|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
13.11.2009 19:57:07   
go_ta
tulpek, sem si ogledala vse slikice, imate tud fletkota doma!! Pa super mere, fantek napreduje! Ja prehitro bojo zrasli, zato jih je treba zdaj crkljatiuser posted image
eee35, kdaj pa greste na Bled? Jst sicer ne živim tam, imam pa do Bleda 20 minutk. ta vikend ne vem, če bo kaj z Bledom, ampak ti vseeno pošljem cifro, se bova enkrat zmenile za kavicouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
14.11.2009 10:48:31   
eee35
go_ta: zgleda, da danes ne bomo šli, vreme je čist usrano...Adijo, kremšniteuser posted image . Telefonsko si bom shranila, pa ti svojo poslala. Zgleda, da bomo šli v BTC, imamo par stvari za kupit...
Dobili smo zjutraj paket z angelcarom, pa knjige sem še zraven dobila in vložke za koš za umazane plenice, ful ceneje kot pri nas pridejo! Super! In ker mi je moj oznanil včeraj zvečer, da gre gledat k kolegu nogomet popoldan (user posted image ), sem mu povedala, da jaz pa bom malo še pobrskala po amazonu, da vidim, kaj bom dobila za božič od njegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
14.11.2009 12:29:33   
Ayo
Dan!

Tudi pri nas vreme za bruhat, midve sva sami, je sel moski del druzine za vikend h tasci in tastu.
Paaaaaase malu miru pri bajti user posted image ceprav sem mislila koliko sem bom lahko to noc naspala, pa ga je Ilaria fino srackala user posted image Pa se kopala sem jo vceraj ob 21h, potem je na joski padla v komi, ampak je bla ob 1h ze zbujena in je civkala na pol ure, vse do 8h, sem mislila da se mi bo kar zmesalo od vstajanja in nespanja user posted image user posted image user posted image

Jaz vem, da moja ni lacna, ker tudi ko jo pristavim, vlece 5 minut, zaspi...in cez pol ure je bilo isto. Kadar je orenk lacna vlece iz vsake 10 minut... Tako kot pravi hruskolinka, jaz mislim da je bolj iskanje crklanja kot pa ta prava lakota.

IZVIRNO SPOROČILO: 23tina

vidla sem debato o kravicah!jes sem jo tud nekajkrat dala,potem sem pa zadnič pediatra vprašala in je reku da on do cc 4,5 meseca ful ne priporoča,ker naši otročki dihajo s trebušno prepono in imajo pri kravicah vso težo na trebuščku,kar otežuje dihanje.potem ko je pa že dovolj močen da se tok dvigne da ne pritiska cela teža na trebušček pa ja user posted image user posted image ne vem,jes jo od takrat več ne dajem!

no, pri nas pa pravijo, da je fino da das user posted image na buhija vsak dan malo ze takoj po rojstvu.
In jaz sem dajala ze Gabriela in tud zdaj Ilario...zdej ze pase lepo kravice, ji dam pred glavico eno tako igracko z luckami in ogledalcem, ful gleda user posted image user posted image user posted image
Predvcerajsnjem se ji je uspelo obrnit na bok, poteem je sla hitro nazaj na hrbet...tako da zdaj sem ful pozorna, kdaj jo bom zagledala na buhiju user posted image user posted image user posted image

Aja, povejte glede kopanja, jih umivate ze z milom in sampon za laske? Mi ko imamo ze kar nekaj las od rojstva smo takoj uvedli sampon, no vceraj sem jo pa tudi prvic umila s tekocim milom po telescku.

