|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
12.11.2009 9:22:48   
Anonimen
heeeey, mamike

vas berem,pa nimam kaj napisat!
no,danes imam!
ko smo govorile kako srecne smo...vceraj sem se zamislila...veste, ko ljudje kar naprej sprasujeji kako smo, pa ce so otroci pridni.jst vedno odgovorim da smo super in da so pridni. pol pa sem razmisljala nad cem bi se lahko pritozevala. in nisem nasla niti enega razloga!user posted image user posted image user posted image
nina je pridna. lepo papa, spanca in kaka in lula, ta veklka 2 tudi ne delata nobenih problemov.z dragim se super zastopiva...
sem pa opazila, da se nasa tamala skusa dvigniti,kadar lezi na hrbtu. pa dudiko si bi rada z rokicami stlacila v usta ko ji ven pade. samo ji se ne uspeva. pa sledi mi s pogledom in kakor zginem iz obzorja je panika! lunoika malauser posted image
za poflekane bodije pa se ne bom sekirala! klinc jih gleda!user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.11.2009 9:49:26   
Drnula
Aja še glede fotoknjig; jaz sem za enkrat naročila tako, čist navadno fotoknjižico, z 26 stranmi, grem jutri ponjo, pa bom poročala, kako je izpadlo, imam pa namen, ob prvem rojstnem dnevu naročit taveliko knjigo, od rojstva dalje,z debelimi platnicami, skratka, meni se taideja zelo dopade.

jaz moram tudi še preučit tole.
do zdaj sem zbrala slike za razvit od Nece, od rojstva pa do 2. rojstnega dne, torej samo še malo. zdaj pa moram še za Hano in malo iz potovanj in eno majšo zbirko o gradnji hiške (že zaradi poslikanih napeljav user posted image , da bomo vedeli kje imamo kaj speljano).

Uboga tvoja mala pupa, m isliš, da je bila reakcija na cepivo rota virusa?

hel - sem šele zdaj videla, da imaš ti eno že veliko pupouser posted image in je Lukas tvoj 2. otrok

Dohtarca je rekla, da ne more bit taka reakcija na cepivo rota virusa, da je ona tudi še ni doživela. Ne vem kaj je bilo. V glavnem, da zdaj ni nič in je vse ok, kot bi ne bila cepljena user posted image

Aja - sem zdravnico malo spraševala glede povečanega tonusa (al kako se reče tej zadeviuser posted image ), ker se hana zelo zvija v eno stran. Pa mi je lepo prijazno razložila okrog tega. Rekla je, da Hana kaže prevelik razvoj mišic v ramenskem obroču, saj pase kravice za otroka starega več kot pol leta. Vendar so vsi ostali znaki ok: ko jo posediš je hrbet usločen in ne raven, ko jo poležiš ima nogice skrčene v kolenih in tudi v kolkih je malo upognjena (mehka), ko jo pestujemo pa je tudi usločena v hrbtu in ne ravna in se ne zvija nazaj in leži kot raven, trd ploh ... kar bi bili ostali znaki. Da ne vidi nevarnosti, da pa si je zabeležila glede ramenskega obroča in bomo videli kako se bo razvijalo naprej. Je pa pri tem pomembeno kako rokujemo dojenčka ... to naj bo tako kot je pisala sanika. Še dobro, da sem izbrala to pediatrinjo, ker una po telefonu včeri je res ''uš na ketni'' user posted image

Zunaj je lep sonček. Jaz imam v bajti totalen raztur. Sem prej pospravila en velik predal, ki ga imava kar sva v hiši za vso šaro za katero ne veva kam bi drugam in pristane v tem kar kuhinjskem predalu. Hana spi ... hmm menda jo bom vseeno spakirala v voziček in gremo na en krog.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.11.2009 9:52:01   
Drnula
aja, še to hel, saj me ne skrbi za Hano glede kilaže, ker je po vseh izmerah čist točno v zlati sredini za tolk stare otročke.
Sem se pa bolj čudila mamici iz čakalnice, ki mi je povedala, da njena prvošolka tehta 17 kg ... Neca pa pri svojih 2,5 16kguser posted image , pa kaj vem, men se ne zdi debelauser posted image Glavno da vem kaj je in koliko in me ne skrbi. Drugačna konstrukcija, presnova ... itd.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.11.2009 10:00:21   
Drnula
miska - me veseli vedno, ko preberem da se zavedamo, da nam nič ne manjka in smo srečni. menda smo še mal na hormonih user posted image
Kje se ti potikaš kaj, prideš kdaj v cerknico? jaz mam sicer skozi premalo časa, vendar morda bi 1x le lahko šli na eno kafe al pa na en sprehodek, morda celo na jezero, tam sem res zelo redko zadnje čase

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.11.2009 10:49:23   
Anonimen
drnulaaaa!!!!danes popoldan, pa jutri dopoldan sem v cerknici. za sprehod ne bo casa, za kavo pa itak!

