|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
6.2.2010 9:00:54   
Belen
BUON GIORNO user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.2.2010 9:12:01   
BIA79
Evo nas prvo noč brez Klare...sem slišala mojo mamo in je rekla da je "mirno" spala (samo 2x zbudila) in da je vse ok...jaz pa nisem mogla spat, celo noč sem neki čudne sanje imela in od nekje slišala otroški jok...se vidi da je mami bolj hudo kot njej...
Romantike nič..smo se spričkali, ko sva prihajala domov in potem je šel vsak v svoj kot brat...no sem  vsaj knjigo prebrala do koncauser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.2.2010 9:21:46   
Belen
HEHE Bia... mi je znano to s knjigo.... oz.mi namesto knjige grewa wsak na swoj rač... user posted image user posted image user posted image

moje rožice pa še niso spale pri nonotih, razen 1X pri 3mes.ko smo šli na poroko..... ne wem zakaj,ampak..... raje da spijo doma.... bojo že,ko bojo wečje....
bia...eko zdej je weč spala pri noni,kot doma,a??? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.2.2010 10:11:21   
DannyS
Jutro... da se še jaz malo javim...:)

Med tednom sem malo bolj lena za pisanje, vas pa redno berem hihi...:)

Glede spanja mi hodimo spat ob 21-22ih, zbujamo se pa ob 8-9ih, odvisno od dneva... zdej berem tisto knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje, čeprav ni da imamo kake težave... ponavadi se zbudimo 1x za se podojit... ampak mi ne bo škodil kak dodaten napotek...:)

Ko je lepo vreme ponavadi pohajamo, zdaj ko je grdo vreme se pa igramo malo v stajici, malo beremo, malo smo na kavču, malo v stolčku za hranjenje... zobkov nimamo še nič, niti ne kaže da bi jih kaj kmalu dobili...

Tudi mi nismo še nikoli prespali pri nonotih, mogoče bomo konec maja probali, ko gremo na eno poroko...

Glede kopanja, mi še nekako stojimo v mali banjici, pol pa ne vem kako bomo, mi imamo še od pranonotov v kopalnici banjo tipo, ki ima za se usest notri, samo ne vem po mojem Florijan ne bo lih mogel še dosti časa tam lepo sedet.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.2.2010 10:12:29   
momacus
jutro.
belen ma kaj te tvoje pupe so že zdaj prave ponočnjakinje , kaj še bouser posted image

bia ma kaj niste se mogli romantično pobotat?user posted image

mi smo meli mirno noč, edino okoli 24 je blo treba malo dudo popravit, verjetno zat kr mu nisem dala jest ob 23, pa se je predramil , ma potem zaspal do 8-ih user posted image

naša zadnaj moda je kričanje, ma prav tapravo kričanje user posted image ma je sranje kr tašča ve kdaj ne spi in potem pride gor k nam user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.2.2010 19:50:22   
momacus
ej mame , kaj so bli vaši malčki že pri zobarju? mi ej danes rekla ena mama , da je prvi pregled pri 7 mesecih in d ase dobi vabilo na dom , če hodiš k pediatru v kraju kjer stanuješ. bia , belenuser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.2.2010 20:34:09   
saruška
čau pupe!

momacus, vabilo za zobozdravnika dobiš pri starosti 3 let in nič prej... če hočeš it prej se moraš naročit, telefonska je 05 67 73 600 - zd Lucija, ena kokola zobozdravnica! so mi rekli da je ona edina za tako majhne.
pa sori ker se štulim z odgovorom user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
7.2.2010 7:11:05   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

ej mame , kaj so bli vaši malčki že pri zobarju? mi ej danes rekla ena mama , da je prvi pregled pri 7 mesecih in d ase dobi vabilo na dom , če hodiš k pediatru v kraju kjer stanuješ. bia , belenuser posted image

jutro,
js nimam pediatra w izoli (na srečo) user posted image user posted image user posted image

glede zobarja pa se ne spomnem kaj je rekla w MŠ.... wrjetno ima saruška prow....bgooooooo

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
7.2.2010 9:27:16   
BIA79
Momacus,nam je na pregledu pri 6 mesecih rekla P da bomo na naslednjem pregledu se pravi zdaj pri 9 mesecih napotnico za zobozdravnika...kaj to pomeni pa ne vem...mi jo bomo lepo pospravili in čakali da dobimo sploh zobke,,,

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
7.2.2010 9:38:29   
momacus
saruška ti se kar vštuli - vedno dobrodošla user posted image za tisto v Luciji ( Barbara če se ne motim ) pa sem že slišala ja , same pohvaleuser posted image
moram vprašat našo pediatrinjo kako in kaj glede an to da smo v Luciji - na srečo user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
7.2.2010 10:33:13   
Anonimen
ojla ojla!

mene pa zanima, če boste dajale vašim zakladkom prepeličja jajčka?

