|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
7.3.2010 11:20:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
marjanaj, bcljka, pupa - mene tudi motijo tiste kopalke na meni. Najbolj sem srečna, če nimam nič gor. Ampak, ko so njegovi kolegi zraven, bi bilo pa najbolje, dai mam še ruto na glavi.

Jst že par let ne nosim modrca na plaži. Spodnji del ja pa s strani na štrikce, spredaj in zadaj pa glih tolk velika flika blaga, da ne morjo rečt, da sm brez. user posted image Imava pa k sreči take kolege, da so njihove punce iste. Pa tud če ne bi bile, ne vem, če bi lahko na plaži skoz v modrcu zdržala. Imam občutek, da me vse grize. user posted image Aja...pa še tko je, da deci večinoma presedijo v baru na kozarčku, dveh, treh, ... piva, me pa poležavamo na plaži. Men tolk paše ležat na sončku in se gret.

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
7.3.2010 11:53:10   
pupa*81
haaa, sej ne morem verjet da nas je res tolk rajš brez modrcev user posted image mene pa zmeraj vsi čudno gledajo... mam pa res čudno klapo user posted image

cojka sej tvoj lahko sam gleda kak ješ sladoled user posted image pa lepo da tvoj tako poskrbi zate user posted image evo se že moj oglaša nej grem v ležečki user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 12:10:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
7.3.2010 13:21:18   
lumpa6
za seznam pdp so mi popravili na 26.8, to je moja 7 nosečnost, doma imam 5 otrok, 2 punci in 3 fante, stara sem 37 let

Neposredna povezava do sporočila: 4579
7.3.2010 13:30:34   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

za seznam pdp so mi popravili na 26.8, to je moja 7 nosečnost, doma imam 5 otrok, 2 punci in 3 fante, stara sem 37 let

uaua, kapo dol user posted image jst pa za taprvega kompliciram user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 15:41:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4581
7.3.2010 19:45:17   
živa
Jaz sem ZA zgodnjo večerjo user posted image , ampak lepo prosim, ne v sredo, ker ima moj vaje (kaj se če, muzičarji). In da mi poveste vsaj nekaj dni prej ... Če se zmenimo 15., grem kar takoj sitnarit za varstvo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4582
7.3.2010 20:13:45   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Jst sm tud večkrat prebrala, ker sm mislila, da sem mal številke pomešala. Čestitke user posted image

15. je potem zgodnja večerja? Sam tolk, da vem mojmu povedat, da si sam kuha. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
7.3.2010 20:30:41   
krtkova
Čao, srake.

Jst sm tud nudist!!user posted image  Al pa vsaj zgoraj brez - tudi tam, kjer načeloma mal grdo gledajo.user posted image

Danes sem bila na čudovitem izletu. Smo šli na razstavo impresionistov v Villlo Manilo (men se zdi da se tko imenuje - okolica Udin, Napoleon je tam nekaj časa bival). Imeli smo se super razstava luštna, sam tu mač gneča. Čakal smo uro in pol za notr, pol pa še ful gneča notr. Ampak kaj čmo. Potem smo šli v Udine. Arteni je bil odprt, sam za čist mejčkene niso mel nič (OK, razen enga pogojno lepega bodija za 85 eur!!). Zame so imeli kar nekaj lepih stvari, a mi bodo prav šele, ko Evita ven pride in jaz shujšam nazaj na predhodne kg-je.user posted image user posted image user posted image  Zato nismo nič kupili. Majo pa luštne stvari za otročke nad 1 letom, suhe punca in moderne moške.user posted image user posted image  

Sem pa jako utrujena, kajti včeraj nisem potem mogla nikakor zaspat. Nazadnje sem pogledala na uro ob 4.05, vstala sem pa ob pol 8h. Že zdejle kr komi gledam, bom šla mal prej spat dons.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4584
7.3.2010 20:31:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
15. je potem zgodnja večerja? Sam tolk, da vem mojmu povedat, da si sam kuha. user posted image

ja, zgodnja večerja. Lahko ostane tud ura 5.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4585
7.3.2010 21:07:48   
katrinka
lumpa6 - nisem vedela da si ljubljancankauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
   [Brisano sporočilo]
7.3.2010 21:25:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
7.3.2010 21:38:16   
marjanaj
cojka jup, sem poslala mail javni banki na espok-ztm@ztm.si in so mi poslali vprasalnik. Potem sem ga pa kar osebno odnesla k njim, ker so ravno zraven porodnisnice. In sem tudi takoj dobila set za odvzem krvi, ki ga nato neses v porodnisnico s sabo ko gres rodit. Easy. Ce hoces, ti ga lahko posljem na mail? Jaz sem nisem odlocila za zasebno banko, ker mi je 2000 € malo prevec trenutno user posted image Ampak, se mi zdi pa uredu, da naj ima vsak kdo kaksno korist in ce bo moja popkovnicna kri primerna in vsaj nekomu pomagala, bom happy user posted image .

