|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.1.2010 15:54:14   
hruškolinka
Simonalokar, meni pediatrinja ni nič rekla glede polivanja, ker je mali vseeno dobro napredoval. Je pa polival tako, da je blo vse ''pokozlano''  non stop. Sedaj, pri 6 mesecih se stvar umirja, je že ful bolš. Mislim pa, da sem nekje brala, da pri večini otrok je bolje pri pol leta, do 8 meseca pa nekje izzveni, ko se zapiralka dobro razvije. Verjetnpo bo tudi pri vam počasi bolje. Je pa zoprna zadeva, kajne? Naš je moral skos nosit slinčke!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.1.2010 16:02:59   
hruškolinka
Hega, ob 24 je po bruhanju šele zaspal, potem se je zbudil šele ob 6 zjutri, tako je bil utrujen. Tako da lahko rečem, da je prespal ''celo noč''. če temu lahko tako rečeš??. kako pa se Jan butne ob letvico, se obrača v postli al kako? Obrobe okol postelce nimate?
Sams, držimo pesti, da pride tvoj dragi čimprej iz bolnice.
sanikaa, user posted image za Vida. Kažiprst, to je super beseda. Od zdaj naprej jo uporabljam tudi jaz!  user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.1.2010 16:30:40   
Ayo
Se vam na hitro oglasim, da vam povem, da ima Ilaria bronhitis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vrocino ze od nedelje, kaslja ful, tezko diha...vcerajsnjo noc nismo zatisnili ocesa, je jokala celo noc, tako da sva jo vceraj peljala k P in je ugotovil bronhitis user posted image Nama pa ni dal zaenkrat nobenega zdravila (razen sveck za zbijanje vrocine, ki pa prakticno ne pomagajo), jutro se moramo vrnit na kontrolo, da vidi kaksen bo razvoj bolezni in na osnovi tega bo predpisal eventuelno zdravljenje.
Tako da sem zalostna zalostna in spet zalostna, mi gre kar na jok, ko jov idim mojo malo princesko kakso se matra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam kje je (spet) staknila to golazen. Ker bolj ko berem, manj je napisano, da ga je povzrocil mraz. user posted image
Pa zdaj se bojim, da ga stakne se Gabriel. Je pa na sreco ful ful priden, fantek mojuser posted image

No, vidim pa da nismo edini, ki se bojujemo z boleznijo...za vse ostale, velike in male, user posted image in veliko srece!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
28.1.2010 16:39:57   
Muca83
Evo, otrok spi svoj tretji lepotni spanec. Saj bi šla zraven malo zadremat, ampak kaj ko samo pol ure spi, komaj bi uspela jaz zaspat bi me ona že zbudila, pol bi bla pa še bolj polomljena. Mogoče me bo pa tole končno spravilo zvečer prej spat, ker res hodim ob nenormalnih urah.

aprilčica, ja tole je pri Omišu. Sem gledala malo slike in je mesto videti zelo lepo, edino plaže v mestu mi niso všeč, so mivkaste pa nobene sence. Tole je pa majhen kraj 3 km naprej in ima kamne na plaži in tudi nekaj dreves. Na vseh fotkah je videti, da senca je. Pa še 2 sončnika bova naštimala po potrebi pa je. Saj jaz tamalo imam pri sebi ponoči, pa se vseeno zbuja. Se sicer trudim, da je čimveč v svoji postelji ampak mi bolj slabo uspeva user posted image Tako vsaj hitro nazaj zaspi in je moj spanec manj moten. Si ne predstavljam, da bi mogla vsakič vstat in bi se čisto zbudila, pol bi me pa še moj "uspaval" s svojim smrčanjem. Potem pa res ne bi nič spala.

