|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
2.2.2010 20:36:34   
BIA79
Oooo Saruška...tebe pa res dolgo ni bilo :)

Jaz začnem delat 26.aprila...me je kar groza, ampak po drugi strani komaj čakam, da malo odklopim in vstopim spet v družbo "odraslih". Ne vem, pa kako mi bo uspelo delat, gospodinjstvo, ukvarjanje s Klaro...no mogoče ker bova manj doma, bo vse manj razmetano user posted image  

Ma glede bolezni ste še dobri..prijateljica je dala malega letos prvič v vrtec in vse skupaj so max 2 tedna v vrtcu...Ma v službi nimaš problemov  zaradi bolniške Saruška? Upam, da tudi pri nas ne bo panike...važno bo da ne bo zbolela prvih 5 dni v mesecu hahaha

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.2.2010 20:39:16   
saruška
ma ja... standard s tem vrtcem, vročina zaprt nosek... čeprav v primerjavi z vami in belen, ki je bla u bolnici ni to nič, smo že navajeni user posted image ...

ma te alergije so grave! imam sodelavko ki ima 2,5 leti starega sinčka in je tudi alergičen na jajca + mleko... ko mi govori kako mora pazit pri prehrani in mu kuhat posebej... ni fajn!

delat pa se ti še ne mudi? meni je po pravici malo pasalo, mogoče je malo čudno, samo...

že ki si omenla pust, kaj boste oz. bosta? jaz sem gledala da bi kej kupla v baby centru, tam je stalo 29 €, ista firma in ista obleka dol v trgovini v šparu 15 €user posted image   barabe...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.2.2010 20:43:06   
saruška
BIA, pr nas ni panike za bolniško hvala bogu...  ma ja različno je s tem... od kolegice mala je že eno leto v vrtcu in mislim da ni bla vse skupaj 5 dni doma...

kar se pa hiše tiče, je grave! ne vem al sem jaz nesposobna al kaj, ma pri nas je kot pri strojanovih... lahko spucam, ma s psom v hiši in z malim ki jo obrne na glavo... grave, ma se nehaš sekirat! jaz ponavadi rečem, da če koga kej moti, naj pospravi, ma ga ni junaka user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.2.2010 13:17:45   
gia15
hej

imam vprašanje za vas...user posted image  kaj in iz česa pijejo vaši user posted image ? moja user posted image čaja noče, vodo bolj slabo pije, sokce malo bolj, ampak se mi še vseeno zdi, da premalo spije...user posted image poleg tega pa iz navadne (avent) flaške noče pit, grize silikonski ustnik, iz tistega aventovega magic lončka, ki se ne poliva (od 6. mes. naprej) se ji fulkrat zaleti tekočina, iz kozarca se ji vse pocedi po bradi v vratuser posted image , edino po žlički gre nekako, samo to je takooo zamudnouser posted image , kak nasvet???

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.2.2010 13:37:05   
Belen
ciao...

iz flaške moje od Nuk-a za čaj, kompot al pa karkoli druzga.... + una flaška,ki ne kaplja,sam tam morem jim mal pomagat,kr je težka, pri eni pa preweč teče wen.... najboljša nam je od Nuby-ja... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.2.2010 14:16:10   
gia15
tnx belen, bom poskusila še te flaške - kaj nuk in nuby je isto?user posted image  kakšen čaj jima pa kuhaš?

midve zdaj pojeva kosilo, kmalu pride tati iz službe in user posted image  vsi trije ven na burjouser posted image

uživajte!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.2.2010 14:36:44   
Belen
čaj bolj malo,če ni sadja doma... bebe čaj od droge.... če ne pa wsak dan wečina kompot....

ne NUK je eno, Nuby drugo..... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.2.2010 19:11:45   
BIA79
Pri nas ni problem iz česa piti, če hoče zna piti, problem je v tem kaj pije...Gia imamo isti problem...ona če bi bi pila cedevito (nisem ji je dala jaz, da ne bi kdo mislil....)user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
4.2.2010 7:15:24   
Belen
jutroooooooooo, kot wedno js prwa user posted image user posted image user posted image

ma kaj wse imate srečo,da wam otroci spijo weč kot do 7h ? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
4.2.2010 9:08:41   
saruška
dobro jutro!

ne, Belen, nisi edina... tudi mi smo kokodakali že pred 7, samo jaz imam to srečo da mu dam njegovo risanko gor in lahko kinkam zraven še 1 uro in pol, tolko kot traja user posted image ...

