![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.1.2010 22:31:34
|
|
|
|
amaya
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.1.2010 22:32:05
|
|
|
|
momacus
|
alo pupe homo spat ki jutri je še en dan nočko
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 11.1.2010 23:49:08
|
|
|
|
gia15
|
eeej belen še ni uspelo ukrast interneta, se nič ne javi!? ampak, da vas pohvalim, ste ful pridne, ki mi odgovarjate na vsa moja vprašanja!!! bia, kje si kupila podlogo za na tla? mi imamo puzle, samo mi niso preveč všeč, tiste ta prave airex podloge pa niti niso tako poceni... kaj ti sesaš vsak dan? mi bomo tudi mogli začet, ker je moj črviček kar naprej povsod drugje, samo na njej namenjeni podlagi pa ne! in še nekaj - koliko vzame ta gospa v jagodju za varstvo in kaj je vključeno? jaz sem dobila fešto po 6.mes., no ja... je pa bilo ful fajn, ko je ni bilo!!! aja, kje pa kaj delate punce, kaj pa ste po izobrazi, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 12.1.2010 19:32:15
|
|
|
|
Hator
|
Čao pupe, jaz pa gledam, da bi šla na plavanje dojenčkov v Ankaran v Adrio, pa sem jih klicala in pravijo, da je voda 31 st. C. Kaj pravite? Ni to malo premalo za 6 mes starega dojenčka?? Kakšne so vaše izkušnje, a katera hodi?????
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 12.1.2010 20:33:24
|
|
|
|
BIA79
|
Hator mi smo tam hodili na plavanje...Klara je imela 4 mesece ko smo začeli in nismo imeli zdravstvenih težav. Voda je glih prav (najnižja temperatura vode je 28 stopinj). Računaj da nisi notri ure in ure...No to je moje mnenje.. Gia, jaz sem kupila Klari podlogo, ki je precej "draga" v primerjavi s puzzli...kvadratni meter je prišel 13 eurov, sam je fajn, tipo airex blazina. Mi imamo ploščice doma in je kar mraz. Ma kaj ko ji sedaj vse premajhno... Sesamo pa ko pride. Lahko tudi večkrat na dan, še posebej če Klara "gloda" kakšen piškot ali kaj drugega... Delo:računovodstvo, sem referent. Gimnazijski maturant...bi morala končat fax ma...ne gre ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 12.1.2010 20:49:13
|
|
|
|
saruška
|
dober večer, punce! vas še jaz na hitro pozdravim in pol na kavč ker se mi že spi! nevem če to glih normalno, ma jaz bi spala in spala... momacus, imaš na facebooku ZS, zadeva rešena ! gia, po izobrazbi gim. maturant, fax nedokončan in tako bo tudi ostalo, delodajalec MNZ. maaaaaa zdej uživa belen, jst bi tudiiiiiiiiiiiii ! punce, lep večer!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 12.1.2010 21:57:28
|
|
|
|
Belen
|
ciao punce, eko mene se jawljam it Val gardene...sneži kot zmešano, končno mi dela wairless kako ste?? za nazaj bom kasneje prebrala.... kaj nowga??? pozdrawček wsem
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 12.1.2010 22:55:17
|
|
|
|
Belen
|
no widim da pridno klepetate, tudi če me ni eko mene,mal weč časa (upam)kr so moje punce mal prehlajene, aspirato šiba 100/h in wsake pol ure je neko zbujanje , jok..... grawe.... očitno menjawa zraka,...ne wem.... baje wsi ki grejo na dopust, otroci weč spijo staršem.... pri nas je obratno.... Naši smo dans podložili ležišče, upam,da bo pomagalo....baje lažje dihajo.... na hrbtu noče spat, na trebuhu ja....mah.... drugače se imamo super, sicr zdej fullllllll sneži ... škoda ki sm pozabla USB kabel, bi wam nalimala eno slikco uglawnem.... brawo momacus... TS je trst-ni nobena trgowina gia, bia... ja smo pridpeli w sob. po 5-6urah.....ben smo se ene 4X ustawili.... werjeli ali ne, moje punce niso niti pisnile ne da se hwalim,ma to me je najbolj skrbelo.... res so zlate bia... widim da si ti sedaj "na kwizu" glede vrtca še ne razmišljam....je še daleč september amaya...hwala za kremo, ma učko se je že pozdrawilo saruška,kome wa??? nič grem mal brat za nazaj.... užiwajte pa se še jawim, ko komu "ukradem" net
