|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
12.10.2009 20:27:21   
Belen
ciao punce,
FB sm obdelala, še was pozdrawim in grem manjat user posted image user posted image

kaj ju3??? nič kafeta? čepraw je hladno sm js za user posted image
js sm bla zdej zuanj do 19h.....mi 3 vozički edini po izoli...drugi so se doma skriwali....

wsekakor se splača w IT po voziček ... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.10.2009 8:50:30   
Belen
ciao mame

widim da nis(m)o resni, danes nič zmenka user posted image user posted image user posted image

no super, mi pa gremo pohajat, dan je čudowit ,,,seweda ko se moje user posted image zbudijo ....
papauser posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.10.2009 9:14:25   
BIA79
Belen, bi se mi vam pridružili, sam danes imamo telovadbo ;( Pa še po zadnjih nakupih moram it za krst...treba kupit žabice :) Kaj ima kdo doma mogoče bele čeveljčke? Ko gledam cene čeveljčkov po trgovinah, padem vedno na rit...in gledam sedaj za Klaro, ne za potem ko bo shodila...50 eurov za čevlje, ki ne bodo taknili tal??? Maaaaaa viiiaaaa....

Drugače spimo slabo, smo sitni. Uvajanje goste hrane nam dela težave. Sem prebrala da kao pri dojenih otrocih je uvajanje težje, ker nimajo ustaljenega urnika. Še res je. Klaro moraš dobit prave volje, prave lakote in bo nekaj pojedla, drugače zapira tista usteca...ko jo daš na dojko, pa je kot en piccolo morto de fame... Ma kaj lahko user posted image Jabolko nam ne gre v rit, riževe kašice nekaj še poje...no bomo eksperimentirali naprej :)

Lep dan...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.10.2009 20:24:21   
Hator
Bia79, tudi mi smo začeli ponoči neki štrajkat, se zbujamo na 2h in smo lačni. Prej pa smo celo noč prespali. Ne vem, mogoče smo ravno v obdobju hitre rasti, pa rabi več za jest.... buuuuuuser posted image user posted image Ma, bomo pregurali tudi to.

Kaj drugače ste večinoma vse iz Iole, da je lokacija za kavo Izola? Kaj pa KP, bi bila katera za KP?

Kako kaj oblačite vaše sončke v teh hladnejših dneh? Kapica obvezna????user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.10.2009 20:39:18   
saruška
čau pupe!

kako preživljate te že skoraj zimske dni?

belen se stoposto obleče ko medved in šiba ven user posted image ...

mi pa v nedeljo praznujemo 2. rojstni dan in ko sem danes andraža vprašala kaj mu kupimo za rojsrni dan je reku da traktor. pa sem rekla kaj še in je
reku knjigico. pa ga vprašam še kej? ja, poli in sir... imamo pa skromno dete, ne user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.10.2009 20:41:05   
Belen
bia...sej nas tudi ni blo....si šla pogledat za čewljčke? mi pa spimo že neki časa od 19-20h do 5-6-7-8-9h zjutraj odwisno...... smo pridni user posted image user posted image user posted image

hator-
js sm itak wedno zunaj,tako da mi je wseeno....
lahko tudi w KP pridem, če se zmenimo.... ni nas wečina iz izole ne....weč jih je s Kp,ampak smo izolnke bolj "pobudnice" user posted image user posted image user posted image

še malo pa začnemo z uwajanjem.... če bo P priwolila...čepraw ne widim da bi ble kej zainteresirane user posted image user posted image

ajde punce, je pršla pizza .....  šibam.... user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.10.2009 20:44:25   
Belen
saruška.... ta twoj andraž je car..... user posted image
traktor že ima...al hoče nowga da se bo ponoči lahko igral user posted image user posted image user posted image

