|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
11.1.2010 22:31:34   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
11.1.2010 22:32:05   
momacus
alo pupe homo spat ki jutri je še en dan user posted image
nočko user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
11.1.2010 23:49:08   
gia15
eeej

belen še ni uspelo ukrast interneta, se nič ne javi!?user posted image  ampak, da vas pohvalim, ste ful pridne, ki mi odgovarjate na vsa moja vprašanja!!!user posted image user posted image

bia, kje si kupila podlogo za na tla? mi imamo puzle, samo mi niso preveč všeč, tiste ta prave airex podloge pa niti niso tako poceni... kaj ti sesaš vsak dan? mi bomo tudi mogli začet, ker je moj črviček kar naprej povsod drugje, samo na njej namenjeni podlagi pa ne!user posted image user posted image  in še nekaj - koliko vzame ta gospa v jagodju za varstvo in kaj je vključeno?

jaz sem dobila fešto po 6.mes., no ja... je pa bilo ful fajn, ko je ni bilo!!!

aja, kje pa kaj delate punce, kaj pa ste po izobrazi, če ni skrivnost?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
12.1.2010 19:32:15   
Hator
Čao pupe,
jaz pa gledam, da bi šla na plavanje dojenčkov v Ankaran v Adrio, pa sem jih klicala in pravijo, da je voda 31 st. C. Kaj pravite? Ni to malo premalo za 6 mes starega dojenčka?? Kakšne so vaše izkušnje, a katera hodi?????

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
12.1.2010 20:33:24   
BIA79
Hator mi smo tam hodili na plavanje...Klara je imela 4 mesece ko smo začeli in nismo imeli zdravstvenih težav. Voda je glih prav (najnižja temperatura vode je 28 stopinj). Računaj da nisi notri ure in ure...No to je moje mnenje..

Gia, jaz sem kupila Klari podlogo, ki je precej "draga" v primerjavi s puzzli...kvadratni meter je prišel 13 eurov, sam je fajn, tipo airex blazina. Mi imamo ploščice doma in je kar mraz. Ma kaj ko ji sedaj vse premajhno...

Sesamo pa ko pride. Lahko tudi večkrat na dan, še posebej če Klara "gloda" kakšen piškot ali kaj drugega...

Delo:računovodstvo, sem referent. Gimnazijski maturant...bi morala končat fax ma...ne gre ;)

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
12.1.2010 20:49:13   
saruška
dober večer, punce! vas še jaz na hitro pozdravim in pol user posted image na kavč ker se mi že spi!
nevem če to glih normalno, ma jaz bi spala in spala...

momacus, imaš na facebooku ZS, zadeva rešena user posted image !

gia, po izobrazbi gim. maturant, fax nedokončan in tako bo tudi ostalo, delodajalec MNZ.

maaaaaa zdej uživa belen, jst bi tudiiiiiiiiiiiii user posted image !

punce, lep večer!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.1.2010 21:57:28   
Belen
ciao punce,
eko mene se jawljam it Val gardene...sneži kot zmešano, končno mi dela wairless user posted image user posted image user posted image

kako ste?? za nazaj bom kasneje prebrala.... kaj nowga??? user posted image
pozdrawček wsemuser posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.1.2010 22:55:17   
Belen
no widim da pridno klepetate, tudi če me ni user posted image

eko mene,mal weč časa (upam)kr so moje punce mal prehlajene, aspirato šiba 100/h in wsake pol ure je neko zbujanje , jok..... grawe.... očitno menjawa zraka,...ne wem.... baje wsi ki grejo na dopust, otroci weč spijo staršem.... user posted image pri nas je obratno.... user posted image
Naši smo dans podložili ležišče, upam,da bo pomagalo....baje lažje dihajo.... user posted image na hrbtu noče spat, na trebuhu ja....mah....
drugače se imamo super, sicr zdej fullllllll sneži ... škoda ki sm pozabla USB kabel, bi wam nalimala eno slikco user posted image

uglawnem.... brawo momacus... TS je trst-ni nobena trgowina user posted image user posted image
gia, bia... ja smo pridpeli w sob. po 5-6urah.....ben smo se ene 4X ustawili.... werjeli ali ne, moje punce niso niti pisnile user posted image user posted image user posted image
ne da se hwalim,ma to me je najbolj skrbelo.... res so zlate user posted image

bia... widim da si ti sedaj "na kwizu" user posted image user posted image user posted image

glede vrtca še ne razmišljam....je še daleč september user posted image user posted image

amaya...hwala za kremo, ma učko se je že pozdrawilo

saruška,kome wa???

