|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
9.3.2010 17:10:16   
BIA79
Belen jaz te popolnoma razumem...in ti dam prav...ma jaz ne vem več kaj naredit, kako ga prepričat...je res še en kup zadev vzadaj in meni počasi zmanjkuje potrplenja ma ben...bo že :) tako ali drugače

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.3.2010 20:00:36   
Belen
werjamem da je težko.... žal mi je za njega, leta grejo, Klara bo tik tak zrasla in bo welika punca.... pol se bo pa pri 15-ih sprašewal zakaj ga ne upošteva in ne posluša-uboga? user posted image  user posted image sej wem da je še daleč..... ampak leta na žalost letijo..... user posted image
meni se zdi da sm pred kratkim imela 18let, drugo leto pa jih mam že 30...... il tempo vola user posted image
nič Naša že spi, Lijo pa grem dat zdej spat..... meni se tudi fullllllllllll user posted image , odkar smo Našo izselili w drugo sobo, pridno nina in mi tudi.....ampak Lija se še zbudi 1-2x na noč.....
nič bežim,ki stanowanje je štala..... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.3.2010 20:19:04   
saruška
čau punce!

samo na hitro pozdravim, ker bežim na kavč, sem namreč čisto sama doma in imam malo mira user posted image !

eko jaz sem pa danes klicala na občino glede plačila vrtca. mi ni dalo mira. v glavnem smo skupaj z gospo  ugotovile, da so se oni zmotli... mi je pa rekla da sej bi itak pri končnemu obračunu ugotovili napako... ja valda, se mi zdi tudi meni... tako da punce, jih je treba kontrolirat ki če ne...

DannyS, kaj ti si pol dobila na škofijah al še ne veš?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.3.2010 21:13:07   
amaya
EJLA babnce...

ma meni ta RR skozi šteka in čakam pol ure, da kaj odpre!!!!user posted image
Mi smo super...no za sedaj...dali skozi taužnt bolezni...ke palle

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.3.2010 7:58:37   
Belen
jutrooooooooooo

še dobro,da je konc zime..... čez okna slišim kako piha za znoret..... nanka wen se ne upam..... user posted image user posted image user posted image user posted image    bbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zebe..... res da smo se mele namen dobit,ampak wseeno nism pričakowala tako poslabšanje wremena user posted image user posted image user posted image

amaya....kaj je blo z vami? kaj ste preboleli??? mi smo bli na istem...... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.3.2010 15:35:55   
Belen
punce,kaj was je odneslo??? user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.3.2010 17:33:08   
BIA79
Belen vsi se grejemo pri radiatorju :)

Ko je zmanjkalo elektrike, sem rekla zdaj smo v riti, pri nas brez elektrike ne dela nič :) Še dobro, da je prišla kmalu nazaj...jutri pa vsi se sankat...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.3.2010 17:42:34   
BIA79
Upam, da ne bomo nikoli rabili, ampak včasih je dobro vedet...kdo ve zakaj takih tečajev pri nas (mislim Kp) ni...
http://www.youtube.com/watch?v=pwc12vea2BE&feature=player_embedded#

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.3.2010 6:34:30   
Belen
jutrooooooooo,
mi smo dans že ob 5h bli pokonci....Lija ni hotla weč spat in po 20min.je zaspala nazaj,js sm pa že budna..... so ble pridne ponoči in ne morem weč zaspat user posted image user posted image user posted image

no še tudi.... bia...wse najboljše.... user posted image ... da ostanemo w "temi" še enga bratca za Klaro user posted image user posted image user posted image ...   lepo praznuj

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.3.2010 8:01:07   
momacus
TINKA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.3.2010 9:02:15   
Anonimen
ojla, ojla!

Najprej naj ti voščim vse najboljše, BIA79. user posted image Naj se ti vse skrite in manj skrite želje uresničijo, pa da bi čim več user posted image user posted image user posted image dobila in vse svečke na user posted image vpihnila.

Mi veselo rastemo, kobacamo, imamo že 6 zobkov, itd. Posvetovalnico imamo šele 29.

Bia79 ti že razmišljaš o roj. dnevu. Jaz tudi. Ker bom doma tortico naredila, si že delam plane kako in kaj. Sicer pri nas bo pestro od maja pa do julija. Najprej gremo na poroko, kjer sem priča, potem je tadeiev roj. dan, nato še krst, pa spet poroka. Na koncu pa še potovanje v Kanado. Ker nisva imela medenih tednov, si bova pa sedaj privoščila eno lepo potovanje.

Uživajte na sončku.

bye bye

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.3.2010 9:08:09   
BIA79
Punce hvala za čestitke :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.3.2010 9:15:41   
BIA79
Ufff...nisem uspela napisat vsega..

Chiara...boste imeli pa pester mesec..potovanje v Kanado...aaa kako vam zavidam...Ma za rojstni dan se obremenjujem zdaj, da potem ko bom šla delat bo vse "narejeno"...

