hel32
|
Jutro Eee nič ne spimo, pravkar pijem in sem že bila pridna, malemu packonarju sem previjalno spucala, ker jo vsaki dan 5x polula, pa smrdi potem, pa zmrzovalnik sem spraznila, ga zdaj talim, pa posesala sem, pa peč zakurila, beeeeeeeeeee, zdaj imam pa pavzo, pa nekaj mi je slabo Še da jaz dam svoje mnenje, glede stolčka, mi imamo peg perego, ful dober, 5 naklonov sedenja, 5 točkovni nastavljiv pas, 2 mizici+ vdolbina za kozarček , skratka isti, tudi je dec, bil v akciji, drugač je 130€, ful dober ampak isto, plastika in mali ful švica, mu morem dat vedno plenico pod hrbet in glavo. A mali še bedi? Drugače smo pa spali do 6stih trenutno spi, tuki zraven mene se je še prej orng posral, zdaj pa zadovoljen spi! Ayo, sams, sanikaa , bogi vaši mali bolančki, zakaj morajo taki mali pikeci zbolet, naj se hitro pozdravijo, da lahko spomladi nardimo eno srečanje, ko bomo vsi zdravi!! Simonalokar, zelo lušna je vaša Maja, upam, da je vse v redu, od padca, mislim, saj, meni je Tjaša iz sedežne štrbunknila, pri enih 12 mesecih, je imela ful plavo ličko en teden, bogica moja mala. Anžetka, jaz imam sokovnik, power juicer je ful fajn, sem ga dobila za dar od sestrice , vsako jutro si stisnem sveš sok iz ali pomaranče, korenčka, grenivke, limone, jabolka, grozdja, malin, pač kaj imam doma, je ful dober sok za prebavo in za zdravje, moreš pa sok takoj spit, ker drugače zgubi vse vitamine, edina slaba stran je pucanje , to mi je ful zoperno. Muca , boga ti, da vaša pupa ne spi več v kosu skupaj, saj bo glavno da je zdrava.naša Tjaša ni bila nič boljša, pa je zdaj čist v redu punca, pač sala ni, pa zbudila se je z jokom, pa eh, saj hitro mine in zractejo kot bi mignil, pa potem vse pozabiš. Go-ta, ma ja pravijo da je mrzlo, saj je, jaz malega oblečem, ko eskima, termo štunfe, bodi, plišast pajac1., in 2x kapa+kapuca od plišastega pajaca-debelega2., in šal in rokavice, in deka in pregrinjalo in greva ven. Ne se o morju pogovarjat, ker ga jaz še lep cajt ne bom vidla Nič, grem pucat dalje,o pa ja, mali že bedi, je sal 3 minute!!!