|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
15.10.2009 20:12:17   
momacus
nena čestitke user posted image je bla pa hitra sestra user posted image mali pa je tudi faca ha ha ha taki so taboljši user posted image zdaj pa boš mela stalno družbo na sprehodih user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
15.10.2009 20:58:47   
nena30
Nič ne bo družbe. Moji živijo v Logatcu in v postojni. user posted image Včasih pogrešam smpak sem se tukaj že tako fino klimatizirala, da ne vem kaj bi gor v hribih počela- sneg kidalauser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
15.10.2009 21:17:48   
momacus
e ben ebn lih za vsak dan ni no , ma tako daleč pa spet ni user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
15.10.2009 22:26:48   
saruška
nena30, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.10.2009 23:01:19   
spetko
nena30 čestitke tudi od mene in Tiana...za tvojo sestrico in Tianauser posted image user posted image

saruška..ja jz tudi bi rada kdaj šla spat ob 9h...ampak lih takrat gre Tian spat in pol takrat lahko največ naredim domauser posted image

kaj je zdej s tem drinkom...bo kaj al ne bo...user posted image ?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.10.2009 8:18:34   
Belen
jutro....
js sm wedno za drink.... itak sm non stop zunaj.... user posted image user posted image user posted image

p.s.dans sm zdej pržgala klimo, da ko otroci ustanejo,jih ne bo zeblo... user posted image user posted image

papa

p.p.saja Nena čestitkeuser posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.10.2009 10:26:26   
momacus
na...pa sem jo spet fasala angino user posted image zgleda da bom res mogal it vreč vn te user posted image mandle uffffffffffffffffffff

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.10.2009 11:33:34   
saruška
boga naša stara mama, pozdravi se hitro user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.10.2009 13:27:20   
momacus
eko me nazaj, se že fila, ospenomuser posted image ma vn grem vseeno,itak moram po tavečjega v šolo ....

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.10.2009 20:16:18   
Belen
ciao mame,

momacus: upam,da boš kmali boljša....

bia...krst je šel mimo-končno,ne? user posted image user posted image user posted image

saruška: sm widla da maš fraj weekend user posted image user posted image user posted image user posted image

dans smo se prwič drli (Lija) w awtu,kot da nas iz kože režejo.... wedno so ble pridne,al mi zaspale...dans ne wem kaj je... al kr sm jim spet začela kapljice dajat ?! user posted image uglawnem smo se drli zdej ob 19h ko smo se wračali domow s kp....

ben upam,da se ne bo weč to dosti(x) zgodilo.... user posted image

moj dragi dela.... user posted image se widiwa w pond.... doma sam spi in spet w službo.... user posted image

grem mal pred TV, pupe spijo.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.10.2009 10:45:13   
momacus
jutro, stara mama je obležala user posted image poleg angine mam še polne nos, boli me glava in vse kosti ajajajaj user posted image počutim se .....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.10.2009 13:25:46   
Belen
momacus: kako malega štelaš? gašperja? al maš dragega na bolniški? user posted image user posted image user posted image

danes je zakon wreme, smo pohajali prej po Izoli-super....wčeraj je blo mal burje...dans nič....

p.s.kaj mažete kej waše user posted image s kremo za faco??? ko je burja??? kakšno???
al niste tolko zunaj kot jaz??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.10.2009 13:28:00   
momacus
belen, za vikend je mož doma in jaz sem spet ko michael jackson z maskico na obrazu uffffffffffffffuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.10.2009 14:27:16   
Belen
ha ha ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.10.2009 15:20:47   
DannyS
Hoj hoj...

Evo mene, lih kar pojedla eno tono pašte s tuno.

Sem gledala na forumu od nosečk 2009, so ostale samo še dve... ah me daje kar malo nostalgija... ampak zdaj je še lepše, ko imamo našo žabo.

Belen, jaz nisem še nič mazala Florijana, sicer sigurno nismo tolko zunaj kot ti, zadnje dneve gremo lih za kako uro na sprehod in pol smo pa ponavadi pred hišo na zraku... sem pa opazila da dobi po ličkih take majhne rdeče pikice,... tako da mogoče počasi ga bomo začeli kaj mazat... bi blo dobro kaj uporabit tiste kreme, ki sem jih kupla še preden bi rodila, itak pol preveč... če gledam uporabljam zdaj redno samo milo, mandljevo olje in kremo za ritko (pa še to ga namažem samo po kopanju).