lumpa6 6 otrocek na poti? Uau user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4588
8.3.2010 6:51:07   
lumpa6
user posted image vse naj naj za naš praznikuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
8.3.2010 6:52:12   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

lumpa6 - nisem vedela da si ljubljancankauser posted image user posted image user posted image user posted image
o sem semuser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
8.3.2010 7:33:48   
knorbalbo
Jutro user posted image !

Se opravičujem ker takole vdiram v vašo temo, sicer sem tudi ljubljančanka in pričakujem maja, vas redno berem samo nimam časa odpisat.

Imam eno vprašanje: ali mogoče katera ve kje se trenutno da dobit najcenejše pamperske newborn ali mini, imam namreč tele bone od BC in so samo do 15.marca in bi jih rada izkoristila. Ker vem da redno šopingerate in mate sigurn kej naštuderan, meni ne rata ker nimam avta in bi mi vaše izkušnje zeloooooooooooooooooo pomagale.!

Pa še eno vprašanje: kje najceneje dobiti kozmetiko-lekarna ali kakšna drogerija? Rabim pa hladilno mazilo, mandljevo olje itd.

HVALA HVALA HVALA!!!!

in seveda čestitke ob našem dnevu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
8.3.2010 7:37:21   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

cojka jup, sem poslala mail javni banki na espok-ztm@ztm.si in so mi poslali vprasalnik. Potem sem ga pa kar osebno odnesla k njim, ker so ravno zraven porodnisnice. In sem tudi takoj dobila set za odvzem krvi, ki ga nato neses v porodnisnico s sabo ko gres rodit. Easy. Ce hoces, ti ga lahko posljem na mail? Jaz sem nisem odlocila za zasebno banko, ker mi je 2000 € malo prevec trenutno user posted image Ampak, se mi zdi pa uredu, da naj ima vsak kdo kaksno korist in ce bo moja popkovnicna kri primerna in vsaj nekomu pomagala, bom happy user posted image .

lumpa6 6 otrocek na poti? Uau user posted image
kok pa ta varijanta stane, bi jaz tudi dala če bo komu v pomoč

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
8.3.2010 8:14:39   
NATAŠA35
matične celice jaz sem že v 34.t, pa ne vem, če pridem še vpoštev...se bi pa tudi sama odločila za javno banko, ker mi je lih ni za dat 1800€, čeprav naj bi bile za moje otroke, samo je pa keč v javni samo to, da če rodite v petek po peti uri, ste avtomatsko zavržene, torej te celice so neuporabne, kar se meni zdi neodgovorno, lahko bi imeli kake dežurne, ki bi vzemali to kri...

jaz sem bila ta vikend zelo pridna, se moram kar pohvalit user posted image user posted image user posted image , pospravljala sem cel vikend, dnevno sobo in otroško, vežo, vetrolov, wc, kuhinjo, res da otroška in dnevna nista čisto pospravljene, ampak kake ko bile, je zdaj fenomenalno...danes je v igri otroška soba - omare, potem pa sortiranje pajackov, da se malo preperejo in dajo v previjalno mizo - komodo, potem pa ko bo to uštimano, pa se spravim še na najino spalnico user posted image , me kar srat prime, ko se spomnim nanjo, ampak nekako bom že...sem dobila kar zagon za pospravljanje in se bojim, da me bo zagrabilo, pa bom šla v P, čeprav sva se z user posted image zmenila, da nič prej predno ne uštimam še našo spalnico in vse polikam user posted image user posted image , zdaj pa bomo videli, če se bo držal rokauser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
8.3.2010 8:17:28   
pupa*81
čestitke vsem srakam za dan žena! user posted image user posted image user posted image naj živi AFŽ! user posted image  user posted image  user posted image

knorbalbo te sam opozorim, da niso vse pampreske iste v vseh trgovinah: v večini prodajajo proizvedene na poljskem in so ''baje'' slabše kvalitete (to sicer ni info iz 1. roke, še user posted image ). če se ne motim imajo v Muellerju (al DM user posted image ) proizvedene v nemčiji, počekiraš pa lahko na paketu kjer je natisnjen datum proizvodnje. vem da ti nisem odgovorila na vprašanje, sori user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
8.3.2010 8:24:46   
knorbalbo
pupa: hvala za odgovor, na to sem čist pozabila ja....in v bistvu si mi že odgovorila na vprašanje, ker bom šla kar v mullerja! HVALA ti!!!!!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
8.3.2010 9:03:13   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010 user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image   Mina: 3.3.2010      user posted image