aja mi se ne oblečemo neki dosti, normalno, aja brez kape.... ki imamo na wseh jaknah kapuco user posted image user posted image kap ne maramo.... user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.10.2009 20:44:33   
Hator
Belen, tudi mi smo tako spali že kar neki časa, v bistvu že dolgo, zadnje dni pa malo štrajkamo.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.10.2009 20:46:26   
Hator
Ja, saj mi tudi ne maramo kape, saj zato sprašujem. Mamo tudi mi kapuce, ma me zanima, če je nujno pokrivat glavico. Jaz se bojim, da jo pol enkrat ne bom, bo pa katastrofa.user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.10.2009 20:59:52   
Belen
hator pojma nimam glede glawic...izkušene mame bolj wejo..... momacus-stara mama....dej nasewet user posted image user posted image user posted image

aja mi tudi spimo že 3 m.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.10.2009 21:03:08   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška.... ta twoj andraž je car..... user posted image
traktor že ima...al hoče nowga da se bo ponoči lahko igral user posted image user posted image user posted image

ti se samo smej... ne pozabi da ti imaš dve ki se  (mogoče) bojo hotle igrat ob treh zjutraj user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.10.2009 21:31:03   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška.... ta twoj andraž je car..... 
traktor že ima...al hoče nowga da se bo ponoči lahko igral

ti se samo smej... ne pozabi da ti imaš dve ki se  (mogoče) bojo hotle igrat ob treh zjutraj ...

saruška: moje bojo ninale,kot sedaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.10.2009 21:36:34   
saruška
moj je tudi ninal ko je bil tolko star... tam do enega 9. mesca, pol pa je začelo veselo...

ti pa res želim, da bi tako ostalo še naprej user posted image ... tvoje pupe so itak full pridne!

nič, grem čakat user posted image na kauč, nočko vsem skupaj...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.10.2009 21:48:59   
Belen
saruška: pridna žena user posted image

grem na kawč....ufffffffff.... sm se nažrla....
noč wsem... user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.10.2009 13:21:10   
nena30
Ja kaj zdaj s kavo!?
Saruška men je pa ta všeč: POLI IN SIRuser posted image user posted image user posted image
Malo za tolažbo... Lisa že 4 dni njuri ponoči. Do polnoči, enih spi. Potem se pa zbuja na pol ure ali uro in godrnja, pa išče dudo itd.....do jutra. Meni ni nič jasno. Se bojim, da bi hotla več jest. Že tako smo kar debelčkani in kako naj otroku dopovem, da ne sme!?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.10.2009 13:51:44   
Belen
nena30, ti ji kr dej weč jest,preden gre spat..... ne moreš mu rečt da ne sme...če je lačen-je lačen.... itak bo wse kar je wiška zgubu z letom, letom in pol,ko bo začel hodit..... ne brini,js sm isto naredila user posted image user posted image user posted image

kaj zdej s to kawo????? user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.10.2009 14:07:14   
Belen
MOMACUS-mamica z izkušnjami: moja pika kaka že 3 dni fulll mehko (skoraj wodeno) rjawo, sej weš kake barve če si na AM.... misliš da je kej narobe? pa seweda po wskem obroku??? user posted image user posted image prej je kakala mogoče 1X dnewno, če..... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.10.2009 21:43:26   
spetko
dober večer pupe..

kako ste?..
mi smo izkoristli tudi danes lepo vreme in šli na sprehod ...včeraj pa smo bili cel dan v portorožu..šli peš do pirana..
tko da vidim da se nismo nič zmenle za meeting..user posted image
kaj se zmenimo kaj..dokler sem še na porodniški in dokler še ni prav mrzlouser posted image ??

belen...a samo AM pije al si dodajala še kaj drugega?

neki sem vas na hitro prebrala..zapomnila sem si bolj malo..user posted image ..
tian se mi zdej zbuja 2x na noč...kar je dosti bolše glede na to kako je blo prejšnji teden ko je bil prehlajen..ki se je vsake pol ure zbujal zaradi zamašenega noska...
zdej pa je dosti bolši ampak vseeno malo priteče ven iz noska,ampak ni tako hudo..