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.11.2009 11:09:35   
eee35
drnula: mi smo šli se slikat v Lj, Šiška, ne v Postojno, res pa bo treba še it nekam tam k vam na obisk, Cerknica pravita vidve z Miško, lahko tudi Cerknicauser posted image .
Pri nas še megla kot user posted image , upam, da bo pol sonce kot včeraj, sva bila na dolgem sprehodu. Mali zdaj dremucka, zvlekla sem ga s postelje ob 9-ih, ker je spal od 4-ih, podojila, preoblekla, malo se je igralzdaj pa naprej spančka, rabi ponavadi še kakšno urco vmes. Pol bo spet od zunaj spal, vsaj včeraj je kot top.
Jaz sem že tudi kavico spila z eno sosedo, spet pa sem lačna, čeprav sem jedla zajtrk, pujsa...Grem prebrskat hladilnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.11.2009 11:11:32   
Anonimen
eee, prleti v cerknico danes, gremo na kavo, pa se drnula.

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.11.2009 11:26:40   
šivilja
Sanikaa HVALA, HVALA, HVALA za link za moja trznica. Ta princip pozn am iz Dunaja kjer vsi moji sorodniki tako kupujejo. Še dobro da sem iz LJ (a ti nisi, sem bla prepričana da si). Mal mu še na izboru manjka (kakšne buče, por...) ampak sigurno bom kdaj naročila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.11.2009 11:53:46   
Sanikaa
Šivilja..ni za kaj . Saj sem iz Ljubljane user posted image Samo mi je žal za drugeuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.11.2009 12:06:50   
eee35
miška: nažalost ne morem, sem brez prevoza!

šivilja: pozabila sem se ti zahvalit, ko si ponujala, da če boš sama šla me lahko pelješ na srečanje s puncami! Zdaj, ko te vidim gor, pa sem se spomnila, valjdauser posted image . Mojatržnica je kar fajn ideja, samo res je, da malo premalo stvari še imajo, shranila sem si link, pa bom vidla, če bom kdaj rabila, bom naročila.

Aleksander še spi, ta mali spi zdaj več, kot mesec, dva nazaj...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.11.2009 12:12:44   
Drnula
miska - hmmm, mogoče bi jutri sfolgala. danes popoldne mi ne bo zneslo, jutri pa ... moj ima verjetno jutri dopust, da nekaj zrihtava v garaži, vendar me mogoče ne bo nič rabil ... končno sva naročila garažna vrata.

eee - a v LJ si šla. hja pametno user posted image v cerknico pa le prileti enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.11.2009 12:18:13   
šivilja
eee - ni problema, sam mi pol itak ni ratal it (me vem že zakaj, zihr je blo pomembno)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.11.2009 15:12:52   
Sanikaa
Kok je lepo zunaj na sončku!! HB ni tako slaba jesenuser posted image Sem Vida dane sdala v vrtec in sem zdaj šla po njega..tam notri je kot v kakšni čakalnici pri zdravniku. Svi kašljajo in šmrkajo, vzgojiteljica tudi pa še očesa ima vneta..KATASTROFA!! Ampak kao naša enota še nima noben primer gripe! Zdaj razmišljam da spet imam Vida kakšna dva meseca domauser posted image Pa zmešal mi se bo. Po noči dojim na dve-tri ure ..ziher trikrat do 7 zjutraj ,a Vid je zadnje čase ob 6 pokonci!! Kdaj bom jaz spala!!?!! Ko mož pride domovuser posted image
Grem nekaj čarubirat za kosilouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.11.2009 15:31:03   
Ayo
Ojla!

Se na hitro oglasim, da vidite da sem se med zivimi user posted image Imam ful enga letanja z organizacijo krsta, pa vse to moram urejat zjutraj, ker pop ko imam doma se Gabriela je to nemogoce in se zdaj ko smo ostali brez varuske. No, tako da zdaj se ukvarjam se z iskanjem nove...uh zmesalo se mi bo, mojmu pa tud, zato gre za vikend z Gabrielom k starsem, potem pa pridejo nazaj skupaj s tasco, tako da bo drug teden ona tukaj malo pomagala! Ze komaj cakam, da bom malo zadihala. user posted image

Tako da sem vas bolj svoh prebrala za nazaja...

