|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
7.10.2009 22:44:10   
spetko
dober večer pupe..

mislim da je bil tian tak ker smo dobili še eden zobekuser posted image ..zdej pa je že boljši...
ampak tako al tako mu spiram s fiziološko..pa sem kupila še bronho kapljice in dala v vodo da malo osveži zrak v sobi..in seveda luftanje stanovanja..
ampak stara mama vseeno hvala za nasvete...user posted image

ja kdaj se zdej dobimo?..zadnjič mi ni ratalo pridet..zdej pa bi ja lahko...user posted image

kolko imate stare vaše čmrlje da jim že dajate jest kašice??

lep večer..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 926
8.10.2009 9:45:55   
BIA79
Klara bo imela sedaj 5 mesecev in smo začeli poskušat malo gosto hrano...žlička dve, potem ne gre več...zvečer ji poskusim dat riževo kašico da bi se nasitila, ma ne pomaga niti to...danes se je zbudila ob 2 in jaz sem trdno spala, da me je kap ko sem jo slišala...najhuje mi je, ko me zbudi in jaz kaj sanjam...potem sem ves dan še povožena...danes bomo še telovadbo pricale, ker sem čisto brez moči...greva pa popoldne na plavanje...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 927
8.10.2009 10:03:30   
momacus
bia79 zavidam ti kr dojiš, ne zavidam pa ti da ne sprejme flaše. mogoče bi jo morala pustit malo "lačno" pa ji potem ponudiš na flašo pa magari s tvojim mleko ki si ga prej iztisneš . al se bojiš da se potem ne bi več dojila? sicer pa če bo mela 5 mesecev jo lahko začneš počasi odvajat od jošk, drugače ti jih bo vlekla vn na cesti ko bo večja ha ha ha se hecam user posted image žal in na srečo z odvajanjem od još nimam izkušenj, lahko samo "pametujem" user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 928
8.10.2009 10:16:54   
momacus
spetko zdaj sm prebrala da si dala bronho kapljice, ne preveč raje premalo kr lahko dodatno dražijo dihala al pa izzovejo alergijo !!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 929
8.10.2009 12:18:18   
spetko
momacus..hvala za nasvet...tega nisem vedela..pa niti v lekarni mi niso rekli nič...
a torej niso dobre...jaz ponavadi dam samo zvečer kakšne 2-3 kapljice v cel velik lonec vode?user posted image a misliš da je premočno?...ker ko se zbudi največ kašlja...in takrat mi je tako hudo..ki vrjetno se mu čez noč nabere in pol zjutraj imamo hudo ko tko kašlja in joče..user posted image user posted image
ampak je pa res da smo to noč dobro spali...samo 2x se je zbudu ker je jedu...tko da...user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 930
8.10.2009 12:54:59   
momacus
ne en po moje ni premočno 2-3 kapljice v lonec, ma po moje je dovolj če vlažiš zrak da lažje diha, une kapljice so kar so če ne delaš lih inhalacije... to da kašlja največ zjutraj pa je žal normalno, magari mu ponudi kaj za popit, da sluz ki se nabere lažje "pogoltne2 kr vn ga itak ne izpljuva user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 931
8.10.2009 20:50:27   
BIA79
Momacus, mislim, da če bi jo res pustila lačno lačno bi pila tudi iz kozarca, ne samo flaše, sam no upam, da se bomo dojili še kak mesecev, vsaj zjutraj in zvečer. Bomo vidli kako bo šlo to uvajanje z gosto hrano... Mogoče ko bo znala lepše požirat, bo tudi lažje pila iz kozarčka (tiste, ki ima tisti lulek gor ;) Danes je pojedla kar nekaj žličk riževe kašice...ugotovila pa sem da ne vpliva sitost na njeno spanje...na žalost ;) očitno jo zbudi kaj drugega..

Kaj danes...no dež, no party? Kdaj se bomo spet dobile?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 932
8.10.2009 21:52:46   
nena30
Ko bo Klara pripravljena bo že. Vsak otrok je poglavje zase. Jest Lisi dajem včasih čajček po žlički, da bi se počasi privadila pa gre več ven kot v želodček. No, samo mi imamo komaj dobre 3 m. Joj BIA kolk si pa utrujena, k se kar naprej budite ponoči. Če se jaz spomnim sebe, ko smo imeli na začetku celo štalo in podnevi in ponoči....jest sem bila za odpis. Si ne znam predstavljat, da bi to še kar trajalo. Kaj pa ti si v redu?
Glede čiščenja noska! Meni je ena trdila, da je čiščenje noska s fiziološko vsakodnevna rutina, zato sem spraševala! No hvala bogu, če to ne drži, ker to je mučenje za otroka in za mamo.
Ja dejmo se dobit,no!!! dež je napovedan samo za vikend.......
Lahko noč

