|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
29.1.2010 14:14:03   
sams
aja, to sem hotela vprašat: kaj je sploh še katera, ki še samo doji oz. dodaja mleko brez GH???? Ali sem ostala edina, ki vztrajam do 5.5 mesecev ???

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
29.1.2010 15:42:36   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: sams

aja, to sem hotela vprašat: kaj je sploh še katera, ki še samo doji oz. dodaja mleko brez GH???? Ali sem ostala edina, ki vztrajam do 5.5 mesecev ???

evo mi se pofockamo za polno dojenje!

zdajle ob 16.30 pa gremo na kontrolo k P; moja princeska ima se kar vrocino, noce jest (tako da si spet crpam mleko user posted image ) ceprav tako na pogled se meni zdi pa da izgleda bolje.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
29.1.2010 16:50:43   
simonalokar
sms sm jez tud mi čakamo polnih 6 m

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
29.1.2010 17:00:51   
eee35
Ahhhhh, jaz bi rada počakala, ampak nisem mogla, pa sestra pri P. mi je rekla, da če dodajam Am, lahko začnem z GH.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
29.1.2010 22:31:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sams

Moj dobi vsak večer 2-3 male žličke riževe kaše z mojim mlekom in živi za to. postane tečen, če njegov obrok zamuja in v tistem času noče zize. Ostalega še ne bom dodajala vsaj do naslednjega pregleda pri 5 m in 1 teden.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
29.1.2010 22:42:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Muca, ti si tud bogica, ko tako malo spiš. Če je pri nas tako, malega brez pomislekov dam na joško. Eni so sicer ful proti, da se tolaži z joško, ampak meni se zdi, da taki mali pupeki pač se rabijo z joško pocartat. Jst itak mislim dojit tam nekje do poletja, pol se pa itak ne bo mogel več cartat z joško, se bo pa z objemčki.

Js tudi brez pomislekov... a bi jih mogla imet user posted image user posted image user posted image .

Saša84 user posted image user posted image user posted image za Anžeta. Mimogrede se lahko zgodi... jemljem kot opozorilo.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
29.1.2010 23:11:03   
HeGa
Ayo user posted image za Ilario in še user posted image za vse ostale bolančke.

hruškolinka Jana mam še v zibki, kjer nimam obloge in se nikakor ne morem pripravit, da ga prestavim v njegovo posteljico, ki je pa oblazinjena ampak je pa v drugi sobi. Sem rekla, da sam še tolko počakam, da neha kašljat, potem gre pa frajer v svojo sobo spat. Mi je že kar slabo. Se spomnim ko sem Evo pri 4,5 mesecih prestavila v njeno sobo, k sem iz spalnice slišala njeno dihanje, pa se sekirala. Po moje bo zdej isto. Po eni strani že komaj čakam, ker malo pogrešam branje knjige v postelji, drugje se mi pa zvečer ne bere. Če pa z lučjo morim pa nekam nemiren rata.

sams jst tud vztrajam samo na dojenju. Mava v četrtek pediatra, bom vidla kaj bojo rekl, drugače pa mu bom dala na dopolnjenih 6 mesecev prvič riževo kašico zvečer, čez par dni pa potem krompirček, bučka in tako naprej za ˝kosilce˝.

Zdej grem pa spat, sem že čist adijo.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
30.1.2010 7:58:04   
aprilčica07
Jutro

sem mislila, da sanjam. Tle je spet padal sneguser posted image user posted image user posted image user posted image ... sicer imam rada zimo, ampak letos je pa dosti. Hočem pomlad, sonce, toploto in vozičkat in hodit ven in uživat na zraku..user posted image user posted image user posted image Pokonci smo že vsi, od 6 30, spali kolkor tolko dobro, Julija je mogla kaj sanjat, ker je stokala in jokala, ma očke imela zaprte.. Smo dali dudo in je bil en cajt mir. Pol pa jovo na novo. Baje je luna.user posted image   Moj je šel gledat kašno je zunaj, sem  imela namen it danes malo na teren, do trgovine, pa do ene kolegice, pa mi pravi, da je grdo zunaj in ni cesta dobra in kaj vem kaj še vse. Ampak jst sem navajena na sneg, on ni, ki je iz doline.. grrr.. ampak vem, da mi en bo pustil it.. Lahko je rekel, me pelje in pride iskat. Japajade, sej nisem majhna...user posted image user posted image

