|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
23.2.2010 13:34:20   
supernova2002
bia si probala vprašat pri mami od Desi za varstvo?

jaz verjetno bom ostala doma in jo čuvala... zraven bom itak zaslužila s kakimi masažami, pa konfeti, vabili, zahvalami,....vedno več dela imam s tem. glas se je začel širit... :)
moj me pa prepričuje da imam privat varstvo-že ki delam vzgojiteljsko. ma jaz bi prej še rada naredila celotno prakso- mi manjkata še dva meseca prakse v vrtcu. tako da bom imela vse carte in regola!-pol pa verjetno kej odprem...tipo kako privat varstvo.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
23.2.2010 14:00:14   
BIA79
Supernova, gia fatto..je polna tudi ona...

Dej naredi te izpite čim prej, ti odstopimo pol delavnice in odpri varstvo :)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
23.2.2010 15:22:01   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Klara se je nekje do 3 meseca zbujala 2x na noč za jest in potem je začela štala...ena noč bolj mirna, druga kažin...telo se nekako navadi na pomanjkanje spanja, kar te (me) izda je psiha..so dnevi, ko enostavno ne morem in bi rabila odklop, ma kaj ko je Klara vedno z mano...pa ne me razumet narobe, za Klaro bi dala življenje, ampak vsako toliko bi rabila odklop, za nekaj časa nehat biti mama...moj še takrat, ko bi jo mogel čuvat, da delam svoje stvari (še pospravljanje mi paše v tem primeru) me sprašuje, kje je to, prinesi mi to...nikoli mira...In potem se sprašuje zakaj sem kot zmaj..zanj itak nič ne delam...

ah ne sekiraj se...... js imam na X2 to.... ne wem kdaj sm nazadnje temeljito posprawljala doma..... celo štalo mam, se sploh ne sekiram, unga ki moti naj posprawi (tašča) user posted image user posted image user posted image   zdej dans so šli moji tast in tzašča k meni da jih čuwajo,js sm pri njih da se malo odpočijem...res sm gnila..... in spet vročino..... user posted image user posted image
na zaćetku oz.do enga mes.nazaj sm wedno wse sama, zdej pa bom kr dala jih malo v varstvo....makar dwe uri da grem sama w trgovino....user posted image

supernova.... ben če maš plac in žiwce je to super delo user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
23.2.2010 15:23:52   
supernova2002
Bia :) hahahaha... :)
sej izpitov imam zelo malo še... do novembra končam vse! celotno šolo. ena kolegica hoče da ji čuvam sinčka...ma sej bi ga...sam po drugi strani bi pa rada končala šolo in imela papir v roki za to počet.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
23.2.2010 17:31:57   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002

Bia :) hahahaha... :)
sej izpitov imam zelo malo še... do novembra končam vse! celotno šolo. ena kolegica hoče da ji čuvam sinčka...ma sej bi ga...sam po drugi strani bi pa rada končala šolo in imela papir v roki za to počet.

čaki supernova, v enem letu si končala oz.boš končala cel fax???user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2680
23.2.2010 18:09:24   
supernova2002
Belen načeloma naj bi končala ja...če se kej ne zalomi, ma dvomim. so mi ful priznali od prejšnjega faxa. letos sem tako imela/bom imela le to kar mi manjka: glasbo z metodiko 1-4, ples z metodiko 1-4, likovni z metodiko 1-4, smučanje, rolanje, plavanje, flavta, klavir, higiena, kurikulum, otroška književnost,...pa verjetno še kaj...ma trenutno se ne spomnem...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
23.2.2010 19:29:53   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002

Belen načeloma naj bi končala ja...če se kej ne zalomi, ma dvomim. so mi ful priznali od prejšnjega faxa. letos sem tako imela/bom imela le to kar mi manjka: glasbo z metodiko 1-4, ples z metodiko 1-4, likovni z metodiko 1-4, smučanje, rolanje, plavanje, flavta, klavir, higiena, kurikulum, otroška književnost,...pa verjetno še kaj...ma trenutno se ne spomnem...

super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2682
23.2.2010 19:55:28   
saruška
čau mamice!