Tulpek luskan pobalincek! user posted image

Zdaj pa se greva pripravit, greva na obisk v P k eni kolegici, ki je rodila user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 14.11.2009 12:34:20 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
14.11.2009 13:20:38   
hruškolinka
Sanikaa, jaz nikakor ne morem varstva dobit za ob sredah. Tko da sem bom odpravila plavat sama takrat, ko bom varstvo dobila. Edino motivacija je slabša, če greš sam. user posted image Bom že nekako.l Še vedno pridno hodim na grad, pa če še 1x al pa 2x na teden grem plavat, ni vrag, da mi čez pol leta ne bodo stare hlače prav!user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
14.11.2009 14:28:57   
Joob
helou bejbike...
Mi smo iz 2 posvetovalnice...Nik ima 7,5 kg in je velik 65 cm. Cepili smo ga samo kar je obvezno, proti Rotavirusu pa ne. Kako ste se ostale odločile glede cepljenja...rotavirus da oz ne?Drugače je fuuul priden, ponoči se zbudi samo 1krat, poje in spimo do 8ih, 9ih...spušča že zelo visko piskajoče glasove in je res en velik cuker. user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
14.11.2009 15:56:28   
eee35
Joob: kje pa kakšna slika od tvojega korenjaka?user posted image . Drugače pa smotano, da nimamo tukaj tabele, kdaj se je kateri user posted image rodil, jaz se čisto nič ne spomnim, razen par, pa pol ne morem nič primerjat...

Ayo: jaz najinega Aleksandra že od začetka (oki, kopali smo se prvič dost pozno, ok. 6 tednov je bil star) z milom umivam, tekočim, s tem trdim mi je smotano. Kupila pa sem dva, oba super: en od Body Shopa, en od Chiccota. nobenih alergij, pa izsušene kože. Mažem pa z oljčkom od Body Shopa, ali maslom za telo, tudi njihovim, vse za otročičke je, super mi diši, pa njemu zgleda tudi paše.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
14.11.2009 16:48:54   
Ayo
Joob lepo da si se oglasila; pa le pridi se kaj sem klepetat! user posted image

Mi bomo dali cepit za vse tiste klasicne bolezni; drugace pa pri nas ni nobeno cepljenje obvezno. Pa tudi za rota virus sem jaz prvic slisala tukaj na RR, pri nas pediatri na primer te moznosti nite ne ponujajo.

Kje pa ste vse v takem vremenu? Pa sploh se mi zdi da je tukaj med vikendom vedno bolj zatisje. Jaz imam pa ravno med soboto in nedeljo vec casa, ko imam doma se mozeka in lahko pomaga. Zdaj ko sem pa sama z Ilario, je pa to sploh luksus, mam skoraj prevec casa user posted image

Sva bile prej na obisku v porodnisnici, mi je bilo tako lepo obujat spomine, ko sem bila sama tam user posted image Jaz na primer od kar sem rodila Gabriela vsak dan ko se peljem mimo P, pogledam na okna, kjer sem bila v sobi, to je zdaj prakticno ze 2 leti, avtomaticno pogledam in mi je taaaaakoooo lepo user posted image

Zabica je nazaj grede v avtu zaspala, sem jo nesla gor v jajcku in sem jo samo malo odpela, jakno, jopco, ima pa se kar kapo gor, je nocem dati ven iz jajcka, ker se bo zbudila in pol tecnari, danes ze cel dankaj tezi. user posted image

Ah, grem malo do hladilnika user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
14.11.2009 17:31:15   
eee35
ayo: jaz sem gor, moj mali grize svojo ovčko, pa igra se z živalcami na igralnem loku, ki sem mu ga dala na ležalnik, glih za 5 minut ga zamotauser posted image Koncentracija piščanca!user posted image Moj dragi je šel nogomet gledat, ampak je rekel, da bo hitro nazaj, verjetno se boji, da če bo pretiraval, tudi naročilo iz amazona bo večjeuser posted image
Drugače pa pri nas danes grdo vreme, niti ni deževalo, ampak oblačno, temno, depresivno jesensko.
Glede porodnišnice - jaz tudi, ko greva mimo Postojne malo vzdihnem, saj sem se v bistvu tam super imela, kot na počitnicah!user posted image .
Za rotavirus bomo se cepili, vem, da na poljskem je tudi ta možnost, moja prijatelica imela ta malega hudo bolnega, je bil star 10 mescev, pa se je dobesedno lilo z njega, pol sta bila celo v bolnici, je rekla, da je grozno za najmanjše...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
14.11.2009 18:38:11   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Moj dragi je šel nogomet gledat, ampak je rekel, da bo hitro nazaj, verjetno se boji, da če bo pretiraval, tudi naročilo iz amazona bo večjeuser posted image

si mi dala idejo kako preganjat cas - amazon! user posted image user posted image user posted image
kje pa ti narocas UK ali US? Koliko casa pa rabi posiljka da pride do tebe?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
14.11.2009 18:44:12   
kerala
Pozdravljene,
jaz spet nekaj štrajkam, Ayo, svaka čast, da ti z dvemi otročki vsak dan prebrat in kaj dodat... Meni nikakor ne znese. Mogoče je razlog tudi v tem, da sewm pravi polh ratala, z malim spiva vsak dan do 10huser posted image , pol pa dan kr zbeži. Vsega nism niti šla brat za nazaj, bom potem, če mi bo zneslo.

