|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.2.2010 23:10:59   
bcljka
pol bi šla 2x... raj mojmu težim da me masira, pa dnar za obleke zapravm user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
12.2.2010 23:15:14   
Anonimen
Bcljka, a so to potem tudi masaze, ne samo akupunktura? Jaz bi nujno sla na neko sproscanje, ker mene je vedno bolj poroda strah. Vcasih imam kar malo panicni napad, ko si predstavljam. Kr neki. user posted image
Pa ja, itak da bo pokazal/a kaj ima! Ceprav ste junijke nekam na puncke napaljene. Ja saj, da bodo aprilski fantki kao starejsi, da ne bodo mele mlajsih dedcev user posted image

Se malo do olimpijskih!! user posted image
Jaz bom po moje kar do 3 pocakala, da bom gledala otvoritev. To mi je pa vedno tako lepo. Se zmeraj jokam zraven, da se smrkelj po tleh vlece user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.2.2010 23:21:28   
bcljka
akopunkturna masaza... zelo dobro dene... men je drgač tud pokazu par stvari, k kao če jih delaš vsak dan preverjeno zmehčajo presredek in ne pride do šivanja... sam jst tega seveda ne počnem... me bodo pač šival (to sm se že sprjaznla) user posted image

tud jst razmišljam o gledanju otvoritve... sam gre moj mož že ob 7ih zjutri na smučanje pa sm mu oblubla da mu bom prej sendviče nrdila za na pot (tega drgač nikol ne počnem)... pa bi blo bolš da bi mal spala prej k drgač mu loh zobno pasto namest namaza namažem... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 23:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
12.2.2010 23:32:46   
bcljka
to k jst hodm je na fužinah... men je fajn k mam bliz...

Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.2.2010 2:04:32   
bcljka
evo mene... sm že zlo bliz temu da gledam otvoritev OI... sm prej ležala k mi neki ni blo dobr... pol sm pa kr naenkrat oživela... sm jedla golaž ob enih zjutri (k mi ga je moj mož skuhu za ta tedn da ne bom lačna k njega ni)... in še sir pa krekerje pa sladoled za sladico... zdej pa nisem prou nč zaspana... sm šla premert otroško sobo, da sm loh mere poslala arhitektu (od moža priči k je arhitekt) da vidm kaj bo zrisu...user posted image
čist se mi je obrnu tale bioritem... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.2.2010 5:27:05   
neka_noč
Dobra noč od Neka_noč  user posted image   Spet nočno javljanje...

Vem, da je huda zima in da imamo kamin, pa drva.... AMPAK moj user posted image tako vztrajno žaga, da sem šla raje na rr. Danes bi si lahko privoščila kak pošten boksarski udarec, glede na to, da naš sin spi v svoji sobi, pa se mi kljub vsemu smili - ker bi ga res pošteno usekala. Že ničkolikokrat sem ga rukala (komolčkala),... on pa še kar žaga. Sem mu rekla da vem, da je huda zima in da mora žagat, ampak, da naj že neha ker ne morem spat - pa mislim, da ni ravno dojel - je samo nekaj brundal, se obrnil drugam, pa spet pričel žagat.... Sem raje šla.... Še ene postelje nimam, itak pa sem budna ko sova. Zdaj mi manjka le še to, da se vklopijo radarji od sina... user posted image Potem gremo pa lahko še pečt pomfri. user posted image  

Sem ravnokar pojedla dve banani, zdaj pa vas grem brat za nazaj...

