NATAŠA35
|
matične celice jaz sem že v 34.t, pa ne vem, če pridem še vpoštev...se bi pa tudi sama odločila za javno banko, ker mi je lih ni za dat 1800€, čeprav naj bi bile za moje otroke, samo je pa keč v javni samo to, da če rodite v petek po peti uri, ste avtomatsko zavržene, torej te celice so neuporabne, kar se meni zdi neodgovorno, lahko bi imeli kake dežurne, ki bi vzemali to kri... jaz sem bila ta vikend zelo pridna, se moram kar pohvalit , pospravljala sem cel vikend, dnevno sobo in otroško, vežo, vetrolov, wc, kuhinjo, res da otroška in dnevna nista čisto pospravljene, ampak kake ko bile, je zdaj fenomenalno...danes je v igri otroška soba - omare, potem pa sortiranje pajackov, da se malo preperejo in dajo v previjalno mizo - komodo, potem pa ko bo to uštimano, pa se spravim še na najino spalnico , me kar srat prime, ko se spomnim nanjo, ampak nekako bom že...sem dobila kar zagon za pospravljanje in se bojim, da me bo zagrabilo, pa bom šla v P, čeprav sva se z zmenila, da nič prej predno ne uštimam še našo spalnico in vse polikam , zdaj pa bomo videli, če se bo držal roka