Drugače pa se mi zdi da Florijanu ful paše ta zrak, ker mi je začel spat spet po 4 ure tipo od 11ih do 15ih... takoj, ko prestopimo prag hiše al z vozičkom al ko ga imam pred hišo v košku, zaspi kot top...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.10.2009 20:21:04   
momacus
joooj če bi lahko bi si sama vzela vn te mandlje...boli za user posted image in kot sem rekal zdravnici mi ospen en pomaga user posted image ma kaj spet bom mogla k dežurnemu user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.10.2009 20:48:02   
nena30
momacus ja se mi pa prav smiliš. Z angino si pa res ne želim v postli ležat. Aa, hvala lepauser posted image user posted image .
Bia kako je šel skozi user posted image krst?
Belen glede kremice. Jest sem vprašala pediatrinjo če je dobro kaj uporabljat in mi je priporočala  MUSTELA COLD CREAM. iN JE RES SUPER. Je za suho kožo in mraz, lepo se upije in prijetno diši. Dobiš jo v lekarni za dobrih 8 eur. Meni se zdi pametno da ji mal zaščitim obraz, ker smo tudi po par ur na dan zunaj.
Sem bila pa v PO pri sestri in malem. Ma je res mali47cm in 2700g, ko lutkica. sta pa oba super in gresta že ju3 domov

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.10.2009 21:08:16   
momacus
o teta nena user posted image ma dej ki angina je moje drugo ime uffff avgusta sm jo mel ain zdaj spet user posted image ko umrem sploh ne mom razpadla kr bom polna antibiotikov user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
18.10.2009 10:52:10   
saruška
čau pupe!

eko da vas na hitro pozdravim...

momacus
, upam da si kej boljša... namesto antibiotika spij rajši kej kratkega, bojo vsi bacili pocrkali in boš ko nova user posted image user posted image ...

Danes pa imamo 2 leti!!! zdej pucam hišo, popoldne pridejo none in nonoti, torta zgleda super, valda je  torta od traktorja, kja pa drugega user posted image user posted image user posted image ... mama mia, ti dve leti sta zleteli mimo, niti ne vem kdaj, prehitro!!!

ale grem naprej pucat... uživajte pa lep dan!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
18.10.2009 11:06:18   
nena30
momacus, torej se že sedaj mumificiraš z antibiotiki. Ampak angina sred poletja... pa kje te je našla avgusta?
Saruska, naj uganem!!! Za predjed boš pa postregla poli in sir!?user posted image In mali bo full srečen. Naj vam traktor tekneuser posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
18.10.2009 11:13:55   
saruška
nena30,  ja tako nekako user posted image user posted image user posted image user posted image ... mislim da bi bil najbolj zadovoljen in ipak je danes njegov dan, ga moramo upoštevat user posted image !

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
18.10.2009 12:56:11   
Belen
ooooo Andraž čestitke.... user posted image

mi pa smo zgodi ustali, bli na sprehodu,sam danes je burja fullllllll močna.... user posted image
zdej pa kuham juho(no se kuha) in morm mal posprawit....ju3 pa gremo z dragim w LJ mal w shopping...seweda za male...kake kombinezone, bundice, rokawičke.... user posted image user posted image

lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.10.2009 12:58:41   
saruška
hvala, belen...

dej če boš dobila kej lepega in ne preveč dragega povej, ker jaz ga moram tudi opremit za zimo... pravzaprav moram vse tri, ma mi je taka muka hodit po trgovinahuser posted image user posted image user posted image ... more bit res dober dan, da se mi da user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.10.2009 13:09:39   
Belen
saruška: meni se wedno da... daj meni pare, grem js še za was kupit user posted image user posted image user posted image
OK ti bom powedala,sam ti rabiš wečje (otroške) zadewe, kot mi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.10.2009 13:18:38   
saruška
ti se ****, samo če bi res našla nekoga, ki bi bil pripravljen letet po trgovinah namesto mene, bi ga takoj poslala... pa da bi kupil tisto kar je meni lepo, sam zdej že fantaziram user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?