![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.3.2010 12:43:03
|
|
|
|
Belen
|
gia...wse naj naj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.3.2010 21:06:01
|
|
|
|
saruška
|
na FB ni nobene, tu ni nobene... kaj se vse stiskate z možeki al kaj?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.3.2010 21:26:49
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz ne...gledam Hausa...dragi še dela..
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.3.2010 21:28:10
|
|
|
|
BIA79
|
Sam kako zatišje je tukaj....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 7:57:55
|
|
|
|
Belen
|
jutrooooooooo eko spet smo spali-malo nič,ampak..... ne bom weč njurla.... pomlad je tukaj.... gremo wen.... p.s.ne še zdej seweda lep dan wsem
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 8:50:14
|
|
|
|
saruška
|
jutro, mame! čin
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 12:30:44
|
|
|
|
BIA79
|
Danes sem malo urejala omaro...Kaj pomaga imet veliko hišo, če v tvojem stanovanju nimaš kam dat stvari in drugot po hiši tudi ne...zdaj, ko bo treba zimsko obleko pospravit, bo spet nekaj doma, nekaj pri mojih, tako da kadar rabiš seveda ne najdeš nič... Med pospravljanjem, seveda sedaj je v stanovanju kot da je priletela atomska bomba, sem poskusila nekaj stvari za obleč...in sem naredila 2 kupa...kar mi je prav in kar mi bo prav ko bom shujšala...uganite kateri je bistveno večji od drugega...rešitev? Al začet hujšat ali pa hitro otroka še enega naredit in potem hujšat...groza...nimam kaj obleč..bo treba v shopping it, ma kaj ko denarci tako hitro izginejo, a obleke vedno dražje...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 13:20:27
|
|
|
|
saruška
|
BIA, sej imaš zdej rojstni dan pa bo valda kaj evrčkov priletelo ... drugače pa mi je znana ta štorija s cunjami in hujšanjem... jaz sem se odločla, da moram do poletja dobit nazaj mojo postavo! sicer bo dooooooooolga pot, ma z malo športa in bolj zdravo prehrano mi bo uspelo
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 15:44:06
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška drugače pa mi je znana ta štorija s cunjami in hujšanjem... jaz sem se odločla, da moram do poletja dobit nazaj mojo postavo! sicer bo dooooooooolga pot, ma z malo športa in bolj zdravo prehrano mi bo uspelo enako
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 19:57:24
|
|
|
|
BIA79
|
Evrčki za rojstni dan se mi zdi da bodo šli za nov pralni stroj...naš ne dela...je šel grelec verjetno...ahhhh...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 20:05:33
|
|
|
|
Belen
|
eko dans se je končno dri*** umirila, sm jih sam 1X preoblekla...drugače sm jih 3-5X na dan mogla...... ... nnon stop je pralni stroj delal...še dobro da smo lani nowga kupli,če ne bi sigurno zaribal od wse une mer**---- (ma sm škifo) , če pa res.... 2 guzice pucat..... še dobro da so majhne.... sm namesto Linex (kr se mi zdijo močne za tko mičkene) kupla Bio Gaja kapljice.... ben čemo videt , če je to pomagalo zdej nam rabi samo še stari ritem in spanje ponoči,kot 3 tedne nazaj.... ufffffffffffff.... speriamo bene
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.3.2010 20:36:54
|
|
|
|
BIA79
|
Vse bo s časom šlo na stare tire, Belen ne skrbi ;) Sam pacienzo je treba imet ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.3.2010 1:13:18
|
|
|
|
gia15
|
hej punce! sam na hitro, da se vam zahvalim za čestitke ob r.d.! in ki je glih debata o pranju; tiste, ki imate sušilca, ga uporabljate tudi, ko je lepo vreme za sušit? in spat, ker ju3-danes bo treba vstat, gremo v lab. skontrolirat hgb
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.3.2010 8:56:07
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro oz. dober dan. Da se še jaz malček javim... mi smo super, smo dobili prvega zobka in drugega bomo verjetno tudi v kratkem... zato te dneve malček slabše spimo in poleg tega smo dobili še neko čudno navado vstajat ob 6ih in pol zaspat nazaj ob 8ih, ko sem jaz itak že čisto razbujena in ni šans da zaspim več nazaj. gia15 sem te vidla danes zjutraj, pred Hoferjem... midva sva bla že v avtu na poti domov, tako da se mi ni dalo kričat tam iz avta.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.3.2010 13:05:59
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gia15 in ki je glih debata o pranju; tiste, ki imate sušilca, ga uporabljate tudi, ko je lepo vreme za sušit? in spat, ker ju3-danes bo treba vstat, gremo v lab. skontrolirat hgb ciao.... ne wem zakaj bi sušila w sušilcu če je lepo wreme??? saj zase goworim.... js komi čakam da je burja al sonček,da se zunaj posuši,kr mi je volnj drugačen.... lepše uglawnem in ste bili? ste lahko vstali? mi imamo wsaka po 4 zobke.... no wse 4 enkice.... sicer Lija ima spodaj komaj zunaj, Naša pa zgoraj komaj zunaj dwa.... druge 4 pa so že par mes.zunaj
< Sporočilo je popravil Belen -- 4.3.2010 13:07:01 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.3.2010 12:35:34