Bratec za Klaro...eeee magari...Če bi vedli da bo fantek, bi moj takoj naredil še enega, ma še eno malo mene pa noče ;)

Zdaj ko je sonce posilo vsi ven...zdaj lahko začnemo zbirat datum za srečanje..ja ne bo spet prišel ur nebes dol :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.3.2010 14:53:52   
saruška
BIA, res vse naj naj še iz moje strani user posted image !

aja, pa kar se drugega otroka tiče... ko je moja najboljša kolegica rodila 6 mesecev za mano in ko sem jaz vidla tisto štruco, me je normalno takoj zagrablo za imet še enega user posted image . moj je valda bil odločno proti, ma si je s časom premislil, tako da si bojo morda tudi vaši user posted image premislili, samo malo cajta rabijo, ker so moški in so že po naravi bolj počasni user posted image !

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.3.2010 18:08:28   
gia15
Vse najboljše bia!

jaz tudi premišljujem o user posted image  prvem rojstnem dnevu in jaz sem za praznovanje nekje zunaj, v kakšni koči ali kaj podobnega, ker se mi doma potem ne da vsega pospravljat za tolikimi ljudmi (verjetno jih bo veliko, se bo hitro nabralo, že samo najbližjih je dosti pa kolegi pa sosedi...) ...in kmalu bova morala rezervirat "mesto" praznovanja, ker 7. maj bo tik-tak tu. ve ste kaj premišljevale, kje boste praznovali, če ne doma?

pa še nekaj, zanima me, če ste krstili svoje user posted image  ali jih boste? jaz nisem za to in je še nismo, moj je za, ampak verjetno bolj zaradi fešte po tem, moji so tudi za in njegovi še bolj, oni so tudi "odprli" to vprašanje, že lani konec poletja...user posted image  a sva se oba strinjala, da je user posted image  še premajhna... jaz jih ne bom "ovirala" pri tem, če si že tako želijo, ker nisem proti (nisem niti za), ampak bo pa vse na njih, kar se tiče organizacije, financiranja,... zanima me še, če ste morale s svojimi user posted image  na kakšen tečaj v cerkev, baje je treba it, jaz pa resnično ne mislim it, tako da, če jo lahko krstijo brez tega, ok, če ne pa ne bo krščena, ker imam tudi jaz svoj jaz!!! vem, da sem malo zamorila s tem,  ampak oni mene še bolj morijo...user posted image

pikec je še zunaj s tatijem, ji grem pripravit popoldansko sadno malico; pišem še kaj zvečer...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.3.2010 22:38:43   
BIA79
Hvala za lepe želje..

Gia Klara je bila krščena..na željo mojega in njegove družine...jaz sem samo postavila pogoj da je krščena v Strunjanu in da jo krsti pater Niko...In to je vse kar bom naredila...če bo hotela it bo šla verouku,ampak jaz pri tem nimam nič...ma je sedaj vsaj mir v hiši in krst sem vzela kot en dogodek, da se obe družini združita in da se poje kaj dobrega...

Rojstni dan pa bomo verjetno praznovali doma. Ga bom kar 10. praznovala,čeprav pride ponedeljek, ampak ne vem...meni se zdi lepo da se (vsaj) prvi rojstni dan praznuje na dan rojstva...gostov bo verjetno tako manj in vse naj bi se odvilo na hitro...Klara itak ne bo imela nič od tega...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.3.2010 22:39:47   
BIA79
Aja glede krsta pa moraš na tečaj...imaš predavanja 3 ure...en velik dolgčas...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.3.2010 23:59:14   
gia15
bia, hvala za odgovore.user posted image
jaz bi tudi praznovala bejbikin prvi rojstni dan v ožjem družinskem krogu, ampak moj ni za to, je treba naredit veliko fešto, oni so tako navajeni praznovat... ma meni ni panike, sva se že dogovorila, da bova povabila le najbližje in najdražje, ampak vseeno je to dosti ljudi, zato sva naredila kompromis - ker jaz nočem velike fešte, on pa ja, bo to po njegovo, ker pa bi on praznoval doma, jaz pa ne zaradi pospravljanja prej in potem, bo to po moje, verjetno na karavli od sončka na elerjih, upam, da mi uspe dobit termin in bia, jaz sem istega mnenja, da je treba vsaj prvi rojstni dan praznovat na datum rojstva, kar pri nas pade na petek! veliko skupnih točk pri naju-ribicah.user posted image

zanima me še nekaj; ve svoje user posted image  zjutraj, ko se zbudijo, najprej previjete, potem hranite ali obratno? jaz mojo user posted image ,ko se zbudi in me pokliče z a-a-auser posted image (nikoli zjutraj ne joka,še v porodnišnici ni jokala zjutraj, ko se je prebudilauser posted image user posted image ), grem iskat v njeno sobo, jo prinesem k sebi v posteljo in se dojiva - bolj crkljava, potem jo preoblečem, nahitro pospraviva spalnici in si greva pripravit zajtrk (ponavadi bolj pozni, ker sva oba jutranji zaspanki), mami gre na hitro pod tuš in potem šibava ven...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
12.3.2010 11:32:14   
dskubin
Če katera rabi (ali pozna koga, ki rabi) varstvo od septembra naprej, imam kontakt, ki to nudi v stanovanjski hiši z večjo ograjeno “zeleno” okolico in domačimi živali, nad Hiper-marketom Mercator na Dolinski cesti v Kopru. Več v ZS.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.3.2010 11:42:38 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
12.3.2010 13:39:53   
Belen
hwala dskubin.... upam,da ne bom rabla in da bomo sprejeti w wrtec user posted image  user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.3.2010 14:36:57   
Belen
ciao,
widim da lepo wreme ne sprawi nobene za rač.... user posted image no js sm bla celo jutro zunaj, zdej pike spijo....ampak wsak dan težje dajam obe naenkrat spat..... user posted image user posted image user posted image ena w jok, pol druga, pol ena se zamoti 5min.z igročo ta čas mam čas drugo uspawat..... mah.... kdaj bojo welike??? user posted image user posted image user posted image user posted image

