neka_noč
|
Krtkova sem mislila dat vmes v avto, pa ne vem če ga bom imela kje blizu parkiranega. Itak bom videla kako in kaj. Pa tudi vem katero barvo želim in v kolikor je ne bodo imeli, ne mislim kupovat. Škoda glede dekice. Jaz bi še eno roza zase... Rdeča in roza res ne gresta ravno skupaj. Drugače pa imam jaz tudi še od prej ful enih dekic, ki sem jih dobila s telegrami in tudi osebno, a meni dekica predstavlja zelo veliko in mi tiste niso ravno všeč. Sicer sem jih uporabljala (podložila voziček,...) a mi je tista, ki sem jo sama izbrala za sina najbolj pri srcu, pa tudi on (še vedno) spi z njo. Jo ima tako rad, ker je mehka. (Ne vprašaj pa kaka je na izgled, ker je že zelo "zmatrana" ). Rodila naj bi cca 14 dni prej. Kdaj točno, pa upam, da kmalu izvem oz. dobim datum. (Bom šla ko k frizerju. Pa upam, da v Lj. in ne v Po. .) Bcljka upam, res upam da nakupim vsaj kozmetiko,... če pa bom uspela še gugalnik in previjalno - bo zakon. Sicer pa nič hudega. Previjalno blazino bi že davno kupila, pa točno vem kakšno hočem, a je do sedaj , žal niso imeli. Mislim na barvo. Če pa ne - tudi jaz rada kaj pojem in se družim. Plutona so včasih imeli v BC. Kje pa bi imeli sedaj - pojma nimam. Cojka sem bila danes kar šokirana, ko je prišel poštar z odločbo - sem bila prepričana, da ni nič dobrega, ker sem tokrat dobila res kmalu. Navadno je prišla pošta celo dan čez kot mi je bila pisana bolniška. Zdaj pa - bolniško sem imela do 15.02. in danes sem že prejela podaljšanje. Pa je bil enkrat tudi vmes vikend - kot sedaj. Isto. Vem, da sem celo klicala sestro v ZD in spraševala kaj naj naredim, da nisem dobila odločbe,..ker če bi bila v službi ne bi vedela ali naj grem delat ali naj ostanem doma. Hecno imajo to. Morda sem sedaj dobila prej, ker so odločili podaljšanje kar do porodniške. Kdo bi vedel. Žal mi je zate, da se v šoli ne da zmenit glede dopusta in ti potegneš kratko. A res... bolje tako, pa da je z vse ok, kot pa karkoli. Mislim pa, da vsak čas dobiš odločbo. Sigurno. V pon. smo že 15. . Enkrat naslednji teden boš dobila. Držim pesti! Aja, veš, ni pa dobro, ker boš v Švici in ne boš dvignila. Bi bilo fino, ko bi lahko kdo podpisal. Ko si na bolniški MORAŠ biti doma. Pri podpisu odločbe se pa vidi..... Svetujem ti, da nekoga dobiš da ti podpiše. V tvojem imenu.
|