krtkova
|
Hoj, večerni pozdrav od rukole in krtkove!! Tale rukole mi je tok hud predlog, da ga bom kr uporabljala. Sem mojmu rekla, da ko ga bo naslednji vprašu po imenu da naj kr reče rukola. Se mu zdi super ideja. Edin se boji, da glede na poplavo "čudnih" imen, da bo kdo mislil, da bo res tko ime najinemu otroku. Za nama dokaj zanimiv dan. Najprej sta prišla lastnika (o pogovoru z lastnico raje osebno ob naslednjih torticah, spomnite me, ker crkneš od smeha (al pa groze, kaj pa vem)). Potem sva šla na Renault, ker sva hotla dati ocenit moj avto, pa je bila totaln gneča in sva si sam še enkrat ogledala najin bodoči avto. IIII, kako je lep!!! Komaj čakam, da pride. No, potem sva hotla na Špico na sonce na kavo, pa Špice ni. Jo popravlajo oz. obnavljajo. Zato sva šla do Podpeškega jezera. Potem pa na pico v Azurja, o kateri sem sanjala že nekaj dni. Popoldne sm pa jst po dolgem času zadremkala, a sta me spet lastnika zbudila, k sta prišla še po drugo rundo stvari. Moj je nosil v avto, ona je pa prišla gor v stanovanje. In mi je rekla, da nism rabla vstajat zarad nje. WTF?? Sm ji prov rekla, ja, in , a vi bi pa kr sami po stanovanju hodil, al kaj? Mislim..... No, pa še ta pogovor: Ona; imam težave s srcem. Sam kadim pa še vedno. jaz: potem pa bi bilo bilo bolje, da ste manj doma in da greste več v kakšen gozd. Ona; sej ne kadim v hiši, kadim sam zunaj. WTF?????? Sej ji nism rekla, da naj gre kadit v gozd. Halo?? Več na to temo ob naslednjih torticah (če ne bom do takrat vsega pozabila). Ej, srake, en predlog: Kaj pa če gremo namesto tortic raje na kako zgodnjo večerjo? Ko bomo namreč enkrat rodile, bomo komot tortičarile po čolnarnah in podobno. Kaj pojest bomo pa težko šle. Lahko bi šle recimo na kakšno pico, sej ni treba, da pretiravamo. Kaj menite? Zdej pa gledam oddajo Parada. Imam rada evergreene, pa tok nakladajo, da ni res!! Pol pa še hkrati mal na HTV njihovo Doro (a la naša Ema). NO, to bi bilo za zdaj vse, ker niti ne vem, kaj naj pokomentiram.