|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
4.2.2010 17:25:44   
BIA79
Meni noče odpret momacus...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.2.2010 17:30:27   
BIA79
Vidla...o to je cela umetnost Momacus...
Lahko jo poskusiš iz spužve naredit...moji so enkrat naredili kostum kao pršut in klobase in so vse naredili iz spužve in kartona...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.2.2010 20:50:36   
momacus
e bia iz spužve, kako bom to zvila da bo tako lepo okroglo ?!?!?!

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
5.2.2010 0:28:30   
gia15
heeej

midve vstajava okrog 9h, včasih malo prej, včasih kasneje... meni je še to prezgodaj, ker sem bolj nočna ptica od vedno... včasih pa mi je to tako pozno, ker nam tik tak zmanjka dneva, ampak, kaj čem, če user posted image user posted image user posted image  noče pred 23h zaspat pa smo probali že vse živo...

pri nas je zdaj nova finta pri dnevnem spanju - če jo dam v njeno posteljico, spi max pol ure, če pa se dava na najino (kraljevskouser posted image ) posteljo in se jaz uležem poleg nje in skupaj zaspiva, potem spiva 2,5 ure; danes sva spali dopodne celo 3h.user posted image user posted image drugače spi vedno, ko smo zunaj, ampak ne ves čas (kdo bi pa spal dve in pol ure dopoldan in isto toliko popoldanuser posted image )

danes sem v dm kupila flaško od nuka, bomo probali še iz te pituser posted image user posted image

ima katera doma pestunjo oz. štorkljo za pestovanje in prenašanje user posted image , ste zadovoljne? jaz razmišljam, da bi v pikapolonici kupila eno za 30 eurov (zdaj še manj, ker imajo nek popust) in jo nosila v tem v sedečem položaju (je kao do 15kg oz. 2let primerna), da bi si malo razbremila hrbet pa tudi zato, ker zadnjič, ko sva šli na sprehod na tinjan, se je user posted image  tako jokala v vozičku, da sem jo celo pot nazaj nosila in potem je bilo ok - jaz sem pa imela altroke trening - z utežmi in aerobniuser posted image user posted image  user posted image  maliuser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.2.2010 9:41:32   
Belen
jutro, widim da če ne "častim" kake kawe ni nobene.... user posted image user posted image user posted image

dans smo po dolgih mesecih 3-4m....spali do 7.45h!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image magari,da bi blo tko wedno user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.2.2010 9:42:18   
Belen
aja gia.... mi nimamo tega,kr itak (na srečo) mi se ne rabimo nosit, še nikoli se nismo...... user posted image user posted image   user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.2.2010 10:46:07   
BIA79
Jaz imam eno pestunjo..mini monkey se kliče in jo uporabljam, ko grem na hitro s Klaro v trgovino. No, sedaj pozimi bolj malo prakticiramo,jo je pa meni lažje nosit tako..
Mi smo imeli spet eno burno noč in če je še tati izgubil živce, allora je bilo grave...Danes pa gre Klara prvič spat k nonotom brez mame(ponavadi sem tudi jaz tam prespala)...bomo vidli kako bo...plani za romantičen večer bodo zamenjani s čim hitrejšim odhodom v posteljo in spanjem...sigurno bo tako da ne bom mogla zaspat...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.2.2010 10:58:33   
momacus
dan. mi smo spet ninali ko pravi polhci user posted image
mi nimamo nobene štorklje, kengurujčka ali kakšne druge živalce user posted image namesto tega ej stajica, igralna podloga, stolček. nekaj malega smo tudi porokah, am raje ne, kr ko se navadijo.....
bia alora danes nič romantike, takoj skidaj gače ha ha ha user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.2.2010 10:58:58   
BIA79
Momacus...poglej ta kostum, mogoče ti pride kakšna ispiracija...
http://crafts.kaboose.com/eyeball-costume.html

http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=269471.0

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
5.2.2010 11:00:16   
BIA79
Nič romantike...sem včeraj govorila z našo tajnico in je rekla, da se ne spodobi, da bi imeli še enega črva, ker v pisarni je preveč dela in komaj čakajo da pridem nazaj...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
5.2.2010 11:07:27   
momacus
sej pravim bia - dosta romantike, samo skidaj gače user posted image

tisto pa je dobra idej a bia za meteorit, moram samo še pogruntat kako se nardi model za kroglo zašit. hvala !user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
5.2.2010 12:11:53   
gia15
bia, kje pa si kupila pestunjo? cena?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
5.2.2010 12:31:20   
momacus
gia evo ti link http://www.ekokamra.com/index.php

