|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
11.2.2010 18:48:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ma pupe ima katera namen it v Koper v soboto zjutraj na otroški karneval? Upamo, da bo lepše vreme pero in da bomo bolj zdravi...

ja mi bi šli, če gre še kdo..... bia... lahko se zmenimo, da gremo "zajedno" ??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.2.2010 18:56:24   
BIA79
Ja, komot. Sam mi bomo potem ostali v Kp, če te to ne moti, rade volje ;) Se že dolgo nismo srečali ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.2.2010 19:33:30   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ja, komot. Sam mi bomo potem ostali v Kp, če te to ne moti, rade volje ;) Se že dolgo nismo srečali ;)

kaj res??? ja pol pa nič user posted image user posted image user posted image

te hecam dej,walda .... user posted image user posted image user posted image      se čujemo zwečer ju3 da se zmenimo.... itak smo tu al na FB user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.2.2010 20:03:53   
BIA79
Super ;) Allora rajanje začne ob 10. Mislim, da bo največji problem dobit plac za parkirat, odvisno koliko Kopra bodo zaprli ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.2.2010 7:44:31   
Belen
jutroooooooo

bia...te bom mogla sklenslat za ju3..... user posted image user posted image   sm pozabla da pridejo eni naši sorodniki..... zwečer sm dobila klic.... čisto sm pozabla..... user posted image user posted image
brez zamere user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.2.2010 8:51:28   
BIA79
Ne vem, če bova s Klaro preživali ta udarec....Ni panike dej, bova že ;)

Danes smo bolj mirno spali. Včeraj smo šli v lekarno tam čez mejo in nabavili homeopatski nosni spraj in je pomagal. Klara je lepše spala, učinek je zdržal skoraj do jutra. Uporabljal naj bi se 3x na dan, ma meni je dovolj da Klara laž
je diha ponoči, čez dan pač čistimo s fiziološko. No, če boste imeli ffuuuull zaštopan nos vam spray PULSATILLA compositum vsekakor priporočam.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.2.2010 18:28:09   
gia15
heeej

par vprašanj in odgovorov...user posted image user posted image

bia - mleko z melkomata nismo probali (nekateri ga hvalijo), jaz raje kupim od ljubljanskih mlekaren MU 3,5m.m. za prekuhat, se mi vseeno zdi, da gre skozi strožjo kontrolouser posted image

belen - flaša od nuka (s tistim mehkim ustnikom - kao za se navajat na pitje potem iz trdega ustnika) je kar ok, mi je pa smotano, ker se vse polije, ko se "premetava" flaša v torbi...user posted image
kaj imata naša in lija stajico, kakšno, sta radi noter? moja ima tako osemkotno, leseno pisano in je bolj kot ne samo za okras v dnevni, včasih zaspi not popoldne, ko ne gremo ven zaradi slabega vremena. bi jo najraje prodala. user posted image  je najraje na puzlih na tleh, bolj na tleh kot na puzlih.user posted image  ma vi niste dobili tiste fajn blazine iz razvojne amb.?
jaz sem svojo tudi naročila k dr. jelen - ima datum 7.6. (stara bo točno 13mes.), je pa rekla sestra isto - prvi preventivni pregled se priporoča pri 9-ih mes.

na dopust bomo tudi mi šli verjetno nekam v hribe, npr. bohinj in potem še konec avgusta nekam na morje - meni je J dalmacija zakon - hvar, brač, pelješac... se bomo pa letos raje odločili za kak bližji otok - mali lošinj bo kar fajn; če bi bilo po moje bi šli tudi kam last minute v grčijo, samo moj ni ta tip, njemu je debeli rtič zakonuser posted image user posted image

kaj ve katera, kateri del kopra bo jutri zaprt zaradi pustne povorke in kdaj se le ta začne, ob 10h ali 11h? midve bova šli, tati pa mora delatuser posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.2.2010 19:05:46   
BIA79
Gia...evo tu je program
http://www.koper.si/index.php?page=staticplus&item=2001901&tree_root=4

Za zaprtje mesta pa nisem našla nič.Ko je tako parkiram za stadionom, je malo več za hodit ma je vsaj mirno ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.2.2010 20:03:57   
Belen
eko mene...dans nimam časa za nič user posted image non stop je blo neki, pa še mikene me neki hecajo zdej, no Naša že zdawnaj spi, Lija pa neki napol, non stop w 30 min.odkar spi, sm šla w sobo že 3X za dudo.... user posted image uffffff dans ki sm sama bo garant štala..... user posted image user posted image

gia.... mi nimamo stajice nikjer,razen w sobi za spanje...čez dan smo na puzlih al w stolčkih.... user posted image ne une fajn blazine ne dobiš kr tako,kr je ****lllllllllllllllll draga,,,, user posted image dobijo jo samo kao hudo bolni(motorično) al pa odwisno od razvojne zdrawnice,če ti pripiše.... naša je vija...no saj meni ta Semič al kaj je-ni wšeč.....

