momacus
|
jutro vsem. vidim da j e spet debata o hrani . mi meso samo zajec, teletina, govedina,janček. prvo skoraj do konca skuham meso in potem dodam da se kuha zraven še zelenjava ( brokoli, beluši, rumeno korenje, koleraba, špinačacvetača, grah,čičerika, fižol, nebrušeni riž, koruza,por, sladki krompir - ne vse naenkrat pač malo mix, ma brokolo vsak dan . od sadja pa jabolka, slive, kaki,banane, grozdje (sm prenehala s hruškami , breskvami , marelicami kr se mi zdi da je potem flekast še bolj) od žitaric riž, ajda, koruza, proso. od mlečnega reggiano,malo navadnega jogurta(ovčji, aktimel)hipp mlečna kaša okus vanilija in itak hipp bio. od glutena samo kruh - ko je mo zajtrk mu ga dam po drobtinicah, prav čaka in odpira usta ko ptiček v gnezdu en dan sem mu nardila gres s hipp mlekom. najprej sm zakuhala vodo in stresla not gres in potem dodala hipp, ma je blo ko dea bi nardila z navadnim mlekom - samo ki potem se mi je zdel še bolj flekast in nisem ponovila, drugače njemu je blo fino. ribo bomo probali mogoče še ta ta teden, mamo jutri alergologa pa moram malo povprašat.
_____________________________
naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper
|