|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
13.1.2010 20:13:05   
saruška
beleeeen, kako se imaste? pupe pridne? itak, da ja user posted image ... kaj fant od danijele je šel al je ostal tudi on doma?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.1.2010 20:29:59   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

beleeeen, kako se imaste? pupe pridne? itak, da ja user posted image ... kaj fant od danijele je šel al je ostal tudi on doma?

eko mene saruška...ma super je,sam male so prehlajene in ponoči nespimo un caz** user posted image user posted image user posted image user posted image
ja frenk je z nami....danijelca doma.... user posted image je wzel namesto žene, šefa s sabo user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.1.2010 20:34:27   
saruška
mah, kaj če ti tak mož ki hodi sam po dopustih... ben, ben, oni že vejo!

kako to da ne spiste? jih je sprememba okolja zmotla? ki ponavadi lepo spijo, ne...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.1.2010 20:41:02   
Belen
baje ona ne dobi dopusta...tko mi je rekla in on tudi.... user posted image zdej pa ti wedi..... user posted image user posted image

ja ne spimo,kr smo mučo prehlajeni, sprememba okolja.... wčeraj sm zaspala ob polnoči do 2h....in pol budna do 7h skoraj.... in moj mož ustal in šla sm spat do 10h.... ben tudi on mi je od 5h pomagal.... katatrofa.... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.1.2010 20:46:24   
saruška
alora se boste bolj švoh spočili, škoda user posted image ... kdaj se pa vračate?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.1.2010 23:49:14   
gia15
eeej

mi bomo tudi hodili na plavanje v ankaran... kaj že veste, kdaj je uvodno predavanje?

belen, se ne boste vrnili spočiti, a boste vsaj nasončeniuser posted image  pa ne bo toliko videt, da ste utrujeni!user posted image  hec!

bia, kaj daš klari za večerjo? moja hoče jest samo kakšne sirčke ali pa sirni namaz, eventuelno polento, kako žitno kašo pa ne daj bože!!user posted image  mali!user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.1.2010 9:36:00   
DannyS
Jutro...

gia15 v ponedeljek je že uvodno predavanje in sicer na OŠ v Marezigah ob 16.30, nisi nič dobila maila? Naj bi bli prisotni starši brez otrok. V četrtek pa se pol že menda začne prva ura plavanja.

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.1.2010 9:59:26   
saruška
DannyS, kaj ti si ga že vpisala v vrtec?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.1.2010 10:16:35   
momacus
jutro. jaz sm klicala v vrtec v izoli in vprašala če ga moram že zdaj vpisat z aga dat not ko bo mel 3,5 let pa je rekla da ni panike. j erekal d a največ kažina je za te malčke do 3 let kr je po normativih predpisana majhna skupina in pol ni prostora, ko so večji pa so tudi skupine večje in je ok. ma jaz ga bom vseeno že zdaj vpisala , da en bo potem: ups se opravičujemo ma ni prostora

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.1.2010 18:27:05   
BIA79
Mi smo še vedno samo na dveh obrokih goste hrane, zvečer Klara dobi flašo z mlekom,piškotek in riževe kosmiče.

Momacus, sam če ga vpišeš in potem ga ne daš v vrtec, zgubiš pri naslednjem vpisu določene točke...nisem sigurna, ma dej se pozanimat...

Baje je v Kortah fraj vrtec za male črve...kdo ve če bi nas sprejeli hahaha

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.1.2010 18:50:07   
BIA79
Ej, punce,kaj ko bi se enkrat dobile, ko pride Belen nazaj? Dokler se me zmenimo bo sicer pasalo cajta, ampak naj bo to pred majem :):):):)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.1.2010 19:38:09   
Belen
ejla,
eko mene....dans prwič mal weč sončka user posted image user posted image user posted image

ja dobimo se lahko kadar čmo , ne? user posted image user posted image user posted image

saruška....w sob.se ŽE wračamo user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.1.2010 1:37:18   
gia15
...samo na kratko-par vprašanjuser posted image user posted image user posted image

bia, napiši nam kaj več, kako ste se imeli na tečaju plavanja s klaro? sta hodila oba s tvojim (baje, da je tudi ta možnost)? drugače-vtisi, kakšen nasvet?

moja user posted image  je zjutraj, ko se zbudi, na joški (sprazni obe), potem je malico-jogurt in podobno, potem kosilo, pa popoldanska malica-sadje in večerja-sirček, kakšen nazam, polenta, raznoraznih žitnih kašic pa ne mara... in pred spanjem se še malo "posladka" na joški-to je zdaj res že skoraj samo cartanje!

jaz sem za, da se kaj dobimo, da vas spoznam!user posted image user posted image

user posted image  spat, jutri bo moja mala v varstvu pri moji mami popoldan, jaz pa grem šopingirat v lj!user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.1.2010 8:51:32   
nena30
Dobro jutro!!
Ah Belen vidiš kako hitro mine!! Pa komi sonček ste dobil!
Gia uživaj v nakupih. Mi gremo pa ju3 po nakupih in Lisa gre k babici! huraaa! Upam da najdem kake hlače zaseuser posted image . Katastrofa! Zadnč em sla v KP v t Way, maljo 70% znižane kavbojke in full modelov. Ene sem probala pa me je minila volja. Mislm...kakšne špegle majo to po štacunah. Sem bla ko slon!!

