![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.2.2010 20:36:34
|
|
|
|
BIA79
|
Oooo Saruška...tebe pa res dolgo ni bilo :) Jaz začnem delat 26.aprila...me je kar groza, ampak po drugi strani komaj čakam, da malo odklopim in vstopim spet v družbo "odraslih". Ne vem, pa kako mi bo uspelo delat, gospodinjstvo, ukvarjanje s Klaro...no mogoče ker bova manj doma, bo vse manj razmetano Ma glede bolezni ste še dobri..prijateljica je dala malega letos prvič v vrtec in vse skupaj so max 2 tedna v vrtcu...Ma v službi nimaš problemov zaradi bolniške Saruška? Upam, da tudi pri nas ne bo panike...važno bo da ne bo zbolela prvih 5 dni v mesecu hahaha
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.2.2010 20:39:16
|
|
|
|
saruška
|
ma ja... standard s tem vrtcem, vročina zaprt nosek... čeprav v primerjavi z vami in belen, ki je bla u bolnici ni to nič, smo že navajeni ... ma te alergije so grave! imam sodelavko ki ima 2,5 leti starega sinčka in je tudi alergičen na jajca + mleko... ko mi govori kako mora pazit pri prehrani in mu kuhat posebej... ni fajn! delat pa se ti še ne mudi? meni je po pravici malo pasalo, mogoče je malo čudno, samo... že ki si omenla pust, kaj boste oz. bosta? jaz sem gledala da bi kej kupla v baby centru, tam je stalo 29 €, ista firma in ista obleka dol v trgovini v šparu 15 € barabe...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.2.2010 20:43:06
|
|
|
|
saruška
|
BIA, pr nas ni panike za bolniško hvala bogu... ma ja različno je s tem... od kolegice mala je že eno leto v vrtcu in mislim da ni bla vse skupaj 5 dni doma... kar se pa hiše tiče, je grave! ne vem al sem jaz nesposobna al kaj, ma pri nas je kot pri strojanovih... lahko spucam, ma s psom v hiši in z malim ki jo obrne na glavo... grave, ma se nehaš sekirat! jaz ponavadi rečem, da če koga kej moti, naj pospravi, ma ga ni junaka ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.2.2010 13:17:45
|
|
|
|
gia15
|
hej imam vprašanje za vas... kaj in iz česa pijejo vaši ? moja čaja noče, vodo bolj slabo pije, sokce malo bolj, ampak se mi še vseeno zdi, da premalo spije... poleg tega pa iz navadne (avent) flaške noče pit, grize silikonski ustnik, iz tistega aventovega magic lončka, ki se ne poliva (od 6. mes. naprej) se ji fulkrat zaleti tekočina, iz kozarca se ji vse pocedi po bradi v vrat , edino po žlički gre nekako, samo to je takooo zamudno , kak nasvet???
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.2.2010 13:37:05
|
|
|
|
Belen
|
ciao... iz flaške moje od Nuk-a za čaj, kompot al pa karkoli druzga.... + una flaška,ki ne kaplja,sam tam morem jim mal pomagat,kr je težka, pri eni pa preweč teče wen.... najboljša nam je od Nuby-ja...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.2.2010 14:16:10
|
|
|
|
gia15
|
tnx belen, bom poskusila še te flaške - kaj nuk in nuby je isto? kakšen čaj jima pa kuhaš? midve zdaj pojeva kosilo, kmalu pride tati iz službe in vsi trije ven na burjo uživajte!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.2.2010 14:36:44
|
|
|
|
Belen
|
čaj bolj malo,če ni sadja doma... bebe čaj od droge.... če ne pa wsak dan wečina kompot.... ne NUK je eno, Nuby drugo.....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.2.2010 19:11:45
|
|
|
|
BIA79
|
Pri nas ni problem iz česa piti, če hoče zna piti, problem je v tem kaj pije...Gia imamo isti problem...ona če bi bi pila cedevito (nisem ji je dala jaz, da ne bi kdo mislil....)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 7:15:24
|
|
|
|
Belen
|
jutroooooooooo, kot wedno js prwa ma kaj wse imate srečo,da wam otroci spijo weč kot do 7h ?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 9:08:41
|
|
|
|
saruška
|
dobro jutro! ne, Belen, nisi edina... tudi mi smo kokodakali že pred 7, samo jaz imam to srečo da mu dam njegovo risanko gor in lahko kinkam zraven še 1 uro in pol, tolko kot traja ... aja, čin !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 9:24:44
