|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
5.3.2010 12:31:22   
pupa*81
ja sej jst ne vem kaj sanjam pokonc namesto da bi kej pisala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
5.3.2010 13:54:54   
mkbk
glih sm se najedla tuninga sendviča, da se lohk mal tukaj gor pohvalim...

bcljka...bedno, vem kakšn je filing, ker sem bla jst tud prejšnjo N na bolniški in ne morš samo doma ždet (glih zadnjič so na Preverjenem mel ee prispevke glede tega, pa kok je to nerealno in nekonstruktivno, celo nezdravo, da ves čas bolniške preležiš, gledaš Tv in čakaš da mine čas. Vem pa tud, ta te lahko čekirajo ob najbolj nemogočih urah, pa med prazniki...)

cojka glihkar ti pošiljam ZS za mail -kok si pridna!!!!!user posted image

A Zvezdarce še niso prizvezdale do interneta ???user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
5.3.2010 14:12:13   
bcljka
sm vidla napovednik na preverjeno, sam pol ne vem že kaj sm počela da nisem prispevka gledala...user posted image
bedno mi je k res skos doma visim in nimam kej delat... facebook sm 500x okol obrnla... prebrala miljonkrat vse teme na forumu... pač včasih grem pa tud mal okol... ampak več k 2 uri me ni zdoma... ne bi rekla če me ne bi blo nč doma... zato sm user posted image
no sej bom poslala obrazložitev pa še zravn bom fotokopirana potrdila poslala da sm bla res na pregledu, pa da vidmo kaj bo... ne bi mi smel komplicirat ker je bla opravičena odsotnost user posted image sam kokr mam srečo bo zdej kontrola pršla v tistih 15min k bom jst na pošto nesla priporočeno poslat... grrrruser posted image

sm pa kr slutla da me bodo kontroliral k sm že mami povedla da hod kontrola okol in da me bodo sigurno trofnl... ona je pa lagano rekla da me sigurno ne bodo... ker ne pozna še nobenga k bi ga... evo zdej!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 16:14:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
5.3.2010 16:24:32   
krtkova
juhuhu, luštn je blo!! Kot vedno!!

Šoping je bil pa uspešen sam za neko-noč, midve z marjanaj nisva nič kupili. Sva bolj varčni!!user posted image user posted image

neka-noč ti boš od zdej dalje NN, ker mi gre na živce tile tvoji presledki, pa pol k boldam, moram označvat,..skratka zdej si NN. Mali mišek pa MM.user posted image user posted image

Moj je pa u iber tečen. Je znoru, k sm rekla, da ni fajn iti v solarij in da ne smem več tok delat k včeri. Me je obtožu, da jst itak ne bi nikol nič pospravljala, da nimam nič gnezditvenega sindroma user posted image  in da če bi bilo po moje tud migal ne bi nič. Da sm najbl pasivna oseba. Pol se pa čudi, da sm depresivna.user posted image user posted image  Da una v MŠ pa skoz razlaga, kako ene babe celo bajto spucajo. Priznam, da nism najbolj redoljuben človek na svetu (pozor - nimam svinjsko, sam skoz pa tud ne boleham od posrpavljanja. Pri nas je na koncu tedna po tleh pač prašno), sam vse to kar se je zdru name pa tud ne drži in sm bla zlo prizadeta.user posted image user posted image   Je rekel, da zdej k sm doma, da bi lahko kdaj pospravila sama. Halo???????? A ker sem doma, naj bom pa gospodinja??? Že to, da ga vsak dan kosilo pričaka, je moja dobra volja in ljubezen do njega, ne pa moja naloga. In stanovanje ni razmetano, vse je sproti pospravljeno. Res pa da ne pucam oken in delam generalke. Dokler bom jst svoj denar služila, ne bom prov nobena gospodinja njemu!!! KO me bo pa on živel, se bomo pa na to temo pogovarjal.

Sm jezna in zelo žalostna hkrati.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
5.3.2010 16:35:38   
bcljka
boga krtkova!user posted image jst sicer odkar sm noseča ful skos čistm ker sm pač skos doma in nimam kej za delat... drgač mava pa kdaj tud raztur user posted image sicer je pa moj user posted image ful priden... včasih se mu sicer ne da... ampak jst ga kr napizdim da nej puca... in pol puca... kopalnco pa wc še z zobno ščetko po robovih zdrgne... user posted image user posted image user posted image velikrat k mu rečem da že dolg ni nč pospravu mi reče: sej si ženska, pospravli, kje si pa še vidla kkšnga moškega pucat... pol mu pa kr hitr povem da je on modern moški in da je to njegova naloga! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
5.3.2010 16:39:43   
MaliMišek
Krtkova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
5.3.2010 16:54:16   
pupa*81
krtek pa dej ga pošlji v k***! user posted image (sej ne smeš pospravljat, morš počivat na bolniški user posted imageuser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 17:06:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
5.3.2010 17:07:55   
petrca2507
Boga krtkova user posted image user posted image user posted image Tvoj dragi pa dons ni bil dobre volje user posted image .
Vam pokažem, kaj sem jst delala na bolniški nazadnje: TOLE . Ampak jst sm bla bolna in res nisem hodila ven. Se pa podobno dogaja tudi, ko nisem bolna in mi postane dolgčas. user posted image
Včasih tud pospravljam, ampak to je pri meni ena stvar na dan (enkrat likam, enkrat sesam, enkrat okna pomivam, ...). Tko da je na koncu vse bolj po obrokih narjen.