nič grem mal brat za nazaj.... užiwajte pa se še jawim, ko komu "ukradem" net user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.1.2010 9:31:11   
momacus
ooo belen pa si le prebila snežni metež. ma kaj lahko sploh greš kaj vn če ful sneži? se da smučat? ma veš da mi mamo sonček user posted image
pupcam pa pucaj nos še s fiziološko (soluzione fisiologica) mogoše pa je v app suh zrak probaj dat na radiatorje lonec z vodo. jaz nardim tako da ga najprej utopim s fiziološko in potem gre lažje vn user posted image

sicer pa je sobota kmalu tukaj user posted image

se hecam se hecam , upam da boste meli od danes naprej sonce in boste lahko uživali maximalno !!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.1.2010 9:40:07   
BIA79
Niente vrtec spomladi, še september je vprašljiv...bomo poslali še kam prošnjo ni kaj...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.1.2010 9:51:04   
momacus
e bia je baby boom in niso pripravljeni na toliko pleničkarjev.....kaj boš delala zdaj. mi smo lih vstali po jutranjem spanju in se pripravljam it vn. ti?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.1.2010 10:19:56   
nena30
Kaj Bia nisi dobla vrtca? Joj tega se jest najbolj bojim!!!
Hator mi smo bli ravno včeraj v Adriji. In je fino. Lisa je na začetku protestirala, ker ji je blo vse neznano potem smo pa uživali. In bomo zdaj kar hodili na kopanje tedensko. Ma ne na tečaj, Familjarno! V Adriji mi je všeč, ker je ozračje toplo. Meni osebno prevroče, za male pa super, da jih ne zebe, ko so ven z vode.
Belen uživaš!?user posted image user posted image
Tolko cajta me ni tu, da sem čisto itgubila nit pogovora in ne vem kaj naj še napišem!?user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.1.2010 10:21:55   
BIA79
Klara pravkar "grize" biškot, kmalu bo šla spat. Jaz pa kuhat kosilo, danes greva v koper. Tati na pogreb, jaz pa s Klaro en giro in še v službo pogledat in vprašat tajnico koliko dopusta imam, šefico vprašat za skrajšan urnik...ma bodo veseli user posted image

Momacus, kdaj hodite vi naokoli? Mi smo bolj popoldanski....

Belen...boge tvoje pikice, jih z morske oaze pripelješ na sneg...bi mogla it prej na višinske priprave...no upam,da bosta kmalu ozdraveli...Pa to o dopustu ni res, no, meni vsi govorijo, da otroci težje spijo zaradi menjave okolja...pri nas se ne bi poznalo :) 

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.1.2010 10:27:37   
momacus
oj, mi smo pa ne tič ne miš glede šetanja. kakor pade. ta teden nism vezana na nič in nobenega, kr je tavečji v šoli v naravi in mi ni treba gledat an uro kdaj ga it iskat in še najbolj pomembno zjutraj lahko spim do 7:30 jeeeeeeeeeeeeee včeraj in danes recimo gremo vn za eno 10 al 11 odvisno od vremena ..... lih udaj sm mozgala kam naj dam papico da ne bo mrzla ko jo bo jedel ....in mi je kapnilo vlglavo da imam doma tisti gel ki ga lahko daš v skrinjo al v vročo vodo za obkladke . tako da zavrem vodo ga dam ovijem "konšervo" in vija

ma sm jaz pametna user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.1.2010 10:30:09   
BIA79
Jaz imam drug sistem...papica gre v lonček od frutka, to pa v plastično posodo z vročo vodo :) Klara mi ful več poje, če smo zunaj, pa še manj mi umaže :) sicer vse pojemo v 2 obrokih, ker je preveč za videt, no je vsaj animirat ni treba

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.1.2010 10:32:57   
momacus
makakšno posodo z vrčo vodo maš? jaz mam tudi v stekleni posodici o hipp-a . sm štuidirala da bi kupla en termos za dat not ma ne vem , bi mogla dat not celo posodo ne samo hrano

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.1.2010 10:47:21   
BIA79
Jaz sem ful iskala en termos za hrano. Pa sem našla samo tega od Chiccota.
http://www.chicco.com/portavivande-termico-inox/pappa/dai-primi-passi/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.071461.000.000&idfascia=23&idsezione=11
Sam ceno sem zasledila da je okoli 30 eurov...kar se mi zdi dosti, ker navaden termos stane dosti manj. Bi morala najti takega v katerega spraviš notri stekleno posodico.