|
|
|
|
BIA79
|
Mi imamo budnico okoli 7 zdaj..po eni stran je prav, da se jaz navadim na zgodnje vstajanje, ampak...se mi tako spi...sem po dolgem času spet vzela knjigo v roke in valda zvečer namesto it spat berem...groza...in potem še Klara naredi svoje in sem kot en zombi
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 9:38:06
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 .sem po dolgem času spet vzela knjigo v roke in valda zvečer namesto it spat berem...groza...in potem še Klara naredi svoje in sem kot en zombi ja ja, znana situacija
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 9:57:06
|
|
|
|
momacus
|
jutro pupe, tudi mi imamo budnico okoli , ma bi jo imeli tudi če bi Gašper spal, kr moram vstat da peljem Tjaša v šolo smo pa ponosni lastniki 5. zobka glede pitja pa sm lahko samo tiho. Gašper ne pije NIČ, razen če uporabim slamico kot kapalko , takrat "pijemo" 15 minut za spit 5 ml ma itak dobi ful tekočine s hrano, že pri zajtrku dobi 240 ml vode v katero dam mlečno kašo, pa vsak obrok je pa marenda in kosilo sta itak mokra in potem zvečer spet al kaša al hipp night in okoli 23 spet 240ml mleka. sm se nehala gristi kr ne pije , ma očitno ne rabi oz dobi dovolj s hrano.
< Sporočilo je popravil momacus -- 4.2.2010 10:01:09 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 13:52:02
|
|
|
|
Belen
|
torej punce, kdaj spet srečanje mamic???? ni blo že dolgooooooooooooooooooo meni je wseeno kje, kjerkoli, lahko tudi za spremembo w kp.....da ne bojo koprčanke prikrajšane
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 14:24:19
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, ma kaj ni napovedan dež te dni? Spustimo te oblake mimo in čakajmo na sonce hahaha
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 14:41:04
|
|
|
|
Belen
|
sej nism sedaj mislila...... itak se nikoli ne zmenimo za naslednji dan...... wedno se "napowemo" za par dni naprej, da se "nekatri" morejo organizirat
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 14:55:56
|
|
|
|
Belen
|
ja pust....meni je wedno bil wšeč.... ben letos bojo "še majhne" ...drugo leto pa.... komi čakam bia..kaj boš klaro maškirala?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 15:03:09
|
|
|
|
momacus
|
čau babe žabe, nas je že preveč na kupu - oblaki mi smo pa lih danes dobili kostum za Gašperja. nam ga je kar pupa ki ga je zašila pripeljala belen kako je Naša?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 15:18:07
|
|
|
|
Belen
|
Naša je dobro....do konc tedna ima še antibiotik za spit....ma mislim da je že zdrawa kaj bo pa gašper za pusta???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 15:20:49
|
|
|
|
momacus
|
super Belen ! Gašper bo pingvinček . ti si se spomnila v kaj jih namaškarat ?
< Sporočilo je popravil momacus -- 4.2.2010 15:28:41 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 16:19:54
|
|
|
|
Belen
|
ja sm kupla w BC.... zajčka in čebelico.... za 6 eur enga.... ben itak je zdej letos brez veze-so šemajhne....tako da to bo super za letos p.s.na koncu bo še dež in ne bomo šli nikamor
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 16:27:16
|
|
|
|
momacus
|
ma ne dež dej
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 17:05:24
|
|
|
|
BIA79
|
Klara bo, kot jo je definirala moja sestra farfalina drogata...ko so se vračali iz smučanja, so se vstavili v nekem centru in je mama kupila kustum od metuljčka...je tako pisan da ga bodo z letala videli ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 17:11:43
|
|
|
|
momacus
|
ha ha ha bia ma bogi uotrok ej kaj ima katera kakšno idejo kako bi jaz nardila masko komet - rabi Tjaš za šolo http://www.dominaweb.com/photos/1999/Halloween/Comet.jpg
< Sporočilo je popravil momacus -- 4.2.2010 17:21:55 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.