Jao, Jakob gleda bejbi tv in pol od te pol urce, ki jih ima na voljo zjutraj, vse une pesmice zvenijo v glavi cel ljubi dan..user posted image user posted image user posted image

He Ga: mi smo tudi imeli   do enga tedna nazaj ločeno spanje (jst in mala v dnevni, moška v sobi, ali pa jst v sobi z Jakobom in moj v dnevni).. me je blo strah, da bo Julija budila Jakoba.. in sem jo imela v košku, ki ji je bil očitno že lep cajt premajhen, ker je budala z glavo in nogami na vse strani... no, prejšnji teden smo naštimali posteljico in je začela bolše in mirneje spat. Pa tudi Jakoba ne budi, če jokca. Mi smo pač še kr brez otroške sobe, ampak to  tudi bo.
sams: si dobila kaj v trgovini, kjer je blo znižanje? lubija si kaj razvajala?
go ta, anžetka, sams: ste gledala survivorja? komentar... po eni strani sem bla zadovoljna, da je letela Višnja ven, po drugi se mi pa zdi, da bosta zdaj prva za odstrel Klemen in Teja....user posted image
tulpek: saj ni nič narobe če ne jejo še GH, kaj vem, jst sem začela dajat, ker je na AM, pa pr Jakobu sem tudi tako delala in sem zdaj ubrala isto pot... ni pa nič narobe, če se otroček samo doji...
hruškolinka: a ni, če daš Martina na jošk, isto kot če jst dam Juliji dudo? kaj je v tem slabega?
hel: danes sem imela namen dat mali krompir in kašno zelenjavo za kosilo.. daj povej, kako narediš krompir, skuhaš in samo speštaš z viličko? sem že pozabla kako sem to delala pred 2 letoma... daš notri kaj AM, da je bolj tekoče?user posted image

Grem še na eno kafe, rabimmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
30.1.2010 8:17:02   
aprilčica07
Še to: naša Julija ima danes 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
30.1.2010 9:24:47   
anžetka
Go_ta, krasno za laptop! Ga že veselo uporabljaš kaj?user posted image Jst ponavadi komaj čakam, da začnem uporabljat kakšno novo stvar... Mimogrede-a ve katera kako spravit vodni kamen ven iz grelnika vode?user posted image Se ga je ful nabralo in mi je kar gravžno uporabljat ga...
Muca, ja, jst sem tudi mislila, da jih ne more pa jih zgleda lahko naredi več. Tudi potem sem ga opazovala-se je v momentu vsaj 2x prevalil oz. skotalil po posteljiuser posted image Precej je močen. Bo zgleda treba začet extra extra pazit!
Sams, je dragi prišel domov? Je OK? Je pa pri nas tudi tako-doma cel hudiček, ko pa kam gremo pa vsi pravijo kako je priden, ker takrat je res, ampak doma...jaouser posted image
Aprilčica, Hruškolinka, jst tolažim Anžeta z joško in dudo...user posted image So what, so what?!user posted image user posted image
Aprilčica, jst dam tamalmu mal tekočine od kuhanja, včasih pa tudi malo svojega mleka, toliko da je kašica bolj tekoča. Mu pa s paličnim mešalnikom speštam v enem manjšem lončku, ki se ga da potem tudi pokrit in lahko spravim v hladilnik za naslednji dan. Ampak, če dam v hladilnik za naslednji dan, ne dam mleka zraven. Vse naj naj za Julijinih 5mesecev!user posted image  Gledala Survivorja...zadovoljna, da je Višnja letela!user posted image Mislim pa, da je naslednja Vesna...Zakaj pa ne bi mogel iti ven Njegoš...?Sej nima več imunitete...
GH-Anžetu sem začela dajat pri 5mesecih in pol najprej korenčka-ga je dobival 3dni, danes dobi jabolčka in ga bo dobival do ponedeljka, v torek dobi krompirček, potem hruško, pastinak, papajo in bučko-vse po 3dni. Je pa okoli 14ure, malo pred dojenjem, da je lačen, ampak spet ne ful. Aja, Aleksandr, kje si dobila pastinak? Včeraj sem gledala v Leclercu za papajo (dobila), pastinak in muškatno bučo (ju nimajo). Sem si že cel jedilnik naredila, zdej me bosta pa te 2 stvari hecale...user posted image Imenuje se pa "Anžetovi prvi okusi"user posted image
Zbujanje-moj se ponavadi zbudi okrog 5ih, je dobro uro pokonci, potem pa spet zapančka za 1-2ure. Se trudim, da takrat tudi jaz zaspim. Podnevi pa ne morem zaspat z njem, nikoli nisem mogla podnevi spat. Pa sej Dobro jutro Slovenija je ful fejst oddaja...user posted image
Lulanje in kakanje vsepovprek-ja...poznamouser posted image ampak lula ne več toliko oz. tolikokrat, ko je brez pleničke, včasih se pa še zgodi, da ga greva prehitro previt, ko se pokaka in potem nadaljuje na previjalni, potem pa loviva in dvigujeva in briševa in menjava pleničke,...user posted image
Go_ta, Muca, Aprilčica, Tulpek...hvala za pike poke in tolažbo!user posted image Smo šli včeraj popoldne kar na urgenco, so ga pogledali, slikali glavico in je vse OKuser posted image Sem se pozanimala na netu, se že potolažila, mali se mi je zdel vredu, potem je pa dragi prišel domov in me čist prestrašil, da ima nekaj čudno glavico in zakaj nisem klicala zdravnika pa na Metelkovo dežurno,...no, sem klicala kolegico, ki ji je mali tudi padel pri 6ih mesecih s postelje in je rekla, naj se gremo kar pokazat za vsak slučaj. Ob 17ih smo šli, ob 18.30 smo že bili doma. So nas vzeli naprej in so bili res ful prijazniuser posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 30.1.2010 9:27:59 >

