|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
6.3.2010 20:48:55   
saruška
čau pupe!

kje ste vse? belen, že spiš? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.3.2010 23:14:11   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ma ne bi bilo lažje, da bi odprli še eno enoto v Izoli kot da to plačujejo...ahhh..se vidi da se bližajo volitve..

ITAK...namesto knjižnice user posted image user posted image user posted image user posted image
čuj meglio uqesto che niente

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.3.2010 23:14:57   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

čau pupe!

kje ste vse? belen, že spiš? user posted image

res je saruška....sm zaspala ob 19h....mal prej zbudila in zdej bulim w rač in TV kr ne morem spat user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
7.3.2010 9:16:11   
DannyS
Hoj...

Najprej imam eno vprašanje za gio15 in BIO79, pa ne me narobe razumet, ampak obe ste napisali, da so se vajini dragi odločli, da boste ostali samo pri enem otročku. Kaj ni to stvar, za katero se odločita oba partnerja skupaj? Sprašujem pa zato, ker si jaz ful ne predstavljam da bi moj kar sprejel to odločitev, ne glede na moje želje. Sem bla tudi sama edinka in mi je ful manjkal kak bratec ali sestrica. Pa brez zamere.

Ja gia15 sem šla po copatke in po hlače z naramnicami,... jaz pa sem dobila ene temne št. 19 in ene svetlo modre št. 20.

Meni za srečanje tudi bolj ustreza dopoldan, sicer tam za kako 10-11h.

saruška... ojej,... grave res.... če bi vedla bi verjetno raje pokasirala kak mesec malo nižjo plačo s tvojim dragim... kaj te lahko vprašam, če ni preveč osebno v katerem razredu sta zdaj oz. sta bla prej? Da vidim kaj nas čaka,... sem nardila nek informativni izračun na netu in če sem nardila prav pademo mi v 6. razred. Aja pa še to sem hotela rečt, da je naša država prav lopovska in živi na račun revežev in nas navadih smrtnikov, ko so vedno te plačilne lestvice končajo pri določeni meji... tako da uni ki se kopa v denarju plača na koncu skoraj tolko kot en ki malo boljše zasluži.

Aja, pa sem prebrala eno žalostno novičko na nosečkah iz obale 2010, prav na jok mi je šlo... sem hotela prebrat mojemu dragemu, pa nisem mogla prebrat do konca. :(

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
7.3.2010 10:20:42   
BIA79
Danny...res je stvar, ki jo je potrebno odločit v dveh, ampak če je en za ne in drugi za...sej po eni strani vsaj pri nas je boljše tako, čeprav bi rada bila mama še enkrat...

Kje si prebrala to žalostno novico Danny?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
7.3.2010 10:29:53   
DannyS
BIA79 bo treba zamenjat moža hehe...:)

Na temi nosečnost, tam kjer smo ble tudi me, pod nosečke iz obale 2010.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
7.3.2010 14:45:54   
Belen
lep nedeljski pozdraw,
dan je hitro minil wčeraj,ko smo naše dwe user posted image oddali nonotom, spala sm končno w kosu malo weč , ampak sta že doma....malo sm jih pogrešala,ampak

dannyS... sm prebrala ja .... ma poznaš to punco????    sam res žiwljenje je za nekatere  .....  user posted image user posted image user posted image

e katera cepla (SPET samoplačniško) proti pnevmokoknim okužbam??? (unetje ušesa, sespe,gnojni meningitis, pljučnica) ?user posted image user posted image se moramo odločit...za rotavirus smo cepli... zdej pa spet to... 70X 3..... X2 (dvojčki seweda) user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
imamo pa DWOJNO WESELJE user posted image user posted image user posted image   (Z NEČIM SE MOREM POTOLAŽIT ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
7.3.2010 19:44:10   
BIA79
Sem našla zgodbo...žalostno, žalostno...ne privoščim nobenemu...to je, ker nismo dovolj obveščeni s strani zdravnikov, določe stvari, se s samoplačljivimi testi (seveda), da ugotovit...

