|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
7.1.2010 8:09:01   
Belen
jutrooooooooo (recimo)
una notte da dimenticare...spali nismo nič, najprej ena, pol druga, pol spet ena se zbudi, pa zbudi drugo..... štalaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

uffffff gia....čaki si grem kafe skuhat,dok odg.na tolko wprašanj user posted image user posted image user posted image

jogurte od plasmona kupim čez...TS (famila, coop),
oblačila....odwsino...oviesse, okaidi, TS, H&M,C&A, Idexe,bodije in te enostavne w šparu, mercatorju...itd....
js hodim w Lucijo k dr.Daneu...pediatrinja 1a user posted image
awtosedeže naročili na promword.... nimam pojma glede garancije...moj rihta w ang.js in angl.dwa različna pojma user posted image user posted image
mat.celice sm hotla dat,ampak w zasebno,ampak kr imam dwa in kr sm mela CR baje bi jih bilo premalo.... user posted image pol pa je bilo brez weze...
kri...ne ne kake žile, mislim da so oni premajhni....iz prstka....da kontrolirajo železo-hemoglobin....

kaj twoji niso wzeli w 6m??
h komu ti hodiš?P?

uffffffffff.....me čaka še pakiranje, w sob.partenza,pa nism niti še začela..... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.1.2010 10:06:17   
nena30
Dan!!
Mi imamo dr Soban v KP, pa nisem preveč zadovoljna!! Tolk je pusta.... Vseč mi je Rončičeva, ma ne prideš do nje!rt
Katero dr imaš pa ti gia?
Jest dam pa Lisi jogu LCA zelene doline in en plazma piškot not! Pa kar rada poje. Sem pa všeraj med zelenjavo zakuhala proso in je reva skoraj bruhala!! Boga!! Tud men je prosena kaša fuj in sem jo zabrisala stran!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.1.2010 12:51:46   
saruška
nena30, dr. rončevič je res zlata (samo preveč govori), kaj vas noče vzet?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.1.2010 17:58:08   
BIA79
Gia spletna stran je pramworld...glede garancije pa preberi na spletu, nisem se preveč posvečala temu :) Pediatrinjo pa imamo v Izoli -Hercegovac.

Nena..mi ne spimo..še vedno..zdaj ko mi podnevi je toliko manj, to nadoknadi ponoči...zobkov še nimamo, se pa pridno plazimo kot rambo...

Danes smo bili na telovadbi in je Klara ustrahovala enega fantka...ful ima rada otroke, začne cepetati z nogicami ko vidi kakšnega (enako je za živali), bogi fant pa se jo je bal...no...vsi so opisali z besedo "divja"...ta mi bo dala še popra! Je pa počistla pol telovadnice, mi grizla prst na nogi (še dobro da nima zob)...

Danes sem Klari dala papico od plasmona - teletino, ker smo pač pozno prišle domov in ni bilo veliko časa za kuhat, ker je bila lakota očitna (ma vaši še jočejo, kadar so lačni) in je pojedla...preberem sestavine - valda je notri sol. Ma tuse  mi poraja en dvom, enkrat ko gredo ti otroci v vrtec (če dobiš vrtec pri 11 mesecih ) ne bodo tam dobila slane hrane in pili kravjega mleka?

Belen, si ji poskusila dat mlačno mleko? Klara pije raje "mrzlega" kot toplega, mogoče če jo mučijo dlesni, ji ne paše "vroče"?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.1.2010 18:12:25   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Danes sem Klari dala papico od plasmona - teletino, ker smo pač pozno prišle domov in ni bilo veliko časa za kuhat, ker je bila lakota očitna (ma vaši še jočejo, kadar so lačni) in je pojedla...preberem sestavine - valda je notri sol. Ma tuse  mi poraja en dvom, enkrat ko gredo ti otroci v vrtec (če dobiš vrtec pri 11 mesecih ) ne bodo tam dobila slane hrane in pili kravjega mleka?

Belen, si ji poskusila dat mlačno mleko? Klara pije raje "mrzlega" kot toplega, mogoče če jo mučijo dlesni, ji ne paše "vroče"?

bia....itak da je hrana slana.... user posted image user posted image user posted image ..nisi wedla??? pa sej js jim dam mal soli w zelenjawo,če ne je ne jejo.....tudi moja P je rekla da dam,kr ne škodi, in tudi je w wsej hrani otsali kupljeni itd.....
sej pod wedno pijeta mlačno mleko..... mrzlo jima nekako ne gre....pa tudi meni se ne zdi...ne vem no... user posted image user posted image

ufffff....pol robe sm spakirala....sm mislila da imam js welike bagalie...ma moje male me battirajo in tutti i sensi user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.1.2010 23:04:13   
deja87
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

nena30, dr. rončevič je res zlata (samo preveč govori), kaj vas noče vzet?

ja ja res preveč govori user posted image ampak je ful uredu user posted image   baje ne sprejema več :P

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.1.2010 9:14:26   
BIA79
Belen, prtljaga nared? Si vzela lekarno zase? Naredila zavarovanje...haha...sem kot moja mama ;)

Kaj ste opazile...dežuje ;)

