![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 13:34:20
|
|
|
|
supernova2002
|
bia si probala vprašat pri mami od Desi za varstvo? jaz verjetno bom ostala doma in jo čuvala... zraven bom itak zaslužila s kakimi masažami, pa konfeti, vabili, zahvalami,....vedno več dela imam s tem. glas se je začel širit... :) moj me pa prepričuje da imam privat varstvo-že ki delam vzgojiteljsko. ma jaz bi prej še rada naredila celotno prakso- mi manjkata še dva meseca prakse v vrtcu. tako da bom imela vse carte in regola!-pol pa verjetno kej odprem...tipo kako privat varstvo.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 14:00:14
|
|
|
|
BIA79
|
Supernova, gia fatto..je polna tudi ona... Dej naredi te izpite čim prej, ti odstopimo pol delavnice in odpri varstvo :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 15:22:01
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Klara se je nekje do 3 meseca zbujala 2x na noč za jest in potem je začela štala...ena noč bolj mirna, druga kažin...telo se nekako navadi na pomanjkanje spanja, kar te (me) izda je psiha..so dnevi, ko enostavno ne morem in bi rabila odklop, ma kaj ko je Klara vedno z mano...pa ne me razumet narobe, za Klaro bi dala življenje, ampak vsako toliko bi rabila odklop, za nekaj časa nehat biti mama...moj še takrat, ko bi jo mogel čuvat, da delam svoje stvari (še pospravljanje mi paše v tem primeru) me sprašuje, kje je to, prinesi mi to...nikoli mira...In potem se sprašuje zakaj sem kot zmaj..zanj itak nič ne delam... ah ne sekiraj se...... js imam na X2 to.... ne wem kdaj sm nazadnje temeljito posprawljala doma..... celo štalo mam, se sploh ne sekiram, unga ki moti naj posprawi (tašča) zdej dans so šli moji tast in tzašča k meni da jih čuwajo,js sm pri njih da se malo odpočijem...res sm gnila..... in spet vročino..... na zaćetku oz.do enga mes.nazaj sm wedno wse sama, zdej pa bom kr dala jih malo v varstvo....makar dwe uri da grem sama w trgovino.... supernova.... ben če maš plac in žiwce je to super delo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 15:23:52
|
|
|
|
supernova2002
|
Bia :) hahahaha... :) sej izpitov imam zelo malo še... do novembra končam vse! celotno šolo. ena kolegica hoče da ji čuvam sinčka...ma sej bi ga...sam po drugi strani bi pa rada končala šolo in imela papir v roki za to počet.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 17:31:57
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002 Bia :) hahahaha... :) sej izpitov imam zelo malo še... do novembra končam vse! celotno šolo. ena kolegica hoče da ji čuvam sinčka...ma sej bi ga...sam po drugi strani bi pa rada končala šolo in imela papir v roki za to počet. čaki supernova, v enem letu si končala oz.boš končala cel fax???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 18:09:24
|
|
|
|
supernova2002
|
Belen načeloma naj bi končala ja...če se kej ne zalomi, ma dvomim. so mi ful priznali od prejšnjega faxa. letos sem tako imela/bom imela le to kar mi manjka: glasbo z metodiko 1-4, ples z metodiko 1-4, likovni z metodiko 1-4, smučanje, rolanje, plavanje, flavta, klavir, higiena, kurikulum, otroška književnost,...pa verjetno še kaj...ma trenutno se ne spomnem...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 19:29:53