eko da se še jaz malo potožim! za nami je katastrofalna noč in še slabši dan. dosegli smo rekord kar se tiče vročine - 39,9.  hvala bogu za voltaren, ki v 15 minutah naredi čudež. tako je vsaj nekaj pojedel. upam da bo ta noč kej boljša, ker že 4 dni spimo za en drek, mali pride sredi noči k nam in tako se zbudiva cela polomljena.... mah, čeprav v primerjavi z vami belen sploh ni tako hudo... ben, bo pasalo.

sem prebrala debato o vrtcih in je kriza povsod. svakinja je dala že celo večnost nazaj prijavnico v izoli in ne dobi, so ji rekli da niti septembra ne pridejo na vrsto....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
23.2.2010 20:06:24   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

čau mamice!

sem prebrala debato o vrtcih in je kriza povsod. svakinja je dala že celo večnost nazaj prijavnico v izoli in ne dobi, so ji rekli da niti septembra ne pridejo na vrsto....

kaj za Mašo goworiš??? walda bo dobila a.... sej je bla že 1.leto doma.....

meni se meša.... ne wem al od wročine al od nesposobnih ljudi w bolnici IZola??????????!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
23.2.2010 20:07:00   
momacus
AJAJAJAJ ma kaj se dogaja ??? vsi tej bogi user posted image bubani user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
23.2.2010 20:08:23   
saruška
za Mašo ja... ma ne dobijo, mi je rekla da tudi za septembra ne bo nič... je vsepovsod zasedeno.

mislim da se ti meša zaradi nesposobnega kadra v izoli! držim pesti da se čimprej pozdravite!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
23.2.2010 20:09:16   
momacus
in žalostno je da nimaš kam drugam it, edino v LJ

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
23.2.2010 20:09:39   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

AJAJAJAJ ma kaj se dogaja ??? vsi tej bogi user posted image bubani user posted image

ja jaz ne vem, no... al je tak štajon al kaj, ma zdej je ogromno teh mikinih žabic bolanih user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
23.2.2010 20:15:18   
krokar
Ja Belen vi mate pa res eno veliko sranje!!! Brez besed sem!?
Supernova takoj boš polnozasedena. Čimveč takih, ker vrtec je loterija. Pa glede na to , da končuješ faks....ni bpo moje nobene panike!?
Saruška tud vi bolani? So virusi podivjali al kaj?
Lisa je tud kot uš!! Upam da mi ne zboli. Prvo sem mislila da je zob. Ma ta je zunaj že 2 dni ona pa še kar njuri!?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
23.2.2010 20:44:17   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Ja Belen vi mate pa res eno veliko sranje!!! Brez besed sem!?
Supernova takoj boš polnozasedena. Čimveč takih, ker vrtec je loterija. Pa glede na to , da končuješ faks....ni bpo moje nobene panike!?
Saruška tud vi bolani? So virusi podivjali al kaj?
Lisa je tud kot uš!! Upam da mi ne zboli. Prvo sem mislila da je zob. Ma ta je zunaj že 2 dni ona pa še kar njuri!?

ja mi tudi bolani... vnetje ušes, pa viroza in vročina... mah, v primerjavi z belen nimamo nič.

lahko bo pa še drugi zobek pokukal pri Lisi ven?pri nas so vedno kukali v parih.

< Sporočilo je popravil saruška -- 23.2.2010 20:48:19 >

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
23.2.2010 21:06:14   
BIA79
To stanje v vrtcih me spravlja prav v depresijo...upam, da bomo vsaj septembra dobili...če ne bo, bo treba it v ilegalo...kolegica je šla na sodišče, rekla da oče ne vzdržuje otroka in tako je ona z otrokom -enostarševska družina, vrtec dobila in še manj plačuje...Mah...

