gia15
|
Vse najboljše bia! jaz tudi premišljujem o prvem rojstnem dnevu in jaz sem za praznovanje nekje zunaj, v kakšni koči ali kaj podobnega, ker se mi doma potem ne da vsega pospravljat za tolikimi ljudmi (verjetno jih bo veliko, se bo hitro nabralo, že samo najbližjih je dosti pa kolegi pa sosedi...) ...in kmalu bova morala rezervirat "mesto" praznovanja, ker 7. maj bo tik-tak tu. ve ste kaj premišljevale, kje boste praznovali, če ne doma? pa še nekaj, zanima me, če ste krstili svoje ali jih boste? jaz nisem za to in je še nismo, moj je za, ampak verjetno bolj zaradi fešte po tem, moji so tudi za in njegovi še bolj, oni so tudi "odprli" to vprašanje, že lani konec poletja... a sva se oba strinjala, da je še premajhna... jaz jih ne bom "ovirala" pri tem, če si že tako želijo, ker nisem proti (nisem niti za), ampak bo pa vse na njih, kar se tiče organizacije, financiranja,... zanima me še, če ste morale s svojimi na kakšen tečaj v cerkev, baje je treba it, jaz pa resnično ne mislim it, tako da, če jo lahko krstijo brez tega, ok, če ne pa ne bo krščena, ker imam tudi jaz svoj jaz!!! vem, da sem malo zamorila s tem, ampak oni mene še bolj morijo... pikec je še zunaj s tatijem, ji grem pripravit popoldansko sadno malico; pišem še kaj zvečer...
|