![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 9:00:54
|
|
|
|
Belen
|
BUON GIORNO
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 9:12:01
|
|
|
|
BIA79
|
Evo nas prvo noč brez Klare...sem slišala mojo mamo in je rekla da je "mirno" spala (samo 2x zbudila) in da je vse ok...jaz pa nisem mogla spat, celo noč sem neki čudne sanje imela in od nekje slišala otroški jok...se vidi da je mami bolj hudo kot njej... Romantike nič..smo se spričkali, ko sva prihajala domov in potem je šel vsak v svoj kot brat...no sem vsaj knjigo prebrala do konca
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 9:21:46
|
|
|
|
Belen
|
HEHE Bia... mi je znano to s knjigo.... oz.mi namesto knjige grewa wsak na swoj rač... moje rožice pa še niso spale pri nonotih, razen 1X pri 3mes.ko smo šli na poroko..... ne wem zakaj,ampak..... raje da spijo doma.... bojo že,ko bojo wečje.... bia...eko zdej je weč spala pri noni,kot doma,a???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 10:11:21
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro... da se še jaz malo javim...:) Med tednom sem malo bolj lena za pisanje, vas pa redno berem hihi...:) Glede spanja mi hodimo spat ob 21-22ih, zbujamo se pa ob 8-9ih, odvisno od dneva... zdej berem tisto knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje, čeprav ni da imamo kake težave... ponavadi se zbudimo 1x za se podojit... ampak mi ne bo škodil kak dodaten napotek...:) Ko je lepo vreme ponavadi pohajamo, zdaj ko je grdo vreme se pa igramo malo v stajici, malo beremo, malo smo na kavču, malo v stolčku za hranjenje... zobkov nimamo še nič, niti ne kaže da bi jih kaj kmalu dobili... Tudi mi nismo še nikoli prespali pri nonotih, mogoče bomo konec maja probali, ko gremo na eno poroko... Glede kopanja, mi še nekako stojimo v mali banjici, pol pa ne vem kako bomo, mi imamo še od pranonotov v kopalnici banjo tipo, ki ima za se usest notri, samo ne vem po mojem Florijan ne bo lih mogel še dosti časa tam lepo sedet.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 10:12:29
|
|
|
|
momacus
|
jutro. belen ma kaj te tvoje pupe so že zdaj prave ponočnjakinje , kaj še bo bia ma kaj niste se mogli romantično pobotat? mi smo meli mirno noč, edino okoli 24 je blo treba malo dudo popravit, verjetno zat kr mu nisem dala jest ob 23, pa se je predramil , ma potem zaspal do 8-ih naša zadnaj moda je kričanje, ma prav tapravo kričanje ma je sranje kr tašča ve kdaj ne spi in potem pride gor k nam
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 19:50:22
|
|
|
|
momacus
|
ej mame , kaj so bli vaši malčki že pri zobarju? mi ej danes rekla ena mama , da je prvi pregled pri 7 mesecih in d ase dobi vabilo na dom , če hodiš k pediatru v kraju kjer stanuješ. bia , belen
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.2.2010 20:34:09
|
|
|
|
saruška
|
čau pupe! momacus, vabilo za zobozdravnika dobiš pri starosti 3 let in nič prej... če hočeš it prej se moraš naročit, telefonska je 05 67 73 600 - zd Lucija, ena kokola zobozdravnica! so mi rekli da je ona edina za tako majhne. pa sori ker se štulim z odgovorom
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 7:11:05
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ej mame , kaj so bli vaši malčki že pri zobarju? mi ej danes rekla ena mama , da je prvi pregled pri 7 mesecih in d ase dobi vabilo na dom , če hodiš k pediatru v kraju kjer stanuješ. bia , belen jutro, js nimam pediatra w izoli (na srečo) glede zobarja pa se ne spomnem kaj je rekla w MŠ.... wrjetno ima saruška prow....bgooooooo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 9:27:16
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus,nam je na pregledu pri 6 mesecih rekla P da bomo na naslednjem pregledu se pravi zdaj pri 9 mesecih napotnico za zobozdravnika...kaj to pomeni pa ne vem...mi jo bomo lepo pospravili in čakali da dobimo sploh zobke,,,
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 9:38:29
|
|
|
|
momacus
|
saruška ti se kar vštuli - vedno dobrodošla za tisto v Luciji ( Barbara če se ne motim ) pa sem že slišala ja , same pohvale moram vprašat našo pediatrinjo kako in kaj glede an to da smo v Luciji - na srečo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 10:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla ojla! mene pa zanima, če boste dajale vašim zakladkom prepeličja jajčka?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 12:03:18
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 ojla ojla! mene pa zanima, če boste dajale vašim zakladkom prepeličja jajčka? chiara...js jih ne jem.... in mislim ,da moji otroci w bljižnji prihodnosti sigurno tega ne bojo jedli
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 14:00:36