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.10.2009 22:33:21   
BIA79
Nena, nekako sem navajena, so pa dnevi, ko sem kot cunja. Še posebej, če se ne uležem s Klaro. Popoldanski počitek, pa naj bo za pol urce, prija duši in telesu.Sicer se ne bi smela pritoževat, ker Klara spi v kosu tudi 6/7 ur, problem je, ker grem jaz pozno spat..Ne vem zakaj ne izumijo samočistilnega stanovanja in stroja za likanje, ki bi vse zlikal sam :) Zdaj pa spat...smo ble na plavanju in me je kar zmatralo :)

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.10.2009 23:56:42   
spetko
momacus...ja ja sej jaz dajam samo zaradi osvežitve zraka..ne delam njemu direktno inhalacijo...

nena30...ja se strinjam s tabo...vsak otrok je poglavje zase...eni prej osvojijo nekaj drugi kasneje..

otrok pa tako al tako ni pripravljen na hrano dokler še poriva z jezičkom ven hrano..

bia79...to pa je res...tudi s tabo se strinjam...sej jaz bi tudi šla spat že ob 21h ko gre Tian, ampak takrat imam največ časa da kaj več naredim...evo zdej sem likala 2ure in sm čisto zmatrana...tko da zdej pa grem res spat..

ja lahko bi se res dobile...
kako imate čas?

noč

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 935
9.10.2009 8:35:33   
momacus
jutro. eko na , ko omenimo da se dobimo ze zgrnejo oblaki nad izolo, ko se ne menimo pride sonce user posted image nekdo tam gor nas definitivno zezauser posted image

bia79 praviš da je Klara stara skoraj 5 mesecev no moj Gašper bo v ponedeljek star 5 mesece in pridno je na žlico, tako da mislim da je tudi Klara že "zrela" za tak na čin hranjenja , treba samo videt če jo zanima user posted image ni ga čez komot - najlepše je čučat pri mami kadar te je volja user posted image
jaz bom jutri dala Gašperju bučko-prva zelenjava user posted image in upam da mu bo fina , če en bo jo bom pač zmešala z jabolko (bučka itak nima nekega posebnega okusa) user posted image

spetko
sm razumela ja da daš samo da malo diši user posted image tudi meni je všeč če diši v stanovanju zato radsa uporabljam eterična olja, dišeče palčke, svečke....ma zdaj ki je Gašper še mičken ne uporabljam nič in ne bom do nadaljnjega...

ajde recimo da vikend posvetimo možem user posted image kaj v pondeljek imate čas? kakšna ura kateri najbolj ustreza. dejmo si povedat in tako uskladit. mi smo pronti tam okoli 10:30. ostale mamice kdaj????

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 936
9.10.2009 8:41:00   
momacus
aja spetko sm se spomnila zdaj ko si rekla da največ kašlja zjutraj , da se lahko zgodi tudi da takrat kaj pobruha kr ta user posted image katar ne gre ne gor ne dol user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 937
9.10.2009 9:47:37   
BIA79
Momacus...Klara bo v soboto stare 5 mesecev...Ko je, je pravilno, hrane niti ne poriva ven z jezičkom, je pa zoprno vse skupaj..no včeraj mi je prišlo na pamet, da jo posedem v ležalnik in smo lažje jedli...kdaj mu ti daješ hrano? Imate že dva obroka goste hrane? Jaz mislim, da mogoče Klari dajem prepozno jest in zato se zvečer ne podoji dovolj in se zbudi zaradi žeje...bomo vidli, če je kaj na tem :)

Že ki imate debato o zraku...ima katera doma vlažilec zraka? Eni jih hvalijo, drugi pravijo da je boljši ionizator...Enkrat ko se pri nas začne kurit je zrak ful suh, tako da se bom mogla verjetno odločit za nekaj...