HeGa, ja saj glede vožnje tudi mene malo skrbi kako bo. Bi šla kam bližje ampak nekako ne najdem tistega kar bi rada. No, razen za dvojno ceno user posted image Jaz upam, da bo vožnja ok, če ne se bo treba pa veliko ustavljat a kako. Ne vem, nekako bomo že dol prišli, če ne drugače pa z veliko dretja user posted image

Ostalo pokomentiram kasneje, je že budna.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.1.2010 17:07:25   
simonalokar
aja veš aprilčica in anžetka dala sem jih za ogled samo mojim prijateljem sem ti dala prošnjo in me sprjmi pol pa pojdi pogledat. pod moje slike.

vem ne dam v pogled slik ker se dogaja preveč izkoriščanja in pedofije. ne bi rada videla majo kje al pa blaževo sliko

upam da zastopite

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.1.2010 17:36:11   
aprilčica07
simonalokar: lušni steuser posted image user posted image user posted image pa Maja je taka kokicauser posted image glede objave: pa ja,  itak zastopimo.. samo mi je blo čudno, ker nisem nič najdla... se pa strinjam s tabo, da je preveč preveč stvari, ki jih ne bi smelo bit... a je Maja ok? zaradi padca, mislim....
ayo: za Ilariouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zateuser posted image user posted image user posted image
muca: glede vožnje: mi smo šli junija 2008, ko je Jakob imel 14 mesecev na Hvar, vozili smo ponoči, za tja in za nazaj, pa je pot minila brez težav.. je pa res, da se je tudi prej rad vozil.. ma mislim, da tudi Lana prenaša dobro vožnjo, kajne?  kaj vem, po moje je lepše it ponoči, mi smo se vozili oziroma potovali doli 8 ur, z postanki in vsem, pa čakanje trajekta in je blo ponoči lažje.. moj je vozil, muzika na glas, Jakob je spal, jst sem pa težila..user posted image user posted image user posted image
sanikaa: za Vida še enkrat...  user posted image user posted image
hruškolinka: naša ima non stop slinček okoli vratu, dirgači bi jo mogla preoblečt 10x dnevno, tega pa se mi ne da delat... edino ko gremo ven je brez, drgači ga ima pa skozi gor.. ona ga sicer ne prenaša in ga cuka doli, ma se ne dam, vztrajno ga vežem nazaj..

Grem kuhat večerjo za Jakoba, zase pa pico pečt..user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.1.2010 17:46:16   
go_ta
Hej, čvekice, še jst se javim, lubija ni blo ves dan doma, pol sm pa jst imela akcijo s tamalim, sva šla celo mal ven, je sonček sijaluser posted image
hel, je bil user posted image  v vaših koncih, pa pravi, da se je zmrzniluser posted image  Ma ja, sploh si ne predstavljam več, kakšna pikica je bil Niko, so se mi zdeli dojenčki majhni ko štručkeuser posted image
ayo, božica Ilariauser posted image  Naj se čim prej pozdravi! Ma, zakaj morajo tako majhni otročki sploh zbolet, se mi počutimo nemočno, oni pa ne znajo povedat, kaj jih boliuser posted image  Držim pesti, da bo hitro v redu!user posted image user posted image  Sem se pa spraševala, kje si ...
sanikaa, tudi za Vida pošiljam pikapoke, naj se čim prej pozdravi!user posted image user posted image
aprilčica, nič pametnega ni blo pri Survivorju, nič kreganja, nič napetostiuser posted image  So pa začeli spet se malo dogovarjat, koga bi ven vrgli.
sams, tud nate sem mislila, naj možek čim prej pride domov! Pa upam, da se čim prej naspiš! Jst danes sploh ne vem, kolkokrat sem vstala ponočiuser posted image user posted image user posted image
simonalokar, mali so trdoživi, ampak jst bi bla tud verjetno panična, če bi Niko padel na tla. Te bom kliknila za prijateljico, da vidim tvoje zakladkeuser posted image
muca, 11-krat?user posted image Uf, en bom se več pritoževala, Niko vsaj nazaj zaspiuser posted image  Pa ful lepo zgleda apartma!! Si mi naredila lušte s slikcami, komaj čakam morjeeeeee!user posted image  Glede vožnje je blo lani septembra tud mene strah, kako bomo preživeli vožnjo do Paga, je pa Niko vse prespaluser posted image  Sicer smo se vozili 100 let, ker smo se morali ene 3x ustavit, ampak ni blo problemov. Na morju je bil pa itak ful priden, je ful dobro spal, je še soseda se čudila, da je star 2 meseca, pa ga nič ne slišiuser posted image
hruškolinka, ma jst tud Nikota nonstop preveč pitam v upanju, da bo dlje spal, pa ne pomaga. Je pa pravi požeruh, včerj se je skor začel jokat, ko je zmanjkalo korenčka, sem mu morala še pol banane dat.user posted image
aleksandr, a tvoj lubi ima drede? Hudooouser posted image
anžetka, ja, starejši so, bolj so prisrčni, ampak jst bom pogrešala pomoje svojega dojenčka, ko to ne bo večuser posted image  Aja, sem pozabla reči, da je super, da imaš mami tako blizu (jst tudi), pride pravuser posted image
Grem zdj v trgovino skočit po par stvari.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.1.2010 17:56:54   
eee35
go_ta: mislim, da si ti kupila od Lemi stolček za hranjenje, a si zadovoljna? Ker vidim, da bo zdaj spet v BC v akciji, pa bi ga vzela mogoče. Napiši pliz, kaj misliš o njem.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.1.2010 18:06:48   
eee35
muca: mi na poti na Pelješac smo vedno šli čez Omiš, ko še ni bilo avtoceste do Ploč, pa mi je ta mesto takoooo lepo!!!user posted image user posted image user posted image , ti prav zavidam, vedno sem se hotela ustavit, pa slikat, pa na sladoled ali kavico, pa mi nikoli niso dovolili, pismo!
Mi pa ne vem, kam bomo šli, problem je, ker poznamo samo Pelješac, pa je daleč v p.m., čeprav je zdaj avtocesta narejena, tako, da ni takšne panike. Drugače bi kar šla, gremo v Kučište ponavadi, malo za Orebičem, ni nič naokrog, ampak vse poznamo, lastnik kempa je zdravnik (če bi bila panika), pa še moj lahko surfa, če piha.