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002 Belen načeloma naj bi končala ja...če se kej ne zalomi, ma dvomim. so mi ful priznali od prejšnjega faxa. letos sem tako imela/bom imela le to kar mi manjka: glasbo z metodiko 1-4, ples z metodiko 1-4, likovni z metodiko 1-4, smučanje, rolanje, plavanje, flavta, klavir, higiena, kurikulum, otroška književnost,...pa verjetno še kaj...ma trenutno se ne spomnem... super
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 19:55:28
|
|
|
|
saruška
|
čau mamice! eko da se še jaz malo potožim! za nami je katastrofalna noč in še slabši dan. dosegli smo rekord kar se tiče vročine - 39,9. hvala bogu za voltaren, ki v 15 minutah naredi čudež. tako je vsaj nekaj pojedel. upam da bo ta noč kej boljša, ker že 4 dni spimo za en drek, mali pride sredi noči k nam in tako se zbudiva cela polomljena.... mah, čeprav v primerjavi z vami belen sploh ni tako hudo... ben, bo pasalo. sem prebrala debato o vrtcih in je kriza povsod. svakinja je dala že celo večnost nazaj prijavnico v izoli in ne dobi, so ji rekli da niti septembra ne pridejo na vrsto....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:06:24
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška čau mamice! sem prebrala debato o vrtcih in je kriza povsod. svakinja je dala že celo večnost nazaj prijavnico v izoli in ne dobi, so ji rekli da niti septembra ne pridejo na vrsto.... kaj za Mašo goworiš??? walda bo dobila a.... sej je bla že 1.leto doma..... meni se meša.... ne wem al od wročine al od nesposobnih ljudi w bolnici IZola??????????!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:07:00
|
|
|
|
momacus
|
AJAJAJAJ ma kaj se dogaja ??? vsi tej bogi bubani
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:08:23
|
|
|
|
saruška
|
za Mašo ja... ma ne dobijo, mi je rekla da tudi za septembra ne bo nič... je vsepovsod zasedeno. mislim da se ti meša zaradi nesposobnega kadra v izoli! držim pesti da se čimprej pozdravite!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:09:16
|
|
|
|
momacus
|
in žalostno je da nimaš kam drugam it, edino v LJ
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:09:39
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus AJAJAJAJ ma kaj se dogaja ??? vsi tej bogi bubani ja jaz ne vem, no... al je tak štajon al kaj, ma zdej je ogromno teh mikinih žabic bolanih
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:15:18
|
|
|
|
krokar
|
Ja Belen vi mate pa res eno veliko sranje!!! Brez besed sem!? Supernova takoj boš polnozasedena. Čimveč takih, ker vrtec je loterija. Pa glede na to , da končuješ faks....ni bpo moje nobene panike!? Saruška tud vi bolani? So virusi podivjali al kaj? Lisa je tud kot uš!! Upam da mi ne zboli. Prvo sem mislila da je zob. Ma ta je zunaj že 2 dni ona pa še kar njuri!?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 20:44:17
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: krokar Ja Belen vi mate pa res eno veliko sranje!!! Brez besed sem!? Supernova takoj boš polnozasedena. Čimveč takih, ker vrtec je loterija. Pa glede na to , da končuješ faks....ni bpo moje nobene panike!? Saruška tud vi bolani? So virusi podivjali al kaj? Lisa je tud kot uš!! Upam da mi ne zboli. Prvo sem mislila da je zob. Ma ta je zunaj že 2 dni ona pa še kar njuri!? ja mi tudi bolani... vnetje ušes, pa viroza in vročina... mah, v primerjavi z belen nimamo nič. lahko bo pa še drugi zobek pokukal pri Lisi ven?pri nas so vedno kukali v parih.