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.1.2010 9:31:31   
nena30
dobro jutro¨!!
Jah meni so rekli, da ne sme več jemat pacientov, ker je polno zasedena. Vidla sem jo samo 1x, ko je nadomeščala  dr. Sobanovo in Lisa je bla čisto očarana nad njo.  Pri naši dr se vedno dere ( no zdaj zadnjo rundo ni). Sobanova je preveč pusta za dojenčke! No , to pa ne pomeni, da je slaba zdravnica. Ampak po moje je za pediatra zelo pomembno, da zna z otroki.  Našo Liso že zdravo težko pregleda. Kaj bo šele, če bo bolana!? Raj ne pomislim.
Belen, daj vsaj omare doma pusti!!user posted image user posted image user posted image
Ja BIa, jest dam mali tud vse brez soli. Ampak v vrtcu vse solijo, tako, da bo treba začet tud mal solit. Samo jest ne bom hitela, ker mi je tudi neslano. Klara je pa med prazniki začela pužit, ane?  Lisa se pa muči, dere, pa še ni pogruntala, da za premikanje rabiš roke in noge. Ona da roke in noge v zrak, se dere in jezi, ker ne gre nikamor. zgleda, kot da bi plavala na suhem.
Sem se pa okorajžla in šla k frizerju. Ostrigla sem se za 30 cm in se kar ne morem navadit. Tud Lisa je razočarana, ker nima več dosti za cukat...

(odgovor članu deja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.1.2010 9:45:32   
BIA79
Ja,Nena Klara se je začela puzat..če rabiš potleh počistit, ti jo pošljem za eno uro :) Klara pa ne more pogruntat kako se plazit po vseh 4...se dvigne na vse štiri, se maja naprej in nazaj in potem se vrže na tla...je vsak dan bolj smešno jih gledat kako gruntajo stvari...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.1.2010 17:28:48   
Belen
eh že zdej ni nobene, kaj šele bo.... user posted image user posted image user posted image
grem pakirat naprej kufre.....was pridem še zwečer pozdrawit ...sicer rač.bom mela sabo sam ne wem če bo tam kak warless.....zame,ki sm internet dišpendente  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.1.2010 21:12:17   
gia15
oooj

belen, kateri in kje sta trgovini C&A in TS? in kam hodite po nakupih - koper, ljubljana, trst, palmanova?

mi hodimo k dr. rončevič in je zlata - obvlada svoje delo, nežna z otročki, vse pojasni in prijazno odgovorja na vsa najina vprašanja, nikoli ne gleda čudno, če oba z mojim spremljava najino user posted image  v posvetovalnici itd.. kri ji še niso vzeli, pri 9mes. ji bodo, je pa res, da imajo gužvo in da se vedno čaka - to pa je cena, ki se plača, če vsakemu 100% posveti...user posted image user posted image

...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.1.2010 21:17:17   
Belen
gia15 ti bo dolgčas,ko bom na dopustu.... user posted image user posted image user posted image kdo bo odg.na twoja wprašnja user posted image user posted image user posted image

uglawnem so te trgowine w LJ, drugače pa hodim w Kp ali Trst.....

nič punce, kufri so spakirani, grand piucasso je nabit + seweda krsta,ki če ne...... ja ben woziček dosti zasede user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, kej tudi čwekajte,da ne bo forum zamrl..... js bom mela sabo prenosnika, sicer internet ne wemkje bom dobila, upam,da bom ga lahko kje "ukradla" user posted image user posted image user posted image ufffffffff....je reku moj mož kako bom 1 teden brez rač... user posted image user posted image sej res, sm res internet dipendente user posted image user posted image user posted image ,
ajde user posted image pod tuš in kinkat,....ju3 nas čaka dolga in predwsem snežna pot.....
ciaoooooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.1.2010 21:39:15   
gia15
...
bia, koliko je vas v skupni pri telovadbi in koliko časa traja? midve hodiva v izolo (nas je cca 7mamc z dojenčki in traja telovadba 1,5h) pa bi rada probala še na ogrlici pri maji, da vidim, kje je boljšeuser posted image user posted image

belen, a tudi varuško boste vzeli s sabo na počitnice?user posted image user posted image  al bosta vidva izmenično pri vajinih user posted image in smučanju? v glavnem, mejte se super!!!

-vaši user posted image  bodo šli vsi (z 11 meseci) v vrtec/jasli al bo katera še doma po porodniški?

-vi dajete kruh svojim user posted image ?

-aja in še nekaj: kako velika oblačilca ima klara pa drugi vaši 8-mes. user posted image  (ne vem za vse, koliko so stari vaši user posted image )

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.1.2010 15:11:41   
BIA79
Joj gia...Zdaj moram Belen nadomeščat pri odgovorih..

telovadba..again...zdaj so iz 2 skupin naredili 1 in sicer ob 10...ponavadi nas je okoli 6/7..mi bova hodili vse do februarja..

vrtec..moram it vprašat koliko je ura...aprila moram začet delat...