user posted image user posted image user posted image - vsi bolančki, to so pikapoke za vas!!! Mene tako strah, da se bo mali kje okužil, ja saj vem, da se bo enkrat, ampak upam, da čim pozneje, ko je tako mičkan, kot zdaj je prava groza, če pomislim na bolezen.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.1.2010 19:04:33   
simonalokar
zankrat je maja živahna in tudi danes nč ne polivauser posted image user posted image user posted image . upam da je vse ok

hvala za želje

grem za spat zrihtat

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.1.2010 19:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

go_ta: mislim, da si ti kupila od Lemi stolček za hranjenje, a si zadovoljna? Ker vidim, da bo zdaj spet v BC v akciji, pa bi ga vzela mogoče. Napiši pliz, kaj misliš o njem.

Jaz mam tudi Lemi stolček, pa je super... Ima 3 možnosti naklona, 5-točkovno zapenjanje, oblazinjeno tudi za nogice, dvojno mizico in še košarico za sok ali igračke... Meni je super, edino plenico mu damo pod glavo, ker je plastičen in se zna spotit...

Če te še kaj zanima, povej...

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.1.2010 20:18:10   
eee35
živa: hvala za info! Po moje bom pol poslala jutri user posted image , da ga gre kupit. Itak enega bo treba, sva gledala rabljene, ampak ta pride dost ugodno, glede na to, da je nov.

