![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 17:25:44
|
|
|
|
BIA79
|
Meni noče odpret momacus...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 17:30:27
|
|
|
|
BIA79
|
Vidla...o to je cela umetnost Momacus... Lahko jo poskusiš iz spužve naredit...moji so enkrat naredili kostum kao pršut in klobase in so vse naredili iz spužve in kartona...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.2.2010 20:50:36
|
|
|
|
momacus
|
e bia iz spužve, kako bom to zvila da bo tako lepo okroglo ?!?!?!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 0:28:30
|
|
|
|
gia15
|
heeej midve vstajava okrog 9h, včasih malo prej, včasih kasneje... meni je še to prezgodaj, ker sem bolj nočna ptica od vedno... včasih pa mi je to tako pozno, ker nam tik tak zmanjka dneva, ampak, kaj čem, če noče pred 23h zaspat pa smo probali že vse živo... pri nas je zdaj nova finta pri dnevnem spanju - če jo dam v njeno posteljico, spi max pol ure, če pa se dava na najino (kraljevsko ) posteljo in se jaz uležem poleg nje in skupaj zaspiva, potem spiva 2,5 ure; danes sva spali dopodne celo 3h. drugače spi vedno, ko smo zunaj, ampak ne ves čas (kdo bi pa spal dve in pol ure dopoldan in isto toliko popoldan ) danes sem v dm kupila flaško od nuka, bomo probali še iz te pit ima katera doma pestunjo oz. štorkljo za pestovanje in prenašanje , ste zadovoljne? jaz razmišljam, da bi v pikapolonici kupila eno za 30 eurov (zdaj še manj, ker imajo nek popust) in jo nosila v tem v sedečem položaju (je kao do 15kg oz. 2let primerna), da bi si malo razbremila hrbet pa tudi zato, ker zadnjič, ko sva šli na sprehod na tinjan, se je tako jokala v vozičku, da sem jo celo pot nazaj nosila in potem je bilo ok - jaz sem pa imela altroke trening - z utežmi in aerobni mali
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 9:41:32
|
|
|
|
Belen
|
jutro, widim da če ne "častim" kake kawe ni nobene.... dans smo po dolgih mesecih 3-4m....spali do 7.45h!!!!!! magari,da bi blo tko wedno
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 9:42:18
|
|
|
|
Belen
|
aja gia.... mi nimamo tega,kr itak (na srečo) mi se ne rabimo nosit, še nikoli se nismo......
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 10:46:07
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz imam eno pestunjo..mini monkey se kliče in jo uporabljam, ko grem na hitro s Klaro v trgovino. No, sedaj pozimi bolj malo prakticiramo,jo je pa meni lažje nosit tako.. Mi smo imeli spet eno burno noč in če je še tati izgubil živce, allora je bilo grave...Danes pa gre Klara prvič spat k nonotom brez mame(ponavadi sem tudi jaz tam prespala)...bomo vidli kako bo...plani za romantičen večer bodo zamenjani s čim hitrejšim odhodom v posteljo in spanjem...sigurno bo tako da ne bom mogla zaspat...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 10:58:33
|
|
|
|
momacus
|
dan. mi smo spet ninali ko pravi polhci mi nimamo nobene štorklje, kengurujčka ali kakšne druge živalce namesto tega ej stajica, igralna podloga, stolček. nekaj malega smo tudi porokah, am raje ne, kr ko se navadijo..... bia alora danes nič romantike, takoj skidaj gače ha ha ha
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 11:00:16
|
|
|
|
BIA79
|
Nič romantike...sem včeraj govorila z našo tajnico in je rekla, da se ne spodobi, da bi imeli še enega črva, ker v pisarni je preveč dela in komaj čakajo da pridem nazaj...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 11:07:27
|
|
|
|
momacus
|
sej pravim bia - dosta romantike, samo skidaj gače tisto pa je dobra idej a bia za meteorit, moram samo še pogruntat kako se nardi model za kroglo zašit. hvala !
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 12:11:53
|
|
|
|
gia15
|
bia, kje pa si kupila pestunjo? cena?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 12:31:20
|
|
|
|
momacus
|
gia evo ti link http://www.ekokamra.com/index.php
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 13:44:33
|
|
|
|
Belen
|
zdej bom kot gia.... punce kje kopate waše ??? js mam banjo,ampak zdej jo bodo že prerasle..... glede nato, da nimamo velike banje,ampak tuš..... kako jih kopate,ki imate že welike ? eno weliko banjo sm zadnjič widla w toy story w montedoro,sam uno dwigovat.....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 14:48:39
|
|
|
|
saruška
|
oj! belen, moja kolegica je kupla nek stolček ki se montira v tuš kabino... je posedla malo takoj ko je znala sama sedet. baje je praktično... drugače, kaj delaste v tej škifeci od vremena ?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 15:06:42
|
|
|
|
Belen
|
aha saruška hwala.... katerega pa??? mah js kuham za tamale kosilo, pol jih spokam k noni, ki mam za posprawljat..... sm rekla ob petkih popoldan posprawljam.... ki če ne z njimi (doma) ne pridem nikamor.... ti???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 15:16:39
|
|
|
|
BIA79
|
Belen jaz za hitro kopanje uporabim en stolček, ki so mi ga podarili. Jo vržev pod tuš na hitro in en dva tri..v nedeljah pa je generalka v banjici. Drugače jo vržem tudi v manjšo plastično posodo, ki jo imam za perilo, dam not vodo in jo v minuti operem...ji je prav smešno...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 18:25:21
|
|
|
|
Belen
|
momacus.... 80 eur????? kaj je zlata??? al jih sama kopa???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 18:27:02
|
|
|
|
momacus
|
e belen....saj več da je za otroke najdražje
< Sporočilo je popravil momacus -- 5.2.2010 18:32:21 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 19:24:57
|
|
|
|
Belen
|
momacus...če smo iskreni, ti bi jo kupla za 80eur???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 19:27:39
|
|
|
|
momacus
|
ma pazi belen 80 je že škontirana ?!?!?! ma jaz bi jo raje kupila bolj poceni
< Sporočilo je popravil momacus -- 5.2.2010 19:28:44 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.2.2010 20:55:15
|
|
|
|
Belen
|
ddddddddddddddddddddddddddd...... itak grem kinkat
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.