moja kolegica jo je wprašala da glede da hodi w RA in na FTP od rojstva da če se ji lahko podaljša porodniška in beka se ji je smejala dobesedno w faco,da kaj sprašuje neumnosti..... da to je za hudo bolne nedonošene.... in ona gre marca delat in ji je podaljšala FTP do maja.... in moja kolegica da kao kdo bo njeno hči vozu,če že dela???? user posted image user posted image da jemlje svoj dopsust???

kaj boste kej oblekle vaše user posted image za pusta??? user posted image user posted image user posted image

nič grem na kawč dokler je mir w hiši user posted image user posted image user posted image

saruška....kje si??? pogrešam(o) te user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.2.2010 20:54:05   
momacus
čer. alora maškare kje ste user posted image am kaj jutri greste res v KP? jaz bi tudi šla, kaj če bi se zmenile in dobile na enem mestu?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.2.2010 20:55:00   
saruška
eko me, belen user posted image !

zdej sem imela celo štalo, pol ure histeričnega joka ker je šel moj dragi na nogomet, sem mislila da bo andraža razneslo od hudega... zdej pa končno mir!

andraž bo za pusta levček. sem razmišljala da bi šla tudi jaz jutri v koper z njim, ma moj dela prav tam na pustovanju in če ga vidi, bo kažin, ker ne bo šel z nami domov... tako da bomo lepo kar doma!

punce, kaj razen momacus je še katera poročena al smo večinoma koruznice?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.2.2010 21:17:26   
momacus
ha ha ha saruška same "kokice" user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.2.2010 0:49:42   
gia15
belen - za te blazine mi je prijateljica - psihologinja, ki dela kot mlada raziskovalka v razvonji amb. v lj povedala isto - so ful fajn, ful drage in vse je odvisno od pediatra, kako presodi.user posted image  za podaljšanje porodniške pa sem jaz slišala (ni preverjena info.), da je možnost podaljšanja tudi v primeru kake alergije... sama sem za podaljšanje, saj če ima otrok težave, je toliko bolj važno, da si mu na razpolago in v pomoč; ne obstaja ta možnost brez veze

saruška - midva nisva poročena in se tudi ne bova poročila (jaz nisem za to; no, nikoli ne reci nikoli...). a pri vas kaj pobiraste za pusta? midve greva jutri z mojim bratom in njegovo punco v kp, v nedeljo pa bomo mi trije čakali maškare dopoldne doma in skupaj z njimi kaj spiliuser posted image

bia - tudi jaz sem gledala na tej strani razpored za jutri, pardon danesuser posted image  in ni nič omenjano o kakšni zapori, bomo videli jutri...

moja mala bo čebelica; sicer ne vem, kako ji bom tisto kapico oblekla čez njeno, tisti "slinček" pa bo šel čez kombinezonček, upam, če ne pa nič...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.2.2010 7:06:47   
Belen
jutro,

nekateri začnemo dan na forumu, drugi ga končajo.... user posted image user posted image user posted image intanto sm wedno prwa user posted image

gia...mi oz.Naša bo tudi čebelica (kapica in slinček), kr itak za tako male druzga nimajo..... user posted image user posted image user posted image , Lija bo pa zajček user posted image

saruška... kje si user posted image ? wedno pouno zaposlena user posted image   js tudi serem kokice, mislim da jih bom še nekaj let, sicer nikoli niswa rekla da se ne bowa "vzela za wedno" ampak nič ne kaže... user posted image user posted image user posted image itak je "isto" ... user posted image user posted image user posted image

momacus....sam ti si oddana za wedno user posted image
mislim da bia in gia gresta dans w kp.... mi smo tudi hoteli it,ampak dobimo sorodnike..... user posted image user posted image

eno vprašanje:  ima katera podoben primer kot js: ne wem zakaj moje rožice skoraj wedno v jok ko vidita nonota in nono (taščo in tasta)... 2X smo jih pustili pri njej, kao popoldne za 2-3 urce za ene opravke in po pol ure smo mogli jih it iskat,kr Naša ni nehala jokat user posted image user posted image , naslednjič isto in moj dragi je bil tam je blo kul, čim je šol čez wrata w jok???? user posted image zakaj??? že tako je kot je, in še takrat ko so z njimi, kdaj in kam da jih dam če ne<???? mislite,da ko bodo wečje se bo popravlo??? user posted image user posted image

upam,da moja tašča zdaj to ne bere, sicer pa tudi če bere, nism napisala nič tazga,ne ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.2.2010 8:40:08   
DannyS
Jutro...