Smo se že kopali, pa dojili, zdaj pa AC vklopjen, mali v svoji sobi, jaz pa v dnevni, upam, da bo zaspal brez problema, danes je bil totaaalno tečen čez dan, renčal skoz kot ena živalca, pa roke v ustih je imel, pa jezil se je, pa tako tolkel z ropotuljico po mizi, da moram pogledat, če ni poškodovana, ko me je zadel v roko, sem mislila, da mi bo prst odpadeluser posted image . Zdaj pa ko sem ga dojila vsakih 5 sekund nehal sesat, pa me je gledal in se je smejal, baraba malauser posted image . Evo, leži, pa tečka skoz, včeraj ta čas je že zdavnaj zaspal. Če niso to zobke, pol pa nimam pojma kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.1.2010 20:52:01   
go_ta
eee35, ti je že živa napisala, kako in kaj je s tem stolčkomuser posted image  Sicer ga nimam s kakšnim drugim primerjati, ampak men je fajn, sicer bo še bolje, ko bo mali večji, zdj se nekako zgubi v njemuser posted image  Edini minus je (kot je že živa napisala), da material ne diha, bojo fajn švical notriuser posted image  Je pa cenovno ugoden, to pa res.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.1.2010 21:46:57   
hruškolinka
Jaz mam pa stolček od Haucka in je material iz blaga, ni oblazinjena plastika. Slabost je, ko ga ne moreš kar obrisat, moraš dat prevleko prat, ampak švical pa ne bo. Pa ta plastika rada potem poči. Odvisno, kaj je komu všeč, a ne?
Lahko noč, punce.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
28.1.2010 22:20:12   
go_ta
Ja, plus je pa pol ta, pri tem stolčk, da se da fajn obrisat, ko se zapacauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2290
28.1.2010 22:28:30   
eee35
Ma ja, pa še dost poceni je...ne bi rada davala sto evrov ali še več za en stolček.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.1.2010 0:25:49   
Muca83
Joj ta moj otrok. Gre normalno ob 19:30 spat ampak ob 20h se zbudi in nikakor zaspat do 23h. Pa ravno danes, ko sem vsa povožena. In zdaj se je že 3x zbudila s takim histeričnim jokom, da sem jo komaj potolažila user posted image Nekaj čudnega se dogaja pri nas, res.
V ponedeljek pa pride k meni patronažna, da mi razloži glede GH. Me prav zanima, če bodo kaj drugačni napotki kot jih tukaj berem. Najbrž ne.

sams, user posted image ma ti si pa res boga no. Otrok ti ne pusti spat, bolezen vas preganja user posted image Dobra si, da vse to zdržiš. Je pa ful sposobna biti budna tvoja punčka. Pri naši je največkrat 2 uri budnosti, pol ure spanja, včasih potegne na 3 ure, rekord je bil pa 5 ur. Da bi pa toliko zdržala budna kot tvoja in ob takih urah se mi pa zmeša. user posted image

Sanikaa, zate tudi user posted image Ma bolezen je res zoprna stvar. Naj bo čimprej pomlad, da se to vse umiri. Tole kako se z dragim skregata zarad stresa mi je pa ful znano. Zanimiv tale test glede bolečih ušes. Mogoče kdaj še prav pride.

anžetka, jabolček sem jaz skuhala in spasirala s paličnim. Upam, da bo Anžetu tudi pomagal.

Ayo, user posted image ma pa to ni res, zakaj mora biti toliko pikcov malih bolnih user posted image Boga Ilaria, bronhitis je še za odraslega obup, kaj šele zanjo. Držim pesti, da se čimprej pozdravi.

aprilčica, ja Lana zdaj lepo prenaša vožnjo. Res dobro, da se je to spremenilo, ker je bilo obup! Ampak kam daleč pa res še nismo šli, uro vožnje max. Ampak takrat bo itak že večja in bo spet vse drugače kot je sedaj. Vidim, da se stvari pri malčkih hitro spreminjajo.

Nič, moram it danes prej spat, kot kaže bo pestra noč. Upam, da ni še pri nas kakšna bolezen na tapeti.

Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.1.2010 7:42:06   
eee35
Jutro! A še spite? Jaz pa sem vstala, ne vem, kaj je, ne morem spat, pa sem si raje user posted image privoščila, pa tukaj skočila...Mali je spal, čeprav sem se bala, kako bo, samo se je že ob 1 zbudil za dojenje, pol sem ga ob 5 slišala, pa počakala in je zaspal nazaj, tako, da smo se zdaj, malo pred 7 dojili. HB za zdaj je priden ponoči. Evo, sem ga z user posted image pustila v postelji, pa slišim, da mu tak nekaj piska od veselja, zgleda, da se dragi ne bo naspaluser posted image (ja, ja, SEVEDA sem mislila - user posted image )

Muca: tvoja Lana je zgleda zelo občutljivo bitje, saj oni po moje zdaj že fuuuul dojemajo, pa pol to podoživljajo v spanju, zgleda, da ona zelo nekaj močno sanja, pa jo to čist razdraži. Napiši, kaj ti bo rekla patronažna, midva je nisva končno klicala, pojma nimam, zakajuser posted image , sva dva lenuharja...No saj gre, tudi brez nje.

