|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
25.2.2010 20:24:12   
Belen
 + tega smo danes še nonota nalezli .... brawo mi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bruha, driska, mel je mal wročine.... eko isti znaki .... pa sej ne more bit res no.... ne wem al bi se smejala al jokala user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.2.2010 20:30:13   
saruška
grave... ma ben, zdej ste vsi rešeni za naslednjih 10 let user posted image ...

kako si ti?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.2.2010 20:31:49   
Belen
tko...malo me še šraufa....ma ni hudo.....
upam,da nobenga ne nalezem weč.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.2.2010 10:52:04   
BIA79
Kako ste Belen? Upam, da ste vsi ok. Tudi nonoti so del družinskega paketa in se deli vse dobro in slabo z njimi :)

Mi smo končno bolj mirno spali, je bilo treba vmes it enkrat nos očistit pero...Jemo še vedno kot ptiček, ma dobro, bo že :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.2.2010 13:24:49   
Belen
hehe, še edini,ki je bil imun je bil tata.... eko njega je dans čapalo.... leži že celo jutro,kr ga šraufa..... user posted image  user posted image user posted image user posted image
ahhhhhhhh.... 6 nas je podleglo virusom....

p.s.aja ni bil rotavirus.... HB saj jih nism đabe cepla user posted image

bia... če te tolaži... Lija ne je mleka že 2 tedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naša pa ga ne je zdej 5 dni,kr jo je bruhat, pač vse kar je mlečno smo črtali do nadalnjega..... user posted image user posted image user posted image Lija je w 14 dneh zgubila že 300g, Naša 100g.... upam,da nočejo bit manekenke user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 26.2.2010 13:26:31 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.2.2010 16:11:57   
BIA79
Pri Klari, še dobro da je skuto in jogurt, drugače ne bi jedla nič.Kosil sploh ne poje, sadje ji ne tekne več..mah..vaga pri nas pa ne dela, nihče noče po batarijo hahaha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.2.2010 17:15:30   
saruška
čau punce!

ma dobro belen, kaj zdej še tati al kaj???  temu se reče družinski paket... držte se!

BIA, ne se sekirat če ne je, glavno je da pije... tako je nam pediatrinja povedala, ko je imel andraž polna usta aft in ni spravil vase 5 dni absolutno nič!

nam pa rastejo zdej petice in najbrž ima tudi zato vročino, upam da se ne bo ponovila štorija kot s štirkami...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.2.2010 20:00:05   
Belen
bia... če te tolaži...mi smo wsak dan bolj suhi...no ne js,da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image ampak Lija na žalost..... že 14dni nima apetita.... dans ne wem če je pojedla wse skupaj 100g kašice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

saruška: ja praw bogi je, že cel dan leži al pa je na školjki user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 26.2.2010 20:01:23 >

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.2.2010 20:05:06   
momacus
ajajaj belen ma s kakšnimi grdimi virusi ste se srečali user posted image user posted image user posted image upam da čimprej mine in da ne bo tata spet koga nalezel user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
27.2.2010 9:40:17   
BIA79
Danes prezračit stanovanja in se martinčkat, magari na balkon :) Punce uživajte...mi gremo v kp, na tržnico in potem en giro...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.2.2010 13:35:26   
Belen
ciao mame, widim da je neko zatišje, no js nimam weč časa za nič... .... eko še malo se oglasim, punce so zunaj z nonotom na sprehodu...ker grdo rečeno jih imam že poun ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
wem da sm smotana mama, ampak ta mes.je za nas grozen.... najprej v bolnici z Našo, pol en teden doma, šla z Lijo, Lija dobila uroinfekt, še wedno hodimo wsak dan w B na infuzijo z antibiotikom... pridemo domow z virozo,kjr okužimo wse, sestrico, tatija, nono, nonota, wsi smo bruhali, sračkali, wročino.... male nočejo jest oz.če jejo pol wsak drugi obrok zbruhajo...... user posted image user posted image user posted image res ne wem weč kaj naredit.....
ponoči ne spijo, ko pa spijo, začnjeo jokat, zbudijo ena drugo..... grozno mi je...ne spim nič, sm cela žiwčna.... sej wem...wsi rečejo bo minilo,ampak....moj dragi non stop dela, sm sama, še dobro da mi nono pomaga.....

