Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:31:22
|
|
|
|
pupa*81
|
ja sej jst ne vem kaj sanjam pokonc namesto da bi kej pisala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 13:54:54
|
|
|
|
mkbk
|
glih sm se najedla tuninga sendviča, da se lohk mal tukaj gor pohvalim... bcljka...bedno, vem kakšn je filing, ker sem bla jst tud prejšnjo N na bolniški in ne morš samo doma ždet (glih zadnjič so na Preverjenem mel ee prispevke glede tega, pa kok je to nerealno in nekonstruktivno, celo nezdravo, da ves čas bolniške preležiš, gledaš Tv in čakaš da mine čas. Vem pa tud, ta te lahko čekirajo ob najbolj nemogočih urah, pa med prazniki...) cojka glihkar ti pošiljam ZS za mail -kok si pridna!!!!! A Zvezdarce še niso prizvezdale do interneta ???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 14:12:13
|
|
|
|
bcljka
|
sm vidla napovednik na preverjeno, sam pol ne vem že kaj sm počela da nisem prispevka gledala... bedno mi je k res skos doma visim in nimam kej delat... facebook sm 500x okol obrnla... prebrala miljonkrat vse teme na forumu... pač včasih grem pa tud mal okol... ampak več k 2 uri me ni zdoma... ne bi rekla če me ne bi blo nč doma... zato sm no sej bom poslala obrazložitev pa še zravn bom fotokopirana potrdila poslala da sm bla res na pregledu, pa da vidmo kaj bo... ne bi mi smel komplicirat ker je bla opravičena odsotnost sam kokr mam srečo bo zdej kontrola pršla v tistih 15min k bom jst na pošto nesla priporočeno poslat... grrrr sm pa kr slutla da me bodo kontroliral k sm že mami povedla da hod kontrola okol in da me bodo sigurno trofnl... ona je pa lagano rekla da me sigurno ne bodo... ker ne pozna še nobenga k bi ga... evo zdej!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 16:14:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 16:24:32
|
|
|
|
krtkova
|
juhuhu, luštn je blo!! Kot vedno!! Šoping je bil pa uspešen sam za neko-noč, midve z marjanaj nisva nič kupili. Sva bolj varčni!! neka-noč ti boš od zdej dalje NN, ker mi gre na živce tile tvoji presledki, pa pol k boldam, moram označvat,..skratka zdej si NN. Mali mišek pa MM. Moj je pa u iber tečen. Je znoru, k sm rekla, da ni fajn iti v solarij in da ne smem več tok delat k včeri. Me je obtožu, da jst itak ne bi nikol nič pospravljala, da nimam nič gnezditvenega sindroma in da če bi bilo po moje tud migal ne bi nič. Da sm najbl pasivna oseba. Pol se pa čudi, da sm depresivna. Da una v MŠ pa skoz razlaga, kako ene babe celo bajto spucajo. Priznam, da nism najbolj redoljuben človek na svetu (pozor - nimam svinjsko, sam skoz pa tud ne boleham od posrpavljanja. Pri nas je na koncu tedna po tleh pač prašno), sam vse to kar se je zdru name pa tud ne drži in sm bla zlo prizadeta. Je rekel, da zdej k sm doma, da bi lahko kdaj pospravila sama. Halo???????? A ker sem doma, naj bom pa gospodinja??? Že to, da ga vsak dan kosilo pričaka, je moja dobra volja in ljubezen do njega, ne pa moja naloga. In stanovanje ni razmetano, vse je sproti pospravljeno. Res pa da ne pucam oken in delam generalke. Dokler bom jst svoj denar služila, ne bom prov nobena gospodinja njemu!!! KO me bo pa on živel, se bomo pa na to temo pogovarjal. Sm jezna in zelo žalostna hkrati.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 16:35:38
|
|
|
|
bcljka
|
boga krtkova! jst sicer odkar sm noseča ful skos čistm ker sm pač skos doma in nimam kej za delat... drgač mava pa kdaj tud raztur sicer je pa moj ful priden... včasih se mu sicer ne da... ampak jst ga kr napizdim da nej puca... in pol puca... kopalnco pa wc še z zobno ščetko po robovih zdrgne... velikrat k mu rečem da že dolg ni nč pospravu mi reče: sej si ženska, pospravli, kje si pa še vidla kkšnga moškega pucat... pol mu pa kr hitr povem da je on modern moški in da je to njegova naloga!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 16:39:43
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 16:54:16
|
|
|
|
pupa*81
|
krtek pa dej ga pošlji v k***! (sej ne smeš pospravljat, morš počivat na bolniški )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 17:06:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 17:07:55
|
|
|
|
petrca2507
|
Boga krtkova Tvoj dragi pa dons ni bil dobre volje . Vam pokažem, kaj sem jst delala na bolniški nazadnje: TOLE . Ampak jst sm bla bolna in res nisem hodila ven. Se pa podobno dogaja tudi, ko nisem bolna in mi postane dolgčas. Včasih tud pospravljam, ampak to je pri meni ena stvar na dan (enkrat likam, enkrat sesam, enkrat okna pomivam, ...). Tko da je na koncu vse bolj po obrokih narjen. Sem že mislila, da se boste ful razpisale glede šopinga. Da mal vidm, kje se kaj splača kupit
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 17:15:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 17:33:03