To obdobje je res grozno glede virusov...sem se toliko bala na začetku zaradi te nove gripe, zdaj pa nas čisto druge stvari sekirajo ;)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.2.2010 1:41:29   
gia15
hej

ravno nalagam fotke iz fotoaparata na računalnik - se mi jih tik tak nabere čez 500, 700, kaj češ - moj hobi-fotografski fanatikuser posted image , čez dan ni časa za take stvariuser posted image

mi smo imeli včaraj ponoči tudi živžavuser posted image user posted image , je zaspala ob 22h, se zbudila ob 00h in okoli 3h, ko sem jo nesla nazaj v njeno sobo, kao je spala pa naj spi naprej v svoji postli in itak se je zbudila in pol spala z nama, preostanek jutra z mano do 11h... tako da ni tako hudo, kljub "ponočevanju" ulovim nekaj uric spanja in sem se že navadla na malo spanja... a vaši user posted image  spijo sami v svoji sobi v svoji posteljici? naša ja, od 5.mes. in ni problemov, včeraj je prvič spala z nama, ker drugače ni šlo

bia; mi smo bili danes zunaj dve uri, kljub megli in rosenju, ker notri "znorimo"user posted image  in pri nas so tudi ščipalke kar nekaj časa že aktualne. tudi jaz rabim odklop, vsaj za par uric... sem rekla mojemu, da bova zdaj en dan dala user posted image  v varstvo k mojim in da greva sama ven "na zmenek" pa fajn bi bil tudi kakšen koncert za se zdivjat...

jaz premišljujem o tem, da bi vzela v varstvo še enega otročka, da bi imela moja user posted image  družbo in bi kaj dodatno zaslužila, dokler si ne najdem službe... če katero zanima...

lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.2.2010 18:19:29   
momacus
ej mame kaj katera ve kako je kaj belen & family?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
24.2.2010 18:34:20   
Belen

ej mame kaj katera ve kako je kaj belen & family?

belen & family je kul.... no ja, smo doma, to je važno user posted image
hwala mojca....

sicer je naša še pri nonotih dans w izolaciji za wsak slučaj.... baje smo še poleg uronifekta prej, zdej še rotavirus skinli..... user posted image user posted image user posted image še dobro da smo se cepili user posted image user posted image user posted image mah.... to zdrawstwo....

weč ksno kej napišem

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
24.2.2010 21:15:31   
BIA79
No, Belen važno da ste doma...Rotavirus? Cepivo res ni 100%...Da ni ta trebušna viroza, ki straši naokoli...

Klara je brez vročine, je prikukal še drugi zob, sam nima apetita. Ne je nič...samo jogurt in skuto, pa še to v majhnih količinah..mah...bo že...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.2.2010 8:43:09   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

No, Belen važno da ste doma...Rotavirus? Cepivo res ni 100%...Da ni ta trebušna viroza, ki straši naokoli...

Klara je brez vročine, je prikukal še drugi zob, sam nima apetita. Ne je nič...samo jogurt in skuto, pa še to v majhnih količinah..mah...bo že...

mogoče se je odločla da bo manekenka user posted image

baje ni nobena viroza , kr so wzeli blato in po tem blatu so bli znaki rotavirus...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
25.2.2010 10:34:10   
momacus
belen sm kontenta da ste dobro-boljše user posted image Našo pa kar mejte še malo v karanteni da pridete vi malo k sebi in da se ona ne naleze user posted image

in kot si rekla...še dobro da ste se cepili proti rota...

bia verjetno jo bolijo dlesni zato ima manj apetita, važno da nekaj poje in pije, ne bo se sama sebe izstradala user posted image

mi smo na srečo zdravi, je pa moja sestra zbolela reva , ej fasala en tak "prehlad" je prav bušcauser posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 25.2.2010 10:35:03 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.2.2010 15:55:19   
Belen

belen sm kontenta da ste dobro-boljše user posted image Našo pa kar mejte še malo v karanteni da pridete vi malo k sebi in da se ona ne naleze user posted image

in kot si rekla...še dobro da ste se cepili proti rota...

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii danes pa kljub 2 dnevni izolaciji je Naša bruhala wse kar je jedla..... user posted image user posted image user posted image pa to ne moreš werjet ej......  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.2.2010 19:15:36   
BIA79
Belen, upam, da boste kmalu zdrave...zdrži tudi ti...verjamen da ti ni lahko!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.2.2010 20:07:39   
saruška
belen, držim pesti da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.