Belen...nam niso predlagali tega cepljenja...do kdaj ga je treba opravit?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
7.3.2010 19:54:15   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

saruška... ojej,... grave res.... če bi vedla bi verjetno raje pokasirala kak mesec malo nižjo plačo s tvojim dragim... kaj te lahko vprašam, če ni preveč osebno v katerem razredu sta zdaj oz. sta bla prej? Da vidim kaj nas čaka,... sem nardila nek informativni izračun na netu in če sem nardila prav pademo mi v 6. razred. Aja pa še to sem hotela rečt, da je naša država prav lopovska in živi na račun revežev in nas navadih smrtnikov, ko so vedno te plačilne lestvice končajo pri določeni meji... tako da uni ki se kopa v denarju plača na koncu skoraj tolko kot en ki malo boljše zasluži.

DannyS, alora te čaka isto kot nas. Do sedaj smo bli v 5. plačilnem razredu, po novem pa v 6... nimam pa pojma kako to računajo, ker glede na ta preskok bi se nama morala tudi plača dvignit, ma se ni user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
7.3.2010 20:18:15   
Belen

Belen...nam niso predlagali tega cepljenja...do kdaj ga je treba opravit?

mislim da med 9 in 11 mes.je prwo cepljenje.....
nam P wedno ponudi,sam da se plača user posted image user posted image user posted image ben je pa dobra zadewa po moje.... kr so baje hude bolečine,še posebej unetje ušes..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
7.3.2010 20:23:10   
saruška
kaj to cepljenje je kej novega?  jaz še nisem slišala za to... samo so pa barabe - 210 € za ceplenje user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
7.3.2010 20:46:33   
BIA79
Belen...evo nekaj o tem cepivu...Saruška vi, ki imate probleme z ušesi, mogoče bi vam prišlo to prav, če vnetja pozroča pnevmokok...

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1399-Cepljenjecsckonjugiranimicpnvemokoknimiccepivi.pdf

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5186310

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
8.3.2010 0:47:49   
gia15
hej pupe,
evo me, spet zadnja tu gor, ve verjetno vse že spančkateuser posted image
mi 3-je smo bili v ljubljani popoldan na obisku pri kolegih, smo se meli ful fajnuser posted image

dannys, glede še enega otročka; moj ima svoje mnenje glede še enega user posted image  (ni za), jaz pa svoje (včasih ja, spet drugič, kaj pa vem... če bi imeli še enega ali pa dva user posted image  user posted image , bi želela zanost že poleti, da se rodi (spet) nekje spomladi in, da ni velike starostne razlike med njima; če se že gremo neko planiranje... kot pravim, moj ni za to in kako se češ pol zmenit?!user posted image )

belen, midva najine user posted image  ne bova cepila proti pnevmokokom; se nisva odločila niti za cepivo proti rota virusu, ker sva nasploh bolj proti tem cepivom kot pa za, oziroma že tako ali tako se preveč kemikalij vnese v tako malo, drobceno telo s cepivi pa se potem nisva odločila še za ta "dodatna". sem pa za, če se pokaže, da ima otrok pogosta vnetja ušes in podobno in se mu na tak način (s cepivom) to prepreči ali pa olajša, zmanjša morebitno trajanje in jakost vnetja. saj obstaja zloženka in je not kot ena anketa, da oceniš riziko obolevanja in se potem lažje odločiš...

glede srečanja, nama bolj paše popoldan, ker zjutraj pozno ustaneva, ampak ni panike, se prilagodiva. potem torek odpade, ki momacus ne more?

aja, midva planirava it konc meseca na šank rocke pa bo takrat najina pikica spala pri mojih (drugič. prvič je spala gor kar cel teden, ko sem bila jaz v bolnici), da se midva lahko malo zdivjava, gre še kdo???user posted image

grem user posted image user posted image , lahko noč

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
8.3.2010 10:16:12   
saruška
dobro jutro, mame! 

evo  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   za vas ob našem prazniku!