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz jih tudi nisem še jedla..a so dobra Chiara?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 17:41:02
|
|
|
|
momacus
|
mi smo alregiki na jajca vseh oblik
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 19:55:36
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus za tisto v Luciji ( Barbara če se ne motim ) pa sem že slišala ja , same pohvale moram vprašat našo pediatrinjo kako in kaj glede an to da smo v Luciji - na srečo ja barbara jelen... vsi jo hvalijo, jaz naročim andraža v torek k njej... katerega pediatra imaste tiste ki živiste v izoli?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 20:01:57
|
|
|
|
BIA79
|
Samo jaz imam izolsko pediatrinjo...vse ostale punce iz Izole se mi zdi da so v Luciji :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 20:02:59
|
|
|
|
saruška
|
katero pa? si zadovoljna?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 20:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
BIA jaz sem kot otrok non stop jedla, ker so baje zelo dobra (surova) proti raznim boleznim. Ker je Tadei še premajhen za surova mu bom začela dajat trdo kuhan rumenjak. Na navaden rumenjak se je dobro odzval, zato sem se odločila, da mu bom še tega probala dat.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.2.2010 20:49:23
|
|
|
|
BIA79
|
Saruška v Izoli je sedaj samo ena pediatrinja in sicer Hercegovac. Jaz za enkrat nimam problemov z njo, večina pa jih ni zadovoljnih. Zadnjič mi je pa glih ena mamica rekla, da ji je žal, ker ni pri njej, ker se redno izobražuje in hodi na seminarje. Ne vem, jaz mislim, da dokler otrok ni huje bolan, je vsak pediater dober. Kar mi ni všeč pri njej, je to da pripisuje antibiotike. Ne vem, mala od svakinje, res da je bila neprestano ful prehlajena,je bila en teden na antibiotikih. Ne vem...jaz raje počakam in poskusim kaj drugega kot tako majhnemu otroku dat antibiotik...ma to je moje mnenje...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.2.2010 1:29:37
|
|
|
|
gia15
|
hej punce, da se še jaz malo javim... verjetno ste pogrešale moja vprašanja v sob. sva s po treh tednih prišle domov in moram reč, da sem kar (malo) pogrešala domek (kljub "kompletnemu servisu" pri mojih ) ...se pa nisem nič oglasila, ker sem imela dela čez glavo... sej moram pohvalit dragega - je pospravu stanovanje, jaz sem pa še preostalo naredila - razpakirala, prala perilo in tekoče zadeve - uffa to pospravljanje kako pogosto pa ve delate generalko po stanovanju? glede zobozdravnika - nam je pediatrinja rekla naj se kar naročimo k dr. jelen (samo nisem vedela, da dela v luciji in sem klicala v zd kp in je nisem mogla dobit ) bom pa naročila na pregled - ima 4 zobke, se mi zdi, da je tudi peti na poti, pa tako čisto preventivno se bomo šli pokazat pa da se pikec počasi navadi pravica imaš že pri 6-mes za obisk zob. oz. še prej, če je treba. kako ve umivate zobke svojim ? jajc moja še ne je, možnost alergije še eno vprašanje... ve svoje še vedno vozite v lupinicah ali ste že prešaltali na 9-18 kg avtosedeže, tiste, ki ste jih kupile?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.2.2010 8:41:25
|
|
|
|
BIA79
|
Mi zob ne umivamo, ker jih pač nimamo :) Klara je pa več kot mesec že v avtosedežu in je prav zadovoljna ;) Res da nimamo še 9 kg, ampak v jajčku je bila vsa utesnjena. Vse je pač odvisno od jajčka, ki ga imaš...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.2.2010 21:05:31
|
|
|
|
BIA79
|
Kaj je kdo doma?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.2.2010 7:15:23
|
|
|
|
Belen
|
jutrooooooooo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.2.2010 7:18:38
|
|
|
|
Belen
|
jutro,eko nas, mi smo (že) pokonci.....sicer smo pridno spali od 19.30h..... tudi Naša ne papa weč ponoči, Lija pa že par mesecev ne.... super..... wčeraj popoldan smo šli w montedoro,kjer sm že par mes.nazaj w tej otroški trgovini Toysstory al ne wem kaj je widla eno fajn zadewo, za moje rožice za kopanje.... no,js sm iskala rešitev, glede na to,da nimamo banje welike, imamo majhno kopalnico in seweda imamo tuš.... in w mali banji moje ne stojijo weč komot, sm jim kupla od OK baby.... fullllllllll fajna zadewa, saj meni se zdi ,kjer je kot "čebriček" oz.bolj rečeno bazenček.... in lahko lepo sedijo not,kr imajo "sedež" in wčeraj smo ga izprobali fulll fajn.... sicer 32 eur ni malo.... ampak je bil tata radodaren če katero zanima in ima enake težave .... link http://www.okbaby.it/it/prodotto.php?p=1&img=10&d=main grem naredit mleko za moje škrate, slišim da so že hudo lačne
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.2.2010 10:21:01
|
|
|
|
momacus
|
jutro. danse pa smo ,imeli notte di ne vem kaj ga je matralo,ma se je stalno zbujal in zajokal ko se je zbudil, tako da sem danes
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.