|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 12:53:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.2.2010 12:57:49   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Pismo kok vas ima rojstne dneve? A je sploh katera, ki ga nima tja do aprila?

Jaz sem ena takih, ki ga imam šele poleti user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.2.2010 13:02:30   
pupa*81
cojka a nisi šla vsaj poškilit voziček user posted image najbolš da ga v švico pelješ da ga pretestiraš user posted image user posted image user posted image
pa supeeer za kuhnjo user posted image pa lej da taščo pohvališ k ni bla preveč firbčna user posted image user posted image

jst imam pa šele julija rd, je pa res da imamo v žlahti večino rdjev v 1. polovici leta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.2.2010 13:17:13   
krtkova
kdo ma zdej (te dni) RD??? A sm kej sfalila?????user posted image

ej, punce, a ste vidle v Leclercu tisto blazino za dojenje za dobrih 30 EUR??? kakšna se vam je zdela?????

cojka - prosim, da še v mojem imenu uživaš v Švici, da ne riješ po kupih snega, da ne osvajaš švicarjev medtem ko bo tvoj smuču, da ne je preveč, da ne.... mah kaj....pravzaprav počni vse to in ob tem še maksimalno uživaj v mojem imenu!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 13:30:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.2.2010 13:34:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Če bom slučajno te nalepke res naročala (95% da jih bom) bom sporočila, moj fotr ma ful ljudi po nemčiji, pa bodo tja poslal, pol pa meni. Pa če bo katera hotla, ji bom lahko zraven naročila. Sam zdej moram naresti ožji izbor, ker sem našla ful enih morskih!! Lahko še bankrotiram!!!

Škoda, ker jih prej nisem vidla. Midva sva tud hotla met morske motive, glede na to, da sva nora na potapljanje. Dobr, da moj nič ne brska po netu, ker sem mu vztrajno zatrjevala, da jih ne najdemuser posted image

Ja cojka veš se boš mogla kar nazaj v Lj pripeljati, da mi daš denar, da tist naročimuser posted image . Ma dej nehi, ni panike. Bom že jaz dala, ti mi samo pošli kaj bi rada imela. Upam, da si si kakšne šifre pisala al kako, da bom vedela kaj naročit? Če se pa spomniš, da bi slučajno kej rabila iz Leclerca pa povej, ker bom ziher še šla.
cojka kako loh nisi pošklilila v škatlo z vozičkomuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.2.2010 13:36:04   
marjanaj
krtkova jest imam r.d. na valentinovo user posted image  pa potem namesto dveh daril dobim ponavadi samo eno user posted image  sem rekla matki, ce ni mogla se par dni nog skupaj drzat user posted image
cojka preden gres v švajcerland, slikaj voziček ko ga sestavita in go prilepi! user posted image

blazina za dojenje  jest sem jo vidla v Leclercu, pa ni nevem kaj. Potem je ze bolje, da si kupis to za 34 € (znizano) v BC, ki je od Theraline, ki imajo ene boljsih blazin...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.2.2010 13:37:40   
sasa1975
OJLA,

res Vas je tezko slediti ste hujse kot mehiske nadaljevanjke :-)
sem pa vesela da sem na tekočem o vseh cunjcah in vozičkih in ....

danes sem si računala kdaj nastopim porod.dopust že 27.3. (ful je slo hitro)
torej se lanski in sorazmerni delez novega dopusta pa smo ze na 05.03.

do 05.03. pa vlečem bolnisko,čeprav vam po pravici povem da sem ze sita tega počivanja in bi bila raje med ljudmi...

punce nikoli pa se nisem zasledila nič o AKUPUNKTURI in pripravi na porod ali se bo kaksna odločila in obiskovala akupunkurista?pravijo da pomaga da se telo pripravi nekje po 33.tednu in 5 obiskov...ali ima kaksna iskusnje s tem?sem brala na netu Dobrno ful pohvalijo sam mi je daleč...

lep vikend vsem skupaj...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.2.2010 13:42:12   
sasa1975
punce vedno pozabim da podarim

bele žametne hlače in kavbojke nosečniske št. 38

če je med nami kaksna suhica...