Ponedeljek je zame ok :)user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 938
9.10.2009 9:53:43   
momacus
bia79 se mi je zdelo da je dovolj "zrela" , ma jaz dam gašperju GH zjutraj ,okoli 10-11 kr ko vstane nikakor ne poje celega obroka mleka , spije med 120-160ml , tako da ej po 2-3 urah spet lačen in takrat mu dam papice. in mleko spet potem čez ene 2-3 ure , takrat poje cel obrok -220 ml. zaenkrat mu dam GH samo 1x na dan.
glede vlažilnik ali ionizatorja pa , se jaz ne bi preveč obremenjevala, če imaš radiatorje kar kozarec vode gor user posted image če boš kupila vlažilevc pazi ,d a se ti ne pojavi plesen. ko smo mi meli prvega sina nism mel asterilizatorja za flaše , tako da sem jih morala prekuhavat in potem smo fasali plesen.....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 939
9.10.2009 9:55:50   
momacus
zdaj grem dat gašperju GH in potem vija vaja ven :) bia kaj boš ti počela?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 940
9.10.2009 10:21:32   
momacus
ekola, manjada fatta user posted image in zdaj zaslužen sprehod user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 941
9.10.2009 16:09:37   
saruška
čau pupe!
eko me po dolgem cajtu, sem revala vse pridno prebrat za nazajuser posted image ...

bia in spetko, en nasvet ki upam da ne bo izpadel kot pametovanje: ne se preveč obremenjevat, če hiša ni vedno porihtana, sej ni od nobenega, ne se raztgat za jo pospravit in pol bit še cel dan kot ena štraca, ki potem nimaš absolutno nič od dneva in tudi otrok nima nič od mame...
raje pusti malo bolj razmetano pa sebe malo šparaj, kaj te briga za hišo... bo že, sej je težko gledat ko je vse nametano, samo jaz sem se nehala sekirat in obremenjevat user posted image user posted image user posted image ... strojanovi imajo bolj pospravljeno od mene, samo če revat kej nardit je ok, če ne pa tudi, če pa koga kej moti nej pospravi namesto mene... ma ga ne najdem junaka, ki bi naredu kej namesto mene... edino dragi pomaga kolikor pač uspe...

stara mama, spet ti skačem v zeljeuser posted image user posted image user posted image , oprosti user posted image ...

fajn se imejte...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.10.2009 16:11:21   
momacus
saruška se popolnoma strinjam s tabo . ne hitet pospravljat vsak dan , itak vas bo počakalo, vsaj mene počaka no user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.10.2009 16:28:13   
saruška
sej ko bom velika, bom pa nabavla eno al pa še boljše enega ( mladega) da bo to delal namesto meneuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 944
9.10.2009 16:30:55   
momacus
boš posodla?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.10.2009 16:36:33   
DannyS
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: saruška

bia in spetko, en nasvet ki upam da ne bo izpadel kot pametovanje: ne se preveč obremenjevat, če hiša ni vedno porihtana, sej ni od nobenega, ne se raztgat za jo pospravit in pol bit še cel dan kot ena štraca, ki potem nimaš absolutno nič od dneva in tudi otrok nima nič od mame...
raje pusti malo bolj razmetano pa sebe malo šparaj, kaj te briga za hišo... bo že, sej je težko gledat ko je vse nametano, samo jaz sem se nehala sekirat in obremenjevat user posted image user posted image user posted image ... strojanovi imajo bolj pospravljeno od mene, samo če revat kej nardit je ok, če ne pa tudi, če pa koga kej moti nej pospravi namesto mene... ma ga ne najdem junaka, ki bi naredu kej namesto mene... edino dragi pomaga kolikor pač uspe...

saruška user posted image user posted image user posted image ! Se podpišem. Kaj lahko katera verjame, da imam en kup perila za zlikat že od julija? In se niti ne manjša niti ne veča, ker pač zlikam sproti samo to, kar zdaj dajem prat. Bom mogla itak dat spet prat, ker po mojem zdaj niti ni več čisto to perilo. :)

Jaz sem tudi za ponedeljek, tudi ura mi ustreza.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 946
9.10.2009 16:38:58   
momacus
ha ha ha dannys ma kaj živiva v isti hiši ha ha ha

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 947
9.10.2009 16:43:28   
DannyS
Ah, sem si prav malo oddahnila, sem mislila da bi me moglo bit že malo sram...:)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.10.2009 16:45:20   
momacus
isto sem mislila jaz user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.10.2009 16:57:16   
momacus
MAME DEJMO SE ZMENIT TAKO ZA KAFE. PIŠITE MI NA ZS, TAKO DA BOM MELA NA KUPU VSE KDO LAHKO PRIDE . PA MAGARI REČEMO OKOLI 120.30, SAMO KJE ???? MA GARI NA LONKI, TAM JE DOVOLJ PROSTORA.
ALORA URADNO

DRAGE MAMICE Z OBALE , URADNO VAS VABIM NA TEEEEŽKO PRIČAKOVANO SREČANJE V PONEDELJEK OKOLI 10:30 V IZOLI NA "LONKI". V UPANJU DA SE SNA VREME USMILI VAS VABIM V ČIM VEČJEM ŠTEVILU. KDOR PREJ PRIDE DOBI ZA SEDET HA HA HA
LP STARA MAMA user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?