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
5.2.2010 13:13:03   
BIA79
V trgovini Pikapolonica...

to je to;
http://www.minimonkey.com/english/baby-sling/19

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.2.2010 13:44:33   
Belen
zdej bom kot gia.... user posted image user posted image user posted image

punce kje kopate waše user posted image ??? js mam banjo,ampak zdej jo bodo že prerasle..... user posted image user posted image glede nato, da nimamo velike banje,ampak tuš..... kako jih kopate,ki imate že welike user posted image ? user posted image user posted image user posted image
eno weliko banjo sm zadnjič widla w toy story w montedoro,sam uno dwigovat..... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.2.2010 14:48:39   
saruška
oj!
belen, moja kolegica je kupla nek stolček ki se montira v tuš kabino... je posedla malo takoj ko je znala sama sedet. baje je praktično...

drugače, kaj delaste v tej škifeci od vremena user posted image ?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.2.2010 15:06:42   
Belen
aha saruška hwala.... katerega pa???

mah js kuham za tamale kosilo, pol jih spokam k noni, ki mam za posprawljat..... sm rekla ob petkih popoldan posprawljam.... ki če ne z njimi (doma) ne pridem nikamor.... user posted image user posted image user posted image

ti???

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.2.2010 15:16:39   
BIA79
Belen jaz za hitro kopanje uporabim en stolček, ki so mi ga podarili. Jo vržev pod tuš na hitro in en dva tri..v nedeljah pa je generalka v banjici. Drugače jo vržem tudi v manjšo plastično posodo, ki jo imam za perilo, dam not vodo in jo v minuti operem...ji je prav smešno...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.2.2010 15:20:55   
BIA79
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://sites.google.com/site/otroskaoprema/_/rsrc/1235914148649/Home/stolcek.jpg&imgrefurl=http://sites.google.com/site/otroskaoprema/&usg=__KMUpeyjQPiQatqGgXDxoapDUhZQ=&h=500&w=500&sz=23&hl=sl&start=1&sig2=DDTAsc3xtKBbC9q0wOwWRg&um=1&itbs=1&tbnid=f4W0VnRqO--FVM:&tbnh=130&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dflipper%2B(stol%25C4%258Dek%2Bza%2Bkopanje%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1&ei=FilsS7CAIMXGsAbSp-W6Bg

Tega smo mi dobili;Obroč za v kad Flipper - O.K. Baby

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.2.2010 18:01:34   
momacus
eko belen ena od rešitev http://www.minisvet.si/bibabath-kad-zaba-bela-p-1310.php

ali pa http://www.minisvet.si/novostzlozljiva-kad-flexi-bath-c-261_378.php

< Sporočilo je popravil momacus -- 5.2.2010 18:04:38 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.2.2010 18:25:21   
Belen
momacus.... 80 eur????? kaj je zlata??? al jih sama kopa??? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.2.2010 18:27:02   
momacus
e belen....saj več da je za otroke najdražjeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 5.2.2010 18:32:21 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.2.2010 19:24:57   
Belen
momacus...če smo iskreni, ti bi jo kupla za 80eur??? user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.2.2010 19:27:39   
momacus
ma pazi belen 80 je že škontirana ?!?!?! ma jaz bi jo raje kupila bolj poceni user posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 5.2.2010 19:28:44 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.2.2010 20:55:15   
Belen
ddddddddddddddddddddddddddd......
itak user posted image user posted image user posted image

grem kinkat user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.