Klara "grize" (nimamo še zob) škorjo od kruha, ampak vedno pod nadzorom...

oblačila; sedaj nosimo 74, nam je še veliko, nekaj premajhno, pač odvisno od katere firme je obleka...nekaj še 68 nosimo, npr iz Hoferja ali h&M...

C&A pa ni v trstu Gia...bo pa v ta novem tuš centru, ki odpre marca v kopru...Katera trgovina pa je ts?

Upam, da je Belen srečno prispela...je bla ena velika štala včeraj po italiji s tem snegom...no kot pri nas...punce pišite kaj hahaha

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.1.2010 18:31:43   
momacus
čer.
haha bia vidim da si ti prevzela vlogo tekmovalke na kvizu ki ga vodi gia user posted image
ja tudi jaz upam da je belen prišla v dokaj kratkem času na cilj. mogoče pa kje ukrade signal in se priklopi user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.1.2010 20:28:01   
BIA79
Nekdo pač more ;)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.1.2010 20:28:27   
BIA79
Momacus, ma vi greste v vrtec ali imaš varstvo?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.1.2010 2:33:54   
gia15
...vi in vaš kviz!!!user posted image user posted image user posted image ...če pa sem se pridružila temu forumu šele pred kratkim pa valjda da potem dosti sprašujem!!!user posted image user posted image

belen je napisala za trgovino TS - jaz nimam pojma, katera trgovina je to in kje je?! mi ponavadi hodimo v ljubljano v šoping ali pa zagreb (mam žlahto tam), zdaj sem bila v trstu ma mi ni kaj preveč - premalo trgovin... drugač pa moja user posted image nosi št. 80, sem ji pa zdaj kupila vse 86-92, ker mi gre ful na živce, če ima prekratke hlačke od trenirkic, ji še bolj vse zleze goruser posted image user posted image

aja še dve vprašanji zate biauser posted image ; kaj ne bosta s klaro potem (od feb.naprej) več hodili na telovadbo - je starostno omejeno ali te ni več volja? kje imaš ti klaro čez dan- tla (na puzlih ali?), stajica, voziček, stolček... verjetno vsega po malo... kaj so pa svetovali na telovadbi - pri nas so rekli naj bo čim bolj svobodna pti gibanju...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.1.2010 16:57:36   
momacus
bia na srečo imam carstvo. moja dva sta oba šla v penzijo user posted image tako da do 3,5 let bo doma.

gia TS no trgovina ampak okrajšava za trst...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.1.2010 20:28:46   
saruška
čau punce! 

vidim da je neko zatišje, če ni belen je bolj mirno tu user posted image ...

gia, sej prav da sprašuješ, sej zato so pa forumi, tako da ni panike user posted image !

drugače? kako ste preživele to nedeljo, ko nas je KONČNO razveselilo sonce?

aja, nena, je prišla tvoja M?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
11.1.2010 9:09:34   
BIA79
Joj...Momacus ke srečnica...naše none so aktivne, v službi še nekaj let (odvisno od novega zakona)...no, če se bo sestra naveličala delat preko študenta bom njo angažirala, sam kaj ko bo zanjo plača slaba :)

Gia, Klaro imam jaz na tleh. Imam podlogo 2x2m, ampak ji je "premajhna", sedaj tam kjer sem jaz tam se priplazi...če je sesalec ali kakšna vreča v giru pa toliko bolj...ni šans da imamo eno stvar oblečeno več kot en dan, je postala neke vrste pobiralca praha..ma ne vem, lahko posesam in čez 5 min bo spet nekje prah ali kakšna smet...ma bo že

V stolčku je, kadar je ali imam za kuhat in je ne morem imet pod nadzorom. Malo zamujam z varnostnimi ukrepi, moram it iskat varolava in skrit vtičnice in vse kar ima veze z elektriko...

Sonce...ma kaj ki ni dosti sušilo...sem oprala skoraj vse, posušila malo manj pa še na en dolg sprehod smo šli...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
11.1.2010 9:12:46   
BIA79
Aja...sem pozabila še to...glede na to da grem aprila delat, bova marca s Klaro skupaj. Če dobimo vrtec jo bom poskusila uvajat v ritem, ki ga bomo imeli, ko bomo šli v vrtec oz. v varstvo. Marca bo verjetno lepše vreme in bom poskusila uživat še zadnje dni z njo in se navajat na dejstvo, da bo treba v službo :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
11.1.2010 9:15:27   
momacus
ej bia kdaj greš delat. jaz bi tudi mogla aprila, ma imam še star dopust tako da grem maja user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
11.1.2010 9:29:32   
BIA79
Jaz sem si pustila 10 dni od lani...sicer sem sedaj ugotovila, da bi si lahko več, ampak dobro...Jaz bom šla konec aprila, ker pri nas na začetku meseca je kažin...prvih 5 dni imamo za poknjižit vse za nazaj in ni glih najboljše da pridem takrat :) Jutri bom prav stopila do tajnice in jo vprašala koliko dopusta še imam in do šefice, če bi lahko delala za začetek 6 ur....

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
11.1.2010 9:30:54   
BIA79
Evo je prišel moj iz vrtca...slabo nam kaže, moram še poklicat jutri, da vidijo, kje je naša prošnja...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.