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image          8.3 (P)                 user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (31)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)          user posted image
user posted image    nax05 (24)            1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                 3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)         1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image     bubolin (25)            1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image     MaliMišek (29)         1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                       2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                  2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)               2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)            1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),            5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image     

26.8.2010
    lumpa6 (37)              7. 5.                                        

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                   2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

9x user posted image

9x user posted image

16 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
8.3.2010 9:09:41   
katrinka
darovanje pop.krvi - jaz sem jo darovala v javno banko, kot ste ze napisale sem poslala mail da naj mi papirje posljejo, sem izpolnila vprasalnik, nazaj poslala in ker sem napisala da bom rodila v lj.porodnisnici so me prosili ce se na dan poroda oglasi moz oz. partner tam in set prevzame - ko sem bila jaz v sprejemni sobi je moz sel po set, cisto enostavno, v porodni sobi sva takoj povedala da si je babce nastimala, je pa tako da nas je takih vec in celo babce nesejo na transfuzijo, drugace pa moz ali partner nese, saj je cisto blizu. Tudi sedaj bom darovala, samo se mi se ne mudi s papirjiuser posted image je pa seveda vse zastonj - ker darujes, tudi tisti set ne placasuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
8.3.2010 9:16:37   
sasa1975
JUTRO,

ISKRENE ČESTITKE OB DANAŠNJEM PRAZNIKU

no sej zdej ste se že navadile,
da med vikendi  ne pridem na vrsto do računalnika (najstniška hči in mož:-(

COJKA -meni je pa Tian ful všeč
no sej da ne mislite da je pri nas z imeni kaj lažje izbiramo med Anja,Kaja,Lina,Nika,Vita,Zala pa vsak navija za svoje ime tavelika hči je Nina in ona želi da bi bilo nana,Nika,Lina...
ali je katera našla spletno stran kjer piše kaj več od kod ime izvira in kaj pomeni?

KRTKOVA ne sekiraj se okoli možeka sej ga bo spustilo,pri nas je obratno se mi zdi da mi hormoni delajo sto na uro in mam skoz ene izpade....si pa faca da se še tolk dobro počutiš da šibaš po izletih blagor...meni to že ful manjka

DEKOMPRESIJA-danes od 15.00 sem naročena in ne bom šla,če katera potrebuje termin odstopim

NEKA NOČ pogrešale smo te,lepo te je brati ti le črpaj mleko da bo zrasel v velikega  princa

VEČERJA-ja sem za javite kdaj in kje je zbor!!

lep dan s sončkom obsijam ,ampak piha:-(

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
8.3.2010 9:34:15   
bcljka
oj srake!

jst sm dons že iz faksa... grozn! od 7:00-9:00... sej mam še od 10:00-12:00 sam sm šla umes kr domov za 1 uro da se mal uležem in spočijem... na živce mi grejo te smotane sošolke... user posted image user posted image user posted image če te pač ne zanima ne hod na predavanje... halo!!!! jst pač do zdej nisem hodila ker me ni zanimal oziroma sm bla prelena da bi šla... in zdej k na tole hodm... komi slišš profesorja kaj razlaga (pa sedim v drugi vrsti) ker tok naglas govorijo pa se hihitajo pa objemajo... grozn!!... mal je mankal da bi eno klofnla... no, sej bo bolš user posted image

lumpa6 - svaka čast user posted image user posted image user posted image

drgač me je pa možek spet zapustu do petka... pa pol k pride, v soboto spet gre... tko da ponovno samevam na "praznik"... majo pa vsaj sonček na smučanju... čeprou neki ibr snega napovedujejo... me prou zanima kaj bo iz tega... user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
8.3.2010 9:43:21   
MaliMišek
Dobro jutro!

Vidim, da ste čez vikend pridno čvekale. Ob vseh ajvarjih, rukolah in paprikah sem postala pošteno lačna user posted image , bi kr snedla eno pico user posted image zdele.
Zgodnja večerja - jaz sem tudi za, važno da se je, pije in smeji user posted image . Če sem prav zasledila naj bi bila okrog petih...nismo se pa še zmenile kje...ima katera kakšno idejo?

Jaz sem bila ta vikend bolj v vodoravnem položaju, se je trebuščku fuuuulll dogajalo user posted image in sem raje počivala. Danes je sicer bolje, sem v službi, ampak bom videla kako mi bo šlo....problem je, ker se tukaj nemorem kar uležt user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?