go_ta
|
'čeeer Na hitro se še jst oglasim ... Spet je bil čudovit dan , sva šla z Nikotom na dooooooooooooolg sprehod, pol pa še na krajšega, zdaj pa že spančka, očitno mu zrak paše ayo, čim bolje uredi vse za krst! Boste imeli več ljudi ali manj? miška, ja, saj če vsi mi bolje pomislimo, smo lahko res srečni. Otroci so zdravi, možki nas imajo radi, vsi v družini so zdravi, ni vojn ... Tko da smo res lahko zadovoljni. Ko sem jst včasih slabe volje, pomislim, da so na svetu ljudje, ki so na veliko slabšem kot jaz. To mi pomaga, da se zavem, kakšno srečo imam. sanikaa, ojoj, upam, da se situacija čim prej popravi in se naspiš. Pri meni je danes tud en čuden dan bil, sem bla čisto brez energije, sem komaj čakala, da pride domov, da mal malega prevzame. Moje baterije so bile na off, zdaj je okej eee35, tudi mene ta lakota nonstop daje Bojo ljudje spet mislili, da sem noseča, ker trebuh spet raste drnula, samo da je s Hano vse okej! hel32, jp, Niko je res mali pujsek, cel kup klobas ima Samo da pridno rastejo! simona, meni so rekli, da vročino zbijamo, če je več kot 38. A 38,5 če se mala obaša kot ponavadi, je vse v redu. Uf, je pa tudi orenk punca, super mere Nič, grem mal tv gledat. Lepo ajajte!