Mi smo kar OK, edino s tem hranjenjem imam pravo zbrko. Kaj vem, zadnji teden tudi precej joka in se steguje, kot bi imel krčke. Ma me čudi full, a je možno, da se začnejo pri 2,5 mesecih??? Posledica tega pa je, da še manj je, že tako komaj spravimo skup tistih 550g v plenice, parkrat smo šli čez 600, več pa nikakor ne. Pri 2 mesecih je bil dolg že 66cm, tehtal pa je slabih 5,5kg, suhec, ma prav nobenih obročkov okrog nogic, kaj šele vratku, rokicah, čeprav meni prav lep zgleda... S tako količino hrane bo pa samo še bolj suh. Dokler je zdrav, ima lepo barvico in je živahen, me v bistvu ne skrbi kaj posebno, če pa kaj zboli slučajno, pa nima nobene rezerveuser posted image pismo, bom v pondeljek P poklicala... S številom hranjenj raje celotne teže ne delim, saj bi dobila, da poje le slabih 50ml naenkratuser posted image  Probali smo tudi s flaškami po dojenju, samo kaj, niti jošk ne sprazni, flaške pa noče niti pod razno!
Če kam gremo, pa sploh ni lačen. Kadar smo v Ljubljani, še 500g skup ne spravim, tako da raje nikamor ne grem, skoraj niti na sprehod več neuser posted image , kaj šele kak izlet...

Spanje je pri nas tudi zelo rešetasto, pa me, HB, še vedno ne moti. Zaspi sicer zelo pozno, ponavadi ob 11.30, pred 11h ga sploh v posteljo ne dajem, ker se takoj zbudi, pa jamra. Če je pa ura dovolj, poje in zaspi ko top. Samo en dan je bila res kriza, se je zbudil, po moje, kakih 10xuser posted image ... sem že jamrala zraven, da se je celo moj user posted image  zbudil in vprašal kaj jeuser posted image ??? Jaz to pogosto hranjenje, nekje na 2 uri, pripisujem njegovemu, očitno piščančje velikem, želodčku... Ma si sploh ne upam mu dudico dat ponoči, sem čist obsedena že s to hrano, se mu bo joška glihkar priskutilauser posted image

Ayo in eee, jaz pa pogledujem kar proti 3 porodnišnicamuser posted image , v Lj se velikokrat peljemo mimo Postojne, pa vsakokrat z Duno komentiramo, da se je pa tle rodila, tako da, Ayo, to tudi z leti ne mineuser posted image

Glede cepljenja - jaz vsekakor ne bom cepila proti rota virusu, tudi obvezna cepljenja bomo izvedli komaj pri enem letu. Dokler smo doma, tako ni posebaj izpostavljen, reakcije so pa lahko zelo zoprne. Vem, kako zgleda, ko so revčki zaradi rota v bolnici, Živa je bil 2x, Duna pa seveda nikoli.

Drnula, kravice pa tudi pridno pasemo, že kar dolgo, kar tudi jaz pripisujem povečanem tonusu vratnih mišic. Dvigne se na komolčke in glavo zelo dobro drži, nič več mu ne opleta. Sicer pa je fizioterapevtka rekla, naj raje počakamo, sam zdaj je bolje, pa ga vseeno kdaj mal dam na trebušček.

Zdaj pa že jamra, grem, mogoče se še kaj javim, če vas uspem prebrat...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
14.11.2009 19:43:08   
eee35
ayo: naročila sva iz uk, pa je bila po moje sreda, sobota zjutraj pa je bil paket tukaj, kar hitro! Sem kar vesela, pa še ta angelcare pošteno cenejši, kot pri nas. Glih sva šla danes v BC po kremo za ritko, pa sva ugotavljala, kako se splača.