Belen, sej tudi jaz sem mislila, da kao zdaj, ki imamo že skoraj 7. mesecev, da ne bojo več škodle te AD3, ampak zdaj mu jih spet dva dni nisem dala in je spet vse ok, tako kot mora bit, danes je celo spal 9 ur ponoči v kosu, kar je prvičuser posted image . Tako, da bom verjetno vprašala ja za recept samo z D3 vitaminom. Glede tvojih pikic in nonotov, kaj to se je vedno dogajalo, al samo zdej zadnje čase? Ker sem zadnjič brala, da se kao ponavadi dojenčki enkrat pri 7ih mesecih začnejo bat tujcev, in verjetno imajo nonota in nono za tujce, če jih pač ne vidijo preveč pogosto... mi smo Florijana do zdaj samo 2x pustili tudi za 2-3 urce in ni blo težav. Po mojem to se lahko popravi samo tako, da bi za začetek preživeli vsi skupaj več časa z nonoti, pač da ste tudi ti in tvoj zraven in pol ko se bi navadle na njih ne bi blo po mojem več težav... vsaj mislim... bi verjetno momacus in saruška bolj vedle...

Chiara82, kaj te lahko samo še prosim, da mi poveš za katero firmo bazena ste se odločli? Jaz sem gledala po internetu te Intex bazene... saj verjetno se bomo tudi mi odločli za tega s kovinskim ogrodjem, ker imamo tudi mi živali,... da si ne bi šel naš mačkon brusit nohte na tistega napihljivega...:) Glede plaže pa ja, še ko sem bla sama nisem hodla vsak dan na plažo,... pa še tu pri nas nobena plaža ni po mojem okusu... še tam kjer sem do zdaj hodla, to je divja v Strunjanu, zdaj ne bomo mogli hodit več, ker pač ni lih primerno za tako mikene otroke...

Mi pa se ne bomo nič našemli, najprej sem mislila da bi ga, ma sem si pol premislila... bomo drugo leto ko bomo malo večji... bomo pa šli kaj pogledat v Koper pol kasneje ko se zbudi naš tatko, ki je bil v nočni.

Drugače glede mleka iz mlekomata, smo ga jaz in moj že probali, Florijanu pa ga še itak ne dajamo tega navadnega mlega. Meni se zdi ok, sigurno boljše kot to pakirano, ki ima verjetno dosti več kemikalij notri.... smo pa opazli da se to pakirano mleko ful boljše peni, kot pa to iz mlekomata (imamo eno robo za 2 eura iz Ikee, s katero lahko peniš mleko)...

gia15 jaz bi šla tudi v Grčijo, samo se mi zdi da letos sigurno ne bo nič od tega... na koncu bi prišli še ceneje kot skozi kot s Hrvaško. Ben upam, da si še premislimo...:) Po mojem bo promenada od Tržnice naprej proti plaži sigurno zaprta, sem že včeraj vidla da so imeli napravljene tiste ograjice. Aja stajico (so nam podarili eni ki ne rabijo več rabljeno) imamo mi v dnevni sobi in na začetku je ful protestiral, zdaj pa se rad igra notri, se zna kar zamotit za nekaj časa... drugače pa ko bo malo bolj toplo ga bom tudi jaz dala na tla. Itak zdej še ne plazimo,... po mojem tvoji ni všeč zato, ker enkrat ko začnejo plazit, se počutijo notri omejeni... Glede tiste blazine, jo je zadnjič ena punca tako prehvalila, samo me je hitro minilo ko sem šla gledat cene na net...

saruška, lahko nardimo koruznice klub... meni tudi do poroke ni neki dosti, mogoče če bi se bi šla lih na matični podpisat...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.2.2010 9:50:05   
DannyS
Eko Belen, to sem pa zdaj prebrala na ringaraji, tam pod razvojem dojenčka:

Navezanost na najbližje
Do starosti šest mesecev se dojenček močno naveže na ljudi, ki skrbijo zanj. Večinoma so to starši, še posebej mama. Ta navezanost mu daje občutek varnosti, kar je še posebej pomembno, ko začne dojenček raziskovati prostor. Na drugi strani pa lahko zaradi te navezanosti na najbližje kaže strah pred neznanci in včasih tudi pred starimi starši in drugimi znanci. Vedite, da je to popolnoma normalno obdobje in da se tako dojenček uči o življenju in občutkih varnosti. In predvsem ne skrbite, kmalu bo zaupal tudi babici in dedku, tako da jim ga boste brez težav kdaj pa kdaj zaupali v varstvo. Verjemite, vsi trije bodo zelo uživali.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.2.2010 9:53:16   
momacus
belen to je taka "starost" , ko so malo nezaupljivi do vseh ki niso mama in tata user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.2.2010 13:48:16   
Belen
ja upam,da res..... ki če ne ..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.2.2010 15:04:03   
BIA79
Belen, potem ti bodo začele jokat, ko boš ti šla stran ;) Klara ima zdaj ta fleš, če nas tata pride pogledat med delom in gre via, Klara plane v jok...ma svašta..

Gia, en user posted image  zate, ki si nas prepoznala v tisti množici ljudi!!! Upam, da se še kdaj srečamo in poklepetamo v miru!

Ja, Chiara tudi mene zanima kakšen bazen imete!

Kaj že zbirate prijavnice za klub kokic? Jaz bi se tudi včlanila...sej mi bi se poročila, ma kaj ko ni šoldov...jaz sem mojemu predlaga poroko v krogu družine in potem piknik za vse ma se nekaj zmrduje...moški...

Glede tistih airex blazin..dejansko niso nič "posebnega" (rekla fizioterapevtka). Podlogo, ki jo imam jaz potleh je osnava tistih airex blazin. Res ni 1,5 cm debela, ampak vseeno je "topla". Sploh ne čutiš mraza, ki prihaja iz ploščič in je očitno bolj poceni, čeprav je vseeno za moje pojme "drago".

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.2.2010 15:43:36   
BIA79
Aja, kar se stajice tiče pa tako. Jaz sem si jo sposodila od svakinje ta teden in sem vesela, da sem jo vrnila nazaj, ker jo rabijo sedaj oni. Ne me narobe razumet, govorim "zase", ampak sem videla da zlahkoto "zlorabiš" uporabnost stajice. Veš da je otrok  na "varnem" in pač odklopiš, ta občutek mi pa ni bil všeč, Klari notri tudi ne. Sem imela občutek krivde da sem jo zaprla vanjo, ker se mi pač "ni dalo" ukvarjat z njo. Vzrok sposoje stajice je bila buška, ki si jo je Klara naredila, ko sem šla na wc, ma ne bo ne prva ne zadnja, nekaterih se pač ne da preprečit. Tako da če bo nuja bo šla v stolček ali pa posteljico ;)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.2.2010 17:59:55   
saruška
čau pupe!

belen, andraž tudi noče it k mojim... sklepam da zato, ker se ne vidijo glih vsak dan, namreč živimo pri tašči, na taščo in tasta je pa nor... najbrž se je bolj navadil na njih in nikakor da ga spravim še malo k mojim... moji so pa malo užaljeni, samo kaj češ...

bia, nič se sekirat za buške... jih bo še tolko, mi smo glih danes eno pošteno fasali na sprehodu, ima plavo čelo, ma bo šlo mimo!

aja, klub kokic user posted image user posted image user posted image , zbiramo prijavnice... jaz bom not še kar nekaj časa, moj sicer dobi vsake tolko kak preblisk, ma ga isto minuto mine user posted image !

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.2.2010 18:05:12   
Hator
Naš mali črmlj je danes po pustnem rajanju v KP srečal eno identično (no, vsaj po oblekci) čebelico Marušo, staro 9 m. Mi je vklopilo več ksno, da je bla mogoče tisto Maruša od naše Bie79. Bia, a sva pol midve klepatali+najini možeki?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.2.2010 18:15:51   
Belen
hator.... maruša je lahko od supernove.... Bia ima Klaro user posted image user posted image user posted image

edino bia.... si naredila še enga user posted image ? Marušo? user posted image user posted image user posted image sej želiš čimprej še eno pikico user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 13.2.2010 18:18:39 >

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.2.2010 18:17:49   
Belen
bia.... kako je blo w KP??? meni je žal,ki nismo prišli.... user posted image ben smo mal po izoli šetali.... sonček in wreme je bilo idealno user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.2.2010 18:33:49   
momacus
čer . belen mi smo bli v KP in sm srečala Bio - je bla prou lepa kravca , Klara pa fluo user posted image .
se je Gašper usral ko smo prišli v KP in ga sploh ni motlo ( žal ga ni blo kje previt) a jaz sm ko sm ga mela v naročjuuser posted image

hator, mislim da nisi klepatala z bio user posted image

ma kaj jutri bo tudi vreme, gremo nardit eno povorkov po Izoli user posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 13.2.2010 18:34:49 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.