go_ta
|
Hej, babe, kako ste? Jst super, čist tko Sem dobila laptop, jeeeeeej Sicer ni ne vem kaj, je pa moj Niko je pri tašči pa tastu z lubijem, jst mal počivam po kosilu, sem se napokala Mali je tud pojedel svoje kosilce, je bil kar priden Jst še vedno prekuhavam vodo, bom pomoje do kakšnega 8 meseca to delala, potem pa verjetno ni več treba, mi je ostalo v spominu, da sem nekje to prebrala, mogoče se pa motim muca, Lana je verjetno bolj občutljiv dojenček, je svakinja rekla, da se je njena drla do 8 meseca, potem ne več, ker se je začela plazit, odkrivat nove stvari ... A ponoči spi pri tebi al v posteljici? Mogoče pa samo rabi tvojo bližino. Tud Niko se vsaj enkrat ponoči zbudi samo zato, da bi se cartal muca, hel, jst mam na previjalni tiste nepremočljive podloge, kot smo jih imeli me v porodnišnici. Meni so super, pleničke niso nič zadržale Jih pa dobiš v lekarni. aprilčica, he he, sem se spomnila, da sem bla na začetku tudi jst brez kondicije - ko sem malega uspavala, sem še jst dol padla, sploh nisem vedla, kdaj. Ponavadi sem še pred njim zaspala. Zdaj pa kar zdržim simonalokar, jst sm začela z zelenjavo tam okoli 11, 12 - če bi slučajno imel kakšno reakcijo. Pa najbolje je najprej dat krompir, korenček ... No, saj je vsaka drugače delala, tud ti boš našla svoj sistem. aleksandr, ob pol 6 mene bi kap zadela Se je pa na začetku tako zbujal - ob 5 zjutraj Se prav spomnim - je cela bajta spala, midva sva pa gledala Dobro jutro, Slovenija anžetka, mali so trdoživi, vse bo okej! sams, super, da pride možek domov! Pa naj ga hitro pozdravijo! Madona, bogi tvoji otroci, morajo opazovat svoje 'izdelke' Za zdaj vam želim lep dan!