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
30.1.2010 9:27:29   
hruškolinka
Hega, a v vajini spalnici ni dovolj prostora za posteljico? Jaz si tudi ne predstaulam, da bi morala v drugo sobo hodit gledat malega. Zvečer pa tudi jaz rada berem pred spanjem, me tako pomiri. Jaz mam eno čist malo lučko, da je čist mal svetlobe, pa berem ene pol ure. Mali se ne zbudi zaradi luči. Verjetn je odvisno, kako trdno spijo.
Punce a veste, da odkar malemu mrmram zvečer pesmice, se tako krasno umiri, da se potem nič ne zbuja (ko do zdaj se je vedno zbudi po pol ure, odkar je zaspal).

Martin
2.8.2009

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
30.1.2010 9:30:36   
hruškolinka
Aprilčica, pri mojemu sem opazla, da duda še vedno ni joška. Je pa verjetn spet odvisno od otroka, s čim se potolaži.Čestitke za 5 mesecev!

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2337
30.1.2010 9:51:32   
aprilčica07
hruškolinka: nisem mislila, da bi ti Martinu joškico vzela, sem ti hotla rečt le to, da je tudi za mojo Julijo duda odvisnost kot za tvojega Maritna jošk... da je pač isti šmorn..user posted image user posted image in da se ne sekiraj, če ti kdorkoli pametuje, da ga ne crtkaj z joškico.. važno, da otroka pomiriš, saj nima veze s čim, a ne?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
30.1.2010 9:52:56   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Midva s tamalim sva pa spet sama...no, user posted image je še z nama.. user posted image je na nekem izobraževanju... Mi kr manjka ko ga ni... Se moram navajat na to, da je v službi spet..- Je bil celo nosečnost pa do decembra doma... Finančno je bilo sicer user posted image , ampak drugače pa je pasalo...
Je pa Luka rekel včeraj  kao mama...pa saj vem, da ne ve kaj to pomeni, pa da je slučajno blebetal...ampak je blo tako lepo...user posted image
Kakanje pa je še vedno malo čudno...ni tekoče...samo po novem kaka tudi do 5krat na dan... user posted image Bom danes poklicala prijateljico, ki je P, pa malo povprašala...

Živa- mi prekuhavamo vodo... ne vem pa do kdaj je treba...user posted image
Miška- user posted image za papcanje...
Sams- super, da pride user posted image domov... Pa vse bo ok...Samo pozitivno razmišljat...
Go-ta- super za laptopuser posted image ... Pa midva tud gledava Dobro jutro ob takih zgodnjih urah...- včeraj je bilo še posebej zanimivo..je bil user posted image gost par minutk...user posted image
Aprilčica- jaz mam tud že poln kufer te zime...pa tega oblačenja pa mraza pa nespluženih pločnikov pa mrzlega vetra...user posted image nisem zimski tip... Pa vse naj naj Juliji za 5 mesecev...
Anžetka- pastinak sem dobila na tržnici...pa pri nas ga ima samo ena gospa... Pa super, da je s tamalim vse ok...
Ayouser posted image user posted image za user posted image ..da čimprej mine...

