|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
9.10.2009 20:00:49   
BIA79
Saruška joj ne me imet za manjaka...ma ko je štala v stanovanju takrat je treba zavihat rokave :) Jaz se popolnama strinjam s tabo, ampak moj dragi njuri, njuri, njuri...pero bog ne dej dat eno roko... Danes smo nekako uspele vse zlikat s Klaro, sem jo dala v ležalnik pred likalno desko in smo se pogovarjale... nekaj časa je bilo mirno...no kar se tiče perila sem lahko mirna zdaj za kak teden, glede na to da bo dež ne bom prala hahha...Jaz moram reči da mi mama in tudi bišnona kaj pomaga zlikat...no mojemu, ker ne pomaga nič doma, sem mu nehala likat...ma ni pomagalo dosti :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.10.2009 20:01:05   
mulan
Zakaj pa glih na ponedeljek, ki delam... user posted image , kaj mame, ki niso več na porodniški, niso vabljene? user posted image Kaj pa popoldne?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.10.2009 20:42:10   
saruška
momacus, ti ga bom z veseljem posodla user posted image user posted image user posted image ...

jaz v ponedeljek ne morem, ker delam, po službi pa takoj zobozdravnikuser posted image

bia, vidiš dobra varjantauser posted image user posted image user posted image , nehaš likat in konc, samo škoda ki ne deluje... eeeee ti moži!

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.10.2009 20:59:22   
Belen
kdaj: ponedeljek ... SM (recimo) ZA

kje: lonka- SM ZA - moja stalnica user posted image

ura: 10.30h - SM ZA - mega.....

se ga widmo user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.10.2009 21:00:14   
Belen
naredimo w torek<????????? da nas bo weč????
meni je itak wseeno ... sm na porodniški user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.10.2009 21:23:16   
nena30
O pospravljanju b om kar tihouser posted image ! No ta teden je bil moj mož na dopustu in sem mal porihtala ...
Dajmo se zmenit za torek. V ponedeljek imava z Liso razvojno ob 11h.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.10.2009 21:30:54   
saruška
sem srečala amayo danes v miljah u lekarni.. pravi da sta mala full pridnauser posted image user posted image ...

jst tudi u torek delam, ma če boste še men provale uštulit zraven, se boste dobile tam enkrat drugo leto user posted image user posted image user posted image user posted image
tej urniki so vija... zato uživajte, pa hočem izčrpno poročilo al pa kako slikco, še najboljše pa obojeuser posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.10.2009 21:34:05   
saruška
belen, naredi kako slikco od vas na user posted image pa pošlji mi na facebook... pa ti drugič kej kupim čez, obljubim user posted image ...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.10.2009 9:55:23   
DannyS
Hoooj...

tudi po mojem boljše torek, ker:
Obeti
V ponedeljek bo dopoldne oblačno in deževno user posted image , popoldne pa bo dež ponehal. Delno se bo zjasnilo. Pihati bo začel severni veter. V torek bo delno jasno in hladno. Vetrovno bo, pihal bo okrepljen severni veter.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.10.2009 10:02:02   
momacus
jutro pupe, alora vreme se je nardilo in upajmo da tako tudi ostane. meni je vseeno pondeljek -torek-sredo....samo en četrtek kr se gremo spet cepit. kakor bose rekle, dejmo najt uni dan ki ustreza večini, tudi tistim ki že delae :(

mulan pa si le prišla pogledat user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.10.2009 10:12:30   
momacus
stara mama svetuje, likajmo sproti , pospravljajmo tu pa tam . je res da nas bo delo itak počakalo, ma se je lažje lotiti ko je manjši kup user posted image preverjeno user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.10.2009 14:21:11   
Belen
ola punce,
eko spet dež... sm izkoristila jutro za pohajanje,kr po moje bomo popoldan doma.... user posted image user posted image super.....odkar sm rodila še ni blo dežja in nikoli nism bla en dan doma.... user posted image še sama ,ki moj dela cel dan..... upam,da ne bojo tečne ker niso vajene.... user posted image user posted image user posted image

saruška....ok bom slikala....ampak OBLJUBA DELA DOLG user posted image lepa nowa slikca... lahko bi dala še kako na FB user posted image

kul wečina nas je za torek, pa še lepše wreme bo... user posted image

momacus.... oz.SM user posted image user posted image user posted image js likam sproti ob pond. ko je moj doma in posprawljam...bolj slabo.... ni časa....ampak res ga nimam-še ko sm doma se ubadam s tamalimi ali računalnikom seweda user posted image

lep weekend wsem, pa stisnite swoje drage.... user posted image (moj dela) .... user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.10.2009 15:33:59   
momacus
belen, danes mi bo kosilo skuhal tvoj možek user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.10.2009 20:19:44   
Belen
momacus.... e boga mi ne....ker je bil fraj med 16-19h ... user posted image user posted image saj dwe urci....zdej pa dela do konca......
je blo saj dobro??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi bil moj dragi-bi blo sigurno boljše user posted image user posted image user posted image

ju3 ne bo weč dežja.......... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

moje pupe so kome-spijo.... js sm dans sama, grem malo pred TV user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.10.2009 22:46:11   
spetko
dober večer..

saruška...se popolnoma strinjam s tabo da ni treba da je vse tip top v stanovanju..ampak tko...pač ko se lotim želim dokonča ker pol se mi sigurno ne bo dalo delat še enkrat...
pač delam tko ko res imam voljo al pa ko res moram..user posted image

super da vam že jejo tako vaši malčki..
meni je tian komaj pri 5,5m začel tko malo jest...
mleka pa zdej popije samo 150ml...al zato ker sva se začela hranit skoraj cel dan z GH ...ne vem..važno da je vse ok..