|
|
|
|
BIA79
|
Je treba nekaj napisat, preden potonemo v pozabo,,, Klara spi, kosilo se ji kuha, jaz pa iščem filter od pralnega stroja...sedaj ne vem ali je tako star stroj da nima filtra ali sem jaz... Včeraj sem bila po letu in pol spet na rekreaciji..res da se na odbojki ne pretegnemo dosti, ampak danes me vse boli...moji roki sta polni črnic...in potem pravijo da je šport zdrav hahaha...sam je pa pasalo! Moj se je odločil da bo Klara edinka, tako da lahko začnem veselo hujšat :) No, jaz bi sicer rada še enega, ampak dobro...bo že... Po kosilu gremo do zdravnika da vidi, če je Klara ok, če je, se bomo cepili, ker se zadnjič na pregledu nismo... Punce...zunaj je sonce, kaj pa naš miting?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.3.2010 16:45:51
|
|
|
|
gia15
|
heej belen: itak, da smo vstali za lab. in hgb je ok - 116. meni ni panike, tudi, če spim samo 4 urce, lahko funkcioniram, sicer se mi potem malo utrujenosti nabere pa nadoknadim tako, da grem en večer spat takoj za in pol odspim tistih 10 ur in se naspim za en teden nazaj in naprej glede sušilca sem vprašala, ker moja soseda perilo suši non-stop v sušilcu, ne glede na to, če je zunaj sonce ali dež... meni ni kaj logično, ker če je vreme ok... mi je pa itak zakon vonj svežega perila posušenega na burji, sam je perilo verjetno mehkejše, če se posuši v sušilcu kot pa na burji... dannys: si šla tudi ti iskat copatke tipo robezz? js sm kupla kar štiri pare različnih številk; samo št.19, ki je mi rabimo nismo dobili, ma bomo probali nosit št.20, če jih ne bo vse nosila, jih bom pa komu podarila ali pa zamenjala... bia: jaz sem za srečanje, kaj pravite na torek popoldan naprimer?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.3.2010 20:06:07
|
|
|
|
Belen
|
ciao, eko en dan naših otrok spi (naša), Lija je še pokonci.... končno so nam začele hodit mal weč ksno spat med 20-21h in tako spijo do 7h in weč... sicer z nočnimi ustajanji,ki odkar smo bli w B ne spimo weč mirno.... upam,da bomo spet kmali,ki če ne..... Gia... ja mehko z mehčalcem je tudi na burji.... sej prej ko ni blo sušilcev smo bli vsi "mehki" wseeno ... zaradi mene se lahko dobimo tudi w torek popoldan... čepraw meni je boljše w dopoldanskem času....ampak se prilagodim bia.... si dobila warstwo?? momacus... wedno ko te srečam, mi zgledaš wedno mlajša
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.3.2010 20:11:19
|
|
|
|
saruška
|
dober večer, mame! da se vam še jaz na hitro javim in potožim... v glavnem sem slabe volje ker smo dobili novo odločbo za vrtec in bomo po novem plačali okroglih 285 €!!! to je še 50€ več kot smo imeli do sedaj ... mislim za pop****t! tako, pa sem se sfugirala... kako ste pa vi preživeli dan?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.3.2010 20:13:39
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška dober večer, mame! da se vam še jaz na hitro javim in potožim... v glavnem sem slabe volje ker smo dobili novo odločbo za vrtec in bomo po novem plačali okroglih 285 €!!! to je še 50€ več kot smo imeli do sedaj ... mislim za pop****t! tako, pa sem se sfugirala... kako ste pa vi preživeli dan? saruška preweč zaslužiš sam bala ne,ko pomisliš,da otrok 1/2 časa je doma zaradi B in 1/2 w wrtcu ni fer..... ti odbijejo uno marendo za par centow in to je to.... še posebej prve 2 leti wrtca,ko je otrok weč doma zaradi B..... ,ah.... še dobro,da bomo mi plačali za 1 !!!! (če seweda bomo dobili vrtec.....)
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.3.2010 20:26:05
|
|
|
|
saruška
|
mah, človek res pomisli da imamo nevemkakše plače... ma dejansko se ni za hvalit! še posebej mi ki smo kao bolj na začetku... najboljše pri vsemu temu pa je da presegamo to mejo za to plačilo za 1 € in skoraj 90 centov... maaaaaaaaaaaaa, sem tako jezna !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.3.2010 11:47:03
|
|
|
|
momacus
|
jutro. ma kaj je zdaj s tem vremenom, prej ko sem hitela dat prat,sušit , sesat...sonce in zdaj ki sem tela it vn pihhhhhhhhhaaaaaaaaaa brrrrr ben itak Gašper spi. belen ma hvala za kompliment moram spet zanosit ha ha ha jaz v torek popoldan ne morem kr moram peljat tavečjega na trening, ta teden dela mož popoldan in sem taxxxxxi satuška se spomnim da sem jaz dajala cca 7 let nazaj za Tjaša 40000 sit - 167 cca eur. takrat je bil Tjaš star 4 leta LADRONI !!! bia kaj je rekla dohtarca . ste zdravi?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.3.2010 16:02:28
|
|
|
|
Belen
|
za wse,ki boste imele waše w priwat warstwu občina sofinancira : http://obala.net/novice/article/23715
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.3.2010 18:48:21
|
|
|
|
momacus
|
super belen , bom rekla mami da mi napiše račun
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.3.2010 20:24:00
|
|
|
|
BIA79
|
Ma ne bi bilo lažje, da bi odprli še eno enoto v Izoli kot da to plačujejo...ahhh..se vidi da se bližajo volitve..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.