Lep dan

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
30.1.2010 9:55:21   
Sanikaa
Anžetka kis daj v grelnik in ga pusti čez noč . lahko not daš še vse perlatorje z pip in s tuša da se vse skupaj ščistiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2340
30.1.2010 10:34:53   
ALEKSANDR
Anžetka- sem povprašala sosedo... Pri zdravniku dobiš potrdilo o dojenju- po moje kr pediatra povprašaj o tem, in naj bi dnevno pripadala vsaj ena urca za to. Je pa ta soseda klicala na minstrstvo za delo, družino in socialne zadeve pa ti tam vse lepo razložijo-so baje zelo prijazni...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
30.1.2010 10:43:42   
eee35
Jutro! Moj otrok zgleda začutil, da ga preveč hvalim...Ko sem ga dala spat ob 20 se je ful premetaval, pol zaspal, čez pol ure pa jok - to pa se skoraj nikoli ne zgodi. Na srečo je pomagalo, da sem ga na roke vzela, pol spal normalno. Do 0.30user posted image , pa dojenje, pa do 3.30, pa spet dojenje, pa ob 5.30 se nekaj začel spet oglašat in sem rekla mojemu, da ni šans, sem počakala, pa je zaspal do 8.30 še. smrkavček maliuser posted image

anžetka: vodni kamen lahko spraviš dol s navadnim kisom, mojuser posted image je čisto obseden z odstranjevanjem vodnega kamna z različnih površin, včasih celo stanovanje po kisu smrdiuser posted image . HB je z malim vse kul.

aprilčica: Julija - vse najboljše za mini rojstni dan!user posted image Jaz sem krompir kuhala, pa s paličnim sem ga zmečkala, dodala žličko olja, pa malo mleka - lahko pa po moje samo malo vode od kuhanja, jaz sem ta prvič malemu dala tudi noter malo korenčka. Pa jaz tudi hočem POMLAD! Dost imam tega snegu, pa mraz mi gre pošteno na...ok, živceuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 2342
30.1.2010 10:46:49   
Sanikaa
Punce imam eno vprašanje. Zakaj tok silijo da otrokom damo po žlički pituser posted image user posted image Ni hujšega ko imaš bolanega otroka in je ves siten in je nujno da vsaj pije (posebej če je vročina ali driska) če nima nobenega apetita. Jaz sem bila presrečna da je moj Vid sprejel flaško in ko je bila taka kriza je vsaj sokove pil na flaško in nikoli nisva končala v Pkliniki zaradi dehidracije. Seveda zdaj nima več flaške ,ampak pri Leu so mi spet enako povedali ..dajte mu na žličko pituser posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
30.1.2010 10:50:01   
sams
ALEKSANDR, povej, kdaj je bil dragi na dobro jutro??? Sej je na internetu, da malo pofirbcamo, kako izgleda... Jaz imam tudi eno confession: iz obupa sem v ponedeljek klicala astrologa na dobro jutro, da mi pove, kako kaj izgleda v zvezi z zdravjem od mojega user posted image . In je rekel, da zdej je bolj slabo, spomladi bo boljše, ampak poleti 2011 pa naj se zeeeelo pazimo, ker bo baje ful hudo user posted image user posted image user posted image  Tako da če hočete slišati moj glasek user posted image user posted image , me tudi lahko pofirbcate....ful sem bila zmedena, ko sem klicala, ker nisem pričakovala, da bom dobila linijo....

survivor: jaz sem fuuul vesela, da je višnja šla.....user posted image  upam, da ne bo tako kot je Njegoš rekel, in sicer, da bo preričal druge, naj glasujejo za klemena, sam bo pa uporabil skrvno imuniteto...sicer ful dober plan, samo....ne klemen, no.

aprilčica, mi tudi še zavlačujemo in imamo Sofijo v košari.... sej bi jo zamenjali, samo mora dragi namontirati otroško sobo, pa nas je ta situacija malo presenetila in se bo mala bogica morala še malo stiskati v košari....