Nax v bistvu sem kupila vse uporabno, ker sem se prej posvetovala s prijateljicami, ki so ravno pred mano rodile. Res sem kupovala že davno pred mš, ampak sama veliko več dam na prakso (življenjsko) kot pa tiste "šolske" zadeve. Edino kar sem se "zafrknila" sem se pri oblačilcih. Sem veliko kupovala št. 56, kar pa je zelo hitro prerastel. Glede št. nisem nikogar nič spraševala - niti nisem vedela da naj bi kaj vprašala. Mi je bilo logično, da v trgovini gledaš na cm , nisem pa vedela da user posted image tako zelo hitro raste. Imam pa danes zato kar nekaj res kjuti kompletkov št. 56 . Vem sicer da jih bo hitro prerastel a kaj čmo...
Takrat tudi nisem bila toliko pozorna na čas ko kupuješ oblekice za user posted image in čas, ko jih bo le ta res nosil. Kupovala sem jih (sem šla v H&M v Avstrijo, ker ga takrat v Slo. še ni bilo) enkrat nov., rodila pa poleti - konec junija. Torej kupila veliko kompletkov z jopicami, ki pa jopic, poleti res nisem potrebovala. Pa še s kapuckami - te so na začetku, ko je user posted image res majhen in večino časa prespi - v napoto.
Je pa tako, da mi bodo sedaj v tem času ti kompletki zelo prav prišli. Edino št. mi je žal, da ni raje 62 .
Drugače pa sem kupovala stvari, ki so mi res prišle prav. Nič "brezvezih" stvari - bolj bi rekla, da sem si dala duška, ko sem videla kaj res lepega, pa sem poklicala kako prijateljico in vprašala koliko je zadeva tudi uporabna, potem pa sem kupila ali pa ne.
Ko že toliko kupujete - tudi zaščite za pečice, predale,... vtičnice,... svetujem tudi  da kupite tisto zadevo za na vrata, ki preprečuje, da bi se le ta zaprla in otročku preščipnila prstke. To je meni zelo prav prišlo - sicer bolj za obiske otrok kot za svojega sina, ker je obvladal vrata in predale. Je bil neverjetno pazljiv in si nikoli ni nič preščipnil. Stalno je sedel pri vratih in "treniral" odpiranje in zapiranje. Eni otroci so tudi taki...

Marjanaj ti si kar daj duška in kupi zeleno. Zakaj pa ne? Sama imam za malega (user posted image ) vse v modri in sedaj mi gre to pošteno na živce. Vsaj body-i so beli s Pu-ji .... (Ja Cojka mi smo bili tudi fun-i Pu-ja. user posted image ) Takrat ko sva midva kupovala je bilo vse samo roza ali pa modra. Pa imamo modro. No, zdaj imam za sina zelo veliko rdeče, oranžne barve - letos pa prevladuje zelena. Meni so za fantka zelo lepe tudi druge barve - ne vem zakaj imajo (kasneje ko so večji) pretežno temačne barve; ali pa vse nekaj potiskano s Spiderman-i, .... Naš sin ima letos zeleno bundo od S.Oliver - ko sem jo videla sem jo takoj kupila, ker drugače bi morali pristati na kaki črni , v najboljšem primeru temno modri..user posted image  

Krtkova saj res, mene tudi zanima glede plenic... Saj jih imaš zame, ne? Kdaj pa jih dobim? A prineseš na shooping ali lahko kaj prej? Pa evrčke ti moram dati...

Cojka ko si napisala za zvočnike in uspavanke, sem se spomnila, da sedaj prodajajo tudi avtosedeže (za večje, ne lupinice) tudi z zvočniki in mp3 playerjem ter slušalkami. user posted image Res, sem kar debelo pogledala na eni predstavitvi - že pred časom . Mogoče imajo sedaj že montirane prenosne DVD-je. user posted image   Mislim, kam gre ta tehnika - že otrokom montirajo. Moj sin bi bil navdušen, če bi takrat to videl. Bi sigurno želel nov avtosedež.
Ve si ga boste pa lahko omislile, če boste tako želele oz. se vam bo zdelo praktično za vaše otročke. Nikoli ne veš. Današnji otroci se rojevajo s čipi.
Varno vožjno in UŽIVAJ/-te!

Aglaia ti pa si faca. Kake strsaš. Te sploh ne bom komentirala....user posted image user posted image

Bcljka jaz imam tudi bioritem ko ena sova. user posted image   Otvoritev pa sem zamudila...user posted image

Nič, se tipkamo.... grem nazaj spat. Upam. Sin nima vkljoplenih radarjev... in upam da imam še frej posteljo, ter da so drva nažagana.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.2.2010 8:46:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Katrinka kaj imas ti ze prej? Puncko? Kako pa ji je ime?

puncko ja, suzanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.2.2010 8:51:12   
neka_noč
Kaj je zdaj to? Nikjer nobene... spet samo jaz "dežuram" tukajuser posted image user posted image

Dobro jutro - ko bo katera vstala! user posted image

Jaz sem se naspala, zdaj me pa boli zob. Spet. No, tudi ponoči me je, pa nisem hotela (preveč) jamrat. In spet isti. user posted image V pon. imam zobarja in mi ga bo odprl, dal nova zdravila. Upam. Tako ne gre več. Lekadolol nočem več jesti. Vsaka tbl. ima stranske učinke - ne verjamem drugače. Dokler še lahko zdržim, jih ne bom jemala.