Sanikaa, kako pa ves da je tvoj misko lacen na 2 uri ponoci? Moja prvo rundo odspi nekje do 2h, takrat se podojiva, potem pa med 4 in 5 uro ze zacne civkat, samo ji ne dam zajest, ji porinem dudo malo pobozam in spi nazaj, za pol ure seveda, potem vajo ponvim. Sem prepricana da ni lakota, pri Gabrielu je bilo isto, zato sem tudi nekje pri 4. mesecu ukinila nocno hranjenje.

Skratka spimo se vedno slabo. Ce spimo. user posted image

Drugace pa imamo tudi mi super soncek pa toplo je user posted image

Aprilcica ima pa verjetno kaj z internetom, da je ni na RR user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.11.2009 20:45:24   
go_ta
'čeeeruser posted image  Na hitro se še jst oglasim ... Spet je bil čudovit danuser posted image , sva šla z Nikotom na dooooooooooooolg sprehod, pol pa še na krajšega, zdaj pa že spančka, očitno mu zrak pašeuser posted image
ayo, čim bolje uredi vse za krst! Boste imeli več ljudi ali manj?
miška, ja, saj če vsi mi bolje pomislimo, smo lahko res srečni. Otroci so zdravi, možki nas imajo radi, vsi v družini so zdravi, ni vojn ... Tko da smo res lahko zadovoljni. Ko sem jst včasih slabe volje, pomislim, da so na svetu ljudje, ki so na veliko slabšem kot jaz. To mi pomaga, da se zavem, kakšno srečo imam.
sanikaa, ojoj, upam, da se situacija čim prej popravi in se naspiš. Pri meni je danes tud en čuden dan bil, sem bla čisto brez energije, sem komaj čakala, da user posted image  pride domov, da mal malega prevzame. Moje baterije so bile na off, zdaj je okejuser posted image
eee35, tudi mene ta lakota nonstop dajeuser posted image  Bojo ljudje spet mislili, da sem noseča, ker trebuh spet rasteuser posted image
drnula, samo da je s Hano vse okej!
hel32, jp, Niko je res mali pujsek, cel kup klobas imauser posted image  Samo da pridno rastejo!
simona, meni so rekli, da vročino zbijamo, če je več kot 38. A 38,5user posted image  če se mala obaša kot ponavadi, je vse v redu. Uf, je pa tudi orenk punca, super mereuser posted image
Nič, grem mal tv gledat. Lepo ajajte!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.11.2009 21:37:14   
Sanikaa
Ayo ...saj v tem je problem ...če ga zamotim z dudo smo spet po konci čez pol ure ali v roku ene ure(in to je če zaspi...ponavadi se tok razjezi na dudo, ker nič ne teče, da je še hujše) ..če pa ga podojim (ker mi sprazni joške vem da je) imam kakšne 2-3 ure spanca. Tak da sem po novem po konci ob 1, 4, 6 in ob 7 je že tok siten da moram dvignit rolete pol je pa ok. Po noči se ne zabavamo (ne ogovarjam ga preveč samo tiho) in ne palim močne luči in tudi ne previjam (edino če ni orang pokakan), tak da ve da mora biti mir. Evo zdaj mi je zaspal okrog devete ure in bo spal do 1- pol 2 in potem na 2-3 ure. Poskusila sem ga zbuditi prej (ko grem spat 11:30) da ga nahranim, pa je mal boljše..spi do 3 pa spet mam ob 5,6.. Zdaj mu ob 6 dam čaj pa zaspi naprej do 7.
S Vidom smo takoj spali po 5-6 ur čez noč pa eno dojenje okrog 5-6 pa do 9 zjutraj. Zdaj vem da če ne bi imela to zapisano ne bi verjela sami sebi na besedouser posted image
Grem pogledat Grško avanturouser posted image
Lahko noč

