Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 9:56:20
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ....problem je, ker se tukaj nemorem kar uležt . prnes si blazino za napihnt (lepo roza za na plažo)... pa si jo dej zravn... in k bo panika se daš v vodoravni položaj
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:00:01
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro,srake!! Včeri sva šla oba z mojim že ob 9h v posteljo, a sva zaspala šele ob 10h, ob 4h zjutraj pa oba pokonc!! Moj čist zbolel. Tko, da je ostal doma in še pančka. Bogi!! MM - danes se vidimo na MŠ že ob 14.30, a ne? Zgodaj. Kako boš pa šla tja? Si z avtom? Zgodnja večerja; zbiramo predloge! moj predlog: - picerija Azur
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:07:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Zgodnja večerja; zbiramo predloge! moj predlog: - picerija Azur Se podpišem pod tole!!!! Meni je Azur zakon!!! Ja danes je MŠ že ob 14:30, me pride moj iskat, ampak moram jaz prej še dat kri na Transfuzijo....pls pršpari dva sedeža če bosta vidva prej (če bo tvoj že boljši do popoldneva; če pa slučajno rabiš prevoz, pa sporoči, te lahko moj pobere). Pa še marjanaj pride danes .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:09:55
|
|
|
|
krtkova
|
ok, pol rezerviram še za marjanoj!! Zmenjeno!! hvala, mam prevoz, sm ga hotla jaz tebi ponudit.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:13:54
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek ....problem je, ker se tukaj nemorem kar uležt . prnes si blazino za napihnt (lepo roza za na plažo)... pa si jo dej zravn... in k bo panika se daš v vodoravni položaj Pa še sončna očala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:14:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:18:25
|
|
|
|
marjanaj
|
cojka ti posljem mail. Je pa tako, da lahko oddas prijavnico do 34. tedna. Tako, da imas se nekaj fore. krtkova ja kar prišparaj se en zic zame vecerja meni je cisto vseeno, kar dajte predloge
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:20:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ok, pol rezerviram še za marjanoj!! Zmenjeno!! Super!!! IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ojla srakice. Sem bila zunaj na sprehodu in me je prepihal kot pri norcih. Ko pogledaš skozi okno, prav fajn zgleda. Zunaj pa je noro mrzlo. Dobro da imamo trebuhe, drugače bi nas lahko še odpihnilo . Saša - si me nasmejala do konca. neko_noč boš pa verjetno še . Verjetno si NN zamešala z nax . Kakor jaz vem, NN še nima mleka Jst sm pa študirala, kje sem zgrešla,da si NN črpa mleko MM - ti se kar na mizo ulež. Upam, da bo dan minil brez bolečin. Jst tud upam, da ne bom rabla aših nasvetov....čeprav so zabavni
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:21:28
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Saša - si me nasmejala do konca. neko_noč boš pa verjetno še . Verjetno si NN zamešala z nax . Kakor jaz vem, NN še nima mleka ah, dobro je, sm mislila da mi je že kaj ušlo pa nas sam saša heca
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:25:19
|
|
|
|
krtkova
|
ej, a pozna katera kakšno spletno stran za naročilo quinny vozička iz tujine? rada bi pogledala, če so kaj cenejši. pa še to; 3 al 4 kolesa? (sm mislila, da sm se rešla tega problema, pa se ga nism )
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:30:17
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ej, a pozna katera kakšno spletno stran za naročilo quinny vozička iz tujine? rada bi pogledala, če so kaj cenejši. pa še to; 3 al 4 kolesa? (sm mislila, da sm se rešla tega problema, pa se ga nism ) Poglej tukaj http://www.pramworld.co.uk/ Meni so bolj všeč vozički s tremi kolesi. Midva imava quinny freestyler s tremi kolesi (za začetek).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:31:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:36:15
|
|
|
|
krtkova
|
hvala za linke, žal noben nima freestyle. že vidim, da bom diplomirala še iz ene veje
|
|
[Brisano sporočilo] 8.3.2010 10:48:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 10:49:03
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova a kupuješ novega? Ker drugače lahko pogledaš še na bolha.com ali pa ebay.com
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:20:43
|
|
|
|
krtkova
|
cojka - ha ha ha, ti pa maš asociacije!! ja, kupujem novega. sem našla na ebayu enga za 300 eur. Drugač je pa kr težko dobit ta model ga ne prodajajo več tok.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:40:11
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova cojka - ha ha ha, ti pa maš asociacije!! ja, kupujem novega. sem našla na ebayu enga za 300 eur. Drugač je pa kr težko dobit ta model ga ne prodajajo več tok. evo, sm do zdej iskala link, k je tudi moja svakinja tega nabavla, je tudi košara zraven: Quinny Freestyle 3 pa je zelo zadovolna z njim ne vem pa kako je z dostavo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:41:11
|
|
|
|
petrca2507
|
Jaz se šele zdaj oglašam, ker imam v službi kar nekaj dela Za naš praznik, pošiljam vsem kup Pri nas v službi so fantje vsem ženskam prinesli malo orhidejo. Zdej vsaj nekaj "živega" krasi moje police.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:49:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uhhh, jaz sem edina ženska, pa od mojih sodelavcev nisem nič dobila ...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:53:00
|
|
|
|
krtkova
|
pupa - tenks!! Sam piše, da dostavljajo sam v nemčiji. Tvoja svakinja je pa verjetno naročila v slovenijo a ne? mogoče veš kolk je dala za poštnino?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:55:01
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova pupa - tenks!! Sam piše, da dostavljajo sam v nemčiji. Tvoja svakinja je pa verjetno naročila v slovenijo a ne? mogoče veš kolk je dala za poštnino? ne, ni naročila, je imel lih tast službeno pot v de, pa je še po voziček šel ''mimogrede''. tako da za dostavo ne vem, se pa po mailu precej lahko zmeniš z njimi, baje hitro odgovorijo... upam da znaš švabsko
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 11:58:42
|
|
|
|
krtkova
|
znam nemško, to ne bo problem. hvala ti za info, res!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:19:51
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ej, a pozna katera kakšno spletno stran za naročilo quinny vozička iz tujine? rada bi pogledala, če so kaj cenejši. pa še to; 3 al 4 kolesa? (sm mislila, da sm se rešla tega problema, pa se ga nism ) a ni tko da ti že maš voziček???????????????!!!!!!!!!!!!!!!! sicer sem blond ampak to sm si pa zapomnla... jst sm tud za Azur, že dolg nisem bla drgač je pa tud mene zmedl tist z NN da si črpa mleko... pa sm bla raj tih, k sm misnla da sm kje kej zgrešila... mam pa eno vprašanje k smo lih pr črpanju mleka... kaj so vse te črpalke tok drage?? sm jih gledala zdej v italiji in je bil komplet črpalke in stekleničke 150eur (avent)... me je kr na rit vrgl
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:22:13
|
|
|
|
bcljka
|
aja... sm dubla nek telegram... sm našla obvestilo v nabiralniku ba sm že mojga napadla da kok lepo k mi je telegram poslov (+darilo)... pa je reku da ni on nč poslal...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:31:07
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka aja... sm dubla nek telegram... sm našla obvestilo v nabiralniku ba sm že mojga napadla da kok lepo k mi je telegram poslov (+darilo)... pa je reku da ni on nč poslal... Samo, da ni telegram od komisije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?