Drugače pa - zbudite se.... meni je dolgčas.user posted image   Saj vem, ko me pa ne bo, boste pa spet "naklofale" pet strani. user posted image
Kaj boste počele danes? Bo katera kaj za maškare? Imam dobro idejo - lahko bi bile noseče nune! Kaj pravite? user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sin ne mara biti nič našemljen. Eno leto smo ga celo "nahecali" (smo se zelo zelo trudili - njegova teta se je.... pa še podkupili z bonboni...) in je bil kuža dalmatinec. Ful je bil luškan. To je bilo dve leti nazaj. Zdaj bi pa bil (če že mora, ne user posted image - njegove besede) tigrček.... pa imajo take kostime le za majhne otroke. Zanj so bolj Spiderman-i, gusarji, kavboji,... bla bla ... on tega ne mara. No, končno je izrazil, da bi pa bil policaj (je videl lisice za vklenit pa voki toki), ali pa bolničar. Vsaj nekaj. On je namreč edini v skupini v vrtcu, ki ni v maski. user posted image Tako da gremo danes (spet, ponovno) iskat kje bi našli policaja ali pa bolničarja. Kjerkoli sem sedaj gledala tega niso imeli. Sem dobila namig za halo A - Magic shop. Upam, da tam dobimo. Pop. pa pravijo, da bo sonček tudi v Lj. in upam, da gremo kam ven. No, sigurno nas ne bo doma. Če je že Pokljuka padla v vodo... nekam gremo.

Vsem vam želim lep, prijeten dan. Tiste, ki boste pustovale pa obilo zabave. Drugo leto bomo lahko našemile naše male škrate. Takrat se še ne bodo upirali. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.2.2010 8:52:05   
neka_noč
O, Katrinka! Sorry. Pišem, ti že napišeš pa te spregledam.... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.2.2010 9:29:54   
Anonimen
Guten Morgen!

Jaz tudi ne morem spati. Pa takrat, ko sta imele bcljka in neka noc samogovore sem se tudi ful zbujala. Samo meni se ne da potem se racunalnika prizigati. Rajsi mojemu tezim. Sem se pa zbudila, ker mi je bilo tako slabo, kot ze dolgo ne. Oziroma mi ni bilo med nosecnostjo nikoli sredi noci slabo. Prej pa od alkohola, tako da res ne vem kaj je blo to. Pa zvecer me je zgaga pekla za znoreti. Kaksni so kaj domaci recepti proti pekoci zgagi? Meni gre to konkretno na zivce in ne morem se normalno skloniti, pocasi pa se stoje ne bom mogla funkcionirati. Vse me tisci pod rebrami. Krasn! user posted image

Katrinka, hvala, ker mi vsaj ti odgovarjas na vprasanja. Te kure so tako zmesane vcasih, da cist spregledajo kaksna pomembna vprasanja. Da bi pa bikova semena pozabile pa ne, a ne? user posted image user posted image

Bcljka daj ko bos sla naslednjic se malo pozanimaj kako je s temi tockami za porod. A more to partner tudi vedeti al si ti sama akupunkturo delas v porodni?
Pa od kje ti ideja da bos sivana?!? Jaz se kar prepricujem, da ne bom. Saj ni nic tako groznega, ce te vrezejo (boljse, kot da se strgas) ampak ne vem no ... jaz poznam kar nekaj punc, ki so lani rodile v LJ in so rekle, da so babico prosile, da naj pazi in je. In nobena ni bila sivana. Ne vem no.

Neka noc kje si mami? In zakaj me noces komentirati? Saj vem, skrbi te, ker Luka pozdravljam in da ce ga bos kdaj s sabo pripeljala, da bo tudi on verjel, da imajo svicarske krave dve nogi krajsi. Lepo nakupujte kostume in upam, da te zob neha boleti. Tudi jaz imam v nosecnosti toliko problemov z zobmi, kot se nikoli do zdaj. Zadnjic mi je eden kar pocil. In je blo treba seveda spet injekcijo in zivec ven vlect in potem kao zdravit ... Zmecem toliko denarja za zobarja (hodim samoplacnisko), da sem ga zadnjic ze vprasala, ce naj kuhinjo kar odpovem, ker njemu toliko dam. Ne hecam se, vsakic ko grem je med 80 in 100 eur. Bla sem pa ziher ze 6x v nosecnosti. Groza! user posted image In zdaj me se ta zob, ki mu je zadnjic zivec ven potegnil boli. Kako je to mozno, ce ne bi smela cutiti? Fantomska bolecina? user posted image