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
8.3.2010 11:34:58   
BIA79
user posted image  Bravo Saruška...meni je danes svak prides rožico...no potem se je tudi moj spomnil...user posted image

user posted image user posted image  Čeprav zame bi bilo najlepše darilo, da on postane jaz in vidi vse kar mora delat in potem bi malo več cenil vse!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
8.3.2010 11:48:23   
saruška

user posted image user posted image  Čeprav zame bi bilo najlepše darilo, da on postane jaz in vidi vse kar mora delat in potem bi malo več cenil vse!

user posted image user posted image user posted image to sploh ni slaba ideja...

no meni je pa moj dragi že vnaprej povedal da ne bom dobila nič, razen če mu priznam da sem stara user posted image po njegovo je ta praznik za stare ženske ala njegova mama user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
8.3.2010 19:38:56   
BIA79
Punce ste pospravile vse z balkona da kaj ne odpiha?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
8.3.2010 20:12:55   
Belen

Punce ste pospravile vse z balkona da kaj ne odpiha?

hehe, meni je itak že wčri nekaj odneslo.... pa še perilo mam zunaj sedaj...ampak ga bom pobrala preden grem ninat user posted image

ej sam še dobro,da bo (je) konc zime..... user posted image user posted image user posted image user posted image cel teden bo baje mrzlo..... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
8.3.2010 23:34:17   
gia15
hej,
u, danes sem pa zgodnjauser posted image user posted image user posted image

ma ni normalno, ta burja... jaz bom pouser posted image , ker nimam več kje sušit perila - če je dež, imamo stojali v hodniku in se ne da premikat, če je burja, nanese na pritlično teraso pesek in pol valda je pesek-mivka tudi v periluuser posted image user posted image user posted image pa čeprav je na visokem na štrikih (ni na stojalu)... ni druge kot it kupit sušilcauser posted image user posted image

drugače pa sva bili danes z user posted image  mal zunaj, ma mi res ni fajn, ko tako piha; saj njej je ql v vozičku, čim pa jo dvignem ven za jo dat v avto pa "ne zna" dihat na tako močnem vetru, ji kar jemlje zrak in postane prav rdeča in smešna, ker se bori in jezi... jo malo požgečkam, da se nasmeje in začne dihatuser posted image user posted image , ima še katere take "težave" s svojimi otročki? koliko časa ste ve s svojimi user posted image  zunaj v takem vremenu?

lep večer in mirno noč

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.3.2010 10:04:09   
BIA79
Mi včeraj nismo šli ven. No danes "moramo", ker gremo na telovadbo, ampak se ne bomo zadrževali preveč. Če dam Klari čez voziček dežno prevleko se ji dobesedno zmeša, poleg tega imam občutek da čeprav je oblečena, da ji nekako bo burja prišla do kosti...Ne vem, svakinja pravi, da je si prav oblečen ni problemov, ma se ne strinjam s tem...Ko smo se šli sankat je bila Klara ful oblečena, pa smo vseeno se prehladili...In smo se komaj pozdravili...

Aja Belen, varstva še nimam...

Imam dve vprašanji...Ma kaj mislite da je boljše da Klaro vpišem v vrtec v Kp, glede na to, da jaz delam tam in tudi moji, ki mi jo lahko kdaj šli iskat ali v Izolo? Imam občutek da me bo vedno čakala sama s čistilko...lahko končaš ob 4, ampak dokler prideš do avta in potem do vrtca...na mojega seveda ne morem računat, Klaro bi že šel iskat ampak potem ne vem, kam bi jo dal dokler pridem jaz domov....

Vem, da je za nekatere še daleč...ma kako mislite praznovat prvi rojstni dan? Jaz sem včeraj naredila listo povabljencev in jih pride za cel ohcet...ne vem...Klara od tega ne bo imela veliko, jaz pa ogromno izgubljenih živcev....

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.3.2010 10:36:59   
DannyS
Hoj...

Ma jaz ne grem ven, tudi če mi kdo plača danes... jutri verjetno še manj... če bi malo manj pihalo bi mogoče še šla, ma vsake tolko so taki sunki, da ne hvala... sicer sva včasih z mojim in s kužkom tudi šla po takem in še slabšem, ma user posted image  pa raje ne bi izpostavljala.

BIA79 jaz bi jo na tvojem mestu vpisala tudi v Kopru... čeprav ne vem kolko možnosti imaš za dobit oz. po mojem bolj malo. Vsaj mene je pogledala tista teta v upravi vrtca, ko sem nesla obrazec, kot da bi padla z lune in je rekla: "Sej ste ga vpisali v Škofijah?"(v smislu, tu itak nimaste nobene možnosti). Poleg ogroženosti družine se menda gleda tudi kje imata starša prijavljeno stalno bivališče. Ma jaz bi tvojemu dala prav dve po riti, kako ne moraš računat nanj? Kaj nikoli še ni imel Klare samo on? Al ne bi mogel zaradi službe je imet on?