eko zdej sm se mal sfogirala.....user posted image user posted image user posted image

upam,da ste ostale fajn....

grem pod tuš,kr tudi to je že loterija zadnje 14dni.....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.2.2010 16:53:17   
momacus
ma bušca belen user posted image prav nič nisi smotana čisto normalna si anzi vredna pohval. že z enim je dela, kaj šele z dvema in še to če si ti al pa one bolne .
PRIDNA SI user posted image user posted image user posted image koliko otrok bi bilo srečnih da ima tako mamo user posted image
in ni nič narobe če si vzameš čas zase, ravno obratno - če noš spočita in skulirana bojo imele male več od tebe kot če si živčna razvalina user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.2.2010 19:31:49   
BIA79
Se strinjam s Momacus, moraš si vzet čas zase, drugače se ti sfuza.Dobro poznam ta občutek krivde, ki te mori, ampak verjami da delaš vse kar lahko narediš za svoji pikici in slej ko prej, po vsakem dežju posije sonce...Držimo pesti da čim prej okrevate in da se srečamo...in en user posted image  za nonote, ki še dobro da so!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.2.2010 20:08:55   
Belen
tnx punce user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.3.2010 0:13:49   
gia15
belen, drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.3.2010 13:34:21   
gia15
ni nobene... vse kuhate kosilo ali pa delate (saruška)? moja user posted image  je z nono na sprehodu, jaz imam pol urce zase, potem nama grem pogret juhico z zelenjavo od včeraj. vaši user posted image , ko jedo juho, jedo potem še kaj pri tem obroku? moja mala je sita od juhe s paštico in s pretlačeno zelenjavo not.

in še eno vprašanje (še enkratuser posted image ); vaši user posted image  spijo sami v svoji posteljici v svoji sobi?

aja, tiste katerih user posted image  so dali kri pri 9-ih mes., se dobi izvide takoj?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.3.2010 18:21:36   
BIA79
Glede spanja je tako. Klara zaspi v svoji posteljici, ampak glede na to da je pri nas ponoči pestro, jo potem sredi noči prinesem k nam. Mogoče zdaj, ko bomo ukinili dojenje bo drugače...ma zjutraj bo verjetno še vedno prišla k nam ;)

Kri pa še nismo dali...izvidi so še isti dan po mojem...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.3.2010 20:14:38   
Belen
ciao
danes smo imeli zadnjič antibiotik po infuziji in dobili za domow primotren do nadaljnega..... user posted image we katera kej o tem zdrawilu???? user posted image 18.3.imamo w B UZ ledvic,da pogledajo kako je...... user posted image user posted image

gia... mi juhe ne jemo.... js naredim bolj gosto mineštro z mix zelenjawo + krompir al riž in mesek.... no zdej zadnje 14dni je mal drugače.... drugače pa tko.....
spimo w posteljci swoji posteljci, wsaka w swoji,ampak smo še w našpi sobi....tam pri 1.letu jim bomo naredili sobo.... Z nami NISO in NE BOJO nikoli spale.... 1x je edino Lija z mano na kawču spala..... zdej ko je bla bubana.....
tudi če nimamo še 9mes.... smo kri že 100X dali.... user posted image user posted image user posted image rezultate pa smo meli w roku 1h....

user posted image prat ,ki imam en kamion perila....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.3.2010 20:22:57   
momacus
en user posted image primotren antibiotik pri vnetju dihal http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil/2353.HTM

http://vizita.si/clanek/leksikon/okuzba-ledvic-pielonefritis.html

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.3.2010 20:27:05   
saruška
čau punce!