Aja, jaz sem se odlocila, da bo nasa mala drugo leto za pusta krava. Ker bo se premajhna, da bi si lahko sama izbirala in bom lahko jaz potesila svoje zelje po pustni maski za otroka user posted image

Midva bova danes barvala stene, oziroma pripravljala teren za barvati. To pomeni, da je treba oblepiti tla in stekarje in vzorce na steno. Oh, bojim se. Jaz sem tak antitalent za rocne spretnosti (aka risanje, oblikovanje, sivanje, pecenje ...), da me je kar sram. Ta mala sestrica me pa vedno prosi, da naj ji zivali narisem. In to ne macko al pa psa. Ona je cist na zivali napaljena in hoce, da ji risem kanjo al pa pasavca. Wtf?!

Olimpijske sem prespala, ampak zdaj gledam malo posnetke in se ze vlece smrkelj user posted image Kako je blo lepo! Pa bogi gruzijski sankac. Nasih pa ne bom komentirala. Tiste zelene jakne. Gozdarsko-lovski komplet. Kekci user posted image

Đe si krti? Pa mkbk? Telovadita? user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.2.2010 10:10:35   
petrca2507
Dobro jutro vsem user posted image . Vidim, da vas kar nekaj bedi ponoči. Jaz pa že ob 21 napol spim pred TV-jem.

Aglaia...lepo, da se spet oglašaš. Smo te zelo pogrešali. Tvoja otroška domišljija o kravicah je prov luštna. Jooj, če bi se jaz spomnila vsega, kar sem si kot otrok domišljala. Najbolj me je npr. motilo, ko je David Hasselhoff kar naenkrat govoril angleško. Pa da očijev avto ni govoril user posted image .
Za porod naj te nič ne skrbi. Sigurno bo vse potekalo, kot more. Sicer pa...a nisi govorila, da boš vse tamkajšnje "droge" porabila? Meni je moja prijateljica razlagala, da v Avstriji nosečnicam po 36. tednu priporočajo piti mešanico čajev iz malinovih listov. Ker naj bi mehčal maternični vrat. Prej ga odsvetujejo zaradi splava oz. zgodnjega poroda.

Srečanje...kdaj in kje?

neka_noč...vidim, da ste z drvmi preskrbljeni za celo zimo user posted image . Jaz imam srečo in moj user posted image ne smrči. Res da sva zaenkrat še v bloku in nama ni treba skrbeti za drva in kurjavo, zato upam, da bo tudi v hiši stanje ostalo enako. Kljub temu, da bova tam imela kamin.

cojka...upam, da ste že srečno in varno na poti. Uživajte še namesto nas.

Pust...letos bom kar nosečnica za pusta user posted image

Zdej pa šibam h kolegici po 3 škatle cunjic za dojenčka user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.2.2010 12:01:25   
marjanaj
Aglaia vidim da nisi zdrzala do otvoritve olimpijade. Pazi da smrkelj pobrises za sabo, da ne bo tvoj padu k bo gor stopu user posted image Al pa se boljs: tasco povabi na ogled nej ona gor stopi user posted image Joj sem žleht user posted image Midva sva dala kar snemat... Meni ne ni dalo biti pokonc. Moj je pa itak ze ob 5h vstal, ker so sli cela banda smucat. hehehehe... prazni vozicki... to zato, da bomo lahko vse krofe od sipca domov pritovorle user posted image a ne cojka? Aglaia vidim, da imava cist isto predstavo o materinstvu. Jaz si to tut tko predstavljam. Pa 1 x na teden bom sla malo v sluzbo za kaksni dve urci, da svoje tekoce stvari uredim. Mali bo medtem itak priden in v lupinci na mizi pocaku teh par minut user posted image Sej gre to tako a ne?

ticker pa res user posted image tega niti ne opazim user posted image "a want to break free" user posted image Ze tko se skoz zajebavam, da imam enega Goa'ulda v trenutnu in sam cakam da se trebuh odpre in naredi "uuuuuaaaaa". Ok, prevec smo vcasih Stargate gledal user posted image Ce pa res tko zgleda k se tamau odloci, da si bo svojo trenutno dnevno sobe preštelal in se cel trebuh premika. Scary user posted image