Gledam na tv neki film, pa reklama orto muziq je, ma svinjsko mi je zabavna!!!user posted image Res super ideja, ponavadi mi grejo reklame na živce, so tako predvidljive...zadnjič mi je bila všeč ena za fruc, ki ga kao treba preden odpreš pretrest, pa en naroči, natakar odpre hladilnik, tam noter pa sedi en mali bradat moški in stresa od mrazu, ne vem, če se tako fajn sliši, ampak zgledalo je zeloooo zabavno!

kerala: ni preveč jedec tvoj malček, res je, da ene zaloge bi moral imetuser posted image , jaz bom vidla v ponedeljek, kako je s težo in dolžino, gremo k zdravniku, upam, da bo vse v redu. Ta mali čez dan se hrani približno na 2-3 ure, se mi zdi, da bolj pogosto, kot prej. Pa lahko tudi pol ure na joški visi...

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
14.11.2009 22:15:45   
go_ta
'čeeeruser posted image  na hitrico, dete spi, jst mal pred tv-jem. Luštn dan je bil, čeprav je vreme za en d.rek!
eee35, dons smo šli celo na Bled, je lubi predlagal, pa smo šli. Sicer sem sam čakala, kdaj se bo ulilo, ampak je vreme zdržalouser posted image  Smo se mal sprehodil, šli na kavico ... luštnuser posted image  Enkrat se pa dobimo ne?user posted image
Joob, super mere ima tvoj Nik!user posted image  Midva ne bova dala cepit proti rota virusu, ne vem, itak ne bo šel v vrtec še ene 3 leta. Sj jst sm tud razmišljala, tako kot ti, kerala, da bi počakala s cepljenji ... ne vem, ti stranski učinki mi mal dajo mislituser posted image  Se pa panično bojim te svinjske gripe, ne zarad sebe itak, zarad Nikotauser posted image
ayo, jst umivam z enim Bubchenovim šamponom pa milom. Mi tko fajn dišiuser posted image  Pa tud ni imel nobenih izpuščajev oz. česarkoli. Aja, ayo, jst mam skoz čas za RR, med tednom, vikendom, sam med vikendom mi je fajn, ko je user posted image  doma in se potem skupaj s čim ukvarjamo, pa pol nimam časa za pisanjeuser posted image  Vsake tolko časa pokukam goruser posted image
Aja, eee35, kakšen račun boš dragemu dala?user posted image  je bil priden pa zgodaj prišel?user posted image  Reklame ... ene so hude, ene so butaste, najhujš mi je pa, ko vidim reklamo za mehčelec, detergent oz. kaj takegauser posted image
Nič, lepo ajajte pa se jutri beremo!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
14.11.2009 23:01:35   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Joob: kje pa kakšna slika od tvojega korenjaka?user posted image . Drugače pa smotano, da nimamo tukaj tabele, kdaj se je kateri user posted image rodil, jaz se čisto nič ne spomnim, razen par, pa pol ne morem nič primerjat...

Predlagam, da si dodamo vse datum rojstva user posted image v podpis, pa se bo takoj vedelo, kdaj je kdo rojen. Niti tabele ne bo treba iskati na prejšnji ali predprejšni strani.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.11.2009 23:02:02 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
14.11.2009 23:06:05   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

tulpekuser posted image za mere tjaševe, zdaj vem, zakaj sta najina sončka tako dolgo vsrajala v mamici, da zdaj hitreje rasteta,
lukas ima enake mere, prava velikana sta, večja od 3mesčnikov.
mi ponoči spimo, celo nočuser posted image , zjutraj ga pa user posted image potučka nazaj, ob 5tih, ko gre v službo, in spi do 6-7mih, čez dan pa obvezno 5x pije, na 3-4 ure.

So se v začetku decembra očitno delali veliki user posted image user posted image user posted image user posted image . En naš sosed ima še 300g več, rojen je takrat, ko si ti rodila. Pa še dve septembrki, ki sta imeli rok konec avgusta, imata user posted image s takimi merami. Je bilo nekaj v zraku user posted image .

Moj user posted image je podrl rekord v spanju: 20-4.30. Upam, da bo trajalo....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.11.2009 23:10:28   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Mi smo kar OK, edino s tem hranjenjem imam pravo zbrko. Kaj vem, zadnji teden tudi precej joka in se steguje, kot bi imel krčke. Ma me čudi full, a je možno, da se začnejo pri 2,5 mesecih???