uglawnem to sm hotla powedat: wčeraj sm klicala w wizolo w wrtec glede moje wloge za sprejem sept.2010. Powpašam kdaj se bo kej zwedlo in prawi,da konc aprila bo komisija odločala, in nekej do 1/2 maja bomo PISNO domow dobili,če s(M)o sprejeti ali ne..... v vsakem primeru dobiš + in - odg..... user posted image user posted image upam,da dobimo.... sm rekla naj preweri mojo wlogo,ki sm jo po pošti poslala, je rekla da so prejeli 10.sept2009in sm prašala če je dowolj zgodaj??? in so rekli da je gužwa user posted image user posted image in da o tem ne odločajo oni..... user posted image user posted image user posted image user posted image no upanje zadnje umre prawijio... user posted image

nič grem neki pojest, ki pol bo spet mooving.... lep weekenduser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.3.2010 20:08:38   
BIA79
Nam so tudi isto rekli v vrtcu, da bodo sredi maja prišli odgovori...no upam, da se nam vsaj septembra nasmiha vrtec, če ne bo treba najdet kako drugo rešitev....

Smo bili na rojstnem dnevu, sem se toliko najedla, da mi je slabo...so šli po vodi vsi dobri nameni hujšanja user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.3.2010 23:41:58   
gia15
hej punce

nekaj vprašanj, ko boste na voljiuser posted image

od zadnjič; zjutraj prvo previjete-preoblečete svoje user posted image  ali jih nahranite?

kaj jim date za zajtrk in kaj za večerjo? moja je zjutraj žitne ali sadne kaše, ki vsebujejo AM in se mešajo z vodo, za večerjo pa skuto ali sirni namaz ali sir s kruhom, jogurt, polento z jogurtom, mlečni zdrob...

uporabljate kis pri čiščenju, pranju? kdaj in kako pogosto čistite? jaz dvakrat tedensko posesam, enkrat tedensko pomijem tla po celem stanovanju, zribam kopalnico in zamenjam posteljnino, prah pobrišem, ko se že res ful vidi, ampak na srečo, nimamo dosti takih površin, perem itak sproti, skoraj vsak dan en stroj perila... in čistim ponavadi konec tedna, popoldan, ko je user posted image  zunaj s tatijem, pa bi šla tudi jaz tako rada z njima ven, samo nima kdo pospravit namesto mene.user posted image user posted image sem pa si "zadala" (od danesuser posted image ), da bom odslej ta dela delala v čet. in pet. popoldan, da bom potem imela vikend fraj, itak pogosto dobimo obiske, zadaj pa bo vreme tudi za kake daljše izleteuser posted image

dannys, kako je na plavanju?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.3.2010 8:44:58   
DannyS
Ojla...

saruška, ne vemo še, če bomo dobili tu vrtec, odločbe pridejo enkrat maja.

gia15 mi se ne bomo krstili. Ker se zadnje čase zbujamo kar zgodaj, jemo zajtrk še v postelji (AM), pol se malo igramo in pol se gremo previt. Za malico pa imamo pol kako mlečno, žitno oz. sadno kašico, te ki se mešajo z vodo ali z AM. Glede čiščenja, pri meni to ne obstaja da ne bi šla ven, zato ker bi čistla, sploh pa zdaj ko imamo user posted image  in smo npr. za vikend vsi trije lahko skupaj... ponavadi počistim in polikam ko je grdo vreme, drugače pa edino kar delam sproti je da dajam prat posodo in perilo. Drugače pa je na plavanju super, uživamo... sem lih zadnjič gledala, da se mi zdi da imamo samo še enih 3x,... gre prav hitro mimo.

Belen, vidim da si želiš da bi tvoje pikice čimprej zrasle... ma kaj nisi še slišala za tisto: majhni otroci, majhni problemi, veliki otroci, veliki problemi...user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.3.2010 9:42:29   
BIA79
Gia, ma kaj ti vsak teden menjaš posteljnino?

Jaz čistim po potrebi. Glede na to da je Klara mali pujsek, je to vsak dan...tam kjer je, je potrebno posesat, če ne to pa grem vsaj z mokro krpo čez..

Klara zjutraj pije mleko in zvečer tudi.Zjutraj najprej poje, potem pa se preoblečemo,,

Kis uporabljam za čiščenje odtoka in namesto mehčalca tu pa tam, pa ko je treba kaj spucat...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.