neka_noc jest tut nisem spala ponoci. Ampak ce bi si prigala notebooka v dnevni, bi moj mislil, da sem res ubrisana, da moram se sredi noci na internet in mu ne bi mogla razlozit, da pac ne morem spat. Lahko bi sla sicer v tamalo sobo in si ta veliko kišto pcja prizgala, tam me mogoce ne bi slisal user posted image Se mi je pa celo noc sanjalo o juice vodki... joj kolk bi ruknla zdele eno dve tri... ze od poletja nisem nobene user posted image cez nosecnost samo vincka, ker super alkohol je pa res mal too much, ane? In zdej komaj cakam, da pride mali ven in da potem ko nehamo se dojit, da se ga lahko spet enkrat pošteno nažgem. Sej ne bom rabila dost. Par kozarckov pa bo. Najboljs pa je, ko imava midva vedno polne omare in hladilnik alkohola doma in potem ko dobiva obiske, vsi pijejo vodko pa whisky pa ostal alkohol, jaz pa una dva kozarcka vincka. Potem je pa moj bonus izpolnjen in ne pijem vec. Ostali se ga pa lahko nažrejo user posted image Sej, še žal jim bo! user posted image Bom že še prišla na svoj račun. In potem so vsi veseli, ker gremo ven ga zurat, pa jih jaz naokoli prevazam, ker sem edina trezna user posted image Uf, komaj čakam "pay back time"! user posted image

Drugace se pa moram malo pohvalit user posted image Danes 13.2. je tocno eno leto od kar ne kadim več user posted image Sem imela lani na petek 13 se žurko v koči za mojo okroglo 30, pa smo se ga razmontirali, pa še nakadila sem se kot nora, nato pa naslednji dan 14.2., ko se je okrogla ze obrnila, nisem nobenega vec prizgala. In to je bilo to. In potem je se moj user posted image nehal kadit. Pa moram rečt, da cigaret niti ne pogrešam tako zelo. Obiski pri nama imajo sedaj malo tezav, ker smo vedno kadili v stanovanju, sicer samo v kuhinji, ampak pozimi je bilo vsaj toplo. Zdaj morajo pa revezi na balkon hodit, ce hocejo kaksnega prizgat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.2.2010 13:44:08   
petrca2507
Danes ste pa vse na sonček pobegnile?

Z mojim oblekicam žal ni bilo nič user posted image . Sem bila že vsa pripravljena, potem mi pa zadnji trenutek kolegica sporoči, da je mož zbolel in da je njen sinko tud mal čuden. Ona in hči sta pa zaenkrat še OK. No ja...pa drugič. Čeprav sem se že veselila pregledovanja in vzdihovanja.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.2.2010 13:54:23   
bcljka
aglaia - to kar je men zdej pokazu si ne morem sama delat... mi bi mogu partner (sam itak ne delam - sm prelena za te stvari)... kar se pa tiče šivanja... a ni bolš da se prpravm da bom šivana, pol bo pa tok bolš če ne bom user posted image

marjanaj - svaka čast za kajenje... jst sm takoj k sm zvedla da sm noseča v sekundi nehala kadit... pol ure prej k pa še nisem vedla sm pa kadila k turk user posted image user posted image zdej pa, sej sm že zadnjič rekla na krofih... pržgem kkšnga na teden... mi je kupla tašča čike user posted image user posted image user posted image če grem na kavico s kolegico pa če mi lih zapaše, drgač ne...

tud jst nisem dočakala OI, ker me je dragi prepriču nej grem spat in da nej gledam ponovitev... no, sm mu mogla ustrežt k zdej ga itak cel tedn ne bo... joj, kok mi bo dolgčas!!

aja... maškare - jst se ful rada našemm... sicer sm redko kdaj 2 leti zapored isto... ampak zdej je lih tko nanesl da bom isto k lani... ker lani sm bla na smučanju in sm mela kostum za čez kombinezon... zdej ga mam pa pač za čez trebuh user posted image user posted image user posted image in sicer če me kera kje vid... sem PIKOVA 9KA (karta)... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 13.2.2010 13:57:10 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.2.2010 14:50:03   
krtkova
Hoj, srake,
mal sm vas zanemarila, se opravičujem.

Včeraj sva šla najprej v HM, kjer sm si kupila nove kavbojke in en pulover. user posted image
V Leclercu mi ni bilo čisto nič všeč user posted image  in sm Eviti kupila le ene roza nogavičke in ene bele copatke. Pa še dobr, da nič ne kupujem, je Neka_noč dobr napisala, da naj raje št. 62 kupujem (so mi rekli, da zna biti Evita orenk babnca  - po menuser posted image ). No, v BC sm si kupila blazino za dojenje in je res zakonuser posted image user posted image . Sm jo tok stiskala ponoč k seb, kot da bi bil to moj novi ljubimec. Sm jo poimenovala v KLOBASO!! user posted image user posted image  Sem pa dobila čudovito enobarvno, temno modro (nobenih butastih vzorcev gor!!!).