Nimam za zdaj nič drugega za komentirat, se beremo pozneje!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.1.2010 8:13:36   
aprilčica07
Dobro jutrouser posted image

Danes je bla pa noč pr nas taka kot je pr hel. Zaspala je ob 21 in spala, z enim prebujanjem, ampak le za dudo, do 7 30. Sem zjutraj ko je Jakob vstal šibala gledat, če punca dihauser posted image Škoda, da tudi Jakob ni potegnil spanja, bi pol tudi jst spala..user posted image Tako, sem pa že kafe spila, dala prat posodo in cunje, pa cajtung pregledala, zdaj pa še malo na rr. Zunaj je ful  mraz, sem le pokukala ven in se kadi iz vseh dimnikov, pa še burja piha, skratka tudi danes ne bomo šli ven, vsaj z tamalo ne. Z Jakobom mogoče na kašen sprehod, v ta veter pa tamale ne bom vlačila... Sem pa opazila pr sebi, da sem s ešele, zdaj, ko ima tamala skoraj 5 mesecev (jutri bo dopolnila)user posted image , sem nekako uhvatila sistem in ritem za oba. No, mislim tako, da zvečer ne padam kr dol z obema, ampak sem sposobna še kaj naredit, ali pa pogledat še kašen film. Pred dvema mesecema sem zaspala z njima, zdaj sem pa že bolj v formi..user posted image user posted image

muca: kako je pa kaj z zobki pr Lani? mogoče jo dlesni tako bolijo, pa zaradi tega pojokava... sicer se tudi naša včasih zbudi z grozovitim jokom, ma predvidevam, da takrat sanja, ker niti očke ne odpre in tuli zraven.. pomaga da jo pobožam, ali pa dam dudiko in se pol umiri.... 
eee35: saj je Aleksander tudi pridem za  spanje..user posted image user posted image mi2 tudi nisva klicala patronažne.. tle tudi ni te navade, da bi prišla kasneje... hodi na začetku ponavadi pride 5x, če je kaj težav, pa tudi večkrat.. za GH so mi pa pr Jakobu kr v ambulanti pr P povedali, tokrat pa provam malo kr sama začet dajat, pa bom vidla kaj bojo rekli feburarja ko gremo spet k P.. vidim, da tudi pogostost obiskovanja posvetovalnice je različna... midve sva ble do zdaj 3x, kolegica, ki ima isto starega fantka, je bla pa že 6x... kdo bi zastopil ??user posted image

Bo treba it previt tamalo, neki voham tle zraven. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.1.2010 8:25:47   
hel32
Jutro
Eee nič ne spimo, pravkar pijemuser posted image in sem že bila pridna, malemu packonarju sem previjalno spucala, ker jo vsaki dan 5x polula, pa smrdi potem, pa zmrzovalnik sem spraznila, ga zdaj talim, pa posesala sem, pa peč zakurila, beeeeeeeeeee, zdaj imam pa pavzo, pa nekaj mi je slabouser posted image
Še da jaz dam svoje mnenje, glede stolčka, mi imamo peg perego, ful dober, 5 naklonov sedenja, 5 točkovni nastavljiv pas, 2 mizici+ vdolbina za kozarčekuser posted image , skratka isti, tudi je dec, bil v akciji, drugač je 130€, ful dober ampak isto, plastika in mali ful švica, mu morem dat vedno plenico pod hrbet in glavo. A mali še bedi?

Drugače smo pa spali do 6stihuser posted image trenutno spi, tuki zraven mene se je še prej orng posral, zdaj pa zadovoljen spi!

Ayo, sams, sanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bogi vaši mali bolančki, zakaj morajo taki mali pikeci zbolet, naj se hitro pozdravijo, da lahko spomladi nardimo eno srečanje, ko bomo vsi zdravi!!