< Sporočilo je popravil saruška -- 23.2.2010 20:48:19 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.2.2010 21:06:14
|
|
|
|
BIA79
|
To stanje v vrtcih me spravlja prav v depresijo...upam, da bomo vsaj septembra dobili...če ne bo, bo treba it v ilegalo...kolegica je šla na sodišče, rekla da oče ne vzdržuje otroka in tako je ona z otrokom -enostarševska družina, vrtec dobila in še manj plačuje...Mah... To obdobje je res grozno glede virusov...sem se toliko bala na začetku zaradi te nove gripe, zdaj pa nas čisto druge stvari sekirajo ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.2.2010 1:41:29
|
|
|
|
gia15
|
hej ravno nalagam fotke iz fotoaparata na računalnik - se mi jih tik tak nabere čez 500, 700, kaj češ - moj hobi-fotografski fanatik , čez dan ni časa za take stvari mi smo imeli včaraj ponoči tudi živžav , je zaspala ob 22h, se zbudila ob 00h in okoli 3h, ko sem jo nesla nazaj v njeno sobo, kao je spala pa naj spi naprej v svoji postli in itak se je zbudila in pol spala z nama, preostanek jutra z mano do 11h... tako da ni tako hudo, kljub "ponočevanju" ulovim nekaj uric spanja in sem se že navadla na malo spanja... a vaši spijo sami v svoji sobi v svoji posteljici? naša ja, od 5.mes. in ni problemov, včeraj je prvič spala z nama, ker drugače ni šlo bia; mi smo bili danes zunaj dve uri, kljub megli in rosenju, ker notri "znorimo" in pri nas so tudi ščipalke kar nekaj časa že aktualne. tudi jaz rabim odklop, vsaj za par uric... sem rekla mojemu, da bova zdaj en dan dala v varstvo k mojim in da greva sama ven "na zmenek" pa fajn bi bil tudi kakšen koncert za se zdivjat... jaz premišljujem o tem, da bi vzela v varstvo še enega otročka, da bi imela moja družbo in bi kaj dodatno zaslužila, dokler si ne najdem službe... če katero zanima... lepe sanje
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.2.2010 18:19:29
|
|
|
|
momacus
|
ej mame kaj katera ve kako je kaj belen & family?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.2.2010 18:34:20
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ej mame kaj katera ve kako je kaj belen & family? belen & family je kul.... no ja, smo doma, to je važno hwala mojca.... sicer je naša še pri nonotih dans w izolaciji za wsak slučaj.... baje smo še poleg uronifekta prej, zdej še rotavirus skinli..... še dobro da smo se cepili mah.... to zdrawstwo.... weč ksno kej napišem
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.2.2010 21:15:31
|
|
|
|
BIA79
|
No, Belen važno da ste doma...Rotavirus? Cepivo res ni 100%...Da ni ta trebušna viroza, ki straši naokoli... Klara je brez vročine, je prikukal še drugi zob, sam nima apetita. Ne je nič...samo jogurt in skuto, pa še to v majhnih količinah..mah...bo že...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.2.2010 8:43:09
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 No, Belen važno da ste doma...Rotavirus? Cepivo res ni 100%...Da ni ta trebušna viroza, ki straši naokoli... Klara je brez vročine, je prikukal še drugi zob, sam nima apetita. Ne je nič...samo jogurt in skuto, pa še to v majhnih količinah..mah...bo že... mogoče se je odločla da bo manekenka baje ni nobena viroza , kr so wzeli blato in po tem blatu so bli znaki rotavirus...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.2.2010 10:34:10
|
|
|
|
momacus
|
belen sm kontenta da ste dobro-boljše Našo pa kar mejte še malo v karanteni da pridete vi malo k sebi in da se ona ne naleze in kot si rekla...še dobro da ste se cepili proti rota... bia verjetno jo bolijo dlesni zato ima manj apetita, važno da nekaj poje in pije, ne bo se sama sebe izstradala mi smo na srečo zdravi, je pa moja sestra zbolela reva , ej fasala en tak "prehlad" je prav bušca
< Sporočilo je popravil momacus -- 25.2.2010 10:35:03 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.2.2010 15:55:19
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus belen sm kontenta da ste dobro-boljše Našo pa kar mejte še malo v karanteni da pridete vi malo k sebi in da se ona ne naleze in kot si rekla...še dobro da ste se cepili proti rota... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii danes pa kljub 2 dnevni izolaciji je Naša bruhala wse kar je jedla..... pa to ne moreš werjet ej......
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.2.2010 19:15:36
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, upam, da boste kmalu zdrave...zdrži tudi ti...verjamen da ti ni lahko!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.2.2010 20:07:39
|
|
|
|
saruška
|
belen, držim pesti da se čimprej pozdravite !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.