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
7.2.2010 12:03:18   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

ojla ojla!

mene pa zanima, če boste dajale vašim zakladkom prepeličja jajčka?

chiara...js jih ne jem.... user posted image in mislim ,da moji otroci w bljižnji prihodnosti sigurno tega ne bojo jedli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
7.2.2010 14:00:36   
BIA79
Jaz jih tudi nisem še jedla..a so dobra Chiara?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
7.2.2010 17:41:02   
momacus
mi smo alregiki na jajca vseh oblikuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
7.2.2010 19:55:36   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

za tisto v Luciji ( Barbara če se ne motim ) pa sem že slišala ja , same pohvaleuser posted image
moram vprašat našo pediatrinjo kako in kaj glede an to da smo v Luciji - na srečo user posted image

ja barbara jelen... vsi jo hvalijo, jaz naročim andraža v torek k njej...

katerega pediatra imaste tiste ki živiste v izoli?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
7.2.2010 20:01:57   
BIA79
Samo jaz imam izolsko pediatrinjo...vse ostale punce iz Izole se mi zdi da so v Luciji :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.2.2010 20:02:59   
saruška
katero pa? si zadovoljna?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.2.2010 20:26:51   
Anonimen
BIA jaz sem kot otrok non stop jedla, ker so baje zelo dobra (surova) proti raznim boleznim. Ker je Tadei še premajhen za surova mu bom začela dajat trdo kuhan rumenjak. Na navaden rumenjak se je dobro odzval, zato sem se odločila, da mu bom še tega probala dat.

(odgovor članu saruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.2.2010 20:49:23   
BIA79
Saruška v Izoli je sedaj samo ena pediatrinja in sicer Hercegovac. Jaz za enkrat nimam problemov z njo, večina pa jih ni zadovoljnih. Zadnjič mi je pa glih ena mamica rekla, da ji je žal, ker ni pri njej, ker se redno izobražuje in hodi na seminarje. Ne vem, jaz mislim, da dokler otrok ni huje bolan, je vsak pediater dober. Kar mi ni všeč pri njej, je to da pripisuje antibiotike. Ne vem, mala od svakinje, res da je bila neprestano ful prehlajena,je bila en teden na antibiotikih. Ne vem...jaz raje počakam in poskusim kaj drugega kot tako majhnemu otroku dat antibiotik...ma to je moje mnenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.2.2010 1:29:37   
gia15
hej punce, da se še jaz malo javim... verjetno ste pogrešale moja vprašanjauser posted image user posted image
v sob. sva s user posted image po treh tednih prišle domov in moram reč, da sem kar (malo) pogrešala domek (kljub "kompletnemu servisu" pri mojihuser posted image )user posted image  ...se pa nisem nič oglasila, ker sem imela dela čez glavo... sej moram pohvalit dragega - je pospravu stanovanje, jaz sem pa še preostalo naredila - razpakirala, prala perilo in tekoče zadeve - uffa to pospravljanjeuser posted image user posted image   kako pogosto pa ve delate generalko po stanovanju?

glede zobozdravnika - nam je pediatrinja rekla naj se kar naročimo k dr. jelen (samo nisem vedela, da dela v luciji in sem klicala v zd kp in je nisem mogla dobituser posted image ) bom pa user posted image  naročila na pregled - ima 4 zobke, se mi zdi, da je tudi peti na poti, pa tako čisto preventivno se bomo šli pokazat pa da se pikec počasi navadiuser posted image  pravica imaš že pri 6-mes za obisk zob. oz. še prej, če je treba. kako ve umivate zobke svojim user posted image ?

jajc moja še ne je, možnost alergije

še eno vprašanje... ve svoje user posted image  še vedno vozite v lupinicah ali ste že prešaltali na 9-18 kg avtosedeže, tiste, ki ste jih kupile?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.2.2010 8:41:25   
BIA79
Mi zob ne umivamo, ker jih pač nimamo :)

Klara je pa več kot mesec že v avtosedežu in je prav zadovoljna ;) Res da nimamo še 9 kg, ampak v jajčku je bila vsa utesnjena. Vse je pač odvisno od jajčka, ki ga imaš...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.2.2010 21:05:31   
BIA79
Kaj je kdo doma?  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
9.2.2010 7:15:23   
Belen
jutrooooooooo user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
9.2.2010 7:18:38   
Belen
jutro,eko nas, mi smo (že) pokonci.....sicer smo pridno spali od 19.30h..... tudi Naša ne papa weč ponoči, Lija pa že par mesecev ne.... super..... 

wčeraj popoldan smo šli w montedoro,kjer sm že par mes.nazaj w tej otroški trgovini Toysstory al ne wem kaj je widla eno fajn zadewo, za moje rožice za kopanje....
no,js sm iskala rešitev, glede na to,da nimamo banje welike, imamo majhno kopalnico in seweda imamo tuš.... in w mali banji moje ne stojijo weč komot, sm jim kupla od OK baby.... fullllllllll fajna zadewa, saj meni se zdi ,kjer je kot "čebriček" oz.bolj rečeno bazenček.... in lahko lepo sedijo not,kr imajo "sedež" in wčeraj smo ga izprobali fulll fajn.... sicer 32 eur ni malo.... ampak je bil tata radodaren

če katero zanima in ima enake težave .... link

http://www.okbaby.it/it/prodotto.php?p=1&img=10&d=main

grem naredit mleko za moje škrate, slišim da so že hudo lačne

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
9.2.2010 10:21:01   
momacus
jutro. danse pa smo ,imeli notte di user posted image user posted image user posted image ne vem kaj ga je matralo,ma se je stalno zbujal in zajokal ko se je zbudil, tako da sem danes user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.