Simonalokar, zelo lušna je vaša Maja, upam, da je vse v redu, od padca, mislim, saj, meni je Tjaša iz sedežne štrbunknila, pri enih 12 mesecih, je imela ful plavo ličko en teden, bogica moja mala.

Anžetka, jaz imam sokovnik, power juicer je ful fajn, sem ga dobila za dar od sestriceuser posted image , vsako jutro si stisnem sveš sok iz ali pomaranče, korenčka, grenivke, limone, jabolka, grozdja, malin, pač kaj imam doma, je ful dober sok za prebavo in za zdravje, moreš pa sok takoj spit, ker drugače zgubi vse vitamine, edina slaba stran je pucanjeuser posted image , to mi je ful zoperno.

Mucauser posted image user posted image user posted image , boga ti, da vaša pupa ne spi več v kosu skupaj, saj bo glavno da je zdrava.naša Tjaša ni bila nič boljša, pa je zdaj čist v redu punca, pač sala ni, pa zbudila se je z jokom, pa eh, saj hitro mine in zractejo kot bi mignil, pa potem vse pozabiš.

Go-ta, ma ja pravijo da je mrzlo, saj je, jaz malega oblečem, ko eskima, termo štunfe, bodi, plišast pajac1., in 2x kapa+kapuca od plišastega pajaca-debelega2., in šal in rokavice, in deka in pregrinjalo in greva ven.

Ne se o morju pogovarjat, ker ga jaz še lep cajt ne bom vidlauser posted image user posted image

Nič, grem pucat dalje,o pa ja, mali že bedi, je sal 3 minute!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.1.2010 8:32:52   
hel32
Aprilčicauser posted image user posted image za prespano noč, želim, da se nadaljuje.
Glede obiskov P imaš prav, jaz sem z Tjašo hodila na 14 dni, zdaj sva bila pa 4x, naslednjega imava pri 6 mesecih, patronažna je pa prišla tudi samo 4x tako, da mislim, da delajo pač tako, kot se jim je, prosto po Prešernu.

Mali ima monologuser posted image user posted image , je ful začel z rokicami delat, kr obe stegne, če hoče kaj imet, ali pa da ga dvigneš, sem že pozabila kako je to lepouser posted image A Julija bo pa jutri 5 , mi pa 6. 2.za 6 mesecev bomo pa malo praznovaliuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.1.2010 8:49:01   
hruškolinka
go_ta, hvala za dopolnilo. Ja dobra stran je pa res ta, da se da obrisat. Naš je pa tako že ves zapacan in čaka še na malo packe, da gre potem v pranje.

To noč sem spet non stop dežurala pri malemu....user posted image skos se je neki cmeral in to v spanju. Zgleda, da se mu je nakaj strašnega sanjalo.
Včeraj sem pa lovila pol metrsko klobaso na previjalni!user posted image Ravno sem mu hotela dat svežo plenico, ko je klobasica začela ven lest. In je ni in ni bilo konec. Pa še smrdela mi je pod nos po gnilem korenčku. user posted image Kaj čem, sem jo morala lovit, če nisem hotela imet previjalne posrane.?!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.1.2010 9:12:58   
simonalokar
naša mala je spala kar vredu zbudila ob 2 in 5 nato pa ob 7 auf. mami naspana.
ati je domu pršu z virozo. - upam da se ne bomo še mi nalezel - težko verjetn user posted image user posted image user posted image . drug teden imamo cepljenje sam verjetn ne bo izvedljivo. ker se mi še izkašljuje pa smrkava je še. zdajle kravice pase in se igra.

hruškolinka upam da bo to noč kj bolje z spanjem.

ena je omenila da ima bronhitis ja bogica mala user posted image user posted image user posted image user posted image veliko objemčkov da se htiro pozdavi ja to je ful smotan če ima. sem se tudi jz bala da jo ima sam zaenkrat ni imela. tavelik fant je imel skuz do 3 let vsako zimo tko da smo hodili še pulmologinji v LJ. uapm da smo zdj čez.

