Ayo
|
Punce, mi smo danes po 8-ih dneh brez vrocine! Vceraj pri P kontrola ni pokazala izboljsanja, ampak tudi ne poslabsanja, dal nama je se uno pumpico za inhaliranje, no in danes izgleda da se izboljsuje. Hvala vsem za in . To ni za opisat kaksen teden sem prezivela, vsako jutro mi je slo na jok, ko ni bilo nobenega izboljsanja, vrocina non-stop. In ko vidis izboljsanje, kot dnaes zjutraj, ne znam opisat kaj ti to pomeni!! Saj vseeno ce cele noci ne spimo (kar zdaj med boleznijo itak nismo!), samo da je zdravje, to je res najpomembnejse!! Sem bila pa jaz 14 dni vsa nahodna in nemocna, tako da je mozno, da je bogica to staknila od mene, Drugace pa dan pred boleznijo smo imeli 2. ceplenje in kontrolo, imamo 8050g in 67cm! Sem vprasala tudi P, da se ne obraca, pa je samo z roko zamahnil in rekel, da ima se ogromno casa. Prakticno pa ze skoraj kar lepo sedimo, tako da mislim da bomo lezalnicek kmalu ukinili, ona se skos dviguje, ona bi sedela. Pa na nogice se tudi pocasi zacneja postavljat, da itak ne govorim kako se steguje in valja po rokah igrace. Ok, sem sicer zelo malo brala za nazaj, BTW sem tudi opazila da med 86. in 87. stranjo manjka 1 mesec. Ste opazile? Sams, drzim pesti, da bo mozek hitro ok in da se je una vedezevalka po telefonu zmotila za 2011! Sanikaa, pri nas pa nic ne forsirajo zlicke. Ilaria tudi zdaj prakticno ni jedla, pa mi P ni nic rekel, kako naj ji dajem, sva z mozekom sama vzela vajeti v roke, sem si pumpala mleko in po inekciji sva ji not spricala. No, pa naj se Lejci cimprej pozdravi! Aprilcica, Drnula sem vidla slikce, lepe in lusni Avgustovcki!! Simonalokar, tebi sem pa poslala zahtevek za prijateljstvo, sem firbcna in bi rada vidla tud tvoj2 soncka. Drugace si mi pa dala mislit glede objavljanja slik in pedofilije Sem pa trenutno sama, moj in Gabriel sta sla na morje gledat stanovanja, ker bomo za mesec junij najeli apartma. No, in me je ravno klical, da ima Gabriel drisko, da mu menja na 10 minut plenice, da je ze on ves posrackan Sicer pravi, da je Gabriel dobre volje, ampak evo en otrok se pozdravi, pa imamo ze druzga bolancka. Upam, da je samo prehodno, da bo jutri ze vse ok. Sem tudi ze cisto na koncu z mocmi, samo se okrog zdravil skocim, zaprta v bajto ze cel teden.