DannyS
|
Jutro... Belen, sej tudi jaz sem mislila, da kao zdaj, ki imamo že skoraj 7. mesecev, da ne bojo več škodle te AD3, ampak zdaj mu jih spet dva dni nisem dala in je spet vse ok, tako kot mora bit, danes je celo spal 9 ur ponoči v kosu, kar je prvič . Tako, da bom verjetno vprašala ja za recept samo z D3 vitaminom. Glede tvojih pikic in nonotov, kaj to se je vedno dogajalo, al samo zdej zadnje čase? Ker sem zadnjič brala, da se kao ponavadi dojenčki enkrat pri 7ih mesecih začnejo bat tujcev, in verjetno imajo nonota in nono za tujce, če jih pač ne vidijo preveč pogosto... mi smo Florijana do zdaj samo 2x pustili tudi za 2-3 urce in ni blo težav. Po mojem to se lahko popravi samo tako, da bi za začetek preživeli vsi skupaj več časa z nonoti, pač da ste tudi ti in tvoj zraven in pol ko se bi navadle na njih ne bi blo po mojem več težav... vsaj mislim... bi verjetno momacus in saruška bolj vedle... Chiara82, kaj te lahko samo še prosim, da mi poveš za katero firmo bazena ste se odločli? Jaz sem gledala po internetu te Intex bazene... saj verjetno se bomo tudi mi odločli za tega s kovinskim ogrodjem, ker imamo tudi mi živali,... da si ne bi šel naš mačkon brusit nohte na tistega napihljivega...:) Glede plaže pa ja, še ko sem bla sama nisem hodla vsak dan na plažo,... pa še tu pri nas nobena plaža ni po mojem okusu... še tam kjer sem do zdaj hodla, to je divja v Strunjanu, zdaj ne bomo mogli hodit več, ker pač ni lih primerno za tako mikene otroke... Mi pa se ne bomo nič našemli, najprej sem mislila da bi ga, ma sem si pol premislila... bomo drugo leto ko bomo malo večji... bomo pa šli kaj pogledat v Koper pol kasneje ko se zbudi naš tatko, ki je bil v nočni. Drugače glede mleka iz mlekomata, smo ga jaz in moj že probali, Florijanu pa ga še itak ne dajamo tega navadnega mlega. Meni se zdi ok, sigurno boljše kot to pakirano, ki ima verjetno dosti več kemikalij notri.... smo pa opazli da se to pakirano mleko ful boljše peni, kot pa to iz mlekomata (imamo eno robo za 2 eura iz Ikee, s katero lahko peniš mleko)... gia15 jaz bi šla tudi v Grčijo, samo se mi zdi da letos sigurno ne bo nič od tega... na koncu bi prišli še ceneje kot skozi kot s Hrvaško. Ben upam, da si še premislimo...:) Po mojem bo promenada od Tržnice naprej proti plaži sigurno zaprta, sem že včeraj vidla da so imeli napravljene tiste ograjice. Aja stajico (so nam podarili eni ki ne rabijo več rabljeno) imamo mi v dnevni sobi in na začetku je ful protestiral, zdaj pa se rad igra notri, se zna kar zamotit za nekaj časa... drugače pa ko bo malo bolj toplo ga bom tudi jaz dala na tla. Itak zdej še ne plazimo,... po mojem tvoji ni všeč zato, ker enkrat ko začnejo plazit, se počutijo notri omejeni... Glede tiste blazine, jo je zadnjič ena punca tako prehvalila, samo me je hitro minilo ko sem šla gledat cene na net... saruška, lahko nardimo koruznice klub... meni tudi do poroke ni neki dosti, mogoče če bi se bi šla lih na matični podpisat...
|