nič...grem se stuširat in spat..moj pa je šel na trening tko da bom do 24h sama..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.10.2009 21:50:50   
saruška
maaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaj, pupe... vi niste resne user posted image user posted image user posted image ... kje ste vse?

eko jaz vas samo na hitro pozdravim, andraž že spi, mož gleda nogomet, jaz pa grem kinkat na kavč ki sem koma... dejansko nebi imela čisto nič proti, če bi šla lahko vsak dan že ob 9 spat user posted image user posted image ...

nena30, vidiš kako skromno dete sva vzgojila, poceni in funkcionalno darilo user posted image ...

bia79, jutri pa krst... boš dala kako fotko gor, da bomo vidli vašo žabo kako je bla zrihtana? oprosti, ma to je babji firbec user posted image user posted image user posted image ...

aja, kaj naša stara mama nas je zapustila? jst že prav pogrešam njene tople (izkušene user posted image ) besede...

ajde pupe, dejte se pridno stiskat u teh mrzlih dneh, nočko...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
15.10.2009 9:24:21   
BIA79
Jutro punce...

upam, da bom našla danes kakšno frizerko, ker moji lasje so katastrofa...sem tipo meduza, tista grška boginja :) Mislim, da imamo vse...celo dve oblekici imamo za krst, tako da ne vemo kaj naredim...bomo oblekli obe, se poslikali...in koza bo cela in volk sit :)

Belen...meni je rekla pediatrinja, da bolj vodeno blato pride tudi zaradi temperature mleka, ki ga dajaš otroku...sicer je boljše da odgovori la nostra saggia madre Momacus :)

Grem dokončat logotip za fanta, potem pa v boj za frizerko...toliko jih je, ena bo ja fraj :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 995
15.10.2009 11:31:53   
nena30
Bia kaj frizura je gotova?
Moja sestrica je v porodni....prtiska na vso moč, da spravi na svet Tiana. Mama mia kako sam nervozna......

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 996
15.10.2009 11:45:05   
saruška
nena30, držimo pesti user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 997
15.10.2009 16:14:45   
momacus
eko me nazaj in naprej user posted image se opravičujem da nas ni blo ma smo bli stalno neki zaposleni.
pred eno uro smo bli drugič celjeni in sploh ni reagiral, kot da ni nič user posted image zdaj zlikam kimono in šibam peljat tavečjega v kp na karate uffff tasxi driver.

belen kaj sm vidla da tvoja pupa ga sere user posted image ma glej , tudi gašper je mel nekaj časa tako sranje , čeprav ne po vsakem obroku pa sem mu dala linex kapsule 1 kapsulo 1x na dan , valda jo odpreš in streseš prav v flašo. nekaj dni pa bi moglo bit boljše, glej da en dehidrira in če je vse drugo tako kot ponavadi se ne obremenjuj preveč. če pa vidiš dea je "kilava" potem pa mogoče ne bi bilo slabo it do dohtarja. ponudiš ji lahko šipkov ali borovničev čaj brez sladkorja kr sladkor dela kakat. pa magari ji daj malo riževih kosmičev v mleko . zdaj pa moram res šibat.......se beremo magari kasneje

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 998
15.10.2009 16:15:21   
momacus
aja nena držim pesti da en bo prehudo in boš kmalu teta user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 999
15.10.2009 20:08:45   
nena30
Sestrca je rodila kot da bi reku keks.  !,5 ur in Tian je bil zunaj. Je pa mican 47cm, ampak je vse ok z obema. Komi čakam na soboto, da ga vidim. Je bil pa njegov bratec čist šokiran ko ga je zagledal in njegova izjava: "Kaj dela pa Lisa tukaj? "user posted image Mali ima 2 leti in pol in se je navadu na našo dojenčico Liso. Zdaj pa misli da je vsak dojenček moja Lisa. Kej se mota po otroški glaviciuser posted image user posted image user posted image .
Belen kaj pa driska, se je že umirila?
A katera mogoče hodi na jogo?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?