Jppp, to se je zgodilo moji kolegici, rodila je v začetku julija, krčki so se pa začeli šele oktobra, kar je že 3 mesece... se zgodi, upam, da bo kmalu boljše.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.11.2009 23:11:04 >

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.11.2009 8:16:02   
go_ta
Dobro jutro! Mi smo že od pol 8 pokonci, je tud user posted image  vstal, tko da sem si lahko kavico privoščia v miruuser posted image
Ne vem, katera je govorila o primerjavah, tulpek je predlagala rojstni datum v podpis, katera je pa tako pogumna, da naredi seznam?user posted image  To bi blo fajn.
Grem zdaj Nikota zabavat, se je razbrcal ko da je na baterijeuser posted image
Lep dan želim za zdaj!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.11.2009 10:44:26   
Sanikaa
Živijo!!
Škoda d imamo tako vremeuser posted image ampak vseeno gremo mal ven!!
eee koliko si plačala za poštnino iz Uk? Kok stane angelcare v UK? Včeraj mi je prijateljica dala mislit. Pozna že dva dojenčka ki sta nehala dihat!! Ena je žal umrla stara 6 m!!!user posted image user posted image Dugega so po sreči rešili ker je mami glih šla na wc in je pogledala dojenčka ki je že bil čist moder okrog ust in ga je ati oživljal in je zdaj HB zdrav in brez posledic in so seveda nabavili ta angelcare in ni do zdaj nikoli več zapiskal. Ma ne vem ...vsak si reče saj je to tok poredko ,ampak če se ti zgodi je tebi potem 100%user posted image

Kerala sorry nočem ti solit pamet ..saj sama imaš tri otoke in sama jih najboljše poznaš. Mogoče je to Tarasov odgovor na prepogosto hranjenje. Sama si rekla da mu non-stop ponujaš joško. Kaj tudi po 4 urah enako reagira na joško? Upam da se bo vajino hranjenje hitro uredilo.

Sem dala podatke v svoj podpis :)) lp

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.11.2009 11:15:48   
Ayo
Jutro!

Pijem kavico in preganjam slabo voljo, moja pikica (spt) kaslja, zato pa ze vceraj, in tudi to noc, bogica ne more spat user posted image user posted image user posted image
Sicer izgleda ok, se smejcka, pogovarja, miga (obracanje na bokec je zdaj ze klasika user posted image ), sem ji merila vrocino v ritki, ima 37,5 kar mislim je dokaj na meji. Mah, vedni imamo kaj, se mi zdi si bolezni podajamo v nasi bajti iz enih ust v druga user posted image

Pa ze zdavnaj bo morali imeti 1.cepljenje in zdaj imam P v cetrtek pa spet ne vem kako bo user posted image user posted image

Kerala, ne vem ce ti bo to kaj v tolazbo, pri Ilarii prakticno ze od rojstva en podoj traja v povprecju 5-7 minut in to iz ene joske. Dojimo se nekje na 3 ure in ko ji ponudim 2.josko ni sans da jo zagrabi. Ocitno ji zadostuje, kaj pa vem, bi pa tudi sama rajsi da mi sprazni obe. pa potem hodim vedno naokrog z eno josko vecjo od druge. Je pa res, da midve lepo pridobivava na tezi, pa slaufe imamo tudi na nogicah user posted image Bom videla zdaj v cetrtek pri P kako kaj napreduje, jaz mislim da smo, ce na na 7kg, sigurno kar precej blizu user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.11.2009 12:19:27   
eee35
sanikaa: angelcare - najnovejši model - pride cca 90E plus poštnina 20E. Splačase ti malo pobrskat, če še kaj rabiš, midva sva vzela še knjige, pa vložke za koš angelcare, ker so fuuuuul cenejše! Če bi še malo počakala, pa pobrskala, bi najdla še marsikaj, ampak sem angelcare hotela čim prej dobiti. Drugače tukaj moraš kupit, če nimaš priključke, ker sta vtičnici angleški na napravi, v trgovini Delko v BTC staneta skupaj 6E. Drugače naprava je zelo fajn, sva jo že sprobala, jaz imam glas izklopljen, če se mali dere ga itak slišim, najbolj pomembno mi je bilo za ponoči za dihanje, pa čez dan, če spi v svoji postelji, dostkrat ga dam v ležalniček, samo pol, če zaspi sem zraven itak. Tako, da sva kar zadovoljna, sva včeraj probavala različne variante, mali noter, mali ven, itd, itpuser posted image . Ma ne vem, jaz sem mnenja, da za mirno dušo to ni veliko denarja, pol bom probala prodat, če ne bova drugega imela, pa konec, ne nameravam se sekirat zaradi teh 100E.

