neka_noč
|
Živjo srake Vidim da veselo čvekate.... Kar se mene tiče, se lahko dobimo naslednji teden... Blazina za dojenje - meni je odlična. Imam rdečo. Cojka uživaj v Švicarski pravljici. Pa javi se kaj. Shooping 22.02. ; danes ponoči (ja, spet nisem spala) sem si izrezala nekaj kuponov za DM in upam, da mi kaj prav pride. Ko sem gledala nekaj časa nazaj, se mi ni zdelo nič kaj dosti uporabnega - zame. No, zdaj sem nekaj našla, je pa res, da pojma nimam kake so cene drugod, tako da niti ne vem koliko se res splača... Nax, imej s seboj seznam s cenami, ok? Zlata si, da si si pisala. Drugače pa upam, da uspemo nakupit vsaj kozmetiko. Sicer sem upala, da bi takrat kupila tudi gugalnik/stolček, pa previjalno podlogo a se bojim, da bi potem vse to trogala s seboj po vseh trgovinah. Danes sem dobila podaljšano bolniško in sicer do nastopa porodniške, ki pa je z 12.03. ! Potem pa še malo in - rodim! Pričakujem da bom rodila tam nekje okoli 20.03. . Še čisto čisto malo! Sem pa prejšnjič "ugotovila" (ko sem mislila, da imam oprane že vse stvari za ), da imam še eno celo škatlo oblekic št. 62 - no, to sem pa sedaj oprala in me čaka še likanje. Potem pa mislim, da je to to. Živa sem tudi jaz ugotovila, da za čez poletje nimam nekaj veliko stvari... in bo treba dokupovat. To mi je pa v veselje. Sicer mi je prijateljica posodila kar nekaj kompletkov, a vseeno. Bo treba v shooping. Vsaj nekaj moram kupit. Sem bila zadnjič v Mothercar-u in imajo tako kjuti oblekice za ..... Aja, pa dobila sem dekico tam - točno tako kot sem želela. Je pa modra in sem zelo cincala ali ne bi raje vzela rumeno .... a v voziček gre modra , rumena pa ne ravno. Še vedno pa je nisem oprala, ker če slučajno izvem, da je odpadla pištolca, jo grem menjat za roza. Roza je pa itak najlepša. Krtkova za tvojo Evito bi bila primerna. Je pa znižana s 30 na 18€. Na eni strani je bombažna, na drugi pa pliš - in izredno mehka. Če imaš čas, voljo, če jo rabiš - ti svetujem, da jo greš pogledat. Res je kjuti.
|