tudi mi imamo stovček že sam lumpa noče not sedet če bom dala hrano prednjo bo hotla kajneuser posted image user posted image user posted image . ker je tak požerušlček jutri čez 1 teden bo 6 m in bom začela z hrano sam ne vem s čim naj začnem al z mlečnimi kašicami al sadjem al zelenjavouser posted image user posted image user posted image . pomoč

zdj pa našga bolnika pogledat

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.1.2010 9:26:09   
aprilčica07
simonalokar: jst sem začela s sadjem in kašicami... najprej banana, pol jabolke, pa te kašice od Milupe, ki se mešajo z mlekom in z vodo.. danes ji bom pa provala dat korenček, ampak zmešan z jabolkom, da ne bo tako hudo za prvikrat... nevem če je to prav, ma tako sem delala pr tavečjemu in tako delam tudi zdaj...user posted image
hel, hruškolinka, go ta, eee35: mi imamo tudi uni stolček, mislim, da je znamke brevi (so nam ga podarili prijatelji za Jakoba) in je ok stolček, niti se Jakob ni pretirano potil notri...samo tudi pretirano rad ni sedel tam (material mi je pa vanj, ker samo obrišeš, jst iz blaga ne bi imela, ker smo taki packoni, da bi lahko samo prala).. bomo vidli kako bo to z Julijo, zaenkrat jo futram kr v njenem ležalničku.. imamo pa tudi tistega trip trapa, ampak mora  še precej zrastet, da bom tam lahko sedela.. tega je Jakob oboževal, tudi če je bolj trd stolček in vse, ma on je lahko tam čičal celo urco... še zdaj se vseke trikvatre zmisli in prova notri speštatuser posted image user posted image

za vse bolančke...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.1.2010 10:07:15   
Muca83
Evo me, me je spet ob 8h vrgla iz postelje user posted image Prav zanimivo kako kasneje ko zaspi, prej zjutraj vstaneva. Pojma nimam kolikokrat se je še histerično zbudila, vem samo, da kar precejkrat. Ah ko bi bil človek vedež in imel kaj pojma, kaj je to bilo. Je pa ni duda nič potolažila, še vetrovno kapljico sem ji probala dat gor za tolažbo, pa ni imela učinka. Sem pa potem ugotovila, da jo joška potolaži, pa ne da bi se dojila ampak samo da se je naslonila gor.

aprilčica, jaz vsak dan buljim v te Lanine dlesni pa meni nič ni videt, da bi se kaj dogajalo. Ko je tok jokala ponoči, sem kar malo pričakovala, da bo zjutraj kaj videti, pa ni nič. Ampak tudi podnevi ni prav nič sitna, v bistvu tok pridna kot je zdaj ni bila še nikoli. Se zna lepo tudi sama igrat, skoraj nič ne joka (moram jo hitro nehat hvalit, da se mi ne bo cel dan drla user posted image ). Mi smo imeli tudi samo 3x posvetovalnico do sedaj. Pa ful slišim od enih kakšne teste motorike delajo, pa dajejo ropotuljice v roke in ne vem kaj še vse, našo je pa samo dala na hrbet, prijela za rokice, da vidi kako se potegne v sedeč položaj, obrnila na trebuh da vidi kako kravice pase in to je bilo to. Ampak ji čisto zaupam, je starejša zdravnica in mislim, da ima dovolj izkušenj, da hitro oceni kako in kaj.

hel32, za vsak problem, ki ga imam rečeš, da je bila Tjaša taka. Potem je mogla bit pa res naporna. Ma jaz sem vesela, da je vsaj podnevi zdaj pridna. Če bi bilo oboje naenkrat (podnevi in ponoči) potem bi bil pa res hudič. No, saj mogoče me še to doleti. user posted image Je pa res, da človek hitro pozabi. Ko se spominjam nazaj npr. ko je imela krče se samo spomnim, da je bilo težko, podrobnosti pa ne. Kako pa malemu uspe tolikokrat polulat previjalno? Meni jo 1x na teden v povprečju, pa se malo jezim. Pa itak vse plenička ki jo imam pogrnjeno čez podlogo vpije. A slabo ti je? Mogoče je pa kaj v pečici user posted image user posted image

hruškolinka, potem imaš pa podobno kot jaz. Samo da k sreči je Lana vsakič lepo naprej spala ko se je potolažila.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?