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 9:31:11
|
|
|
|
momacus
|
ooo belen pa si le prebila snežni metež. ma kaj lahko sploh greš kaj vn če ful sneži? se da smučat? ma veš da mi mamo sonček pupcam pa pucaj nos še s fiziološko (soluzione fisiologica) mogoše pa je v app suh zrak probaj dat na radiatorje lonec z vodo. jaz nardim tako da ga najprej utopim s fiziološko in potem gre lažje vn sicer pa je sobota kmalu tukaj se hecam se hecam , upam da boste meli od danes naprej sonce in boste lahko uživali maximalno !!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 9:40:07
|
|
|
|
BIA79
|
Niente vrtec spomladi, še september je vprašljiv...bomo poslali še kam prošnjo ni kaj...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 9:51:04
|
|
|
|
momacus
|
e bia je baby boom in niso pripravljeni na toliko pleničkarjev.....kaj boš delala zdaj. mi smo lih vstali po jutranjem spanju in se pripravljam it vn. ti?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:19:56
|
|
|
|
nena30
|
Kaj Bia nisi dobla vrtca? Joj tega se jest najbolj bojim!!! Hator mi smo bli ravno včeraj v Adriji. In je fino. Lisa je na začetku protestirala, ker ji je blo vse neznano potem smo pa uživali. In bomo zdaj kar hodili na kopanje tedensko. Ma ne na tečaj, Familjarno! V Adriji mi je všeč, ker je ozračje toplo. Meni osebno prevroče, za male pa super, da jih ne zebe, ko so ven z vode. Belen uživaš!? Tolko cajta me ni tu, da sem čisto itgubila nit pogovora in ne vem kaj naj še napišem!?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:21:55
|
|
|
|
BIA79
|
Klara pravkar "grize" biškot, kmalu bo šla spat. Jaz pa kuhat kosilo, danes greva v koper. Tati na pogreb, jaz pa s Klaro en giro in še v službo pogledat in vprašat tajnico koliko dopusta imam, šefico vprašat za skrajšan urnik...ma bodo veseli Momacus, kdaj hodite vi naokoli? Mi smo bolj popoldanski.... Belen...boge tvoje pikice, jih z morske oaze pripelješ na sneg...bi mogla it prej na višinske priprave...no upam,da bosta kmalu ozdraveli...Pa to o dopustu ni res, no, meni vsi govorijo, da otroci težje spijo zaradi menjave okolja...pri nas se ne bi poznalo :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:27:37
|
|
|
|
momacus
|
oj, mi smo pa ne tič ne miš glede šetanja. kakor pade. ta teden nism vezana na nič in nobenega, kr je tavečji v šoli v naravi in mi ni treba gledat an uro kdaj ga it iskat in še najbolj pomembno zjutraj lahko spim do 7:30 jeeeeeeeeeeeeee včeraj in danes recimo gremo vn za eno 10 al 11 odvisno od vremena ..... lih udaj sm mozgala kam naj dam papico da ne bo mrzla ko jo bo jedel ....in mi je kapnilo vlglavo da imam doma tisti gel ki ga lahko daš v skrinjo al v vročo vodo za obkladke . tako da zavrem vodo ga dam ovijem "konšervo" in vija ma sm jaz pametna
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:30:09
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz imam drug sistem...papica gre v lonček od frutka, to pa v plastično posodo z vročo vodo :) Klara mi ful več poje, če smo zunaj, pa še manj mi umaže :) sicer vse pojemo v 2 obrokih, ker je preveč za videt, no je vsaj animirat ni treba
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:32:57
|
|
|
|
momacus
|
