno vprašanje; kako
Poklič tvojga in reč, da ti je voda odtekla. Mislim, da bo prišel v rekordnem času domov. Potem mu poveš, da si samo štopala, koliko časa rabi do doma, da boš vedela, če bo pravočasen, ko bo dan D. No in ko je ravno doma, naj ti pa še en kozarec vode prineseuser posted image user posted image

HA HA HA user posted image user posted image  TI MAŠ DONS SAME HUDE!!!!

UBIJE ME, DA MU TO NAREDIM!!

Danes imam mal čudne, ker mi je dolgčas, ker sem mislila, da bom šla v družbo, Zdaj pa sedim/ ležim v postelji in samo refresham RR, če je kaj novegauser posted image user posted image user posted image

JAZ ISTO!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.3.2010 21:51:24   
krtkova

VEŠ KOLK DALEČ JE ŠELE DENARNICA!!??user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.3.2010 21:53:24   
bcljka
ej krtkova... sm šele zdele vidla... da greš jutr... v nedeljo majo zaprto v monfalconu... no tko jim je na vratih pisal... da nauš zastonj hodila... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.3.2010 21:54:53   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

VEŠ KOLK DALEČ JE ŠELE DENARNICA!!??user posted image

nima veze... nej si sam vn uzame user posted image user posted image user posted image
problem je edin če si zaklenjena... k da bi razbiju vrata bi velik škode naredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
6.3.2010 21:57:18   
krtkova
ha ha, na začetku hodnika je zaklenjeno, naj pozvoni pri sosedi.
user posted image user posted image  pa naj pol še ona plača!!user posted image user posted image

ma, ne v monfalcone ne bom šla (sploh pa ne zdej, k si mi povedala, da ni nič pametnega). Bolj Udine, pa še to nism 100%, da je res odprto. Grem v osnovi na razstavo.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 21:57:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.3.2010 21:59:21   
krtkova
c . -sem prej pozabila napisati, da me tud lulat tišči!!user posted image

sm pa odmaknila računalnik, odkrila dekco in zlezla ven, se malo stresla od mraza in šla najprej na WC, potem po sok in še kos kruha sm si naredila z ABC namazom!! ha ha

zdej je pa soka zmanjkalo, jst pa še vedno žejna (in seveda spet v isti pozi).user posted image

na HTV me vsaj Cetinski zabava!! Kok je men všeč njehova muzka. Sm bla lani na Bolu na njegovem koncertu. Super je bilo!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4567
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 22:06:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
6.3.2010 22:09:41   
krtkova
Koncert Cetinskega absolutno svetujem nekje na morju, je dvojni učinek (zdej pa pač na HTV poglej)

Men se zmeša da ni plače zjutraj, ko vstanem na plačilni dan!! Sploh si ne predstavljam tvoje situacije!! boga!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.3.2010 23:10:24   
petrca2507

pupa - a potem si tudi ti levinja? Petrca, a nisi ti govorila, da imaš ravno takrat tudi rd? A sem spet kaj zmutila?
Glede tistih 14 dni. Tvoj bo vsaj doma, moj bo šel pa sigurno delat vmesuser posted image

Pravilno si si zapomnila. user posted image 25.7. imam okroglo.
pupa...pol pa lahko skupaj praznujeva user posted image

Moj bo tud delal vmes. Bom pa imela mojo in njegovo mami ob seb. Moja mami si bo v vsakem primeru vzela 14 dni frej, ker komaj čaka svojega prvega vnuka. Bolj, ko sem jo prepričevala, da bomo že nekak, slabše je bilo. Je rekla, da ona ne bo okol mene skakala, ampak bo prišla samo pospravt in skuhat. Da je enako naredila njena mami (moja babi) in ji je še danes neskončno hvaležna. Pa drugač moja mami sploh ni taka, da bi se nekaj okoli mene vrtela in mi kaj vsiljevala. Mi pa rada pomaga, če le lahko in če ji pustim.

Midva sva danes za kosilo pice naročila. Jst sm kr med mojim sprehodom po trgovinah naročila, pripeljal je pa ravno, ko sem prišla domov. In ob vsem hitenju, sem vse do zdej imela ključe v vhodnih vratih. user posted image Če moj user posted image ne bi peljal psov ven, bi mogoče ostali tam do jutra. Pa vmes sem bila še v trgovini (sem mogla it po sladoled) in nisem opazila, da so ključi v vratih. Ah ja...drugič jih bom dala za vrat. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.3.2010 23:26:47   
marjanaj
večerja user posted image sem prebrala ZADNJA večerja najprej user posted image jest sem cist za user posted image

bcljka user posted image jest mam tut hipota iz ikeje in uno zeleno brisacko s kapuca še in druge malenkost... A nimajo hude stvari? Bi človek kar vse pokupil user posted image Drugače pa je bil moj user posted image tut tak, če smo šli z njegovimi prijateli na morje ali kam tako, mi je rekel, da moram imet modrc gor. Halo sej nimam nobenih jošk, pa nej še modrce gor tlačim? user posted image Pa celo življenje sem bila navajena na nudistične plaže. No ja, tudi če to niso bile, mene to ni motilo user posted image

Drugače pa sva ravno domov prišla. Smo bili na "Čefurji Raus" predstavi. Je tamau u trebuhu take zganju, da nisem veda, ali mu grejo čefurji na živce, ali se jih smeji skupaj z nami user posted image . Hmm... ga bo treba še na kakšno predstavo peljat. Moj user posted image si je zaželel, da ga peljem na predstavo "Fotr", ki bo imela naslednji teden premiero. Sam igra Lado Bizovičar, ki pa mi ni lih najbolj simpatičen. Ah, kaj pa vem...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.3.2010 23:43:37   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

večerja user posted image sem prebrala ZADNJA večerja najprej user posted image jest sem cist za user posted image

sem tud jaz svoj lastni post (pa pol še Cojkinga) prebrala, kot zadnja večerja. user posted image user posted image

Men pa ni bila všeč knjiga Čefurji raus. Nekako mi ni potegnila.user posted image

Ne morem iti spat, kr nism nč zaspana.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
7.3.2010 9:25:00   
pupa*81
no ste se nasračile učeri zvečer... meni je blo tud dolgcajt, sam sm se rajš pred tv poknila pa zaspala na kavču... neprecenljivo user posted image

a, zgleda da nas je dost ''nagoritnic / nagojošknic'' tle gor user posted image user posted image user posted image jst sm tud najrajš brez, sam sm pa uvidevna do mojga in njegovih frendov user posted image , predvsem pa do punc njegovih frendov no user posted image in se lepo matram s tistimi j*** modrci od kopalk, ne vem če mi je kater del ''garderobe'' bolj odveč user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
7.3.2010 10:45:15   
pupa*81
če vas že skoz z linki zalagam, bom pa še mal user posted image glede handlinga mi je fajn opisano v brošuri na TEJ strani. mi je pa všeč tudi original stran (otrocarije.net), k ima gor vse sezname, pa razloženo je res k za dedce user posted image tako da tudi če ne veš kaj je mako majčka, maš tle lepo narisano user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 11:07:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?