momacus...ja to pa je res da zbruha tisti katar ven...enih parkrat mi je zbruhal...je malo neprijetno ampak vem da je dobro da da ven..
dobili smo še drugega zobka..tko da imamo obe spodnje enke vzunaj v roku 1tednauser posted image user posted image user posted image

aja za srečanje...meni ustreza v pon ob 10.30, posvetovalnico imamo ob 8.30 tko da mislim da za 2ure končam:)...edino če bo grdo vreme pol ne pridem...user posted image

lep večer še naprej..grem pospravit ki smo imeli obiske..pa stiskat malo mojemu in spat..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.10.2009 22:48:45   
spetko
ok nisem videla...slabo sem vse skupaj prebrala..

načeloma lahko v torek...user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.10.2009 14:17:35   
Belen
ciao mame,
kje ste danes? pohajate al ste pridne doma z moži??? user posted image user posted image user posted image

sredi oktobra ne wem kdaj je bilo nazadnje tako lepo wreme.... jupiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.10.2009 14:30:18   
saruška
čau pupe!

evo mene... priznam, da sem zdej ustala, sem spala z malim oz. mali še vedno spi in mene je kr zmankalo zraven... ma je takoooo pasalouser posted image user posted image user posted image !

zdej počakam da se zbudi in letimo ven...

ste se zmenle kdaj se dobiste na user posted image ? upam da vam rata in da vas pride čimveč...

ajde uživajte na sončku, user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.10.2009 19:16:47   
momacus
dan eko nas nazaj iz sežane in sprehoda (samo gašper in jaz )

belen smo šli jest večerjo namesto kosilo in je blo prav fino user posted image tako bi lahko jedla vsak dan , ma pol ne 9 nanka 90 mescev ne bi blo zadosti za shujšat user posted image

spetko zdaj nič več prste v usta ki je rube da ostaneš brez prsta user posted image

saruška ma povej mi nekaj. si se ti kaj danes popoldan šetala po izoli? sm vidla en par z vozičkom in tako beštjo ko jo maš ti , pa še ena pupa je bla zraven ?!?

je reku moj mož da če smo se zmenle za kafe , pride on namesto mene ha ha hauser posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.10.2009 20:16:02   
saruška
momacus, mi smo danes šetali po portorožu z našo beštjo... ma ni za med ljudi, ki skače kot zmešanuser posted image ...
lahko ti ga posodim za ene dva tedna tako na provo, pa boš vidla če se bo tvoj možek navdušiluser posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.10.2009 13:03:49   
momacus
a ben ben saruška alora sm falila [sm=smiley36.gif
če mi ga posodiš ti ga ne vrnem user posted image ma da bi se moj mož navadil ....po moje biš dobila nazaj ne samo beštjo , anka mene s kufri user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.10.2009 15:18:08   
tamy31
Pozdravljene!
JAz sicer ne spadam med vas , imam pa eno vprašanje za vas ker mislim da mi boste ve najbolj znale svetovat!
ZAnima me ali se splača po voziček Peg perego v Italijo , zanimam se namreč za GT3. In kok je kaj ceneje tam.
Hvala za odgovore in leppozdrav .

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.10.2009 16:16:28   
nena30
Oj! Slabo nam obeta tole vreme za kafeuser posted image ! Mi smo danes rinli v ZD ravno ob največjem nalivu. Mokri kot cuckiuser posted image user posted image ! Ta ZDuser posted image vkopru je katastrofa s parkeranjem. narod je tolko komot in se tolko boji dežja, da je bil vhod totalno zaparkiran. Pop... sem!! Pa kje so redarji! Kazni pišejo tam kjer res ni potrebe. Z malo sva ble čisto mokre preden sva se prebile mimo barikad. Je pa mala v razvojni full lepo sodelovala in ne bojo potrebne terapije. Jest sem pa že študerala kako mi bodo podaljšali porodniško za kak mesec.user posted image No mal zahec mal zares. Sem vesela da je Lisa ok. In res je v 1t veliko napredovala. So mi pa namerili da meri 61cm in ne 65cm kot v posvetovalnici. Se mi je zadnjič zdelo nekam veliko- 15cm v 3mesecih. Kot konopljauser posted image user posted image user posted image !
Kako bo s kafetom?. Glede na to da bo zdaj zahladilo se bomo verjetno dobile na kuhanem vinu. Al primorci tega ne pijete!? V Kopru decembra prav pogrešam stojnice s kuhanim vinčkom in medico. In moram vsako leto v staro Ljubljano na štante in vino. No, vsaj vidim kdaj kako zgleda naše glavno mestouser posted image user posted image user posted image !
Ah kar nekaj palamudim- očitno mi vlaga škodi............

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.10.2009 16:21:31   
nena30
Aja, tamy31 sama sem preseljenka in ti bodo mogle na to odgovorit Prave avtohtone primorkeuser posted image !
So pa pri nas stvari dražje kot v tujini. To že vidiš se malo pobrskaš po spletu. In zagotovo se ti splača čez it!!
Lp

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.10.2009 20:16:46   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

če mi ga posodiš ti ga ne vrnem user posted image ma da bi se moj mož navadil ....po moje biš dobila nazaj ne samo beštjo , anka mene s kufri user posted image

momacus, naš kavč je dovolj velik za vse user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?