makakšno posodo z vrčo vodo maš? jaz mam tudi v stekleni posodici o hipp-a . sm štuidirala da bi kupla en termos za dat not ma ne vem , bi mogla dat not celo posodo ne samo hrano
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:51:49
|
|
|
|
momacus
|
to sm vidla ja, bom šla v merkur pogledat
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 10:53:29
|
|
|
|
BIA79
|
Sej sem rekla da bom šla tudi jaz...ma mi še ni zneslo..najboljše je vzet posodico in iskat tako grlo da gre notri...sporoči če kaj ugotoviš :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 12:57:49
|
|
|
|
Belen
|
ciao, sm napislala roman in mi wse zbrisalo nio na kratko...momacus...ja sej smo čistli z fizio + aspirator ma ne pomaga...poln nos,a ne gre malo-nič ven.... bia.... nič vrtca??? kako weš? ti pošljejo al ustno al kako??? ma to it al slo?? js upam,da dobim sept. vrtec.... nena...super je, sam če ne bi ble prehlajeni.... wsi
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 16:10:19
|
|
|
|
momacus
|
bia merkur izola nima nič. ko so meli so meli3 literske belen kaj imaste suh zrak v APP?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 17:12:53
|
|
|
|
DannyS
|
Čau... evo mene,... odkar je lepo vreme samo klatimo okoli...:) Ven se odpravimo nekje za 11 uro, ker prej nam ne uspe, pač dokler se zbudimo, pol se še malo cartamo skupaj v postelji, pol še pripravimo kosilo za s sabo... in domov gremo malo pred 16 uro. Aja pa danes sem pripravla zelenjavo za kako 10 uro, pol sem jo spasirala in dala v kozarček in v navadno torbo in ob 12ih ko ponavadi jemo kosilo, je bla lih prav oz. sem jo še prej dala malo iz torbe, da se je še malo ohladila. Hator midva greva tudi drugi teden na ta tečaj "plavanja" za dojenčke v Ankaran. BIA79, kaj mogoče veš kolko časa po cepljenju naj ne bi šel v vodo, ker mi imamo v torek cepljenje, v četrtek pa je prva ura plavanja? Glede vrtca, moram poslat še v vse vrtce v Koper prošnjo, pa še v kake Bertoke bom, če slučajno ne dobimo tu v Škofijah. Kaj vi saruška ste imeli kake probleme za dobit tu v Škofijah, pa kaki so sploh kriteriji kdo ima prednost pred drugim?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 19:42:31
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, ne skrbi...dvojčki imate prednost..jaz sem jo vpisala v italijanski... Momacus...ste še na Hippu? ;) Danes sem vzela v Mullerju 900 gramskega za 10 eurov...imajo akcijo...zdaj ne vem kje ti kupuješ, ampak tko za info :) Po cepljenju...ne vem...ene tri dni...odvisno če ste imeli kakšno reakcijo po prvem cepljenju... 26. aprila grem delat...ajojjjjj....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 13.1.2010 20:04:26
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Glede vrtca, moram poslat še v vse vrtce v Koper prošnjo, pa še v kake Bertoke bom, če slučajno ne dobimo tu v Škofijah. Kaj vi saruška ste imeli kake probleme za dobit tu v Škofijah, pa kaki so sploh kriteriji kdo ima prednost pred drugim? DannyS, mi smo vpisali Andraža ko je imel 10!! dni pa nismo dobili... Pol se je hvala bogu odprl še en oddelek in v drugo je bil sprejet... je full gužva, te nočem prestrašit, samo tako je... Gre se pa po sistemu tisti ki prvi pride, prvi melje... Imajo pa prednost otroci s stalnim prebivanjem na Škofijah oz. v teh okoliških selih... Bala, jst sem si vedno predstavljala da otroka vpišeš in to je to, pol pa sem zvedla da jih vpisujejo ko niso še niti prišli na svet in se plačuje neke vrste rezervacija... Groza da se moraš borit, da lahko daš 250 €, kot da dajejo nekaj zastojn !
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.