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.11.2009 23:32:13   
hruškolinka
Sanikaa, moj ima enake ure nočnega hranjenja. Sem tud probala z dudo ga, da bi nazaj zaspal, pa ni zaspal za vraga ne, šele ko sem mu dala jest, pa je. Včasih tud čisto malo pocmoka, povleče, pa je vredu. Zgleda da hude lakote res ni, sam otročki preko dojenja zadovoljujejo še druge potrebe, tko da če hoče joško nobena duda na svetu ne pomaga. Tko da jst tud vsako jutro gledam ko da sem iz groba vstala. Hvala bogu potem še dopoldne spi dvakrat po pol al pa tričetret ure, pa še jaz zraven podremam, tko da se do 12 glih s postle spravim. Sam to dremanje je ravno toliko, za smrt rešit, to ni pravo spanje. Je pa boljš ko nič. Drugač pa še največ v enem kosu spi zvečer (nekje od 7 do polnoči al pa enih navadno v kosu, sam kaj ko jaz takrat ne grem spat!)
eee35, moj tud zdaj več spančka ko pred mesecem al pa dva (še dobro, drugače bi me že zdavnaj pobralo).

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.11.2009 7:44:58   
simonalokar
pr nas je trenutno kar mir z spanjem bomo vidl če bo tko še v  naprej spanje o7-8 zvečer in nato se zbudi od 12-01 zjutraj in ob 4-5 zjutraj in nato različno če imamo dan in ni krčkov.

sanikea upam da bo kmalo bolje - kako pa ti čez dan je naša je tudi na uro - verjetno pol ponoči ne rabi toliko user posted image user posted image . čim prej se zrihtaje

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
13.11.2009 8:23:14   
Sanikaa
Hruškolinka..ja pri nas tudi najdlje spi od 21 ure. Če ga pustim spi 4,5 do 5 ur. In točno vem zakaj. Vida sem ko je bil majhen kopala okoli 22 ali 23 ure. Potem pa hranjenje in mi je spal do 5-6 zjutraj. Čez kakšen mesec sem premaknila kopanje na normalno uro ,ampak hranjenje ob 24 uri mu je ostalo in tudi spanec do 5-6 ure. Lea pa smo takoj rihtali skupaj z Vidom ob 20 uri in se je navadil na tisti glavni spanec od 21 ure. Nič zdaj bom vedela za tretje user posted image NOTuser posted image !!
Danes sem ga zbudila ko sem šla spat 23:30, zbudil se je kot urica ob 3, poskušala sem dudico ,ampak sem vidla da bo direndaj pa sem ga hranila , pol s eje spet nekaj javljal in cuzal roke pa sem mu spet ponudila dudo , pa je uspelo. In spet ob 6 :30 hranjenje. Ma dva hranjenja v spancu še preživim tri ,ali štiri mi je too much!!
Danes je pa Vid začel tragedijo zganjat okoli vrtca. Da ne bi šel pa solze pa se meni prilimal..tak da me je srce bolelo..kot da ga ne vem kam pošiljam... Moram danes v BTC ... MIller ..vsega je zmanjkalo ..ne morem jih oba vlečt sabo. Zdaj čakam da se odprejo pa grem. Uspelo mi se je z Vidom zmenit da pred spančkanjem pridem po njega. Nikoli me nobeden ni komandiral ..že od majhnega mami ni imela kaj dosti proti moji trmi ,ampak tadva mala me pa imata okoli majhnega prstauser posted image .

Zuser posted image sva mislila iti na Ramazzottija , ampak sva včeraj izvedla kok stane karta!!! 70-80€user posted image user posted image user posted image Pa kaj si oni mislijouser posted image user posted image Pa cel mesec vrtca me zdaj stane 140 € da bom tok dala za uro in pol muzikeuser posted image Tok mi pa ni všeč in še itak nič ne zastopimuser posted image

Danes je pa celo sonček že tako zgodaj!! Nič megle juuhhuuhu..najbrž imam zaradi tega tok energijeuser posted image
Zjutraj ko smo se pregovarali za vrtec smo vidli na parkirišču so z pajkom pobirali avte (narobe parkirane in stare brez registarskih tablic). Za en avto rabe naravnost minuto in pol!!! Hitri so! Ful so nas presenetili da so tukaj pri nas v Štepanjcu pobirali avteuser posted image Vida je seveda to tok zanimalo da je na koncu brez težav letel ven videt pajka user posted image
Grem še en user posted image i in pot pod noge!!
lp