|
|
|
|
Božička09
|
krtkova, ti desci res ne mislijo, kaj in kako stvari povedati in včasih se jim tudi sanja ne, kako bodo njihove besede bolele. Ni bilo lepo in ne bi smel, verjetno ima res samo slab dan, a to tebi prav nič ne pomaga - prizadeta in žalostna si že. Prepričana sem, da te bo kmalu crkljal in se opravičil. Ne bodi žalostna (ja vem, lahko reči, sploh sedaj, ko smo zaradi vseh teh hormonov še bolj občutljive).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 18:03:39
|
|
|
|
krtkova
|
hvala vsem za vaše prijazne besede. Sem vedela, da boste vse srake na moji strani!! Zdej sva znosila vse v klet, ki jo je on še spucal (prahu tok kot čez cesto, kjer gradijo stadion!!) in res spraznila Evitino sobico. Zdej so sam še njihove stvari notri, za katere globoko upam,d a jutri zginejo. Mi je pa skoz govoril; delaj, kolikor lahko!! Sam on bi mogu bit res dvojček po horoskopu. Zna biti najboljši na svetu, čez minuto pa najbolj pasji. Matr mu.... Dons nimava lepaga dneva. Bo jutri bolje!! mam pa vas v takih trenutkih!! hvala!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 18:45:13
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sam on bi mogu bit res dvojček po horoskopu. Zna biti najboljši na svetu, čez minuto pa najbolj pasji. Matr mu.... Dons nimava lepaga dneva. Bo jutri bolje!! Mogoče je pa v podznaku. Po vsem do sedaj napisanem se mi pa zdi, da ima danes samo slab dan.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 19:09:36
|
|
|
|
katrinka
|
moj je dvojcek po horoskopu, dvojcek v podznaku in ima brata dvojcka - kaj pravite na to
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 19:24:55
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka moj je dvojcek po horoskopu, dvojcek v podznaku in ima brata dvojcka - kaj pravite na to Da imaš dobre živce.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 19:56:03
|
|
|
|
pupa*81
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 20:04:09
|
|
|
|
krtkova
|
- katrinka HUDA!! očitno ma pa moj res samo slab dan.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 21:54:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 22:04:33
|
|
|
|
bcljka
|
TIN je huda cojka!! Itak pa ga bodo ostali klicali tko k ga bosta vidva... tko da če ga bosta nonstop klicala Tinej ga ne bo noben klicu Tine... tko da nej te to sploh ne skrbi...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 22:16:07
|
|
|
|
marjanaj
|
evo mene, pa sem pribremzala do doma se je moja tortica v Zvezdi zavlekla do zdejle... joj ne smem več tega delat, ker me že malo spodnji del boli katrinka tale kombinacija z dvojčki je pa čist huda cojka glede imen te pa čist razumem. Mene že skoz vsi sprasujejo, če že imava ime zbrano, pa sva vsakemu govorila, da se bova tega lotila po novem letu, ker bo itak se full časa za to. Sem bila prepričana, da bo to res mala malica. Sej se večinoma dobro štekava in se vedno dokaj hitro odločiva za kašno stvar, ampak... In kaj je zdaj nastalo iz tega? Še malo več kot mesec dokler ne bo tamau ven padu, pa seveda še nimava imena! In ne da ga nimava, ampak se nikakor ne morava zmeniti! Ne vem, kako je ostalim to uspelo . Drugace pa je Tinej meni zelo lepo ime. In če ga bosta vidva klicala Tinej, brez okrajšav, ga bodo tudi drugi potem tako klicali. Mislim, da je Tine že malo ven iz mode in da ga ne bodo drugi tako klicali. Poznam naprimer dolga imena, kot so Sebastjan in Benjamin, kjer so jih vedno klicali z polnim imenom in nikoli niso imeli okrajšav. Še njihove punce / žene jih tako kličejo .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 22:16:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 22:21:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 22:28:38
|
|
|
|
marjanaj
|
cojka ne ne sem bila pa na vseh moznih koncih... Če mene še kdo vpraša kako bo tamaumu ime, jaz vedno rečem: "Zlatko"... Zakaj pa to, se vsi na debelo čudijo. Odgovor je zelo preprost: "Ker tolk brca!" Najbolj smešn pa je to, ker sploh ne maram fuzbala in vseh teh igralcev ne poznam Se mi pa zdi Zlatko ime primerno za enga fuzbalerja, a ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 22:37:31
|
|
|
|
bcljka
|
marjanaj - mislm da je za fuzbalerja bl kkšn Milivoje primeren cojka - ne posluši ti ostalih... sej ni njihov otrok... vidva se morta odločt kako bo ime vajinemu otroku in važn da je vama ušeč... tud nama so neki pametval... pa boli me k... itak bodo pol vsi razneženi... iiiiiiiiiii oooooooooo uuuuuuuu kok srčan otrok, pa kako lepo ime, tud če bi bil gargamel al pa ajvar...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Sončlna očala_Anja_Otrok mora imeti sončna očala!Da (
71%)
Ne (
29%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!