lp,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.2.2010 13:43:13   
krtkova
Marjanaj - če slučajno pozabim ti že danes voščim VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - vse to ti želim!!!! user posted image  Pa hvala za info o blazini, nisem vedla, da je na znižanju!!! Bom šla pogledat, k bom že glih na rudniku!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.2.2010 13:45:04   
krtkova
http://www.wall-art.de/wandaufkleber-leuchtturm-2517.html?_artperpage=50   http://www.wall-art.de/wandtattoo-moewe-3012.html?_artperpage=50  http://www.wall-art.de/wandtattoo-seestern-3010.html?_artperpage=50  http://www.wall-art.de/fliesendeko-fischbundle-3021.html?_artperpage=50 ali http://www.wall-art.de/fliesendeko-fischset-3024.html?_artperpage=50  http://www.wall-art.de/fliesendeko-seepferdchen-3020.html?_artperpage=50 http://www.wall-art.de/fliesendeko-segelboot-3029.html?_artperpage=50 ali http://www.wall-art.de/fliesendeko-regatta-3031.html?_artperpage=50   http://www.wall-art.de/wandtattoo-sonne-2531.html?_artperpage=50 Nekaj linkov za morske tapete!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.2.2010 13:51:31   
marjanaj
krtkova ja fala! ga bom ornk zapila v nedeljo user posted image

ja blazina je se v akciji: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513
jest sem si vzela taksno, ampak oranzno in mi je full vsec: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193706

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.2.2010 13:52:36   
marjanaj
krtkova aja pa na rudniku v BC je full malo izbire, samo ene 4 blazine so imeli. V BTC-ju, pa so jih imeli vec kot 20 kom, tako da si res lahko izbirala med barvami in razlicnimi motivi...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.2.2010 13:53:22   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Pismo kok vas ima rojstne dneve? A je sploh katera, ki ga nima tja do aprila?

jst ga mam avgusta user posted image

krtkova - z BC kartico je blazina 34eur... sm jo jst kupla prejšn tedn!

šoping - punce grem lahko z vami...?? sm zdej ugotovila da mi bo koristl da če ne druzga vsaj vidm kaj rabm... predvsem kozmetiko k to pa res nimam pojma!

srečanje - da bi se dobile naslednji tedn bi blo zakon! lahko tud v ponedeljek!

valentinovo - moj gre jutr za 1 tedn smučat v avtsrijo - delat/učit - k so zimske počitnice... tko da sm mu učeri spekla slane piškote v obliki srčov in črk LJT ... on mi je pa dons prnesu eno nosečniško majčko iz popka ki je orto orto roza (jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! takih prej niso mel!) z napisom MOJA MAMI JE ZAKON! user posted image user posted image kok fajn k mamo tud take praznike user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.2.2010 13:55:20   
bcljka
aja... sm se pozabla pohvalt ... sm se šla odjavt od tega izpita dons (bom šla raj 30.3.)... in sm šla mimgrede pogldat kok sm pisla ples teorijo k sm jo mela prejšnji tedn ... skor me je kap zadela ... 9-10! ha ha ha ha ha! same neke 6 pa 7, pol pa vidš en outsider z 9-10... ha ha ha ha ha! user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 13:57:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.2.2010 13:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
šoping - punce grem lahko z vami...?? sm zdej ugotovila da mi bo koristl da če ne druzga vsaj vidm kaj rabm... predvsem kozmetiko k to pa res nimam pojma!

Ne vem če boš kej koristnega zvedla, ker tale naš šoping bo verjetno bolj požrtijauser posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.2.2010 14:01:45   
pupa*81
blazina za dojenje je meni od Theraline svetovna user posted image je pa res da ostalih nism probala user posted image mam pa rdečo varjanto

sasa škoda da nisi prej se oglasila - oz. da sm spregledala... te hlače bi ble pa lih za mojo suho rit user posted image zdej sm pa tko skoz doma in v trenerkah user posted image , pa tudi tiste 2 hlače k jih mam so čist dost za vse izhode user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.2.2010 14:03:24   
Anonimen
cojka ti mi samo pošli kaj bi rada, da ti naročim. Itak še čakam, da ta gospod očitu pove njegov naslov (ga trenutno ni doma, mislim, da pride al danes al  v nedeljo, sem pozabila kaj mi je oči rekel), ker drugače ne morem nič naročit, ker se morem pod njegovim imenom prijavit na spletno stran. Zdej edin ne vem kok časa traja da pošljejo. Sem jim pa včeraj pisala in so mi napisali, da jaz lahko pol plačam prek računa in da ni panike. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.2.2010 14:13:48   
krtkova
ok, hvala za nasvete o blazini!!!user posted image  Barva mi je načeloma mal vseen, tko, da....