Drugače je posoda plastična, tipo tapperware. Da ne gre voda ven in ohrani nekaj časa toploto...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.1.2010 10:51:49   
momacus
to sm vidla ja, bom šla v merkur pogledat

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.1.2010 10:53:29   
BIA79
Sej sem rekla da bom šla tudi jaz...ma mi še ni zneslo..najboljše je vzet posodico in iskat tako grlo da gre notri...sporoči če kaj ugotoviš :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.1.2010 11:03:37   
BIA79
Na poglej to...vse imajo ti američani!
http://www.thermos.com/product_details.aspx?ProdID=644&CatCode=FOOD&q=

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.1.2010 12:57:49   
Belen
ciao,
sm napislala roman in mi wse zbrisalo user posted image user posted image user posted image

nio na kratko...momacus...ja sej smo čistli z fizio + aspirator ma ne pomaga...poln nos,a ne gre malo-nič ven....

bia.... nič vrtca??? kako weš? ti pošljejo al ustno al kako??? ma to it al slo??
js upam,da dobim sept. vrtec.... user posted image

nena...super je, sam če ne bi ble prehlajeni.... wsi user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.1.2010 16:10:19   
momacus
bia merkur izola nima nič. ko so meli so meli3 literske

belen kaj imaste suh zrak v APP?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.1.2010 17:12:53   
DannyS
Čau... evo mene,... odkar je lepo vreme samo klatimo okoli...:)

Ven se odpravimo nekje za 11 uro, ker prej nam ne uspe, pač dokler se zbudimo, pol se še malo cartamo skupaj v postelji, pol še pripravimo kosilo za s sabo... in domov gremo malo pred 16 uro. Aja pa danes sem pripravla zelenjavo za kako 10 uro, pol sem jo spasirala in dala v kozarček in v navadno torbo in ob 12ih ko ponavadi jemo kosilo, je bla lih prav oz. sem jo še prej dala malo iz torbe, da se je še malo ohladila.

Hator midva greva tudi drugi teden na ta tečaj "plavanja" za dojenčke v Ankaran. BIA79, kaj mogoče veš kolko časa po cepljenju naj ne bi šel v vodo, ker mi imamo v torek cepljenje, v četrtek pa je prva ura plavanja?

Glede vrtca, moram poslat še v vse vrtce v Koper prošnjo, pa še v kake Bertoke bom, če slučajno ne dobimo tu v Škofijah. Kaj vi saruška ste imeli kake probleme za dobit tu v Škofijah, pa kaki so sploh kriteriji kdo ima prednost pred drugim?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.1.2010 19:42:31   
BIA79
Belen, ne skrbi...dvojčki imate prednost..jaz sem jo vpisala v italijanski...

Momacus...ste še na Hippu? ;) Danes sem vzela v Mullerju 900 gramskega za 10 eurov...imajo akcijo...zdaj ne vem kje ti kupuješ, ampak tko za info :)

Po cepljenju...ne vem...ene tri dni...odvisno če ste imeli kakšno reakcijo po prvem cepljenju...

26. aprila grem delat...ajojjjjj....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.1.2010 20:04:26   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Glede vrtca, moram poslat še v vse vrtce v Koper prošnjo, pa še v kake Bertoke bom, če slučajno ne dobimo tu v Škofijah. Kaj vi saruška ste imeli kake probleme za dobit tu v Škofijah, pa kaki so sploh kriteriji kdo ima prednost pred drugim?

DannyS, mi smo vpisali Andraža ko je imel 10!! dni pa nismo dobili... Pol se je hvala bogu odprl še en oddelek in v drugo je bil sprejet... je full gužva, te nočem prestrašit, samo tako je... Gre se pa po sistemu tisti ki prvi pride, prvi melje... Imajo pa prednost otroci s stalnim prebivanjem na Škofijah oz. v teh okoliških selih... Bala, jst sem si vedno predstavljala da otroka vpišeš in to je to, pol pa sem zvedla da jih vpisujejo ko niso še niti prišli na svet in se plačuje neke vrste rezervacija... Groza da se moraš borit, da lahko daš 250 €, kot da dajejo nekaj zastojn user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.