Potem sva se pa še ustavla pri tistih stolčkih za hranjenje; a la Prima pappa. A veste o čem govorim? Kakšno je vaše mnenje o tem? Stanejo namreč okol 150 EUR. Jih boste imele??user posted image

Moj je bil že čist na koncu z živci zato sva pol šla dam.

Danes sva šla pa na sprehod tukaj po našem polju, med BS-om in Žalami. Totalna idila, če ne bi Janković vsega zjebu z gradnjo ceste čez to čudovito naravo. Sm bla toook besna.user posted image

Zdej je šel moj na Šmarno, jaz pa bom šla do mojih po kakšno lasuljo in še kaj za pusta ker bi šla zvečer rada v Sputnika, ker so pustne karaoke!! Prov moram iti mal ven!!! Pa MarjanaJ mogoče pa spijem eno juice-vodko - tudi pr men ena najljubših pijač (ob večerih seveda):user posted image

Neka_noč: ne skrbi, pleničke imam zate. user posted image
Cojka - tudi od tebe bom vzela pleničke, ne skrbi!!user posted image
Aglaia -  ma stara, ti ga pa pihneš. user posted image Sej človk skor umre od smeha noooo. Naslednjič me prooosim vzemi s seboj na greek-night!!!! jaz ponavadi dela Kleftiko, pa tzatziki itak, pa polnjene paprike in paradižnike.... MNJAMI!!!!!
MaliMišek - me veseli, da si zvedla, kaj je vzrok tvojih bolečin in upam, da ti jih čimprej odpravijo.user posted image Mene še vedno boli in bom v sredo na pregledu vprašala mojega giniča, kaj bi to bilo.

Sm pa ugotovila, da mi je enormno zrasu trebuh in kar je najslabše - RIT TUDI!!!!!!user posted image user posted image  To sm ugotovila, ko sem včeraj probavala kavbojke.user posted image user posted image  Postajam en nagraužen debel slon. Mogoče bi bila danes za maškare kar Miss Pigi!!!! Roza bundo že mam, sam še pujsji nos rabim!!

Joj, zihr sm še kej pozabila!!!!!!! Kaj je še za pokomentirat????? Spomnite me, bom naknadno.

Poljubčki vsem!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.2.2010 18:27:56   
petrca2507
marjanaj...si bila danes popoldan slučajno v baby Centru v BTC-ju? Jst sm šla mal vozičke in posteljce gledat.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 13.2.2010 18:28:12 >

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.2.2010 18:32:38   
katrinka

Katrinka, hvala, ker mi vsaj ti odgovarjas na vprasanja. Te kure so tako zmesane vcasih, da cist spregledajo kaksna pomembna vprasanja. Da bi pa bikova semena pozabile pa ne, a ne? user posted image user posted image

uffff si me nasmejala...heheuser posted image user posted image user posted image
ja cist so zatopljene v svoje debate in pol sploh ne vem kaj se menijo tko da bolj malo napisem...
ce te kaj zanima sam vprasi....heheuser posted image user posted image user posted image

Olimpijske sem prespala, ampak zdaj gledam malo posnetke in se ze vlece smrkelj Kako je blo lepo! Pa bogi gruzijski sankac. Nasih pa ne bom komentirala. Tiste zelene jakne. Gozdarsko-lovski komplet. Kekci

ne a res, mi smo se cel dan potel in jih se nism vidla...ooooo komi cakam porocilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Pust...letos bom kar nosečnica za pusta

to je zelo in letos user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Drugace se pa moram malo pohvalit Danes 13.2. je tocno eno leto od kar ne kadim več Sem imela lani na petek 13 se žurko v koči za mojo okroglo 30, pa smo se ga razmontirali, pa še nakadila sem se kot nora, nato pa naslednji dan 14.2., ko se je okrogla ze obrnila, nisem nobenega vec prizgala. In to je bilo to. In potem je se moj nehal kadit. Pa moram rečt, da cigaret niti ne pogrešam tako zelo. Obiski pri nama imajo sedaj malo tezav, ker smo vedno kadili v stanovanju, sicer samo v kuhinji, ampak pozimi je bilo vsaj toplo. Zdaj morajo pa revezi na balkon hodit, ce hocejo kaksnega prizgat

ja cestitam, pri meni je pa malo vec ze -leto in dobre  3 mesece - odkar sm zvedla da sm s hcerko nosecauser posted image
tudi pri nas smo vedn notr kadil razn polet seveda in zdaj morajo vsi zunaj zmrzovat - je pa res da meni tudi noro pase a se ne bom prekrsilauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 13.2.2010 18:33:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.2.2010 18:43:40   
pupa*81
hej čveke!