Ufff, tale post pišem že ful dolgo. Smo sami (dragi je na rednem "servisiranju" v bolnici), Sofija tečna, Martin je vmes hotel (in dobil) banano, zdej fehtari prestice user posted image .... spat pa NE! user posted image  Da ne govorim o tem, da se je madame zbudila to jutro že ob 2:30h. Jaz sem mislila, da se mi sanja, a žal ne user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
30.1.2010 10:52:13   
hruškolinka
Aprilčica, jst sem pa mislila, da si ti neki huda glede joške in dude. Eh, tole pisanje je včasih bl tak tak, ko ne veš točno, kako je to mišljeno.
eee35, moj dragi tud vse puca s kisom. Še umival bi se z njim, če ne bi pol tak smrdel!user posted image user posted image user posted image
Sanikaa, men se tud zdi, da malenkost pretiravajo s tem pitjem po žlički. Jst mu sicer tudi dajem po žlički, ampak če bi imel pa kako drisko, vročino, bi mu pa flašo dala. Verjetn tečnarijo zato, ker je veliko otrok starih 2 leti in več, pa še kar cuclajo po gflaši, sm to mislim, pa da ni navada otroka, ampak starša. Poznam starše, ki otroku raje flašo dajo kot pa lonček, ker se tako manj popaca!

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2345
30.1.2010 11:17:17   
Anonimen
sams....nina je vceraj prvic v zivljenju pojedla pol zlicke GH.

sanika, po mojem zato, ker ce pijejo po flasi, spijejo vecjo kolicino in izbruhajo.
po zlicki pa pocasi dobivajo tekocino. po mojem.

Neposredna povezava do sporočila: 2346
30.1.2010 11:36:14   
aprilčica07
hruškolinka: a da sem huda glede joškice? ma daj... nisem tak tipuser posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: glede pitja, se strinjam s miskinim mnenjem, po moje, da ne bruhajo....
sams: ja, kadar si v krizi se oprimeš tudi takih poti.. saj nič slabega v tem...user posted image user posted image user posted image   ob 2 30??user posted image user posted image a je pol še zaspala, ali ste bedele?

pitje po flaški: naš Jakob je pil po flaški zeloo dolgo (žal), smo provali vse sorte, (bil brez pit tudi  cela dva dni, razpokane ustnice, cele bele, ma ni za pisat), pa smo pol obupali.. no in lepega dne, (letos poleti) je rekel: mama, ne flaške, daj loncek.. in smo končali, na lep način.. ma da bi ga odvadila mi2, pa no go... user posted image user posted image

eee35: tudi moj je kis manijakuser posted image user posted image user posted image , tle je ful vodnega kamna in pol smo pač vsi malo nori.. in pucamo na tak način, ki se edini obrestuje..
ALEKSANDR: ja, pomlad, ja.. komaj čakam........ letos je tu mač zime in snega, .. groznoooouser posted image user posted image
anžetka: je že prav, da ste ga peljali, nikoli ne veš.... važno, da je vse ok...

Pečem ribe, drugič  v življenju... he, kaj bo ratalo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
30.1.2010 13:28:56   
hel32
Aprilčica, jaz krompir in brokoli in korenček skuham, odlijem vodo in spasiram s paličnim, not dam malo AM, ali pa samo olje, repično.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2348
30.1.2010 14:45:35   
Ayo
Punce, mi smo danes po 8-ih dneh brez vrocine! user posted image
Vceraj pri P kontrola ni pokazala izboljsanja, ampak tudi ne poslabsanja, dal nama je se uno pumpico za inhaliranje, no in danes izgleda da se izboljsuje.

Hvala vsem za user posted image in user posted image . To ni za opisat kaksen teden sem prezivela, vsako jutro mi je slo na jok, ko ni bilo nobenega izboljsanja, vrocina non-stop. In ko vidis izboljsanje, kot dnaes zjutraj, ne znam opisat kaj ti to pomeni!! Saj vseeno ce cele noci ne spimo (kar zdaj med boleznijo itak nismo!), samo da je zdravje, to je res najpomembnejse!!