aja, čin user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
4.2.2010 9:24:44   
BIA79
Mi imamo budnico okoli 7 zdaj..po eni stran je prav, da se jaz navadim na zgodnje vstajanje, ampak...se mi tako spi...sem po dolgem času spet vzela knjigo v roke in valda zvečer namesto it spat berem...groza...in potem še Klara naredi svoje in sem kot en zombi user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
4.2.2010 9:38:06   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

.sem po dolgem času spet vzela knjigo v roke in valda zvečer namesto it spat berem...groza...in potem še Klara naredi svoje in sem kot en zombi user posted image

ja ja, znana situacija user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
4.2.2010 9:57:06   
momacus
jutro pupe, tudi mi imamo budnico okoli , ma bi jo imeli tudi če bi Gašper spal, kr moram vstat da peljem Tjaša v šolo user posted image

smo pa ponosni lastniki 5. zobka user posted image

glede pitja pa sm lahko samo tiho. Gašper ne pije NIČ, razen če uporabim slamico kot kapalko , takrat "pijemo" 15 minut za spit 5 ml user posted image ma itak dobi ful tekočine s hrano, že pri zajtrku dobi 240 ml vode v katero dam mlečno kašo, pa vsak obrok je pa marenda in kosilo sta itak mokra in potem zvečer spet al kaša al hipp night in okoli 23 spet 240ml mleka. sm se nehala gristi kr ne pije , ma očitno ne rabi oz dobi dovolj s hrano.

< Sporočilo je popravil momacus -- 4.2.2010 10:01:09 >

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
4.2.2010 13:52:02   
Belen
torej punce, kdaj spet srečanje mamic???? user posted image  user posted image user posted image user posted image
ni blo že dolgooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image meni je wseeno kje, kjerkoli, lahko tudi za spremembo w kp.....da ne bojo koprčanke prikrajšane user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.2.2010 14:24:19   
BIA79
Belen, ma kaj ni napovedan dež te dni? Spustimo te oblake mimo in čakajmo na sonce hahaha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.2.2010 14:41:04   
Belen
sej nism sedaj mislila...... itak se nikoli ne zmenimo za naslednji dan......

wedno se "napowemo" za par dni naprej, da se "nekatri" morejo organizirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.2.2010 14:44:48   
BIA79
Evo kje se kaj za pust dogaja;
http://podpalmo.si/index.php?page=news&item=20&id=11820&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Podpalmosi-Novice+%28Podpalmo.si+-+Novice%29&utm_content=FaceBook

Ma vem Belen, ma ki vedno se hočemo dobit, ko nekaj dež straši :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.2.2010 14:55:56   
Belen
ja pust....meni je wedno bil wšeč.... ben letos bojo "še majhne" ...drugo leto pa.... komi čakam user posted image user posted image user posted image

bia..kaj boš klaro maškirala?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.2.2010 15:03:09   
momacus
čau babe žabe, nas je že preveč na kupu - oblaki user posted image

mi smo pa lih danes dobili kostum za Gašperja. nam ga je kar pupa ki ga je zašila pripeljala user posted image

belen kako je Naša?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.2.2010 15:18:07   
Belen
Naša je dobro....do konc tedna ima še antibiotik za spit....ma mislim da je že zdrawa user posted image

kaj bo pa gašper za pusta??? user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.2.2010 15:20:49   
momacus
super Belen !user posted image
Gašper bo pingvinček user posted image . ti si se spomnila v kaj jih namaškarat ?

< Sporočilo je popravil momacus -- 4.2.2010 15:28:41 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.2.2010 16:19:54   
Belen
ja sm kupla w BC.... zajčka in čebelico.... za 6 eur enga.... ben itak je zdej letos brez veze-so šemajhne....tako da to bo super za letos user posted image
p.s.na koncu bo še dež in ne bomo šli nikamor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.2.2010 16:27:16   
momacus
ma ne dež dej user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.2.2010 17:05:24   
BIA79
Klara bo, kot jo je definirala moja sestra farfalina drogata...ko so se vračali iz smučanja, so se vstavili v nekem centru in je mama kupila kustum od metuljčka...je tako pisan da ga bodo z letala videli ;)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.2.2010 17:11:43   
momacus
ha ha ha bia ma bogi uotrok user posted image
ej kaj ima katera kakšno idejo kako bi jaz nardila masko komet - rabi Tjaš za šolo

http://www.dominaweb.com/photos/1999/Halloween/Comet.jpg

< Sporočilo je popravil momacus -- 4.2.2010 17:21:55 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.