Zaenkrat glede praznovanja prvega RD nisem še kaj dosti razmišljala, skoraj sigurno pa bo kje na prostem (odvisno tudi od vremena), zdaj ne vem ali bomo nardili kaj doma al kje drugje, da nas drugi strežejouser posted image ... ker po pravici povedano, meni se ne da strežt, prvo kot prvo nisem za to, drugo kot drugo pa se mi zdi, da pol nimaš kaj dosti od RD, če moraš stalno skakat gor pa dol, na koncu pa moraš še 1000 stvari pospravit.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.3.2010 13:05:07   
Belen

Ma...na mojega seveda ne morem računat, Klaro bi že šel iskat ampak potem ne vem, kam bi jo dal dokler pridem jaz domov....

ejla,
eko nas..... piha ko 100 hudičew...zdej pike moje spijo,ampak ne werjamem da bojo dosti spale,kr niso neki utrujene...smo že par dni doma,kr zunaj zebe za pop..... user posted image user posted image user posted image

bia..... ja js bi tudi dala na twojem mestu TUDI prošnjo w KP,kr ti bo res mogočeprišlo časowno boljše.......čepraw ne štekam tega twojga stawka????? am kaj ON ni oče al kako???? kako kaj bo delal z njo???? šol na sprehod wen z vozičkom, se igral, šol na obisk k njegowi mami, gledal skupaj knjigice, jedel, pil, previl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 10000000000000 reči,ki jih počneš tudi ti???!!!!!!!
moreš mal zaropotat.... ki če ne..... sicer brez zamere ampak kot si ga nawadila .... user posted image user posted image user posted image js sm mojmu takoj powedala,da ko bo doma, bom potrebowala pomoč.... in tako je bilo.... jih prewije, da jest, pelje sam na sprehod, wse zrihta preobleče, ponoči tudi pomaga,če je nuja,drugače ga pustim spat,kr dela zajutraj.....

wedno sta dwa OČE in MAMA user posted image

aja do RD-ja je še daleč user posted image user posted image user posted image sigurno kje zunaj,kr je poletje.... ljudi pa ne wem.... 100% jih bo preweč user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 9.3.2010 13:06:08 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
9.3.2010 14:56:09   
BIA79
Mogoče sem se napačno izrazila...Problem je v tem da on dela in dvomim, da si bo lahko vzel uro časa da popazi Klaro...In ni ga slabšega kot če nimaš urnika in si odvisen od strank...Da bo vsak dan fraj od 3 do 4 je della serie piccolo miracolo...ma tu nimam na koga računat...Jaz nanj sploh ne računam, ker ko živiš z deloholiki je tako...on pravi da ne morem razumet, ker ne delam zase, da ko delaš zase je drugače...mogoče res ne štekam, kar razumem je da bo Klara en dva tri velika in da tako marsikaj zgubiš...to je ko odraščaš brez očeta doma...

Ma pri vpisu velja le stalno prebivališče ali tudi začasno??

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
9.3.2010 14:58:04   
BIA79
Belen sej moj, ko je doma se ukvarja s Klaro..ma on gre ob 6 zjutraj in pride "domov" (dela v spodnjem štuku) ob 19...Klara hodi spat ob 20/20.30...potem lahko izračunaš koliko časa je lahko z njo...no vmes pride kaj pogledat, ma naredi več škode kot koristi...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
9.3.2010 15:16:06   
Belen

Belen sej moj, ko je doma se ukvarja s Klaro..ma on gre ob 6 zjutraj in pride "domov" (dela v spodnjem štuku) ob 19...Klara hodi spat ob 20/20.30...potem lahko izračunaš koliko časa je lahko z njo...no vmes pride kaj pogledat, ma naredi več škode kot koristi...

ben sorry...nobena stranka ne bo "umrla" al pa on..... če si bo vzel uro ali dwe časa zase in swojo ženo ali punce...... js ne wem pol kdaj sta widwa bila sploh skupaj.... to so vaše priwat zadewe.....se ne utikam.... ampak si ti to napisala da ga ni od 7-19h...... user posted image user posted image moj dela tudi non stop, še posebej za weekend...ampak si wzame wseeno čas zase, pa bi lahko za "denar" še weč delal..... brez zamere-moje mnenje.......
pač si napisala-js sm powedala...... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.