Sem bila pa jaz 14 dni vsa nahodna in nemocna, tako da je mozno, da je bogica to staknila od mene, user posted image
Drugace pa dan pred boleznijo smo imeli 2. ceplenje in kontrolo, imamo 8050g in 67cm! user posted image
Sem vprasala tudi P, da se ne obraca, pa je samo z roko zamahnil in rekel, da ima se ogromno casa.
Prakticno pa ze skoraj kar lepo sedimo, tako da mislim da bomo lezalnicek kmalu ukinili, ona se skos dviguje, ona bi sedela. Pa na nogice se tudi pocasi zacneja postavljat, da itak ne govorim kako se steguje in valja po rokah igrace. user posted image

Ok, sem sicer zelo malo brala za nazaj, BTW sem tudi opazila da med 86. in 87. stranjo manjka 1 mesec. Ste opazile? user posted image user posted image user posted image

Sams, drzim pesti, da bo mozek hitro ok in da se je una vedezevalka po telefonu zmotila za 2011! user posted image user posted image user posted image

Sanikaa, pri nas pa nic ne forsirajo zlicke. Ilaria tudi zdaj prakticno ni jedla, pa mi P ni nic rekel, kako naj ji dajem, sva z mozekom sama vzela vajeti v roke, sem si pumpala mleko in po inekciji sva ji not spricala.
No, pa naj se Lejci cimprej pozdravi!

Aprilcica, Drnula sem vidla slikce, lepe in lusni Avgustovcki!! user posted image

Simonalokar, tebi sem pa poslala zahtevek za prijateljstvo, sem firbcna in bi rada vidla tud tvoj2 soncka. user posted image
Drugace si mi pa dala mislit glede objavljanja slik in pedofilije user posted image user posted image user posted image

Sem pa trenutno sama, moj in Gabriel sta sla na morje gledat stanovanja, ker bomo za mesec junij najeli apartma. No, in me je ravno klical, da ima Gabriel drisko, da mu menja na 10 minut plenice, da je ze on ves posrackan user posted image user posted image user posted image
Sicer pravi, da je Gabriel dobre volje, ampak evo en otrok se pozdravi, pa imamo ze druzga bolancka. user posted image Upam, da je samo prehodno, da bo jutri ze vse ok. Sem tudi ze cisto na koncu z mocmi, samo se okrog zdravil skocim, zaprta v bajto ze cel teden. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
30.1.2010 15:19:04   
go_ta
Hej,čvekice, še jst se mal javim, itak smo v bajti zaprti. Niko se že par dni dere ko sraka, nam gre skozi ušesauser posted image  Očitno mu je všeč, al kajuser posted image
ayo, user posted image  za izboljšanje, naj gre tako naprej, pa da gabriel ni česa stakniluser posted image user posted image  ja, ko so otroci bolni, si pripravljen na neprespane noči - vse samo zato, da mu bo bolje.
sanikaa, ne vem, pri nas mi nihče ni rekel za žličko, je pa pri nas itak tako, da Niko iz flaške noče pit (kar je kar dosti smotano) in sem mu morala dajat na žličko vse, zdaj se je pa navadil na navaden kozarec pituser posted image  SIcer je bolj moker, ampak počasi bo šlo. Tist čudežni lonček pa itak samo grizljauser posted image
aprilčica, čestitke Juliji za obletnico!user posted image  A ti je potem lubi dovolil iti na teren? Pri nas  je tud snežilo, ma dost mam te zimeuser posted image
sams, matr je Sofija zgodnjauser posted image  Vsaka ti čast!user posted image  Sj jst se kar bojim obdobja, ko se bom morala z malim sredi noči igratuser posted image  Pa naj se tista napoved o 2011 NE uresniči! Ma ta survivor ... itak se vsi dogovarjajo, pa se vsi lepe delajo. Naj priznajo to pa naj zmaga tist, ki je najbolj iznajdljivuser posted image  Ne vem, če bo zmagal najsposobnejši.
eee35, Niko sicer zaspi ob pol 8, pa se ne zbudi takoj, mogoče začne mencat ob pol 1, včasih duda pali ...ampak dons je blo isto kot pri vas: ob pol 1 jok, duda ga ni potolažila, ob pol 4 spet jok, ob pol 7 je pa lovil zvezdico in se obračal po postelji, sem ga k nama popokala. SPloh ne vem, kaj mu je blouser posted image
aleksandr, vi pa že morte gledat Dobro jutro, ko Luka tako zgodj vstajauser posted image  jst sm septembra bentila, da ni blo kj prej kaj na programu, ko je vstajal ob 5user posted image
anžetka, ne ne uporabljam ga še, dela težave, zdele ga bo kolega prinesel, sam ne vem, če bom kaj kmalu imela internet, nekaj zafrkava. Malo denarja, malo muzike! Super, da je z Anžetom vse v redu!!
Uživajte, se tipkamo!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!