sm pa tko zapravljivo razpoložena, da me je kr strah!!!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 14:22:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.2.2010 14:26:39   
neka_noč

Živjo srake  user posted image

Vidim da veselo čvekate....

Kar se mene tiče, se lahko dobimo naslednji teden...

Blazina za dojenje - meni je odlična. Imam rdečo.

Cojka uživaj v Švicarski pravljici. Pa javi se kaj.

Shooping 22.02. ; danes ponoči (ja, spet nisem spala) sem si izrezala nekaj kuponov za DM in upam, da mi kaj prav pride. Ko sem gledala nekaj časa nazaj, se mi ni zdelo nič kaj dosti uporabnega - zame. user posted image No, zdaj sem nekaj našla, je pa res, da pojma nimam kake so cene drugod, tako da niti ne vem koliko se res splača... Nax, imej s seboj seznam s cenami, ok? Zlata si, da si si pisala.
Drugače pa upam, da uspemo nakupit vsaj kozmetiko. Sicer sem upala, da bi takrat kupila tudi gugalnik/stolček, pa previjalno podlogo a se bojim, da bi potem vse to trogala s seboj po vseh trgovinah.

Danes sem dobila podaljšano bolniško in sicer do nastopa porodniške, ki pa je z 12.03.  ! Potem pa še malo in - rodim! Pričakujem da bom rodila tam nekje okoli 20.03. . Še čisto čisto malo!
Sem pa prejšnjič "ugotovila" (ko sem mislila, da imam oprane že vse stvari za user posted image ), da imam še eno celo škatlo oblekic št. 62 - no, to sem pa sedaj oprala in me čaka še likanje. Potem pa mislim, da je to to.
Živa sem tudi jaz ugotovila, da za čez poletje nimam nekaj veliko stvari... in bo treba dokupovat. To mi je pa v veselje. Sicer mi je prijateljica posodila kar nekaj kompletkov, a vseeno. Bo treba v shooping. user posted image Vsaj nekaj moram kupit. Sem bila zadnjič v Mothercar-u in imajo tako kjuti oblekice za user posted image .....  Aja, pa dobila sem dekico tam - točno tako kot sem želela. user posted image   Je pa modra in sem zelo cincala ali ne bi raje vzela rumeno .... a v voziček gre modra , rumena pa ne ravno. Še vedno pa je nisem oprala, ker če slučajno izvem, da je user posted image odpadla pištolca, jo grem menjat za roza. Roza je pa itak najlepša. Krtkova za tvojo Evito  bi bila primerna. Je pa znižana s 30 na 18€. Na eni strani je bombažna, na drugi pa pliš - in izredno mehka. Če imaš čas, voljo, če jo rabiš - ti svetujem, da jo greš pogledat. Res je kjuti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.2.2010 14:32:54   
krtkova
neka_noč - sej ne bo ti treba vsega nosit naokoli, boš dala v avto vmes!!

Dekice jaz ne bom kupovala, ker pričakujem od svakinje to, pa še za kakšna darila ob rojstvu moram mal prostora pustiti. user posted image user posted image  A vseeno hvala!!! Pa voziček mam rdeč za novorojenčka, ne bi pasala roza dekica. user posted image user posted image

Čak mal; 20.3. že rodiš????????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.2.2010 14:37:44   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

Ne vem če boš kej koristnega zvedla, ker tale naš šoping bo verjetno bolj požrtijauser posted image

mislm da neka_noč tko vstrajno piše kaj vse bo takrat nakupla da bo vseen pršlo do šopinga... sicer pa jem itak rada user posted image

a katera ve, kje bi loh dobila take stenske dekoracije kt so te od krtkove (na tak način) sam da so disneyevi junaki... predvsem pluto!??!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 14:40:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......