Sem že mislila, da se boste ful razpisale glede šopinga. Da mal vidm, kje se kaj splača kupit user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 17:15:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
5.3.2010 17:33:03   
Božička09
krtkova, ti desci res ne mislijo, kaj in kako stvari povedati in včasih se jim tudi sanja ne, kako bodo njihove besede bolele. Ni bilo lepo in ne bi smel, verjetno ima res samo slab dan, a to tebi prav nič ne pomaga - prizadeta in žalostna si že.

Prepričana sem, da te bo kmalu crkljal in se opravičil. Ne bodi žalostna (ja vem, lahko reči, sploh sedaj, ko smo zaradi vseh teh hormonov še bolj občutljive).

user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

Neposredna povezava do sporočila: 4512
5.3.2010 18:03:39   
krtkova
hvala vsem za vaše prijazne besede. Sem vedela, da boste vse srake na moji strani!!user posted image

Zdej sva znosila vse v klet, ki jo je on še spucal (prahu tok kot čez cesto, kjer gradijo stadion!!) in res spraznila Evitino sobico. Zdej so sam še njihove stvari notri, za katere globoko upam,d a jutri zginejo.

Mi je pa skoz govoril; delaj, kolikor lahko!!user posted image user posted image

Sam on bi mogu bit res dvojček po horoskopu. Zna biti najboljši na svetu, čez minuto pa najbolj pasji. Matr mu.... Dons nimava lepaga dneva. Bo jutri bolje!!

mam pa vas v takih trenutkih!! hvala!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
5.3.2010 18:45:13   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Sam on bi mogu bit res dvojček po horoskopu. Zna biti najboljši na svetu, čez minuto pa najbolj pasji. Matr mu.... Dons nimava lepaga dneva. Bo jutri bolje!!

Mogoče je pa v podznaku. user posted image
Po vsem do sedaj napisanem se mi pa zdi, da ima danes samo slab dan.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
5.3.2010 19:09:36   
katrinka
moj je dvojcek po horoskopu, dvojcek v podznaku in ima brata dvojcka - kaj pravite na touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4515
5.3.2010 19:24:55   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
moj je dvojcek po horoskopu, dvojcek v podznaku in ima brata dvojcka - kaj pravite na touser posted image

Da imaš dobre živce. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
5.3.2010 19:56:03   
pupa*81
user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4517
5.3.2010 20:04:09   
krtkova
user posted image user posted image user posted image user posted image  - katrinka HUDA!!

očitno ma pa moj res samo slab dan.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 21:54:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
5.3.2010 22:04:33   
bcljka
TIN je huda cojka!! Itak pa ga bodo ostali klicali tko k ga bosta vidva... tko da če ga bosta nonstop klicala Tinej ga ne bo noben klicu Tine... tko da nej te to sploh ne skrbi...

Neposredna povezava do sporočila: 4520
5.3.2010 22:16:07   
marjanaj
evo mene, pa sem pribremzala do doma user posted image se je moja tortica v Zvezdi zavlekla do zdejle... user posted image joj ne smem več tega delat, ker me že malo spodnji del boli user posted image

katrinka tale kombinacija z dvojčki je pa čist huda user posted image

cojka glede imen te pa čist razumem. Mene že skoz vsi sprasujejo, če že imava ime zbrano, pa sva vsakemu govorila, da se bova tega lotila po novem letu, ker bo itak se full časa za to. Sem bila prepričana, da bo to res mala malica. Sej se večinoma dobro štekava in se vedno dokaj hitro odločiva za kašno stvar, ampak... user posted image In kaj je zdaj nastalo iz tega? Še malo več kot mesec dokler ne bo tamau ven padu, pa seveda še nimava imena! user posted image In ne da ga nimava, ampak se nikakor ne morava zmeniti! Ne vem, kako je ostalim to uspelo user posted image . Drugace pa je Tinej meni zelo lepo ime. In če ga bosta vidva klicala Tinej, brez okrajšav, ga bodo tudi drugi potem tako klicali. Mislim, da je Tine že malo ven iz mode in da ga ne bodo drugi tako klicali. Poznam naprimer dolga imena, kot so Sebastjan in Benjamin, kjer so jih vedno klicali z polnim imenom in nikoli niso imeli okrajšav. Še njihove punce / žene jih tako kličejo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4521
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 22:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4522
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 22:21:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4523
5.3.2010 22:28:38   
marjanaj
cojka ne ne user posted image sem bila pa na vseh moznih koncih... Če mene še kdo vpraša kako bo tamaumu ime, jaz vedno rečem: "Zlatko"... Zakaj pa to, se vsi na debelo čudijo. Odgovor je zelo preprost: "Ker tolk brca!" Najbolj smešn pa je to, ker sploh ne maram fuzbala in vseh teh igralcev ne poznam user posted image Se mi pa zdi Zlatko ime primerno za enga fuzbalerja, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4524
5.3.2010 22:37:31   
bcljka
marjanaj - mislm da je za fuzbalerja bl kkšn Milivoje primeren user posted image user posted image user posted image
cojka - ne posluši ti ostalih... sej ni njihov otrok... vidva se morta odločt kako bo ime vajinemu otroku in važn da je vama ušeč... user posted image tud nama so neki pametval... pa boli me k... itak bodo pol vsi razneženi... iiiiiiiiiii oooooooooo uuuuuuuu kok srčan otrok, pa kako lepo ime, tud če bi bil gargamel al pa ajvar... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Sončlna očala
_Anja_

Otrok mora imeti sončna očala!

Da (71%)

Ne (29%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!