tulpek: super ideja s tem podpisom!!! Meni se valjda, ne da delat tabele, pa tako vsaka zase napiše in potem bomo vedle, imena, pa težo, pa preglede, mene kar zanimauser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 15.11.2009 12:22:01 >

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.11.2009 12:21:13   
eee35
In če že smo pri tem, kako user posted image dodam podpis????? Tako????

14.08.2009 Aleksander

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.11.2009 13:30:53   
go_ta
Evo, sm še jst dodala podpise na hitrouser posted image  Zdaj pa venuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.11.2009 16:17:45   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Pri 2 mesecih je bil dolg že 66cm, tehtal pa je slabih 5,5kg, suhec, ma prav nobenih obročkov okrog nogic, kaj šele vratku, rokicah, čeprav meni prav lep zgleda...

Zdej pa sem si šla prav pogledati in to so idealne mere za fantke pri tej starosti!!!! Tako da user posted image   in ne se sekirat... Naša ima **** cm (ne vem točno koliko) in tam nekje okrog 6 kg in izgleda super! Tudi ful v mejah normale za svoje mesece. Ti lahko pošljem par linkov, ki sem jih dobila v zvezi s tem, kaj je zdravo za otročička in kaj ne - mislim na normative o teži in dolžini.

Mi smo pa cepili proti rotavirusu. Kaj katera ve, kdaj je naslednje cepljenje za rotavirus?

Ayo, polno user posted image  za Ilario!!!! Upam, da je boljše!!!

Moji otroci pa so se danes odločili, da ne bojo spali user posted image  Ah....

eee, Ayo, jaz pa kopam s trdim milom, tudi že od rojstva, vsak dan ji vsaj roke in noge operem z milom, ampak po navadi jo kar celo namilim. Z oljem pa jo ne mažem vsak dan.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.11.2009 18:05:22   
Sanikaa
Sams a ti niso dali datum čez en mesec? Druga doza je čez en mesec.
Ayo o boga Ilarija!! Upam da se bo hitro pocajtalauser posted image
Mi smo pa spet brez atija. Leti na Švedskouser posted image Vida sem vzela zradi pritiska babic iz vrtca ..tak da bom vesela vsake ideje kako zaposlit 4 letnika!!!user posted image
lp

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.11.2009 18:31:01   
sams
Ne Sanikaa, smo se pogovarjali o drugih zadevah in smo se čisto pozabile zmeniti user posted image . Jooj, jaz ti ne morem svetovati, kako zaposliti 4-letnika, ker ga sama še nikoli nisem imela user posted image ... Kaj pa, da greste skupaj narediti kakšen biskvit ali se greste kakšno družabno igrico???

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.11.2009 8:21:37   
Drnula
Dobro jutro pupe,
Vreme je čista žalost. Me se bomo zdaj kar odpravile v auto, 20min mojih na kavo. Sicer je doma kar prijetno, ogenjček gori, toplo je in ker je tolk mračno zgleda še lepo pospravljenouser posted image ampak neca hoče na vsak način k sestrični. Pa naj bo, za par urc.

Sicer sem malo zaspana, ker je Hana vstala že ob 4. Včeraj je zaspala malo pred 17. in sem mislila, da bo samo malo zadremala kot običajno pa je potem kar spala in sem jo spakirala v spalnico, v upanju user posted image , da ne bo nič prej vstala. No pa sem se zmotla. Saj potem je zaspala nazaj ob 5. ampak samo za eno uro. Zdaj pa jo je spet zmanjkalo in je nič ne moti čeprav se Neca rokuje z njo.

Nič, gremo me.

Lepo se imejte

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?