danes sem mal špricala... sva mela moje na obisku in je blo prou fajn user posted image da vsaj še malo ljudi vidim k sm skoz doma user posted image

ja Aglaia pa majo res enako dolge noge user posted image user posted image sm skor crknla user posted image jah mene najbrž sploh ne bo na srečanje user posted image sm 'grounded' do naslednjega pregleda (2.3.) user posted image že tako sva golfala v četrtek (voziček, beri nazaj user posted image ) pa sm bla še cel petek fertik. tako da sm ležečki večino dneva, se mi že mal fuzla... boš kej pol (k se preseliš) z brezovce prpičila do logatca mi razložit te krave user posted image user posted image user posted image

za greek night sm tudi jst kandidat... pr nas rula tzaziki (btw. se morem pohvalt da nardim baje fuuul dobrega user posted image ), pa ipak grška solata, pa giros brez pite user posted image , pa učasih kako musako... dobro da si me spomnila, da vem kaj kuhat v pondelk za kosilo user posted image

krtkova stolček boš (če boš) rabla šele k bo znal otroček sedet, pa šele k ga boš futrala s čim drugim k joško. tako da se ti na mudi... lahko da ti ga bo pa kjera kolegica posodla user posted image

joooj sam ne mi od alkota user posted image mene že par mescev matra da bi bejlija zvrnla, alpa kako štok-kolo user posted image , pa bo treba še celo dobo dojenja počakat za se ga nažgat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 13.2.2010 18:45:17 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.2.2010 19:53:44   
krtkova
Aglaia, Pupa - dejmo zorganizirat grško večerjo, zihr bo še kakšna sraka prišla!!user posted image  Pa vsaka naredi nekaj dobrega za jest in uživamo!!user posted image

Ja, ja, za stolček mi je jasno da ga še ne rabim, sam sm se spomnila in sm vprašala. So zdej moji doma rekli, da nama ga bodo kupili. Da ne omenjam, da mi je mami rekla, da me pelje v Artenija v Udine (če ne poznate trgovine, jo priporočam tud za nas odrasle -user posted image , no imajo pa tudi celo nadstropje za otročke. In je rekla, da mi kupi vse kr bom želela. user posted image user posted image Predvsem oblekice, pa bodye, pa ne vem take stvari. Ker njeno mnenje je, da sposojene oblekice so čist OK, sam na golo kožo njene prve vnukinje pa ne bodo šle. user posted image  Skratka, da ne dolgovezim; obeta se mi hud šoping!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj greva pa z mojim mal ven; na en RD, pa na karaoke... Sm si doma sposodila eno lasuljo za mojga in zame ena hudo mačjo masko (tako, samo čez učke)!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.2.2010 20:11:22   
Anonimen
Izjava za javnost:

Aglaia se distancira od teh alkoholno - cigaretnih debat. Gabijo se ji zenske, ki se v prisotnosti njihovih nerojenih otrok pogovarjajo o alkoholu in zelji po omami, ki jim jo nudi to hudicevo delo. To je sramotno in obsojanja vredno obnasanje. Fuj!!!! user posted image user posted image

Sarkazem off: kje ste alkoholicarke? user posted image Kdaj gremo pit? Meni se tudi juice vodka lusta, ceprav je nikoli nisem tako silno pila. Pa grska hrana! Potem pa se kava pa ciki, potem pa lahko grem rodit. Pa grem stavit, da ne bi bila prva, ki bi po cikih prismrdela v porodnisnico user posted image

Misija barvanje je se vedno v teku, ker sva danes uspela samo tla polimati (pa se to moz pravi, da ne znam), potem sem pa jaz sla na kavo, on je pa barval. Ne vem kaj naj recem. Zeleno steno imava. Ne vem kako je mozno, da je v trgovini na papirju ful lepa, na steni pa taka ..... zelena user posted image

Tasca in tast sta nazaj. Jeej!! In sva skupaj gledale ponovitev olimpijskih. Đizus! Kaksne je ven metala. "Me prav zanima koliko so Donaldu Sutherlandu placali, da je zastavo nesel" In potem prideta Steve Nash pa Wayne Gretzky, Aglaia ploska in brise solze, ona pa: "Kdo pa sta ta dva fanta? A ni tako, da morajo ogenj znani sportniki prizigati?" Aaaaaa!!! user posted image