vas nahitro pozdravim in pol spat ki sem utrujeeeena.... odkar imam 12 urne šihte pridem ko štraca domov!

belen, to sem ti hotela povedat: nisi smotana mama, pač pa utrujena mama, ki si želi samo malo časa zase... s tem ni nič narobe, vsak ga rabi. še posebej zdej ki ste imeli tolko vsega na kupu! tako da nič se sekirat supermami, za vsakim dežjem posije sonček, glavno da ste boljši user posted image !

kje ste ostale? spet neko zatišje tu...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.3.2010 20:32:45   
BIA79
Ufff. Belen.. nami NISO in NE BOJO nikoli spale...se počutim kar slabo, ker Klara spi z nami ;) Sem bila istega mnenja preden sem rodila...ma potem smo dobili Klaro hahaa

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.3.2010 20:50:13   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ufff. Belen.. nami NISO in NE BOJO nikoli spale...se počutim kar slabo, ker Klara spi z nami ;) Sem bila istega mnenja preden sem rodila...ma potem smo dobili Klaro hahaa

zakaj??? sej dosti mam oz.dosti otrok spi z mamo al starši....eni celo se mož žrtvuje in gre na kawč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pač,sam moje mnenje.... za !x ni blo tko hudo,da bi mogle z nami spat user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.3.2010 0:54:43   
gia15
moje mneje glede spanja: pri nas se vsi trije najbolj spočijemo, če vsak spi v svoji postelji - mala v svoji in midva na najini veliki.user posted image user posted image  spi v svoji sobi od 5.mes. starosti in ni nobenih problemov; ko jo odnesem spat je še budna, se poljubčkamo za lahko noč, ji vklopim glasbo in zaspi, včasih čez pet min, včasih pa tudi komaj čez dobre pol ure. el. varuško imamo, a je ne uporabljamo, ker je njena in najina soba blizu in jo slišim skozi odprta vrata. do sedaj je mogoče dvakrat spala z nama čez noč, ko je "sitnarila" in sem morala biti nad posteljico da me vidi, pa mi je "presedlo" in sem jo potem vzela k nama v posteljo in je bilo ok, ona je sicer nekaj časa čebljala, naju vlekla za lase in potem zaspala. meni ni problema, moj pa ne more brezskrbno spat, ker se boji, da malo ne "zmečka".user posted image  jaz sem bila tega mnenja tudi v nosečnosti in sem se potem kar držala, da vsak spi v svoji postelji; dokler je bila čisto majčkena je spala poled najine postelje v zibki, zdaj pa, kot sem že rekla, v svoji posteljici. zjutraj pa jo vedno prinesem k sebi v posteljo in se potem dojiva, crkljava, včasih tudi po eno uro. in še nekaj, bia, naj te ne peče vest glede tega, ker klara spi z vama, če vam je tako ok, kul. sej bo pa kasneje šla spat v svojo sobo, se bo že navadila. in istega menja sem glede nošenja-prenašanja user posted image , če jim je tako všeč in se le tako pomirijo, je to najmanj, kar lahko storimo zanje. saj se hitro odvadijo, ko so enkrat na tleh in se kobacajo, je vse drugo bolj zanimivo kot nošenje. moja mala se mi včasih kar upira in z nogicami pleza po meni in sili na tla, ko jo kam "prenesem".
uf, sem se razpisala...
grem spat, jutri-danesuser posted image gremo malo pohajat in proslavit moj 26.r.d.user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.3.2010 9:55:08   
saruška
gia, vse naj naj, lepo praznujuser posted image user posted image !

p.s. končno ena ki je mlajša od mene  user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.3.2010 10:17:29   
BIA79
UUUUU..Gia vse najboljše!!!!!!

Moj rojstni dan se tudi bliža...ballllaa...spet bo treba eno svečko več kupit...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.