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.1.2010 9:28:26   
momacus
jutro !

bia ma meni ni nič rekla da bi se izgubilo kakšne točke??? po moje na vlogi napišeš kdaj bi ga dal not. se en spomnim več kakšna je vloga je že doooolgo od prvega vrtca user posted image glede hrane pa smo mi začeli 3xGH in 2x flaša. zajtrk flaša, kosilo (meso +zelenjava), popoldanska marenda(sadje+plasmon al riž) in večerja GH (mlečna- mleko HIPP in rižek al pa tiste kaše od HIPP-a ko je že mleko not) in "nočna" okoli 23 flaša.
kar se tiče raznoraznih sirčkov in namazov , jih mi ne jemo še. od mlečnega poleg mleka pojemo še jogurt navadni, skuto, pa za kosilo dodam včasih parmiggiano reggiano

ste mi hecne ko se tako veselite šoppinga user posted image meni pa se tako ne da it. če najdem kaj spšroti ko šetam ok, ma namensko se mi prav ne da it. ma bom mogla kr marca me čaka maturantski ples in poroka, ma moram še kakšno kilco hitit dol predn grem kupovat user posted image

belen podaljšaj dopust če je sonce user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.1.2010 10:11:13   
momacus
ej pupe ste že nesle na davčno obrazec da vam gre otrok v olajšavo ? da ne bo katera pozabila user posted image

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Dohodnina_2009/VDC_2009.pdf

< Sporočilo je popravil momacus -- 15.1.2010 10:24:11 >

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.1.2010 12:16:05   
BIA79
E Momacus kaj bi brez tebe...kot da mi bereš misli :) Zdaj moram samo izračunat komu se splača :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.1.2010 18:40:29   
momacus
bia za to sem tu user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
15.1.2010 20:27:59   
BIA79
Gia, kako pa daš tvoji sirček?

Nasveti za plavanje? Se obleči čim bolj komot, ko greš tam obvezno kopalke obleci doma :) Edina napaka so ozke garderobe...Jaz sem sama hodila, lahko pride tudi tvoj partner. Boš vidla prvič se loviš, potem si narediš en sistem, drugače so pa tam punce, ki ti pomagajo, tako da ni panike...Jaz sem bila ful zadovoljna, Klara malo manj, vsaj dokler nismo prišli v vodo ;)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
15.1.2010 21:40:54   
Belen
HELOOOOOWWW

me kej že pogrešate???? user posted image user posted image user posted image ju3 smo že doma.... user posted image user posted image user posted image  
widim da pridno debatirate.... js pa moram še kufre spokat.... user posted image ko bom pršla domow, že widim,da bo naš ritem šol po zlu...tukaj nobenga urnika..... ufffffff...đabe se trudla 6mes user posted image user posted image

pozdrawček iz ortisei.... se jawim kej ju3...če bo časa.... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.1.2010 20:04:39   
Belen
ne mi rečt da cel dan niste nič napisale.... sklepam da tse wozičkale,kr je baje bilo super wreme user posted image user posted image user posted image

eko nas, smo doma........ user posted image user posted image user posted image en kup prtljage, da o pr.strojih ne goworim.... dans sm dala že 3.prat.... user posted image

home sweet home user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.1.2010 20:11:56   
momacus
o dupustniki , ma kaj je že teden mimo !?!?!? če te kaj potolaži belen sm tudi jaz danes oprala 3 stroje, Tjaš je bil v šoli v naravi....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.1.2010 20:33:02   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

o dupustniki , ma kaj je že teden mimo !?!?!? če te kaj potolaži belen sm tudi jaz danes oprala 3 stroje, Tjaš je bil v šoli v naravi....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.1.2010 21:40:19   
BIA79
Dej Belen, veš kako se reče, home sweet home :)

Momacus...eno vprašanje...pa tudi druge punce, kdaj mislite ve začet s kravljim mlekom? Jaz bi počakala še malo, ampak ne kot nadomestek za adaptirano mleko, ampak vsaj za skuhat kakšen "čokolešnik" oz tiste papice, ki nimajo notri adaptiranega mleka...Klara jih niti povohat noče...zadnje dni mi tako slabo je...mah...bo že...grem likat...jaz tudi perem in perem, pa nismo šli nikamor ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.1.2010 11:37:58   
momacus
belen in kaj mi ko sploh nismo bli na dopustu user posted image

bia , kaj ni da se lahko da 2/3 kravje mleko ko imajo 9 mesecev? jaz se spomnim nekaj takega .... eko sm našla en člane, ki pravi da kravjega en do 12 mesecev

http://www.ringaraja.net/od-materinega-do-kravjega-mleka_240.html

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.