V glavnem, ne vem kaj sem hotela pokomentirati. Vsem zelim lepe maskurce in se javim spet kaj jutri.user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.2.2010 21:28:16   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

marjanaj - voziček mi je fenomenalen. Čist sem navdušena. Sem ga slikala z mobilcem, lahko ti samo mms pošljem. Je pa ful opreme. Potem sem s pomočjo ugotovila , da je v košari in lupinici en zvočnik, katerega pritisneš in špila uspavanke. ima tri različne. Res sem navdušena, kaj takega res nisem pričakovala. Barva - kot je rekla nax - seka kot pri norcih. Ne boste me mogle zgrešit.

O madonsa, najbrž sem zgrešila...ker voziček je to?!?!?!?!?!

Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.2.2010 21:39:48   
anajrim
Ojla!

Samo da se na hitro javim.

Jaz imam doma dva bolnika: Sina ki ima škrlatinko in moža ki ga je sin okužil in ima angino. Pestro nič ne rečem... časa nimam nič zase in se mi že skoraj meša... Grrrrrrrrrrrrrrr!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.2.2010 22:31:03   
ursa_p
Pozdravljene!

Spet se dolgo casa nisem oglasila ... ta teden sem imela dopust in sem KONCNO urejala papirje za porodnisko, ocetovstvo, pa pregled sem imela, pa stvari sem koncno nakupovala, itd.

Danes sem sla na en res hud sprehod s psi po Urhu. Najprej iz Urha dol, pa spodaj se malo na sprehod in potem nazaj na Urha in smo bili 2 uri zunaj. Matic in Gal sta se pa sankala na Urhu ... kako je bilo lepo, ker je bilo res lepo vreme! user posted image Upam, da bo tudi jutri tak soncek. user posted image

Pregled ... sem se ga tako veselila, ker nisem bila na pregledu ze dober mesec, pa je bilo tako hitro konec, da upam, da bo naslednjic kaj daljsi. V glavnem je vse ok in je v mejah normale ... tezak cca. 2300g. Kri (razen spodnjega) in vse ostalo ok.

Ima katera povisane trombocite??? Meni je moja G ze zdravnaj hotela dati aspirin za vsak dan, pa sem ga kar odklonila. Jaz imam ze od nekdaj povisane trombocite (namesto najvec 340, jih imam cez 440), ker imamo neko dedno bolezen, in ker tudi v prvi nosecnosti nisem jedla nicesar, jih tudi sedaj nisem sprejela. Zdaj pa me je narocila k internistu, da mi pove ali bom rabila kake ab ob porodu, da ne bo prislo do tromboze ali kakega drugega zapleta. ???

Pripravljeno imam ze kar precej ... danes sem pripravila posteljico do konca, nakupila sva nekaj cunjic (jih moram se oprat), vceraj pa sva bila v nabavi v Muellerju. Sem si sprintala en seznam iz ene strani kaj vse potrebujem, potem pa sem v trgovini ugotovila, da je tako blesav, da mi ne bo prisel nic v postev. Tako da sem kar na pamet kupovala ... pa se zdej ne vem kaj vse rabim. Takrat sem vse te pomembne stvari izvedela v MS. A je kje kak pameten seznam kaj vse rabis ... zanima me predvsem kozmetika.

Krtkova ... stolcki za hranjenje. Midva sva pri Galu imela Primma pappa stolcek od PP, pa sva bila naceloma kar zadovoljna z njim, ampak ce bi danes se enkrat kupovala bi imela samo Stokke-ja in nic drugega.

Srecanje ... nisem za nazaj veliko brala ... a lahko ena pove kdaj in kje je???

No, pa da vam se pokazem naso ta najlepso maskarco .... tole je moja miska:
user posted image

Danes smo sli malo na Cuke v BTC, jutri pa imamo se pustno zabavo v nasi soli. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.2.2010 22:46:00   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aglaia, Pupa - dejmo zorganizirat grško večerjo, zihr bo še kakšna sraka prišla!!user posted image  Pa vsaka naredi nekaj dobrega za jest in uživamo!!user posted image

jst sm takoj za... glede na to da sm bla na 10ih terminih absolventa in še na parih maturancih je grčija skoraj moj drugi dom user posted image

sam povejte kje in kdaj! se ponudm da prnesm sambuko, ampak jo bomo samo gledale user posted image

ursa_p - kok luštna maškarca!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......