kerala
|
Pozdravljene, jaz spet nekaj štrajkam, Ayo, svaka čast, da ti z dvemi otročki vsak dan prebrat in kaj dodat... Meni nikakor ne znese. Mogoče je razlog tudi v tem, da sewm pravi polh ratala, z malim spiva vsak dan do 10h , pol pa dan kr zbeži. Vsega nism niti šla brat za nazaj, bom potem, če mi bo zneslo. Mi smo kar OK, edino s tem hranjenjem imam pravo zbrko. Kaj vem, zadnji teden tudi precej joka in se steguje, kot bi imel krčke. Ma me čudi full, a je možno, da se začnejo pri 2,5 mesecih??? Posledica tega pa je, da še manj je, že tako komaj spravimo skup tistih 550g v plenice, parkrat smo šli čez 600, več pa nikakor ne. Pri 2 mesecih je bil dolg že 66cm, tehtal pa je slabih 5,5kg, suhec, ma prav nobenih obročkov okrog nogic, kaj šele vratku, rokicah, čeprav meni prav lep zgleda... S tako količino hrane bo pa samo še bolj suh. Dokler je zdrav, ima lepo barvico in je živahen, me v bistvu ne skrbi kaj posebno, če pa kaj zboli slučajno, pa nima nobene rezerve pismo, bom v pondeljek P poklicala... S številom hranjenj raje celotne teže ne delim, saj bi dobila, da poje le slabih 50ml naenkrat Probali smo tudi s flaškami po dojenju, samo kaj, niti jošk ne sprazni, flaške pa noče niti pod razno! Če kam gremo, pa sploh ni lačen. Kadar smo v Ljubljani, še 500g skup ne spravim, tako da raje nikamor ne grem, skoraj niti na sprehod več ne , kaj šele kak izlet... Spanje je pri nas tudi zelo rešetasto, pa me, HB, še vedno ne moti. Zaspi sicer zelo pozno, ponavadi ob 11.30, pred 11h ga sploh v posteljo ne dajem, ker se takoj zbudi, pa jamra. Če je pa ura dovolj, poje in zaspi ko top. Samo en dan je bila res kriza, se je zbudil, po moje, kakih 10x ... sem že jamrala zraven, da se je celo moj zbudil in vprašal kaj je ??? Jaz to pogosto hranjenje, nekje na 2 uri, pripisujem njegovemu, očitno piščančje velikem, želodčku... Ma si sploh ne upam mu dudico dat ponoči, sem čist obsedena že s to hrano, se mu bo joška glihkar priskutila Ayo in eee, jaz pa pogledujem kar proti 3 porodnišnicam , v Lj se velikokrat peljemo mimo Postojne, pa vsakokrat z Duno komentiramo, da se je pa tle rodila, tako da, Ayo, to tudi z leti ne mine Glede cepljenja - jaz vsekakor ne bom cepila proti rota virusu, tudi obvezna cepljenja bomo izvedli komaj pri enem letu. Dokler smo doma, tako ni posebaj izpostavljen, reakcije so pa lahko zelo zoprne. Vem, kako zgleda, ko so revčki zaradi rota v bolnici, Živa je bil 2x, Duna pa seveda nikoli. Drnula, kravice pa tudi pridno pasemo, že kar dolgo, kar tudi jaz pripisujem povečanem tonusu vratnih mišic. Dvigne se na komolčke in glavo zelo dobro drži, nič več mu ne opleta. Sicer pa je fizioterapevtka rekla, naj raje počakamo, sam zdaj je bolje, pa ga vseeno kdaj mal dam na trebušček. Zdaj pa že jamra, grem, mogoče se še kaj javim, če vas uspem prebrat...