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
13.11.2009 9:20:22   
go_ta
Dobro jutro! še en super dan bo očitnouser posted image  Niko drema ... nočno vstajanje: mlai gre spat okol 8, 9, potem pa odvisno. Itak se zbudi, ko jst pridem v posteljo okoli 11,user posted image sam takrat mu poturim dudo. Če to zažge, spimo do 1, 2, če ne ob 12 vstajamuser posted image  Sam zadnje čase sem ponoči tako zalimana, da ne vem, kdaj sem se dons zbudilauser posted image  Vem, da sem se ob 5, prej pa ne vem, kdajuser posted image  Ampak ponoči najprej ponudim dudo in potem vidim, al je res lačen al se hoče crkljatuser posted image  Aja, pa zdj spi na celi površini posteljice (prej sem ga zabakadirala z vseh straniuser posted image ) in zdaj se nekako pregura in spi počezuser posted image , potem pa obtiči in jamrauser posted image  Čakam, kdaj ga bom na glavo obrnjenega našlauser posted image  Pa štumfke zgublja, pa dudo iščemo ponoči ... ja žurke imamouser posted image
user posted image  zdaj nekaj popravlja v kopalnici, pol bomo pa šli na eno kavico na sončkauser posted image  Kok sem jst srečna, ko je user posted image  doma, sem čisto blaženauser posted image  Lahko se v miru umijem, popijem kavico, prištimam za kosilo ... superuser posted image
eee35, super, da vaš več spi! A nista najina dva enaka?user posted image  Ko bi vsaj pobral navade vašega Aleksandra pa več spal ponočiuser posted image
evo, zbuja se moja žabicauser posted image  Se tipkamo! Lep dan preživite!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
13.11.2009 10:37:07   
eee35
Napisala sem celo pesem, pa me je ven vrglo!!!user posted image

Mi smo tudi danes ponoči malo nagajali, ponavadi spi od 23.00 dalje, do kakšnih 3-4, včasih tudi dalje, danes pa že ob 24.00 hotel jest, pa pol ob 3.00, pa 6.30. No ja, včasih pač pride takšen dan...Pol pa je spal spet do 9.00. Evo, zdaj sem ga zapakirala v posteljo, pa probam srečo z vrtiljakom, če ga bo uspaval. Bomo vidli.

go_ta: mogooooooče bova šla na Bled ta vikend, a boste kaj doma? Če mi zaupaš svojo telefonsko, ti bom poslala sms.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
13.11.2009 14:07:29   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Zjutraj ko smo se pregovarali za vrtec smo vidli na parkirišču so z pajkom pobirali avte (narobe parkirane in stare brez registarskih tablic). Za en avto rabe naravnost minuto in pol!!! Hitri so! Ful so nas presenetili da so tukaj pri nas v Štepanjcu pobirali avteuser posted image Vida je seveda to tok zanimalo da je na koncu brez težav letel ven videt pajka user posted image
Grem še en user posted image i in pot pod noge!!
lp

V Celju se mučijo vsaj 10 minut. Smo jih iz službe opazovali (namesto, da bo delala) in potem gledali, kakšne frise so delali lastniki user posted image
.

Spanje: večinoma zaspi ob 21/22 in spi do 4-5ih, je pa potegnil že do pol 6, ko ga je zbudila budilka user posted image . Tu pa tam se zgodi, da hoče jesti že ob 2. uri, ampak je to redko, na začetku je pa jedel na 2-3 ure. Ga ne poskušam kar uspavat nazaj, ker do sedaj je še vedno pošteno jedel in ne samo nekaj potegov. Čez dan pa bolj malo spi. Zdajle se zabava na igralnem otoku.

Danes je bil na pregledu in ima že 6 kg in 61,5 cm. Čist prehitro bo zrasel user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.11.2009 14:14:22   
23tina
oj punce!

vidla sem debato o kravicah!jes sem jo tud nekajkrat dala,potem sem pa zadnič pediatra vprašala in je reku da on do cc 4,5 meseca ful ne priporoča,ker naši otročki dihajo s trebušno prepono in imajo pri kravicah vso težo na trebuščku,kar otežuje dihanje.potem ko je pa že dovolj močen da se tok dvigne da ne pritiska cela teža na trebušček pa ja user posted image user posted image ne vem,jes jo od takrat več ne dajem!

alarm!!GREM!!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.11.2009 14:42:20   
tulpek
Evo ga...
user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.11.2009 17:57:42   
hel32
tulpekuser posted image za mere tjaševe, zdaj vem, zakaj sta najina sončka tako dolgo vsrajala v mamici, da zdaj hitreje rasteta,
lukas ima enake mere, prava velikana sta, večja od 3mesčnikov.
mi ponoči spimo, celo nočuser posted image , zjutraj ga pa user posted image potučka nazaj, ob 5tih, ko gre v službo, in spi do 6-7mih, čez dan pa obvezno 5x pije, na 3-4 ure.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?